סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 12, 2025 2:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 16, 2012 9:41 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
THE G1 כתב:
האמת שהכדור שברח ליוטר זה לפנתיאון...

זה קורה גם לטובים ביותר:

http://youtu.be/WC25abFB3co

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 17, 2012 2:13 am 
Hall of Famer

אני אמנם בטראומת רוטציה של בית הלחמי עוד מהעונה שעברה ( מי אמר 38 דקות בממוצע לטוויטי קרטר ?! ) , אבל השנה זה ממשיך באותו הקו , והשנה ( בניגוד לשנה שעברה ) הקבוצה אשכרה יכולה להגיע למשהו , כך שכנראה שאני צפוי להתעצבן על כך יותר ...
הקוף והרסי דווקא ציינו לטובה את ההתמדה בהרכב הנמוך , אז אני אנסה להביא זווית נגדית :
- אם ההרכב הנמוך עבד כל כך טוב , איך דווקא הפועל ת"א ניצחה בנקודה את המחצית השנייה ( וזה עוד ביום באמת עם תפוקה מקסימלית מצד רייס וברקוביץ' ) ?
- לגבי רוזפלט שהוזכר פה כשחקן תורם חביב , בואו נעמיד דברים על דיוקם - בעונה שעברה הוא נתן תרומה של זר לכל דבר - 10 נק' ב-68% ל-2 , 9.3 ר' , 1.4 חט' , 1 חס' - איך פתאום הוא הופך לשחקן שמקבל 12 דקות בלבד ( למרות תרומה טובה בהן והרבה אקטיביות מתחת לסלים ) ?! גם פופ הראה יכולות טובות בהכנה , והם בהחלט יכלו לייצר ( כמובן בתנאי שהם מקבלים דקות וכדורים ) יתרון בצבע אל מול הפועל , בעלת 2.5 גבוהים בסגל .
- בעיית העבירות אומרת שהדקות שלהם מוגבלות , אבל אני לא מבין מה הבעיה להעלות לדוגמא בתחילת הרבע האחרון את שניהם נניח עם 3 עבירות , הרי אם בכל מקרה אתה לא מתכוון להשתמש בהם יותר מדי , למה לפחד שהם יצברו עוד עבירות ?
- ג'ונס הוא שחקן בן 33.5 , לא רואה סיבה לתת לו 43 דקות בערב ( ועוד שהוא לא מבריק בו התקפית ) . כמובן ש-31 הדקות לפלאסיו בן ה-34.5 הזויות יותר לאור היכולת שלו . גם תזמון הדקות של ברקוביץ' היה גרוע : בילה על הספסל 7.5 דקות בתחילת המשחק , ואז שיחק 36 מתוך 37.5 הדקות הנותרות . גם לגבי בק הייתי שמח אם הוא יזכה לכמה דקות מנוחה , אבל כאן מדובר בסקורר הבלעדי של הקבוצה , כך שאני יכול איפשהו להבין ( גם אם לא להסכים ) לשיתוף המקסימלי שלו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 17, 2012 2:37 am 
Senior

שמואליקי, אבל זה אתה אומר מצפייה בסטטיסטיקה נטו ובדקות המשחק בלי קשר להסתכלות על המשחק עצמו. במחצית הראשונה רוזנפלד ופופ בעצם חילקו בינהם את עמדת הסנטר עם 20 דקות ביחד פחות או יותר וסיימו אותה עם 3 עבירות כל אחד. בתחילת המחצית השנייה לבית הלחמי מן הסתם הייתה דילמה, להעלות את אחד מהם עד שיעשה את הרביעית ואז להחליף ולעשות רוטציה עד שיגמרו לו או לעלות בהרכב הנמוך ולנסות אותו דווקא (סביר להניח במחשבה של "בו נראה כמה זמן אפשר למשוך ככה"). הוא הלך על ההרכב הזה והרבע השלישי הסתיים ב6 הפרש להרצליה. אז זה מובן מדוע לפתיחת הרביעי הוא לא שינה את זה. גם בתחילת הרבע הרביעי בני הרצליה המשיכה לשלוט פחות או יותר וההפרש אם אני לא טועה אפילו גדל עד 7 הפרש או משהו כזה באמצע הרבע ואז הפועל ת"א עשה ריצה של 7-0 וחזרה למשחק. פה למעשה הייתה נקודת ההתלבטות העיקרית אני מניח, ובסופו של דבר ההחלטה ללכת עם מה שהלך לך טוב רוב המחצית ולא להכניס את אייזיק או פופ שלא שיחקו דקה ב15 הדקות הראשונות.

כמובן שיכול להיות שב6 הפרש אם בית הלחמי עובר להרכב הרגיל שלו עם אחד הגבוהים הוא פתאום היה מקבל מהם משהו והיה מגדיל את הפער ומנצח ביתר קלות. אבל עדיין היה מדובר במשחק ראשון בעונה, הרבה לחץ מן הסתם ואני מעריך שרוב מאמני הליגה היו הולכים עם מה שהלך להם עד אותו רגע, על ה"בטוח" מבחינתם מאשר מהמרים על לשנות. בית הלחמי בעצמו אמר אחרי המשחק שזה לא הכדורסל שלו (וסביר להניח שזאת גם לא הרוטציה האמיתית ביום יום) אבל לפעמים המשחק מוביל אותך לסיטואציה שלא תכננת. אני בספק אם נראה עוד הרבה משחקים השנה של הרצליה עם חלוקת דקות כזאת או רוטציות כאלה. אבל כנראה שרק לאורך זמן יהיה אפשר למדוד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 17, 2012 11:38 am 
Hall of Famer

קוף , צפיתי במשחק , כך שאני לא מדבר רק מקריאה של מספרים .
לגבי הסיפא שלך , בטוחני שנראה עוד הרבה משחקים כאלו ( מבחינת הרכבים ורוטציה ) , וזה לטעמי מה שיפגע בקבוצה הבאמת מוכשרת הזאת .
אני טיפה מקצין את הדברים שלך , אבל אם ניקח כמה צעדים קדימה , אז אם אני מאמן במשחק לחוץ והקבוצה פותחת טוב את המשחק אני בכלל לא עושה חילופים כי הכל הולך סבבה ואין צורך לשנות . פלאסיו היה בינוני ומטה , ולא הייתה סיבה שישחק כמעט את כל המחצית השנייה וההארכה . שוב , הנקודה המרכזית היא שההרכב המדובר לא היה מי יודע מה , הרי הוא התחיל את המחצית ביתרון נקודה והגדיל אותו לכל היותר ל-7 הפרש , כלומר לא איזו ריצה היסטרית שיש לשמר .
הייתי רוצה לראות בעמדות הגבוהים שלנו משהו דומה למה שקורה במכבי עד כה - ג'יימס , שרמנדיני ותומאס חולקים 40 דקות משחק פחות או יותר , לכן הם עולים ונותנים גוף ועבירות ואת כל המאמץ האפשרי במספר מצומצם של דקות ( כי ברור להם שהם לא פתאום יישארו 35 דקות על הפרקט בערב נתון ) . נניח 3 הגבוהים שלנו צריכים סך הכל לתת 70 דקות ( כלומר , אני מפרגן 10 דקות בהרכב נמוך עם רייס ובק ב3-4 ) , אז חלוקה של 30 לג'ונס , ו-20 לרוזפלט ופופ כ"א ( שאני מסכים איתך שמוגבלים עקב עבירות ) נשמע לי סביר מאוד .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 17, 2012 12:18 pm 
Freshman

em28 כתב:
THE G1 כתב:
האמת שהכדור שברח ליוטר זה לפנתיאון...

זה קורה גם לטובים ביותר:

http://youtu.be/WC25abFB3co

ויש גם דברים כאלה:
http://www.youtube.com/watch?v=EebuaDemic8&feature=related

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 17, 2012 4:13 pm 
Senior

שמואליקי, אני לא התכוונתי שלא צפית, אלא שהניתוח שלך הוא על פי הנתונים ולא ההתפתחות במשחק. צריך לקחת בחשבון משחק לחוץ, ממשחקי החוץ הקשים ביותר שיש בליגה כנראה, מהלך שהלך לך (אפילו אדלשטיין בראיון בסיום המשחק ציין שהמעבר להרכב הנמוך עשה להם בית ספר ובעצם ניצח להרצליה את המשחק) וחוסר הרצון הישראלי הידוע לקחת סיכון. אני לא מתווכח עם העיקרון שלך, אני בהחלט מסכים שיש מצב שאם בסיום הרבע הוא היה עובר להרכב גבוה יש מצב שהוא היה מצליח לשבור את הפועל, אבל אפשר להבין מדוע המאמן "פחד" לעשות זאת.

אני חושב שאתה טועה לגביי העתיד ואני חושב שסביר מאד להניח שלא תראה את ההרכב הזה משחק כמעט יותר העונה. במשחק שלכם נגדנו למשל לא זוכר שההרכב הזה שיחק שנייה. אני לא חושב שזה משהו שיטתי אצל בית הלחמי, גם לפי התוצאות והדומיננטיות של הגבוהים שלהם ברוב משחקי האימון. אני חושב שזה נוצר מסיטואציה מסויימת במשחק, מהיריבה (שאין לה משחק פנים), וגם מניהול משחק לא טוב של בית הלחמי במחצית הראשונה שהשאיר שחקנים עם עבירות על המגרש ולא הוציא אותם בזמן בשביל לשמור עליהם מה שגרם למעבר להרכב הנמוך מלכתחילה.

דרך אגב, לגביי פאלסיו שהיה חלש, הסיבה שהוא שיחק כל כך הרבה הייתה לדעתי שגיא לביא היה חלש יותר, פאלסיו לא תרם התקפית אבל הוא כן החזיק בכדור עם מינימום של איבודי כדור ומול הלחץ של הגארדים של הפועל ת"א דבר חשוב. גיא לביא הסתבך יותר מידי בדקות שהוא שיחק עם עצמו ממה שראיתי. והוא האלטרנטיבה אליו. אני יודע שתגיד שהיה יכול לשחק עם ברקוביץ ברכז, אבל הרושם שלי זה שבית הלחמי לא מאמין בברקוביץ כרכז בודד בכלל, ובכל הדקות של ברקוביץ הוא שיחק לצידו של פאלסיו או גיא לביא. לא חושב שהיה שום מצב ובו ברקוביץ היה הרכז היחידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 17, 2012 6:37 pm 
Junior

אני נוטה להסכים פה עם הקוף וחושב שלא נפגוש את ההרכב הזה עוד הרבה. לדעתי הייבוש של פופ לא היה בגלל עבירות בהכרח. זאת אומרת, יתכן שהוא ירד לספסל מלכתחילא בגלל בעיית עבירות, אבל כשראה בית הלחמי כי טוב, הוא פשוט נשאר שם. פופ היה חלש וגם בהגנה היה חור, ולא הייתה סיבה לשים אותו על המגרש כשהוא מאיט את הקבוצה מול הרכב מהיר של הפועל. לגבי רוזפלט, גם הוא לא הבריק, וכנראה שהשיטה קרצה לבית הלחמי. הטחינה של ג'ונס הייתה מעט מוגזמת, אבל למען האמת, הוא כמעט ולא הראה סימני עייפות, ולפי משחקי ההכנה והמשחק הזה הוא פשוט שחקן של מאני טיים, כך שעשר הדקות האחרונות של המשחק (ואני מחשיב פה את ההארכה) היו הכרח לקבוצה.

עם הקוף אני לא מסכים כל כך לגבי גילביא. כן, התקפית הוא היה חלש ושיחק לרוחב, אבל לא היה הבדל אמיתי מפאלאסיו, שהעביר את הזמן, אם לא בכדרור לרוחב כגילביא, אז עם הגב לסל ולשומר שלו. בהגנה הוא היה יותר איטי מלביא, ועם לביא הקבוצה הראתה שמירת לחץ לא רעה בכמה הזדמנויות, ולכן אני חושב שזה לא ממש שינה הרבה. הם שניהם היו דיי גרועים, אבל אחד הוא ישראלי עם סיכויי התפתחות טובים והשני הוא זר מזדקן. אם הייתי צריך להכריע בין הנבלה לטרפה הייתי בוחר בלביא, אבל זה רק אני. מצד שני, אני מרגיש שבית הלחמי משתף את פאלאסיו כל כך הרבה משתי סיבות אפשריות:
1. להצדיק את ההבאה שלו, ואולי בתקווה שהוא יפרוץ וינקה את מעצמו את החלודה עם כמה מהלכים טובים.
2. להראות לאקוניס מה זה. משהו בסגנון "אמרתי לך שהוא זקן מדי". מהקונספירציות שנוטים לשייך פה לבלאט מדי פעם.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 17, 2012 6:53 pm 
Senior

נראה לי שאתה מגזים עם הניתוח שלך לגביי בית הלחמי ופלאסיו. בית הלחמי הוא לא בלאט ולא מאמן את מכבי. לבית הלחמי יש מן הסתם רק דבר אחד בראש וזה לנצח משחקים, וראו בשידור כמה הוא רצה לנצח את המשחק הזה. עושה רושם שבית הלחמי סומך על פלאסיו, אם זה טוב או רע זה כבר עניין אחר מן הסתם אבל כשבמשחק צמוד הוא החליט ללכת עליו בכל הדקות המכריעות זה בהחלט אומר שהמאמן סומך עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 17, 2012 7:44 pm 
Junior

לא נראה לי שאני מגזים, כי נתתי שתי אפשרויות שהראשונה מביניהן, זאת שאומרת שהוא מקווה שהוא יפרוץ, מתאימה למה שאתה אומר.עם זאת בגלל שאני לא באמת יודע מה חושב בית הלחמי, ולאור זה שהעובדה שפאלאסיו משחק לא טוב ברורה לכל מי שצפה בו משחק, אי אפשר לפסול את הקונספירציה. אני נוטה יותר כמוך לאפשרות שהוא מאמין בו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 18, 2012 1:01 am 
Hall of Famer

כבר בשלבים המתקדמים של ההכנות לעונה טענתי שהשחקנים המרכזים בהרצליה השנה יהיו ברקוביץ' ובק , שניהם נותנים דברים שלא קיימים אצל השחקנים האחרים - הראשון ריכוז משחק אקטיבי עם יצירת מצבים , והשני סקורינג עקבי .
החמישיה הפותחת שלשום ( פלאסיו-רייס-בק-ג'ונס-פופ פיגרה 10-17 לאחר 7.5 דקות משחק . כאן נכנס ברקוביץ' ( וגם לביא אגב ) והקבוצה רצה 2-8 ב-2.5 דקות . ברקוביץ' אגב סיים עם +- של 15+ .
רייס היה מאוד אסרטיבי - לקח 15 זריקות מהשדה ( השיא שלו עד המשחק הזה היה 11 ) , ומי שעקב אחרי ההכנה רואה שזה לא עניין חד פעמי ( אאל"ט הקוף רשם שמול חיפה הוא קלע איזה 5/5 לשלוש ) .

מספר כותרות אפשריות עתידיות לאחר סיקורי משחקים של הקבוצה ( בהנחה שרומל בק יהיה הבולט בהם ) : בק-דור , בק-טו-בק , קאמ-בק .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 18, 2012 2:25 am 
Senior

אני הייתי מייחס את החזרה למשחק באותם דקות גם לכניסה של גל איתן מהצד השני שלא ממש היה בעניינים והיה אחראי לאיזה 2-3 איבודים שלבד צימצמו את כל ההפרש. שזה דווקא מוזר מבחינתי כי אני מאד התרשמתי מגל איתן במשחקים בשנה שעברה והוא בהחלט נראה אז מוכן לליגת העל. עושה רושם שמאד התרגש אולי אבל הוא היה לחלוטין חסר ביטחון ומאד מאד מבולבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 5:23 pm 
Sophomore

גור פורת חתם באשקלון
נשארו עדיין בלי קבוצה: ניר כהן, גל מקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 8:26 pm 
Sophomore

מאמין שמקל יחתום בירושלים שזקוקה לרכז באופן נואש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 11:05 pm 
Sophomore

יש מצב שבחיפה יש את רפי גינת בעמדת הכרוז??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 1:52 am 
Junior

guyancho כתב:
יש מצב שבחיפה יש את רפי גינת בעמדת הכרוז??

כנראה ישלו גם חוזה כפול, עם ערוץ 2 וחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 4:13 pm 
Hall of Famer

לאומית לא רוצה להרחיב על המשחק? קוף ירוק? מישהו טרח לצפות בזה בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 4:30 pm 
Senior

אני הייתי וצפיתי. משחק ברמה מאד נמוכה, שלא יספרו על הגנות טובים (מאמנים נשמה) ההגנות היו ברמה ירודה בערך כמו ההתקפות. חולון בעיקר דאגה להחטיא הרבה לייאפים (סמית) ושלשות חופשיות (דייסון, היל ודניאל), ולהגנה של חיפה לא ממש היה קשר לזה (לגודל אולי כן). בחיפה קלאתס נתן מחצית ראשונה אדירה (והפרש שבעצם ניצח את המשחק) ובכלל ממשחק למשחק הוא לדעתי נראה טוב יותר, חכם, אלגנטי, עושה את הדברים בשקט וביעילות. והנקודה השנייה שהביאה את הניצחון הייתה שליטה טוטאלית בריבאונד כשחולון פשוט לא הסתדרו עם ההרכבים הגבוהים שלנו. חוץ מקלאת'ס סמית היה בסדר (אחוזים נמוכים והרבה החטאות, אבל במשחק כזה לא היה לזה אימפקט גדול, מצד שני עשה הרבה דברים על המגרש), סטול היה מאד מבולגן ואיבד מיליון כדורים, פה ושם עשה איזה מהלך יפה מאד וקלע כמה סלים אבל לא משחק טוב במיוחד שלו. קוז'י ותומאס היו בסדר בהגנה וריבאונד, בהתקפה דרוש שיפור.

בחולון אין הרבה מה לספר. משחק מאד חלש שלהם. לא חושב שאפשר לציין אף אחד שם לטובה. גם האסל שכאילו קלע 23 ו 12 עשה את זה בעיקר בנקודות זבל, קצת ריבאונד, קצת לייאפים, בלי שממש הרגישו. הישראלים שלהם היו חלשים מאד לאורך כל המשחק אתמול, וכש3 זרים שלהם לא ממש הגיעו למשחק אז המשחק נראה כמו שהוא נראה, משחק חלש בשליטה מוחלטת של חיפה כשיתרון נע סביב ה10 הפרש רוב המחצית השנייה בלי שחולון מאיימת על המשחק בשום שלב למעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 4:40 pm 
Junior

צפיתי רק במחצית השניה. שתי הקבוצות היו מביכות התקפית, אנחנו הרבה יותר. הגנתית שתי הקבוצות מהטובות בליגה.
בחולון האסל שלט מתחת לסלים, וחוץ ממנו חושך אחד גדול. פעם אחרי פעם אכלו את המלכודת של גרינברג לתת לשחקנים שלנו לנצח אותו מבחוץ. אחוזים של גבינה לבנה, שחקנים מחטיאים ליי אפים, דייסון עומד מאה פעם חופשי על השלוש והורג ציפורים, לורנס היל שהמעלה העיקרית שלו אמורה להיות הקליעה מבחוץ מכאיב לטבעת, איבודי כדור איומים דווקא ברגעים של מומנטום שהרגו אותנו פעם אחרי פעם. טיילר סמית' אחלה גבר אבל עם כל מעלותיו, אנחנו לא מכבי שאנחנו יכולים להכיל זר שאחרי שני משחקים הממוצע שלו עומד על 2.5 נקודות באחוזים חד ספרתיים.
נקודת אור - זק רוזן שדפק שתי שלשות נדמה לי ואפילו עשה כאילו הוא חודר לסל איזה פעמיים. עוד קצת ואפשר יהיה להגיד שהוא ברמה של ליאור ליפשיץ.

בגדול, עדיין הרושם שלי הוא שהקבוצה זקוקה נואשות לרכז עם יכולת משחק צפון-דרום, כמו שאמרו כאן בת'רד אחר, למשל ניב ברקוביץ כזה. זה יכול לשדרג פלאים את הקבוצה ולשחרר את דייסון שכל משחק מקבל שמירות כפולות ואת השומרים הכי טובים של הקבוצה השניה כי יודעים שהוא האופציה היחידה לשים סל מעמדות 1 עד 3, וזה כאמור בלי קשר למשחק המחריד שלו אתמול שם הוא החטיא זריקות חופשיות לגמרי.

לגבי חיפה, ממה שראיתי סטול במשחק פחות טוב אבל שני הפורוורדים הרגו אותנו, במיוחד דונטה סמית' במחצית השניה.
ממה שהתרשמתי, ביכולת שלהם אתמול לא מעט קבוצות היו מנצחות אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 4:46 pm 
Sophomore

אני טרחתי ואפילו נסעתי שעה ורבע וחיפשתי חניה עוד רבע שעה, אבל לא כתבתי כי מה כבר אפשר לרשום על משחק שמסתיים 53-63, הגנות טובות עאלק.
כדורסל זוועה, במיוחד חציו השני שהיה מופע נגרות.
בחיפה קלאתיס פתח מצויין וברבע הראשון היה בכל מקום במגרש, את ה-5.5 דקות הראשונות של הרבע השני הוא ראה מהספסל וכנראה שהתקרר קצת. במחצית השניה כמו נגד הגליל, דונתה סמית נכנס לפעולה. שחקן מאוד קבוצתי (נדמה לי שאחרי שני משחקים הוא מוביל את הליגה באסיסטים), אבל כמו נגד מכבי ת"א בווינר כשהלכו אליו ברגעי ההכרעה של הרבע האחרון (נדמה לי ששלוש התקפות רצוף ולא הבנתי למה לא מנסים משהו אחר), הכדור לא כ"כ נכנס לו.
פול סטול התרכז בלאבד כדורים והצליח בכך 9 פעמים, חוץ מזה הוא שחקן מאוד מהיר, מריץ טוב מתפרצת אבל לוקה או לפחות לקה אתמול בהתקפה העומדת. קוזי'קרו כבר לא יכול לשחק שני משחקים בשבוע (שוב כמו בווינר). תומאס לא מקבל כדורים. נראה שחיפה קבוצת ריבאונד מצויינת. קורי קאר גרוע, לא הבנתי את המחמאות שקיבל כאן בגביע ווינר. חיפה לא קיבלה כמעט כלום מהספסל.
חולון זה בעיקר האסל ודווקא כשחשבתי שכשהם משחקים עם רוזן זה כמו 4 נגד 5, הוא תפר שתי שלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 5:16 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

שתי הקבוצות היו גרועות מאד מאד התקפית. סטול הוא הברומטר של חיפה וכשהוא רע היא קבוצה לא טובה, וההיפך כשהוא טוב זו קבוצת צמרת. כל הקבוצות בראש ובראשונה ינסו להתיש אותו ולהתקרצץ עליו וזו היתה הטקטיקה המוצלחת אתמול של חולון.
כשאתה כל כך גרוע התקפית נראה שהגנתית היריב משחק טוב
ההבדל הוא שחיפה שיחקה כקבוצה ולכן ניצחה.
חולון שיחקה כאוסף של שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה