Amos Gueta כתב:
על הנייר שמחברים מספרים עם עפרון אז כן, הת'אנדר לא נחלשו התקפית. הבעייה היא שלא משחקים כדורסל על הנייר. הקו האחורי של הת'אנדר עבד מצויין. עכשיו האפקטיביות שלו היא בחזקת נעלם עד שיוכח אחרת. לא יודע עד כמה מרטין יכול להשתלב שם - בין הסקורר הכי אפקטיבי בליגה לרכז סוליסטי באופיו, היכולת של הארדן "to pick his spots" לדעת מתי לסגת לרקע ומתי להשתלט על ניהול המשחק ולשנות אותו היתה קריטית. מרטין בקונסטלציה הזו הוא אופצית אוף דה בול נוספת וזה נחמד, אבל...לא רואה הרבה יותר מזה.
וזה בלי לדבר על הצד השני של המגרש, אתה יודע. הארדן שומר נחמד מאד, סביר פלוס. קווין מרטין הוא אחד משחקני ההגנה הכי מזעזעים שיש בעמדה. אתה באמת שם אותו על קובי ? כנראה לא, נכון ? אז אתה צריך לאכול מיסמאץ'.
נו ברור,
ובגלל זה רשמתי שאני מתעלם כרגע מנושא החיבור וההיכרות,
כי הרי התאנד'ר עושים את הטרייד הזה עם ציפייה שהדברים ייתחברו לכדי קבוצת כדורסל שעובדת לא רק על הנייר,
ולכן רשמתי שאם מרטין מתחבר ומבין איך להשתלב עם שתי המפלצות שמשחקות לידו - אז זה יהיה קו אחורי מפחיד.
קווין מרטין שחקן חכם וסקורר ענק שיכול לשחק עם הכדור ובלי הכדור, ונמצא בעונת חוזה שבה הוא צריך להוכיח ל30 קבוצות מבחינתו שהוא ראוי לקבל עוד חוזה גדול, ראוי מכל הבחינות, גם בהשתלבות קבוצתית ליד צעירים טובים ממנו.
כל הדברים האלה גורמים לי להאמין שהוא יישתלב במהלך העונה בצורה נהדרת בקבוצה הזאת ושהוא הולך להיות במיטבו, ולדעתי אפילו לשפר בעונה הקרובה את התאנד'ר על פני מה שהיה להם עם הארדן. אבל כן, רק לעונה הקרובה.
הדברים האלה גם גורמים לי להאמין שהוא ייתן הגנה ראויה השנה.
כן, הוא לא ממש התאמץ לשמור במהלך הקריירה, גם כי הוא בילה את עיקרה בקבוצות ללא מטרה.
אני לא חושב שבבסיסו הוא שחקן הגנה רע, יש לו רגליים, הוא לא טיפש, יש לו אורך ויש לו צעד ראשון כדי שלא יעברו אותו בקלות.
אני חושב שעכשיו, כשהוא צריך ורוצה, הוא ייתן הגנה.
ואם לא יצליח לשמור את קובי, הוא ארוך מספיק ושלום עולמי לא שחקן התקפה סביר היום בשביל לנצל את הפיזיות עליו כך שמרטין יוכל לשמור על עולמי ודוראנט ישמור על קובי ובא לאוקלהומה גואל ואין מיס מאצ'.