סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:20 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 181 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 11:28 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
הפרשנות של שרף מהטורניר האולימפי היתה חתיכת קטסטרופה שאללה יוסתור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 11:37 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

nadav_hacohen כתב:
ביטוי שמות, עם כל הכבוד, הוא האינדיקציה האחרונה בעיניי לטיבו של פרשן. צביקה שרף הוא פרשן הכדורסל הכי טוב בארץ בהפרש ענק, שוחה היטב בחומר האירופאי (בNBA פחות, אבל הוא לא מתבייש להגיד את זה ולא מנסה לפרשן בכח מה שהוא לא יודע, לתשומת לבך אדון עפר שלח) ומסוגל לנתח מהלכים בעשר רמות מעל כל אחד אחר שמופיע היום בטלוויזיה. אז נכון שמעצבן לשמוע אותו טועה בשמות, אבל זה הרבה פחות מעצבן מלשמוע את שלח בא עם תאוריות מהבית, משנה אותן תוך כדי משחק ואז מפתח חדשה כי הוא ראה משהו בפעם הראשונה.

ולא לשכוח שאם שלח אומר שאפשר להשאיר שחקן מסויים אצל היריבה חופשי משלוש (כי האחוזים שלו עד אותו רגע בעונה לא משהו) זה מתכון בטוח למטווח שלשות של אותו שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 11:41 am 
Hall of Famer

תומר כתב:
הפרשנות של שרף מהטורניר האולימפי היתה חתיכת קטסטרופה שאללה יוסתור

מאיזו בחינה, מלבד הגיית השמות הרשלנית?

אבל אני מוכן להסכים ששרף הוא פרשן מעולה לכדורסל ישראלי ואירופאי, 2 תחומים שקשה להתחרות בו בהם. בכדורסל עולמי, כולל NBA, ייתכן מאד שהוא חלש יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 11:52 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אתה מוכן להסכים עם מי? הסתכלתי בכל ההודעות בת'רד הזה ולא ראיתי שיש לך עם מי להסכים.

שרף לא מסביר מצוין מהלכים, ההסברים שלו פשטניים ולא רציניים. דברים שאוהד שטיפה מבין כדורסל מבחין בהם בעצמו, לא צריך מאמן כדורסל בכיר כדי להאיר את העיניים בהם. ממאמן כדורסל בכיר אני מצפה לרובד קצת יותר עמוק של הסבר. זה שהוא יותר טוב מאלי סהר, וואלה באמת כל הכבוד על רף האיכות הגבוה, לא הופך אותו לפרשן טוב.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' אוקטובר 24, 2012 11:55 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 11:55 am 
Senior

לדעתי הפרשנות שלו היתה שטחית, סתמית וריקה מתוכן גם ביחס למי שאינו מאמן כדורסל בכיר.
פשוט כלומניק בקומקומניק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 12:12 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אתה מוכן להסכים עם מי? הסתכלתי בכל ההודעות בת'רד הזה ולא ראיתי שיש לך עם מי להסכים.

עם קאלימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 12:13 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אז סלח לי, במשחקים שהוא מפרשן אני לא רואה שום ניתוח מהלכים יוצא דופן שאני מכורסתי לא יכול לבצע.

בסדר, ראי, אבל אל תשכח שאתה (מכורסתך או מכל מקום אחר בעולם) נמצא מבחינת הבנת המשחק המון מעל לצופה הכדורסל הממוצע. בטח לצופי הטלוויזיה.

זכור לטוב ראלף קליין ז"ל שנהג לבטא את שמו של האפמן "HOPMAN", ואאז"נ נרדם פעם באמצע משחק.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 12:19 pm 
Senior

גם קליין לא היה פרשן מי יודע מה וכאמור, הפרשנות של שרף לא עוברת גם במבחן מסעודה משדרות. גם למהלכים הפשוטים הוא לא מתייחס (אלא אם כן, חזרה על דברי השדר - להתייחסות תיחשב).

אני חושב שהפרשן שהכי אהבתי לשמוע היה אדלשטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 12:20 pm 
Hall of Famer

אדלשטיין היה עונג.

אני חושב שעושים פה עוול לשרף הפרשן וזוכרים לא נכון או משליכים תקופת שידורים פחות טובה שלו (נניח האולימפיאדה). אני זוכר את זה אחרת. אבל אם נחיה אולי גם ניווכח כך או אחרת, אחרת או כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 1:33 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
דובראש כתב:
מישהו יודע מה קרה לאביב לביא?
הייתה תקופה שהוא עזב לטובת הספר שהוא ניסה לכתוב,אבל מאז עבר הרבה זמן
יכול להיות שהתכנית ברדיו גוזלת ממנו כ"כ הרבה זמן?

למישהו אכפת מה קרה לאביב לביא? חוץ מכריזמה של צנון אורגני, הוא ניחן גם ביכולת מרהיבה לשעמם. הוא אולי רהוט ואינטיליגנטי, אבל מקנה לכדורסל סקס אפיל של טפט מתקלף.

שאני אבין
אתה רוצה פרשן שיודע כדורסל,כריזמטי,רהוט וישקיע בשידור?
אתה יודע באיזה מדינה אתה חי או שאתה בהזיה שהפכנו לאוטופיה לנד?
תיכף גם תבקש שאת הכדורסל ינהלו אנשי מקצוע שהם בעלי יכולת ניהול וללא אינטרסים אישים

חוצפן :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 1:37 pm 
Hall of Famer

צוד כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אז סלח לי, במשחקים שהוא מפרשן אני לא רואה שום ניתוח מהלכים יוצא דופן שאני מכורסתי לא יכול לבצע.

בסדר, ראי, אבל אל תשכח שאתה (מכורסתך או מכל מקום אחר בעולם) נמצא מבחינת הבנת המשחק המון מעל לצופה הכדורסל הממוצע. בטח לצופי הטלוויזיה.

זכור לטוב ראלף קליין ז"ל שנהג לבטא את שמו של האפמן "HOPMAN", ואאז"נ נרדם פעם באמצע משחק.

מאמן כדורסל בכיר אמור להבין יותר ממני. כן, אפילו ממני השולטטטתתת!!!!!!!1111 הוא אמור להאיר את עיני בדברים שאני לא רואה. אחרת אני לא צריך אותו.
חוץ מזה שאני באמת לא רואה את שרף מביא תובנות שיאירו את עיניו של כל צופה עם הבנה שטחית בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 4:43 pm 
Junior

אבל אתה לא קהל היעד, חבוב.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 4:56 pm 
Hall of Famer

עודד קטש היה פרשן מצויין. מסביר יפה מהלכים אפילו ברמת הכניסה לסל שכוללת הכירות אישית עם שחקנים שאוהבים להכנס מצד ימין/שמאל כי בלה בלה בלה.
שרף פרשן NBA גרוע.
ברמה הישראלית הוא די בינוני.
אדלשטיין היה פרשן מצויין. גם מכיר מלא שחקנים וגם כמו קטש חשף תכונות כמו "X לא אוהב להכנס לסל, לא אוהב את המגע"

תכלס כולם עדיפים על השמן שטוחן אותנו עם "X בא מאריזונה. עכשיו אני אגיד לך עופר. באריזה יש את מאמן ג'ים בלה בלה" וכן הלאה והלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 5:18 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
ביטוי שמות, עם כל הכבוד, הוא האינדיקציה האחרונה בעיניי לטיבו של פרשן. צביקה שרף הוא פרשן הכדורסל הכי טוב בארץ בהפרש ענק, שוחה היטב בחומר האירופאי (בNBA פחות, אבל הוא לא מתבייש להגיד את זה ולא מנסה לפרשן בכח מה שהוא לא יודע, לתשומת לבך אדון עפר שלח) ומסוגל לנתח מהלכים בעשר רמות מעל כל אחד אחר שמופיע היום בטלוויזיה. אז נכון שמעצבן לשמוע אותו טועה בשמות, אבל זה הרבה פחות מעצבן מלשמוע את שלח בא עם תאוריות מהבית, משנה אותן תוך כדי משחק ואז מפתח חדשה כי הוא ראה משהו בפעם הראשונה.

שמעת אותו באולימפיאדה ?

כל מילה כמעט שיצאה לו מהפה הייתה מגוחכת ולרוב הוא עשה בדיוק את מה שטוענים נגד שלח, ברבר על שחקנים שאין לו שמץ של מושג לגביהם.

דבר אחד נתקע לי בראש, אבל זה מייצג מצויין.
קווין לאב לוקח ריבאונד התקפה וצביקה בא בטענות להגנה, ״איך הוא נותן לו ככה לתפוס עמדה ולקחת לו ריבאונד התקפה על הראש פעם אחר פעם, ולא שזה לברון עומד שם, זה קווין לאב.״

לא לדעת שקווין לאב אחד משני הריבאונדרים החזקים בnba אומר שאתה ממש ממש לא מתעניין בליגה הטובה בעולם.

להגיע לפרשן משחק באמצע הטורניר האולימפי כשאין לך מושג שקווין לאב הוא הריבאונדר המצטיין של הנבחרת שלו ואחד מהריבאונדרים המשובחים של הדורות האחרונים אומר שאתה שם זין על מי שמשלם לך משכורת ושם זין על הצופים שלך, שבעצם בערוץ 1 זה אותו דבר.

מעבר לזה, אני לא זוכר שפעם אחת הוא אמר משהו מקצועי מעבר למה שפרשני סוג ב׳ כמו שלח אומרים.
אין לי ספק שיש לו בראש הרבה כדורסל, כנראה שהוא פשוט לא יכול להוציא את זה בשידור.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 6:53 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
דובראש כתב:
מישהו יודע מה קרה לאביב לביא?
הייתה תקופה שהוא עזב לטובת הספר שהוא ניסה לכתוב,אבל מאז עבר הרבה זמן
יכול להיות שהתכנית ברדיו גוזלת ממנו כ"כ הרבה זמן?

למישהו אכפת מה קרה לאביב לביא? חוץ מכריזמה של צנון אורגני, הוא ניחן גם ביכולת מרהיבה לשעמם. הוא אולי רהוט ואינטיליגנטי, אבל מקנה לכדורסל סקס אפיל של טפט מתקלף.

ועדיין אני מעדיף אותו על פני כל פרשן אחר מהקבועים, היחיד שעדיף על פניו לדעתי זה ארז אדלשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 8:11 pm 
Hall of Famer

צביקה שרף נוראי .
אני נדלק כל פעם מחדש מכך שלדבריו קבוצה "חייבת עצירה/סל" כל התקפה שנייה בערך , וזה קורה גם ברבע השני למשל , ולא בדיוק בדקה אחרונה של משחק מותח ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 9:23 pm 
Junior

הטענות על הדיבור של צביקה שרף מגוכחות, ברור שיש לו בעיה להגיד שמות של דברים כמו מדינות ושחקנים וכדו׳ (משהו כמו דיסלקציה, אבל לא נראה לי שזו ההגדרה הנכונה לבעיה הזאת)
גם לגבי הפרשנות שלו, זה בעיה בהתבטאות, הוא גם נורא מרדים וחוץ מ׳אוהו׳ מידי פעם על שחקן שדפק דאנק או קלע יותר מ2 שלשות רצוף הוא לא באמת חי את השידור.

אני מסכים שלמרות שזה לא אשמתו, אסור לבנאדם עם בעיות כאלה להיות פרשן.

הפייבוריט שלי זה דן שמיר, למרות שבגלי צהל הוא היה מסביר דברים בצורה מסובכת וכאילו זה טלויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 10:56 pm 
Senior

הבעיה העיקרית של שלח הוא שהוא בא עם חלק מהפרשנות מהבית ומנסה להתאים את המשחק אליה. הוא מבין כדורסל דווקא לא רע אבל יותר מידי תקוע על מנטרות קבועות. אני זוכר שהוא פימפם את וונטיגו קאמינגס בתור איזה מנהל משחק דגול כל העונה של שרף\לדוגמא, למרות שקאמינגס היה חרא של שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 4:44 pm 
Junior

יש כל מיני דברים שמפריעים לי אצל שרף. הדברים הראשונים שקופצים לראש הם:
- הוא מחליט מראש אם היה פאוול/צעדים/גולטנדינג לפני ההילוך החוזר ומסביר את דעתו, ואז תמיד אומר "זו דעתי, אבל לא אני קובע אלא השופט". לא, זאת לא דעתך, אתה פשוט לא ראית טוב מהכיסא המרוחק שלך. חכה להילוך החוזר כפרה.
- הוא מתפרץ לדברי הפרשן כשזה באמצע המשפט וצועק מה היה. "פאוול" "...וסל" וכל מיני דברים כאלו.
- הוא נוטה לתאר את המובן מאליו בזמן אמת "הינה, עכשיו טפירו הולך ימינה ומוסר ללאבארון שעולה לזרוק, ואז אם שטיינהאור יקפוץ אז יהיה לו ריבאונד התקפה".
- הקול שלו לא עובר מסך.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 4:22 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
הבעיה העיקרית של שלח הוא שהוא בא עם חלק מהפרשנות מהבית ומנסה להתאים את המשחק אליה. הוא מבין כדורסל דווקא לא רע אבל יותר מידי תקוע על מנטרות קבועות. אני זוכר שהוא פימפם את וונטיגו קאמינגס בתור איזה מנהל משחק דגול כל העונה של שרף\לדוגמא, למרות שקאמינגס היה חרא של שחקן.

במקרה של וונטיגו קאמינגס זה לא נכון.
כולם כולל כולם חשבו תחילה שהחתמתו של קאמינגס היא אחת הגניבות של מכבי, כי מה לעשות, הוא נראה מצויין בפרטיזן שנתנה עונה מפתיעה למדי, והראה יכולת ניהול משחק, מנהיגות ושקט נפשי. שלח כמו כולנו, גם ראה את זה, והסיק שמדובר באחלה החתמה. ברגע שקאמינגס התגלה כאחד הזרים הכי גרועים שהגיעו למכבי בעשור הקודם, גם לשלח לא היתה בעיה להודות שלמרות שהוא חשב שמדובר בהחתמה נהדרת, קאמינגס אכזב בענק. ואת זה אני זוכר טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 4:36 pm 
Junior

פיני אגב, כשהיה עם הכסף הגדול באול' באותה עונה, הודה כי מכבי ממש לקחה לו את קאמינגס מבין הידיים, שכן רצה אותו מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 6:36 pm 
Sophomore

זכור לי שבחמישיות דנו בעונה שעברה בשמירת הלחץ של מכבי. שימי טען שהמרכיב החשוב היה השמירה של פרקינס על הכדור. בלאט במהלך העונה התבטא וטען שהחיסרון הוא בזמן אימון ולא בהרכב שחקנים כזה או אחר.

העונה יש זמן להתאמן, למרות הבכיינות שיש מעט זמן להתכונן למשחק ליגה, נראה מי מהשניים צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 6:43 pm 
Senior

שלח הולך בימים הקרובים לפוליטיקה וללפיד... מה זה אומר לגביי העתיד של חמישיות? תרד מהמסך או שיגיע איזה שחקן רכש? קשה יהיה לראות את התוכנית ממשיכה עם שרף וריגר בלי איזה דמות מאזנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 6:56 pm 
Hall of Famer

יעשו מה שתמיד עושים במצב כזה. יביאו את רון קופמן.

אבל ברצינות עכשיו, למה שזה ימנע משלח להמשיך בחמישיות, אפילו בהתנדבות? אני זוכר שאופיר פינס, כשהיה ח"כ ואפילו שר, פירשן כדוריד בערוץ הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 7:02 pm 
Sophomore

אם חמישיות תרד, תכיפות הצפייה שלי בערוץ תהיה כמו בערוץ אחד כשעוד שידר את מכבי- פעם בשבוע לראות את משחק הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 181 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מנחם ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: