סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 181 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 1:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
לא מצאתי את הפוסט שהיה בזמנו על "חמישיות" אז אני פותח את זה. מאחת מתוכניות הספורט הטובות שהיו היא הפכה לקשה לצפייה, והסיבה העיקרית היא שימי ריגר. אני לא יודע איך מלכתחילה הוא נכנס לטלויזיה ולמה הוא עדיין שם אבל הנוכחות שלו הפכה לבלתי נסבלת... קודם כל פיזית (העובדה שהוא נראה כאילו הרגע גררו אותו מהמיטה, הגרעפסים הקטנים שהוא מגניב מדי פעם והסנטר הכפול האימתני ששקנאים היו מקנאים בו) אבל בעיקר אלו הקשקושים הבלתי נגמרים שלו, שבגלל שהתוכנית אינה מוצאת צלע שלישית קבועה (בעלת הבנה ו/או כריזמה) אנו נאלצים להקשיב להם הרבה יותר מבעבר. התרגלתי כבר שהתרומה העיקרית שלו לדיון היא מאיזה קולג' הגיע שחקן כלשהו והיחסים שלו עם מאמן אותו קולג', אבל בכל נושא אחר הוא פשוט מברבר שטויות, מגזים וטועה בעובדות (דוגמא מהתוכנית האחרונה: בגלל שהשחקנים הישראלים מרשימים בתחילת העונה בעונה הבאה יגדילו את מספר הזרים... מה הקשר?!). אני בד"כ מקליט את התוכנית ורואה כשיש לי זמן ובזמן האחרון התחלתי להריץ קדימה את הרגעים שבהם הוא על המסך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 2:00 pm 
Junior

להיכן נעלם צביקה שרף בשבועות האחרונים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 2:04 pm 
Sophomore

בחופש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 2:07 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
להיכן נעלם צביקה שרף בשבועות האחרונים ?

לא יודע. בתוכנית האחרונה התארח אריק שיבק שדוקא אמר דברי טעם אבל ידוע שהכריזמה ממנו והלאה.
אני חושב שהצלע השלישית צריכה להיות או שחקן עבר רהוט ולא משעמם (כמו גילי מוסינזון בזמנו) או עיתונאי צעיר סטייל סורוקה.
במקרה האידיאלי יהיו שני הסוגים ושימי יעבור לאמן את הפועל גדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 2:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
גילי מוסנזון אולי רהוט, אבל לא מוסיף שום תובנת כדורסל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 3:15 pm 
Sophomore

את שימי בכיף הייתי מעיף קיבינימט וייתכן שגם שלח ילך יחד איתו , לא ? בגלל כל העניין שהוא הצטרף למפלגה של יאיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 3:22 pm 
Sophomore

באמת רציתי לפתוח על זה ת'רד.
לגבי שימי ריגר, אני לא מסכים איתך. לא כי הוא תורם רבות, פשוט כי הוא הצד הקומי של התוכנית ויש לו כימיה טובה עם שלח. אה, והוא תמיד גורם לי להרגיש מבוכה בדרך שבה הוא מסתכל על הבנות שבאות לקלוע ואחרי המשרד, מבוכה מתחבר אצלי לרגש חיובי אז..
שרף לעומתו, מאוד בעייתי בתור מגיש, אצלו יש הרגשה שהכל מאולץ.

אבל, מה שבאמת חרה לי זה הליהוק של אריק שיבק, מאמן הנבחרת להזכירכם, להנחות. לא אורח, אלא מנחה!!
יש פה יותר מטעם לפגם מכל כך הרבה בחינות.
אפילו בביצה הרקובה שלנו, אין סיכוי שפוליטיקאי מכהן ינחה תוכנית אקטואליה (ועכשיו אחרי שאמרתי, נגלה שזה או עודנו קיים או ממש בקרוב יקרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 3:56 pm 
Hall of Famer

שימי ריגר זה אכן בושה לערוץ הספורט אבל זו תרבות הספורט ותקשורת הספורט הבזויה בישראל.
יש מבטא אמריקא? יאללה בוא לשדר ספורט אמריקאי!
יש מבטא ברזיאלי? בוא סלבה ברזילאי אחת לכמה שנים לשדר קופה אמריקה כי יש לך קול מגניב וצחוק משעשע ומבטא הורס....

שימי ריגר לא מוסיף כלום. פשוט כלום. הבן אדם טוחן אותנו על איפה שיחקו האמריקאים בקולג'. אותי זה לא מעניין. דיוק או UCLA לא מזיז לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 4:16 pm 
Senior

בקרוב עופר שלח הולך, את צביקה העלימו (מישהו שם לב לזה?) מערוץ הספורט לאחרונה... עוד מעט אנחנו נשארים עם שימי לבד להנחות את התוכנית.

יש מצב שבעוד כמה שבועות עוד יביאו את מאיר איינשטיין וברקוביץ מחוסר באנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 4:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קובי, זה נכון שלשימי יש כימיה טובה עם שלח אבל נדמה לי שאפילו לשלח כבר נמאס לתקן את הטעויות שלו (אם תסתכלו בריכוז תראו אותו מגלגל עין). פעם הוא היה אתנחתא קומית אבל היום הוא בקושי מצליח להשלים משפט רהוט אחד.
ולגבי הבחורות בסוף התוכנית - המבטים של שימי מזכירים לי את הסרט Bad Santa.

מה שכן, דבר אחד שיש לי להגיד לטובתו שבניגוד לשלח שלא יגיד מילה רעה על שחקן ישראלי (הוא קוטל רק זרים) שימי לא מתבייש לבקר את בחורינו הטובים. ציטוטים נבחרים מהתוכנית האחרונה: "הוא אוהב את הראשון בחודש כשהצ'ק נכנס לבנק" (על אהבת הכדורסל של יניב גרין). "זה מה שקורה כשנותנים ללימונד לחשוב, 27 איבודים" (על האינטלגנציה הכדורסלנית של הקו האחורי של י"ם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 7:48 pm 
Hall of Famer

לפני כמה זמן ראיתי משחק ישן ששימי שידר עם ארבל ב-1991. המדהים הוא, שהוא היה הרבה יותר מובן אז מאשר היום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 12:43 am 
Freshman

אה, ושלח לא בושה. האיש מפרשן משחקים ולא מתבייש להודות שהוא לא מכיר את השחקנים על המגרש כי לא ראה אותם משחקים אף פעם.

האיש שמפרשן את הכישורים של שחקנים לפי הסטטיסטיקה שלהם.

האיש שמשחקי הכדורסל היחידים שהוא רואה בארץ הם המשחקים שהוא משדר.

אבל למה אפשר לצפות מהערוץ העלוב הזה.

שידורי הכדורסל של ערוץ ONE הם בשלוש דרגות מעליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 12:55 am 
Sophomore

דעתי.

שימי ריגר הוא מותג כדורסל בארץ.
אפילו אנשים שלא בקיאים בכדורסל, יודעים לקשר את שמו לכדורסל (בניגוד לפרשנים אחרים כמו אביב לביא או כל מיני אחרים, שהאדם הממוצע לא יקשר אותם לכדורסל).

לדעתי היכולות הורבליות של שימי הן באמת בעייתיות, אבל לדעתי יש לו הבנה מאד גדולה בכדורסל. שמתי לב לזה כאשר שמעתי אותו מפרשן בעבר משחקים. הוא יודע לצפות דברים ברמה די מדויקת כי הוא מבין את המשחק. הוא פשוט לא מצליח להביא את ההבנה שלו לידי ביטוי, אבל זה לא רק בגלל שפתו העילגת,
מי שאשם זה חד משמעית התוכנית.

תוכנית כ"כ שטחית. לא נכנסים לעומקם של הדברים. זה בא לידי ביטוי במיוחד ברבע האחרון כאשר מדברים על כל נושאי ה NBA.
אין אפילו ניסיון לקיים דיון מעמיק. אז נכון, יש מגבלות של זמן, אבל עדיין . . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 1:10 am 
Sophomore

doron_ke כתב:

בהחלט! זכור לי שלפני שתי עונות ONE שידרו את סדרת הגמר בין פאו לאולי' ביוון ואין ספק שפיני גרשון בתור פרשן זה חוויה מסוג אחר. רשמים טובים הוא הותיר גם בעונת האדריאטית הראשונה של מכבי (2002/03) בה שימש כפרשן בערוץ הספורט.

ואגב, בניגוד גמור לגרשון, צביקה שרף הפתיע אותי (במובן השלילי!) בכל הקשור לניתוח כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 1:24 am 
Freshman

ehud כתב:
דעתי.

שימי ריגר הוא מותג כדורסל בארץ.
אפילו אנשים שלא בקיאים בכדורסל, יודעים לקשר את שמו לכדורסל (בניגוד לפרשנים אחרים כמו אביב לביא או כל מיני אחרים, שהאדם הממוצע לא יקשר אותם לכדורסל).

לדעתי היכולות הורבליות של שימי הן באמת בעייתיות, אבל לדעתי יש לו הבנה מאד גדולה בכדורסל. שמתי לב לזה כאשר שמעתי אותו מפרשן בעבר משחקים. הוא יודע לצפות דברים ברמה די מדויקת כי הוא מבין את המשחק. הוא פשוט לא מצליח להביא את ההבנה שלו לידי ביטוי, אבל זה לא רק בגלל שפתו העילגת,
מי שאשם זה חד משמעית התוכנית.

תוכנית כ"כ שטחית. לא נכנסים לעומקם של הדברים. זה בא לידי ביטוי במיוחד ברבע האחרון כאשר מדברים על כל נושאי ה NBA.
אין אפילו ניסיון לקיים דיון מעמיק. אז נכון, יש מגבלות של זמן, אבל עדיין . . .

ברור שהוא מבין כדורסל. הבעיה היא שהוא לעיתים רחוקות מתעסק בפרשנות כדורסל. גם במשחקי אנביאיי התרומה היחידה שלו מתבטאת בבדיחות קרש ובהכרזות על הקולג' שממנו יצאו השחקנים.

ובשביל זה הוא מקבל עשרות אלפי שקלים לחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 2:28 am 
Sophomore

doron_ke כתב:
אה, ושלח לא בושה. האיש מפרשן משחקים ולא מתבייש להודות שהוא לא מכיר את השחקנים על המגרש כי לא ראה אותם משחקים אף פעם.

האיש שמפרשן את הכישורים של שחקנים לפי הסטטיסטיקה שלהם.

האיש שמשחקי הכדורסל היחידים שהוא רואה בארץ הם המשחקים שהוא משדר.

לא ממש שמתי לב לזה בפרשנות שלו.
אבל נזכרתי במשהו שחברי הפורום העלו פה באחד הדיונים, וזה תואם את מה שאתה אומר.

בשנה שעברה (אם אני לא טועה), במשחקים של מכבי מול ריאל מדריד, ג'סי קרול היה דופק הופעות עם תצוגות שלשות די מרשימה.
שלח פלט בשידור שמדובר באחד הקלעים הגדולים באירופה. וזה נכון חלקית, בגלל ששלח כמובן הסתכל רק על הסטטיסטיקה שלו ביורוליג שהייתה באמת מרשימה באותה עונה.

חברי הפורום (שמתמצאים כמובן יותר משלח) מיד זכרו להעיר שבליגה הספרדית קרול הוא דווקא קלע שלשות בינוני ומטה.
שלח כמובן לא הכיר את הסטטיסטיקה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 8:29 am 
Sophomore

מישהו יודע מה קרה לאביב לביא?
הייתה תקופה שהוא עזב לטובת הספר שהוא ניסה לכתוב,אבל מאז עבר הרבה זמן
יכול להיות שהתכנית ברדיו גוזלת ממנו כ"כ הרבה זמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 9:38 am 
Hall of Famer

גרשון היה בושה של פרשן. הוא ידע להעביר דברים ופרשנות ברמה גבוהה, אבל כולו היה מלא באינטרסנטים שלעומתו שלמה שרף הוא שיא האובייקטיביות. הוא גם פירשן את משחקי ליגת התיכונים והיה עסוק יותר בלהזיל ריר על התיכוניסטיות הצעירות ולספר בדיחות שובינסטיות מאשר לפרשן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 10:41 am 
Hall of Famer

דובראש כתב:
מישהו יודע מה קרה לאביב לביא?
הייתה תקופה שהוא עזב לטובת הספר שהוא ניסה לכתוב,אבל מאז עבר הרבה זמן
יכול להיות שהתכנית ברדיו גוזלת ממנו כ"כ הרבה זמן?

למישהו אכפת מה קרה לאביב לביא? חוץ מכריזמה של צנון אורגני, הוא ניחן גם ביכולת מרהיבה לשעמם. הוא אולי רהוט ואינטיליגנטי, אבל מקנה לכדורסל סקס אפיל של טפט מתקלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 10:58 am 
Hall of Famer

את צביקה שרף קשה לשמוע כי הוא דיסלקט בכל מה שקשור לשמות שחקנים (LAVARON JAMES). גיליתי ברדיו שהוא גם לא מסוגל לבטא את המילה אזרבייג'ן ואומר משהו כמו אזבג'ן.
שימי ריגר פשוט לא מצחיק. ולא מוסיף כלום. שוב, לא מעניין אף אחד ששחקן הגיע מדיוק או מאריזונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 10:59 am 
Hall of Famer

זה יכול להיות מעניין אם שחקן הגיע מדיוק או מאריזונה, אם האדון ריגר היה טורח להסביר את המשמעות של זה, ככל שהיא קיימת. אבל כאמור, הוא מסתפק בלהגיד את שם המכללה ואת שם המאמן/עוזר המאמן+ציון מידת הקרבה האמיתית/מדומה ביניהם. יפה אמר מי שאמר על המבטאים שמספקים עבודה לריגר וברזילאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 11:02 am 
Hall of Famer

ערביג'אן. זה מה שהוא אומר. נשבע לכם.
ומילא שהוא טועה בשמות של שחקנים, אפילו אחד כמו לברון, אבל הוא לא מסוגל לבטא נכון אפילו את השמות של השחקנים שהוא עצמו מאמן! כשהוא אימן בפעם האחרונה את מכבי, למרכוס פייזר (Fizer) הוא היה קורא Pazer (מתחרז עם לייזר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 11:08 am 
Hall of Famer

ביטוי שמות, עם כל הכבוד, הוא האינדיקציה האחרונה בעיניי לטיבו של פרשן. צביקה שרף הוא פרשן הכדורסל הכי טוב בארץ בהפרש ענק, שוחה היטב בחומר האירופאי (בNBA פחות, אבל הוא לא מתבייש להגיד את זה ולא מנסה לפרשן בכח מה שהוא לא יודע, לתשומת לבך אדון עפר שלח) ומסוגל לנתח מהלכים בעשר רמות מעל כל אחד אחר שמופיע היום בטלוויזיה. אז נכון שמעצבן לשמוע אותו טועה בשמות, אבל זה הרבה פחות מעצבן מלשמוע את שלח בא עם תאוריות מהבית, משנה אותן תוך כדי משחק ואז מפתח חדשה כי הוא ראה משהו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 11:18 am 
Hall of Famer

אז סלח לי, במשחקים שהוא מפרשן אני לא רואה שום ניתוח מהלכים יוצא דופן שאני מכורסתי לא יכול לבצע. זה דבר ששלח, עם כל סלידתי ממנו, דווקא עושה לפעמים. תוך כדי פסק זמן או הפסקת משחק תפוס מהלך אחד שמשקף משהו במשחק, משהו שאוהד ממוצע לא יכול לראות בעצמו. נתח אותו בהילוך איטי, תאר לאן כל שחקן הולך ומה תפקידו, ואיך מה שהוא עושה גורם למהלך לקרות גם אם הוא כביכול רחוק ממנו. איזו תובנה שמאמן כדורסל רואה ואני, בן התמותה, לא. צביקה שרף לא עשה את זה בחיים, בכל שנותיו כפרשן.
כל זה מעבר לטעות בשמות, שבעיני היא ביטוי לרשלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 11:26 am 
Hall of Famer

לדעתי לא רשלנות, כמו בעיה אמיתית לזכור/לבטא שמות. אגב, זו בעיה אופיינית למדי למאמני הדור הישן, משום מה.

שרף מסביר מצוין תרגילים ומהלכים. לא יודע לגבי הלוכים איטיים וכו', אבל אני מניח שאם יתנו לו את העזרים הטכניים הוא יעשה את זה מצוין. בכל מקרה, אל תשכח שאנחנו חיים בארץ שבה אלי סהר נחשב לפרשן כדורסל בכיר, כך שמאמן שיודע להסביר מה הולכת לעשות קבוצה שיוצאת מפסק זמן כבר מעלה אותו לאולימפוס האיכות ביחס לתקשורת כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 181 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, uriel17, נורטון, עמוס לב ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: