סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 7:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הארדן לרוקטס !!!!
הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
תומר, מה שאתה אומר על הכסף ועל התהילה זה ויכוח תאורטי מול אנשים שאנחנו לא יכולים לשאול. הארדן הוא כיום לא איזה כוכב שזוכה לחוזי פרסום ענקיים, ו5 מליון דולר זה סכום. לא רואה איך אפשר לזלזל בזה. גם בעניין הפרנצ'ייז פלייר אתה מדבר מזווית אוהד הכורסא שלך ולא מהזווית המציאותית. הארדן שחקן צעיר ומאד מוכשר שכן מרגיש שהוא יכול להיות כוכב של קבוצה. להגיד "יש לך יועצים גרועים, תשאר שחקן שישי בפחות כסף בשביל טבעת שאולי תגיע" זה ייעוץ הרבה יותר גרוע לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:46 pm 
Junior

אין דרך להמשיך את הויכוח הזה כרגע, בוא נראה בעוד 3 שנים איפה תהיה יוסטון בהובלת הכוכבים אשיק, לין והארדן. יכול להיות שהם יפתיעו אותי, אבל כרגע זה נראה לי כמו הטריו הכי אוברפייד בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:46 pm 
Hall of Famer

נדב, הנק' היא שלא אנחנו האוהדים מצפים מהארדן לוותר על 5 מיליון כדי לנצח, אלא שפרסטי ציפה לזאת וברגע שהארדן לא היה מוכן לכך, הוא פשוט שבר את הכלים וזרק אותו לאלף עזאזלים.

לגבי השפיטה שלנו על המשכורות של הספורטאים, מה לעשות שהמטרה בספורט היא לנצח ולהגיע להישגים הכי גדולים שאפשר. אני לא אומר שמישהו מאיתנו היה אומר פאק ה-5 מיליון, יש לי 25% לזכות באליפות כשחקן שלישי בהיררכיה אז אני צריך ללכת על כך. אבל אני כן אומר שכשאנחנו מקבעים את דעתנו על השחקן, זה משהו שמשפיע. זה לא הופך אותו לאיש טוב יותר או פחות, אבל זה כן אומר שהניצחון זה לא הדבר הכי משמעותי עבורו והכסף משחק תפקיד גדול יותר. אחת הביקורות הגדולות על קובי הייתה שהוא מאד רוצה לנצח, אבל הוא רוצה לנצח בתנאים שלו, כלומר להיות האיש הגדול, או כמו שהוא הסביר לכולם בפגרה האחרונה - הלייקרס זאת הקבוצה שלו. הוא סבל ב-3 האליפויות כששאק נחשב לאיש המרכזי. זה משהו שפוגע בתדמית של קובי. כנ"ל שחקנים שמוכנים לוותר על סיטואציה מנצחת עבור עוד קצת כסף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:59 pm 
Hall of Famer

אז פרסטי ציפה לזאת, יופי. ואם אני אבוא לפרסטי ואציע לו עוד 5 מליון דולר כדי להיות הג'י אם של המג'יק המג'עג'עים? גם אם הוא לא יסכים, זה לא יעשה את ההחלטה של מי שכן הסכים לפחות לגיטימית.

אני לא חושב שהארדן לא רוצה לנצח, לדעתי בדיוק ההיפך-האיש הולך לנסות להיות פרנצ'ייז פלייר. מבחינה ספורטיבית, ולא משנה כרגע מה הסיבות שהביאו לכך, הוא הולך למהלך מאתגר בהרבה מאשר להשאר בנוחות היחסית של אוקלהומה מאחורי דוראנט ו-ווסטברוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 1:06 pm 
Hall of Famer

זה קצת מצחיק, כששחקנים מתאגדים בסופר-טים, יורדים עליהם שהם מחפשים את הדרך הקלה ושמים להם כוכביות על אליפות, אבל כשהם הולכים להיות פרנצ'ייז פלייר בלי קבוצה חזקה סביבם ובמקום מאתגר אז שמים עליהם תווית של כאלו שאכפת להם רק מעצמם ומהכסף שלהם ולא אכפת להם מאליפויות. בסופו של דבר רק שחקנים שנשארים בקבוצה שלהם מהדראפט ועד לפרישה יוצאים בסדר איכשהו (וגם אז לא תמיד-קובי ברייאנט למשל שחטף אש כי נטען שהוא רצה להיות ה-איש ודחק את שאק מהקבוצה, מבלי להתייחס כרגע לנכונות הטענה הזו כדי שלא נדרדר עוד ת'רד לויכוח קובי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 1:07 pm 
Hall of Famer

אתה באמת חושב שהמעבר שלו מאוק סיטי ליוסטון קשור בכל סיבה אחרת למעט משכורת גבוהה יותר? אולי המהלך המאתגר יותר היה להפוך לאיש חשוב יותר בקבוצה מאשר ווסטברוק? כי את הכישורים לכך יכול להיות שיש לו.

זה לא קשור ללגיטימיות של ההחלטה של הארדן. זאת החלטה לגיטימית, אבל לנו כאוהדים מותר להצטער על מערך השיקולים של השחקן.

ולגבי פרסטי, בסה"כ רשמתי את זה כדי להראות שזאת לא ציפיה פנטזיונרית של אוהדים שלא קשורה למציאות, אלא גם ציפיה של האנשים הקובעים בעסק, כמו בכל עסק דרך אגב.

אני די משוכנע שאם תקרא בעיתון שאחד מבכירי הכירורגים בארץ העדיף לעזוב את המקצוע ולהפוך ליורש של דוב קליין, בשביל עוד 10% מהמשכורת המאד מכובדת שהוא מקבל בתחום הכירורגיה, זה יפגע לך בתדמית של האיש, כנ"ל אם תשמע שאיבגי לדוגמא יודיע שהוא מוותר על סרטי קולנוע והולך לעשות רק טלנבולות ותוכניות ריאליטי מהיום והלאה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 1:13 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
תגידו, מה פה בדיוק "החלטה של הארדן" ? זה העניין שהכי מעצבן אותי בביקורת הזו עליו. הוא לא החליט שום החלטה ! הוא לא כפה טרייד סטייל כרמלו ! אוק סיטי הציעו לו הצעה (לדעתו, נמוכה), הוא אמר לא, במקום להמשיך לדבר הם אמרו "טוב, יאללה ליוסטון". הארדן לא צד בטרייד הזה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 2:00 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:
תגידו, מה פה בדיוק "החלטה של הארדן" ? זה העניין שהכי מעצבן אותי בביקורת הזו עליו. הוא לא החליט שום החלטה ! הוא לא כפה טרייד סטייל כרמלו ! אוק סיטי הציעו לו הצעה (לדעתו, נמוכה), הוא אמר לא, במקום להמשיך לדבר הם אמרו "טוב, יאללה ליוסטון". הארדן לא צד בטרייד הזה !

נובמת בחזקת אינסוף. הרי הארדן לא צריך להגיד כלום בשביל שיידעו מה האולטימטום כאן - לא תיתנו לי חוזה מקסימום, אני הולך בסוף השנה ולא תקבלו כלום בתמורה. הוא לא צריך להחליט אם לכפות טרייד או לא, הוא צריך להחליט אם להאריך חוזה או לא.

רוני - עם כל הכבוד לצעד המאתגר ספורטיבית של הארדן (באמת, בלי ציניות), יש לך ספק קל שבקלים שתמורת שכר מקסימום הוא היה נשאר? הרי למה בכלל לנהל דיונים על הארכת חוזה אם אתה רוצה להיות הכוכב ולא השלישי בהיררכיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 2:02 pm 
Hall of Famer

בוודאי שתמורת מקסימום הוא נשאר, זו בדיוק הנקודה שלי, לכל שחקן יש את השיקולים שלו, לחלק חשוב להיות האלפא-דוג, לחלק חשוב הכסף, לחלק חשובות האליפויות ולחלק חשובה בכלל החשיפה התקשורתית, כל שיקול כזה הוא לגיטימי וצריך לשפוט שחקן בראייה היסטורית לפי מה שהוא עושה על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 2:08 pm 
Senior

נובמת בטטרציה אינסופית בתשעה מימדים. לא היה פה שום אולטימטום מהצד של הארדן. לפעמים האולטימטום הזה מוצב, הוא ממש, ממש לא הוצב כאן. לOKC היו עוד שלושה ימים להמשיך במו"מ להארכה, הם בחרו לחתוך. היתה להם גם את האופציה לשחק עם הארדן עוד שנה ולהחליט בקיץ (הרי הוא רסטריקטד - לא פרי אייג'נט מלא) האם להשוות הצעת מקסימום עליו, לשלוח אותו בסיין אנד טרייד או פשוט לתת לו ללכת. הם בחרו לחתוך. הבחירה היתה שלהם בלבד ואף אחד לא החזיק להם אקדח לראש, בטח שלא הארדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 2:14 pm 
Hall of Famer

מאוד מאכזב המהלך הזה של הנהלת אוקלוהומה סיטי, אחרי שרשרת מהלכים שברובם היו טובים ובחלקם מבריקים.
נדב - אני לא מבין איך אתה יכול לומר "אני חושב שזה טרייד טוב לאוקלהומה. איבאקה יותר חשוב להם מהארדן, מכיוון שגבוה ברמה שלו מאד קשה למצוא בליגה.", כאשר איבאקה כיכב ברשימות ה-טופ15 של העמדה שלו אי שם לקראת הסוף, בעוד הארדן הוא טופ5 בשוטינג גארד לכל הפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 2:14 pm 
Junior

עמוס, אתה חושב שבקיץ בא הם היו מצליחים להשיג עליו הצעה טובה יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 2:35 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי מדוע העובד צריך להתפשר ולספוג קיצוץ (או לחילופין להרוויח פחות ממה שיכול לקבל) ולא המעביד לספוג את העלות של ה5 מיליון?
זה שוק חופשי. רוצים = תשלמו. מה השלב הבא? אני צריך לוותר על אלפיים שקל בחודש כדי שחברת התוכנה שלי תוכל להעסיק אותי ולמכור עוד תוכנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 2:36 pm 
Senior

קודם כל, טריידים הם היו יכולים לקבל עליו עד הטרייד דד ליין, כך שכל השנה היו יכולות לזרום הצעות עדיפות יותר או פחות. אחרי הפלייאוף כמובן עדיין היתה נשארת האופציה של סיין אנד טרייד. אני לא יודע מה הם היו משיגים בקיץ הבא והאמת לא ממש בטוח מה הערך של מה שהם קיבלו, נצטרך לראות איך מרטין מסתדר שם. מה שאני כן יודע - הסגל שהם פירקו הוא סגל גמר. כשאורלנדו פירקו את הסגל שהביא אותם לגמר עם הטורקי וקורטני לי הם לא חזרו לשם יותר. כשהסלטיקס שלחו את פרקינס - חלק חשוב מחמישית הגמר - הם לא חזרו לשם יותר. העדיפות הראשונה שלהם היתה צריכה להיות לנסות להשאיר אותו - וכאמור לא היה פה שום אולטימטום של "אני הולך" כמו שכל מני חברה הרגילו אותנו בשנים האחרונות. הארדן רצה להשאר שם.

וד"א, הכסף בNBA זה לא רק כסף. הכסף הוא כבוד ואיך שחקנים מודדים את השווי שלהם. לקבוצה שרוצה לגרום לשחקן ששווה מקסימום (והארדן שווה את זה, פשוט מהטעם שיהיו אנשים שישלמו לו את זה) לקחת פחות, טקטיקה הרבה יותר יעילה של מו"מ היא להניח חוזה מקסימום על השולחן ולאמר "זה שלך, עכשיו כמה שתואיל בבקשה להוריד מזה יקרב אותנו יותר לאליפות". ככה השלישיה של מיאמי למשל, לקחה פחות ממקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 4:30 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
מאוד מאכזב המהלך הזה של הנהלת אוקלוהומה סיטי, אחרי שרשרת מהלכים שברובם היו טובים ובחלקם מבריקים.
נדב - אני לא מבין איך אתה יכול לומר "אני חושב שזה טרייד טוב לאוקלהומה. איבאקה יותר חשוב להם מהארדן, מכיוון שגבוה ברמה שלו מאד קשה למצוא בליגה.", כאשר איבאקה כיכב ברשימות ה-טופ15 של העמדה שלו אי שם לקראת הסוף, בעוד הארדן הוא טופ5 בשוטינג גארד לכל הפחות.

המדד שלך לא נכון, מפני שהוא לא צריך להיות "מה היחס בין מיקומו של איבאקה בעמדה שלו למיקומו של הארדן בעמדה שלו" (מה גם שאלה לא בדיוק המדדים הכי אובייקטיביים בעולם) אלא "מה נותן השחקן לקבוצה ומהן האלטרנטיבות שאפשר לקבל במקומו"? במבחן הזה, אני חושב שהת'אנדר צריכים יותר את איבאקה מאשר את הארדן, בוודאי כאשר הם מקבלים במקומו סקורר מוכח כמו קוו-מארט ופוטנציאל חביב כג'רמי לאמב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 5:29 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אתה באמת חושב שהמעבר שלו מאוק סיטי ליוסטון קשור בכל סיבה אחרת למעט משכורת גבוהה יותר? אולי המהלך המאתגר יותר היה להפוך לאיש חשוב יותר בקבוצה מאשר ווסטברוק? כי את הכישורים לכך יכול להיות שיש לו.

זה לא קשור ללגיטימיות של ההחלטה של הארדן. זאת החלטה לגיטימית, אבל לנו כאוהדים מותר להצטער על מערך השיקולים של השחקן.

ולגבי פרסטי, בסה"כ רשמתי את זה כדי להראות שזאת לא ציפיה פנטזיונרית של אוהדים שלא קשורה למציאות, אלא גם ציפיה של האנשים הקובעים בעסק, כמו בכל עסק דרך אגב.

אני די משוכנע שאם תקרא בעיתון שאחד מבכירי הכירורגים בארץ העדיף לעזוב את המקצוע ולהפוך ליורש של דוב קליין, בשביל עוד 10% מהמשכורת המאד מכובדת שהוא מקבל בתחום הכירורגיה, זה יפגע לך בתדמית של האיש, כנ"ל אם תשמע שאיבגי לדוגמא יודיע שהוא מוותר על סרטי קולנוע והולך לעשות רק טלנבולות ותוכניות ריאליטי מהיום והלאה.

מעמד מתבטא גם במשכורת. ביוסטון מוכנים לשלם לו יותר מאשר באוקלהומה, וחד משמעית לשים את המפתחות של הפרנצ'ייז אצלו.

לגבי פרסטי, ובכן, הציפייה שלו התפוצצה לו בפנים ואני אשמח אם תראה לי מקרה דומה של שחקן צעיר, אולסטאר/סופרסטאר בפוטנציה, שבחר להשאר כינור שלישי בקונטנדרית כשהיתה לו הצעה טובה יותר ממקום אחר. אם פרסטי חשב שהארדן ישאר בתנאים האלה, אז כנראה שגם הגולדן בוי שמצליח בכל מה שהוא עושה יכול לטעות.

האנלוגיה שלך לכירורגיה ולקולנוע ממש לא מדויקת. יוסטון היא קבוצת NBA שגם היא יכולה לרוץ גבוה, למרות דעותיהם המלומדות של חברי פורום סלניוז. הארדן מן הסתם מאמין, כמו גם הג'י אם החדש והמאד מוערך שלו, שהוא מסוגל להיות פרנצ'ייז פלייר רציני של קבוצה רצינית. הוא לא עבר לשחק משחקי ראווה או חתך לליגה הסינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 6:38 pm 
Junior

אני חושב שזה טרייד לא טוב לאוקלהומה. הארדן היה קלעי שלשות מעולה אבל ידע לעשות עוד הרבה דברים אחרים. קווין מרטין וג'רמי לאמב הם שניהם Pure shooters כשלאוקלהומה כבר יש את ה- Pure shooter הכי טוב בליגה בדוראנט.
בת'רד של ההימורים בחרתי באוקלהומה לאלופה, אחרי הטרייד הזה כבר לא הייתי מהמר עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 6:47 pm 
Sophomore

את מי אני אמור לאהוד עכשיו לעזאזל?

טרייד מזעזע מבחינת אוקלהומה, לפחות לטווח קצר, נתנו את השחקן הכי מיוחד וקלאצ'י שלהם תמורת ינוקא ושוטר שאף פעם לא שיחק בקבוצה רצינית והוחלף בטייריק אוונס הרוקי.

הלייקרס הפכו מהקבוצה המדורגת שלישית בסיכויים לזכות באליפות לפייבוריטים בעיני.

עד מתי רשעים יעלוזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 7:42 pm 
Junior

את מי אתה אמור לאהוד עכשיו?

מה הבעיה, תמצא קבוצה אופנתית ומגניבה אחרת.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 7:55 pm 
Junior

לא הבנתי איך הטרייד הזה גרם לך לחשוב שעכשיו הלייקרס יותר טובים גם ממיאמי?
שהם לא יצטרכו להתאמץ בגמר המערב?

אתה יכול לעבור לקליפרס
או לקבוצות מקוללת אחרת כמו מיניסוטה

עריכה:
עכשיו הספסל של התאנדר- מיינור, לאמב, פרי-ג'ונס, קוליסון
נראה בעל פונטציאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 8:11 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני מניח שהוא חושב (מחשבה הגיונית מאוד) שהמץ' אפ של אוקלהומה מול הלייקרס טוב יותר מאשר מול מיאמי, ולכן הלייקרס היו לא-פייבוריטים מול אוקלהומה (המהורדנת) אבל פייבוריטים מול מיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 8:21 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
אני מניח שהוא חושב (מחשבה הגיונית מאוד) שהמץ' אפ של אוקלהומה מול הלייקרס טוב יותר מאשר מול מיאמי, ולכן הלייקרס היו לא-פייבוריטים מול אוקלהומה (המהורדנת) אבל פייבוריטים מול מיאמי.

אכן כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 10:52 pm 
Hall of Famer

כמה לדעתכם היכולת של פרי ג'ונס באימונים ובפריסיזן השפיעה על המוכנות של פרסטי לוותר על הארדן?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 10:55 pm 
Hall of Famer

מאחר שהאחד פאוור פורוורד והשני שוטינג גארד, אז כנראה שכן, או שלא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:00 pm 
Hall of Famer

מישהו יכול לספר משהו על ג'רמי לאמב? מה התקרה שלו, האם הוא מסוגל להוביל כדור ולמה הוא נפל בדראפט?
אני עדיין מחפש היגיון לטרייד הזה, אולי הוא נמצא שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה