סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 1:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
nadav_hacohen כתב:
satriani כתב:
אני אישית לא אוהב את שיטת האימון של - טעית = רד לספסל. אם זה משהו עקבי אז כן. ואגב, פניני ממשיך להסריח את הפרקט עונה שניה רצוף ומקבל ים דקות.מוזר.

אל תשכח שאלקטרה משחקת חוק רוסי. ורוט עף לספסל כי כמו שתיארו כאן קודם-הוא חירב לאלקטרה את המשחק.

זה לא מתחיל מאתמול. זה מתחילת העונה.
תראה איך נראה לנדסברג.
ואגב, אם זאת השיטה - מדוע גיא השמנמן פניני משחק 22 דקות? (אפס נקודות)?

כי שוב, חייבים 2 ישראלים בחמישייה, וכנראה שבלאט רואה בפניני יתרון על פני לנדסברג (למשל, הגנה). ורוט...אני אמרתי לא פעם מה אני חושב עליו. הוא כל כך לא מתאים למועדון כמו אלקטרה ולשיטות של בלאט, שזה על סף הפארודיה. אתמול הוא פשוט הראה שהוא חושב שהוא עדיין בחולון, שם הוא היה יכול לרוץ התקפה אחרי התקפה ולקחת כמה שלשות שבא לו גם כשהוא שובר את הסל. היה מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 1:31 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
הרסי הוקינס כתב:
המשחק הזה הוא מכה לכל המחזיקים בתאוריה שאפי מנסה לרדת למחצית כשמכבי מובילים כדי להרדים אותם במחצית השנייה.

ה"תאוריה" הזאת היא לא יותר מפיקציה של עתונאים משועממים שלא מבינים כלום בכדורסל, ומעולם לא היתה קיימת במציאות.

אגב עתונאים משועממים שלא מבינים כלום בכדורסל, בסיום המשחק המצלמות התמקדו בדיוויד פדרמן, ואז נראתה בחורה שחומה בחצאית קצרצרה משליכה עצמה עליו והם צועדים יחד במעין חיבוק לחדר ההלבשה הצהוב. לבחורה קוראים ורד כהן, היא עובדת ב"וואלה", והמקור שלה הוא דיוויד פדרמן. לפי האינטימיות שנראתה שם, אולי הוא גם טובל את המקור שלו-אבל אנחנו מתרחקים מרכילות.

כדורסל, רבותיי (רגע אחרי שתסיימו עם מחיאות הכפיים ליוזר היחיד בפורום שצפה במידה מסוימת את מה שיקרה...):

ראשל"צ קבוצה לעילא ולעילא. הקו הקדמי שלה מורכב משני זרים מצוינים, על יוטר כבר השתפכו פה ובצדק ועל ג'וליאן רייט אני השתפכתי ואתמול הוא הוכיח למה. אחד הדברים שאהבתי ברייט זה שהוא נראה מאד מחובר לקבוצה ולחברים שלו, מוחא כפיים, מדרבן, מכניס לרבאק. ממש לא פוזת ה"אני שיחקתי בNBA ואתם נייטיבס עלובים". מקצועית, רייט הוא מיס מאץ' לכל קבוצה בליגה. גבוה נייד, אתלט אדיר, ריבאונדר מצוין, יכול לשמור על כל פורוורד ואתמול הראה גם קליעה מחצי מרחק. יופי של שחקן. אגב, מבחינת אווירה, גם יוטר בראיון של סוף המשחק דיבר על אור סולומון ועל חנוכי וראית איך החיבור הקבוצתי שם חוגג. אפי דיבר אחרי המשחק על זה שיוטר שחקן יותר טוב מקייל היינס של אולימפיאקוס (השווה ביניהם בגלל מימדי הגוף הדומים), ואני מסכים איתו. הוא נראה כבד ומגושם, אבל יש לו אחלה שליטה בכדור, אחלה כושר גופני (כמעט לא ירד מהמגרש אתמול ועדיין זינק לכל כדור), ואחלה כשורי כדורסל. כמעט לא ייאמן באיזה תחנות הוא נאלץ לעבור לפני שמכירים בו כשחקן שהוא. מאד אהבתי את איך שנראה דיוויד לוגן, ששוב הראה שכסט שוטר הוא אחלה, אבל אם שומרים אותו חזק הוא לא מסוגל לעשות כלום. ולוגן עוד היה אדיר ליד ההופעות של קיינר-מדלי ורוט.

טוב נו, אז שמישהו אחר יבין את ההומור שלי. אני אולי כותב צעיר, אבל קורא מאוד מאוד ותיק.

אגב, זה רק אני או שראשון שמרו על הרכז הישראלי של מכבי בשמירה אישית נסוגה משהו, בסגנון שמכבי הייתה שומרת על אוחיון כשהוא היה בירושלים? ממה שראיתי במשחק פשוט נתנו לרוט ואוחיון מטר - ושיזרקו אם הם רוצים. ככה הם פשוט הוציאו אותם מהמשחק. אוחיון לא קלע טוב, ורוט המסכן שירדתם עליו שחירב את המשחק בשלוש דקות, היה פנוי לחלוטין אבל ממש לחלוטין בשלוש זריקותיו. זו באמת שאלה מעניינת: אם הקבוצה שלך במומנטום רע ויש לך זריקה פנויה לגמרי, אבל שהיא מחוץ לשטף ההתקפה: קח אותה או לא? ואם כן, אז כמה פעמים תעשה זאת?

אגב טייק 2, מי זה השופט המשקפלוצר הזה שרואה פאוולים איפה שלא היה שום מגע?! שרק פאוול על לנדסברג לשלוש כשיוטר בכלל קפץ לידו ולא נגע בו ועוד פאוול על לא-זוכר-מי במתפרצת נגד בנדה שבו גם לא היה שום מגע. הוא פשוט לא רואה טוב, ואני ממליץ על החלפת מספר.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 1:42 pm 
Sophomore

האם לאחד המכובדים יש קישור למשחק בין הפועל תל אביב לאשקלון? או לפחות, לרבע הרביעי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 1:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אגב טייק 3, שרמדיני הוא איש של פרצוף אחד. כמו מזרחי, רק שבמקום הפרצוף הקודר תמידית של מזרחי גם כשהוא שמח או מתרגש - שרמדיני תמיד נראה בהלם. לא משנה מה קורה.
הוא בהלם כשהוא נכנס. הוא בהלם כשהוא יוצא. הוא בהלם כשהוא קולע. הוא בהלם כשהוא מחטיא. הוא בהלם כשקולעים עליו. הוא בהלם כשהוא חוסם. הוא בהלם כשהוא נחסם. הוא בהלם כששורקים פאול נגדו. הוא בהלם כששורקים פאול לטובתו. הוא פשוט כל הזמן בהלם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 1:59 pm 
Sophomore

CP3 כתב:
האם לאחד המכובדים יש קישור למשחק בין הפועל תל אביב לאשקלון? או לפחות, לרבע הרביעי?

מחכים שהמנהלת תעלה משחקים מלאים כפי שהבטיחה. אבל אם לא, אני מקווה שמישהו מאיתנו הקליט ויעלה קישור להורדה למשחק המלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 2:01 pm 
Hall of Famer

הוקינס:

השופט המשקפלוצר הוא פיני רימון, והשריקות באמת היו מצחיקות.

לעניין השאלה שמסיימת את האגב הראשון שלך, בלאט פחות או יותר ענה לרוט על התהייה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 2:06 pm 
Sophomore

אני כרגיל התרכזתי ביערי רייניש.הוא כלכך אוהב את עצמו שזה לא יאמן. אני אוהב שהוא שורק שריקה לעבירה ואז עושה סיבוב של חצי מגרש עד שמגיע לחצי ומסמן למזכירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 2:07 pm 
Hall of Famer

אני גם מת על איך שרייניש מקפיד על כבודו מול קבוצות סתם, לעומת שטיחון הרצפה שהוא הופך להיות כשהוא שופט את אלקטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 2:15 pm 
Junior

טקטית, השמירה הנסוגה הזו היא דרך מעולה לחרב לשחקן עם ביטחון ומעמד נמוכים את המשחק. מצד שני, אתה מסתכן בנתינת תנאים ל"משחק החזרה" של אותו שחקן ולצבירת ביטחון שלו. זה לא הימור כל כך מסוכן אם אתה שם לב לצבירת הביטחון הזו בזמן, כי שינוי השמירה הוא דבר דיי פשוט.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 2:18 pm 
Sophomore

אתמול הוא היה שטיחון? לא חושב.הוא הרבה לחלק את המבטים של "אל תתעסק.אני יערי" לשחקני אלקטרה ולספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 2:33 pm 
Hall of Famer

quote="nadav_hacohen"][ "]
כי שוב, חייבים 2 ישראלים בחמישייה, וכנראה שבלאט רואה בפניני יתרון על פני לנדסברג (למשל, הגנה). ורוט...אני אמרתי לא פעם מה אני חושב עליו. הוא כל כך לא מתאים למועדון כמו אלקטרה ולשיטות של בלאט, שזה על סף הפארודיה. אתמול הוא פשוט הראה שהוא חושב שהוא עדיין בחולון, שם הוא היה יכול לרוץ התקפה אחרי התקפה ולקחת כמה שלשות שבא לו גם כשהוא שובר את הסל. היה מצחיק.[/quote]
ייתכן שאתה צודק. אז אם אתה מחליט להשתמש ברוט - אתה חייב לתת לו X דקות כל משחק או כמעט כל משחק בשביל לתת לו בטחון. גם אם זה יעלה לך בדקות רעות שלו, בטווח הארוך הוא ייקבל בטחון שהוא חלק מרכזי (או לא ממש מרכזי אבל אחד שכן מקבל דקות) והוא יחזיר.
כרגע הוא עולה חסר בטחון (ממש פלשבק לדרור חג'ג' ולובין) ואין לו סיכוי. לא כל אחד מקבל 3 דקות וטורף את הפרקט.
כנ"ל לנסדברג.
פניני אגב לדעתי גם לא שומר טוב בכשרו הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 2:40 pm 
Hall of Famer

jack the ripper כתב:
אתמול הוא היה שטיחון? לא חושב.הוא הרבה לחלק את המבטים של "אל תתעסק.אני יערי" לשחקני אלקטרה ולספסל.

אחלה מבטים, לקבוצות אחרות הוא כבר היה מעיף טכנית מזמן.

סטריאני, לא נראה היה שלרוט יש בעית חוסר בטחון. שחקן שמנגר כמו שהוא ניגר אתמול ועדיין חושב שהוא יכול לקחת שלשה במעבר-אין לו שום בעיה של בטחון. יש לו בעיה של הבנת המרחב והסיטואציה. אבל שוב, הוא לא אשם. הוא משחק כמו שמורן רוט משחק, וכל מי שמכיר את מורן רוט יודע שיש לו משחקי זוועה כמו הדקות שלו אתמול. מי שאשם זה מי שלקח אותו להיות הבק אפ של אוחיון וציפה ממנו למשהו אחר ממה שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 2:54 pm 
Hall of Famer

ועוד אגב, שמתם לב שרישון למעשה נצחה עם 6 שחקני סגל ו3 זרים? לחזור ל2 זרים בליגה, כבר אמרנו?

שימו לב למה שעושים הישראלים כשנותנים להם לשחק, מדגם מייצג:

יונתן שולדברנד-26 דקות למשחק, 16 נקודות, 55% לשתיים, 37.5% לשלוש, 87.5% עונשין, 6 ריבאונדים ו-1.3 אסיסטים למשחק.

ניב ברקוביץ'-31 דקות, 15.5 נקודות, 56.2% לשתיים, 6.5 אסיסטים על 1.5 איבודים בלבד, 3.5 ריבאונדים ו-1.5 חטיפות למשחק.

מתן נאור-39.3 (!!!) דקות, 57.1% לשתיים, 14 נקודות, 5 חטיפות, 3.7 ריבאונדים, 3.3 אסיסטים.

ניצן חנוכי-36.7 דקות, 12 נקודות, 53.6% לשתיים, 6.3 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 2 חטיפות.

בר טימור-28.3 דקות, 8.3 נקודות, 6.7 אסיסטים (מלך האסיסטים של הליגה נכון לעכשיו) על 1.3 אבודים בלבד, 2 ריבאונדים, 1.7 חטיפות.

איל שולמן-24 דקות, 7.5 נקודות, 4.5 אסיסטים על 0.5 איבוד בלבד (מוביל את הליגה כרגע ביחס אס/איב).

קוז'יקרו-21 דקות, 10.3 נקודות ב60% שדה, 7 ריבאונדים למשחק.

יותם שירן-19 דקות, 7.5 נקודות ב70% שדה, 2 ריבאונדים, אסיסט וחצי, חטיפה וחצי, שומר נפלא עם מהלכים שלא רואים בסטטיסטיקה.

אור סולומון (בן 19)-19.3 דקות, 8.3 נקודות, 53.8% לשתיים, 42.9% לשלוש, 2.7 ריבאונדים, שומר נפלא.

אם לדבר על אכזבות בסגל ישראלי, אין ספק שהחבר'ה של חולון נראים רע מאד. אגב, ברכות ליניב גרין שאתמול קלע נקודות ראשונות העונה בליגת העל, 7 נקודות ב33% מהשדה בהפסד לחולון.

ואם רוצים ללמוד משהו שהיו צריכים ללמוד כבר מזמן, אז חלאס כבר עם כל השטויות והדיבורים-כדי שיהיו שחקנים ישראלים, הם צריכים לקבל דקות משחק, ועוד ועוד דקות משחק. אם 2 זרים נשמע רדיקלי מדי, אז שיהיה 3-אבל לא יותר בשום פנים ואופן. ואז תגלו שהמצב של השחקנים הישראלים הוא הרבה פחות עניין של דורות לא מוכשרים, והרבה יותר עניין של דורות שלא קיבלו דקות משחק מספקות. כשאתה רואה את הפועל ת"א של אדלשטיין, אתה מבין כמה רוב המאמנים כאן עצלנים ומכורים לשיטה הקלה והמגעילה של "מלא את קבוצתך בזרים וקווה לטוב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 3:02 pm 
Hall of Famer

נדב, ורד כהן לא שחומה. היא שחורת שיער, אבל לא שחומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 3:10 pm 
Hall of Famer

ולפינת המספרים בפעם השנייה:
אפי בירנבוים השיג אתמול את ניצחונו ה-11 על מכבי ת"א וככל הנראה הפך למאמן הישראלי שניצח את מכבי ת"א הכי הרבה פעמים. הוא עקף את פנחס, שניצח את מכבי ת"א 10 פעמים.

רשימת הנצ' שלו:
1991- עם הפועל חולון בליגה הסדירה בחולון.
1993- עם מכבי ר"ג בליגה הסדירה בזיסמן.
1995- עם בני הרצליה בחצי גמר הגביע ביד אליהו.
1998- עם הפועל י-ם בחצי גמר פלייאוף ביד אליהו.
1999- עם הפועל י-ם בגמר הפלייאוף במלחה.
2001- עם מ.כ. חיפה בליגה הסדירה ברוממה.
2007- עם בנה"ש בחצי גמר גביע המדינה ביד אליהו.
2008- שלוש פעמים! עם בנה"ש, כולן בליגה הסדירה, פעמיים ביד אליהו.
2013- עם ראשל"צ בליגה הסדירה ביד אליהו.

יש עוד שני מאמנים שניצחו את מכבי יותר פעמים מאפי, והם אירופים: לולו סאיינז (12 פעמים, 14 אם כוללים גם את הבין יבשתי- כולן בריאל) ואטורה מסינה (12 פעמים- עם וירטוס בולוניה, בנטון וצסק"א). אפי מצטרף ל..אוברדוביץ', שגם כן ניצח את מכבי 11 פעמים בקריירה שלו כמאמן (8 פעמים עם פאו', 3 פעמים עם ריאל).

אגב, נצ' שישי! לאפי בהיכל על מכבי כמאמן. האם יש מאמן שהשיג זאת יותר ממנו? אני בספק. גם לא באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 3:24 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
jack the ripper כתב:

סטריאני, לא נראה היה שלרוט יש בעית חוסר בטחון. שחקן שמנגר כמו שהוא ניגר אתמול ועדיין חושב שהוא יכול לקחת שלשה במעבר-אין לו שום בעיה של בטחון. יש לו בעיה של הבנת המרחב והסיטואציה. אבל שוב, הוא לא אשם. הוא משחק כמו שמורן רוט משחק, וכל מי שמכיר את מורן רוט יודע שיש לו משחקי זוועה כמו הדקות שלו אתמול. מי שאשם זה מי שלקח אותו להיות הבק אפ של אוחיון וציפה ממנו למשהו אחר ממה שהוא.

אוקיי נגיד. מה עם סילבן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 3:45 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
ועוד אגב, שמתם לב שרישון למעשה נצחה עם 6 שחקני סגל ו3 זרים? לחזור ל2 זרים בליגה, כבר אמרנו?

שימו לב למה שעושים הישראלים כשנותנים להם לשחק, מדגם מייצג:

יונתן שולדברנד-26 דקות למשחק, 16 נקודות, 55% לשתיים, 37.5% לשלוש, 87.5% עונשין, 6 ריבאונדים ו-1.3 אסיסטים למשחק.

ניב ברקוביץ'-31 דקות, 15.5 נקודות, 56.2% לשתיים, 6.5 אסיסטים על 1.5 איבודים בלבד, 3.5 ריבאונדים ו-1.5 חטיפות למשחק.

מתן נאור-39.3 (!!!) דקות, 57.1% לשתיים, 14 נקודות, 5 חטיפות, 3.7 ריבאונדים, 3.3 אסיסטים.

ניצן חנוכי-36.7 דקות, 12 נקודות, 53.6% לשתיים, 6.3 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 2 חטיפות.

בר טימור-28.3 דקות, 8.3 נקודות, 6.7 אסיסטים (מלך האסיסטים של הליגה נכון לעכשיו) על 1.3 אבודים בלבד, 2 ריבאונדים, 1.7 חטיפות.

איל שולמן-24 דקות, 7.5 נקודות, 4.5 אסיסטים על 0.5 איבוד בלבד (מוביל את הליגה כרגע ביחס אס/איב).

קוז'יקרו-21 דקות, 10.3 נקודות ב60% שדה, 7 ריבאונדים למשחק.

יותם שירן-19 דקות, 7.5 נקודות ב70% שדה, 2 ריבאונדים, אסיסט וחצי, חטיפה וחצי, שומר נפלא עם מהלכים שלא רואים בסטטיסטיקה.

אור סולומון (בן 19)-19.3 דקות, 8.3 נקודות, 53.8% לשתיים, 42.9% לשלוש, 2.7 ריבאונדים, שומר נפלא.

אם לדבר על אכזבות בסגל ישראלי, אין ספק שהחבר'ה של חולון נראים רע מאד. אגב, ברכות ליניב גרין שאתמול קלע נקודות ראשונות העונה בליגת העל, 7 נקודות ב33% מהשדה בהפסד לחולון.

ואם רוצים ללמוד משהו שהיו צריכים ללמוד כבר מזמן, אז חלאס כבר עם כל השטויות והדיבורים-כדי שיהיו שחקנים ישראלים, הם צריכים לקבל דקות משחק, ועוד ועוד דקות משחק. אם 2 זרים נשמע רדיקלי מדי, אז שיהיה 3-אבל לא יותר בשום פנים ואופן. ואז תגלו שהמצב של השחקנים הישראלים הוא הרבה פחות עניין של דורות לא מוכשרים, והרבה יותר עניין של דורות שלא קיבלו דקות משחק מספקות. כשאתה רואה את הפועל ת"א של אדלשטיין, אתה מבין כמה רוב המאמנים כאן עצלנים ומכורים לשיטה הקלה והמגעילה של "מלא את קבוצתך בזרים וקווה לטוב".

על איזה אכזבות אתה מדבר ?
שון דניאל בסדר גמור עד עכשיו, אתמול 11 נקודות כולל 2 שלשות ברבע הרביעי.
לגבי השאר, שאין ציפיות אין גם אכזבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 3:51 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:

זה שבחורה מתאפרת כמו גיישה לא עושה אותה לא-שחומה.

סטריאני, לגבי לנדסברג אפשר לדבר יותר על חוסר בטחון, אבל זה גורל משותף להרבה שחקנים ישראלים שהגיעו לאלקטרה כשהם מלאים בפנטזיות.

אחח, לאומית, הדמגוגיה שלך היא תמיד תענוג. שון דניאל הוא הרי הישראלי היחיד בחולון, לא? ובגלל ש"לא היו ציפיות", אז זאק רוזן (שמרוב שלא היו ממנו ציפיות, קיבל חוזה מופרז שלפי הדיבורים מגיע אפילו לרמות של זר לא יקר) הוא לא אכזבה, ואופיר פרחי לא אכזבה, ושלומי הרוש שהיה אמור להיות שחקן מרכזי העונה ונותן 1.3 נקודות ב25% שדה ב13 דקות משחק הוא לא אכזבה. יאללה יאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 4:03 pm 
Hall of Famer

נדב, העור שלה לא שחום, מה קורה לך. אני יושב כמעט תמיד שורה לידה במשחקי ליגה.
לינור אברג'יל שחומה, למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 4:07 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
oren_80 כתב:

זה שבחורה מתאפרת כמו גיישה לא עושה אותה לא-שחומה.

סטריאני, לגבי לנדסברג אפשר לדבר יותר על חוסר בטחון, אבל זה גורל משותף להרבה שחקנים ישראלים שהגיעו לאלקטרה כשהם מלאים בפנטזיות.

אחח, לאומית, הדמגוגיה שלך היא תמיד תענוג. שון דניאל הוא הרי הישראלי היחיד בחולון, לא? ובגלל ש"לא היו ציפיות", אז זאק רוזן (שמרוב שלא היו ממנו ציפיות, קיבל חוזה מופרז שלפי הדיבורים מגיע אפילו לרמות של זר לא יקר) הוא לא אכזבה, ואופיר פרחי לא אכזבה, ושלומי הרוש שהיה אמור להיות שחקן מרכזי העונה ונותן 1.3 נקודות ב25% שדה ב13 דקות משחק הוא לא אכזבה. יאללה יאללה.

אופיר פרחי עם עונה של נקודה וחצי למשחק בגלבוע/גליל או משהו כזה, מה אני אגיד לך, שהביאו אותו חשבו שהוא הולך לקרוע את הליגה. שחקן העונה בפוטנציה שמאכזב עד עכשיו.
שלומי הרוש לא היה אמור להיות שחקן מרכזי העונה. שחקן 8 ברוטציה...הוא לא יותר גרוע ממה שהיה במרבית השנה שעברה למעט תחילת העונה שלא הכירו אותו. סך הכל שחקן חד מימדי ומאוד אבל מאוד טיפש. היה ונשאר. הוא נותן את הדקות ההגנתיות שלו, ולגבי הנקודות, הוא יחזור לממצועים שלו משנה שעברה שהיו נמוכים ממילא.
זק רוזן, אם כבר אתה מדבר על אכזבה, אולי אפילו מפתיע לטובה. ברור שנפלנו במקרה שלו אבל זה היה ידוע ממשחק האימון הראשון. בינתיים הוא משתפר ממשחק למשחק, הוא הרבה יותר אסרטיבי, אתמול אפילו היתה חדירה עד לסל וגם הממצועים שלו עכשיו לא עד כדי כך רעים. אפילו הייתי אומר הפתעה לעומת הדיבורים עליו במשחקי האימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 4:11 pm 
Hall of Famer

נדב, לא בדקתי סטטיסטית, אבל נדמה לי שלרוב אלה שציינת לא הייתה בעייה של דקות גם בעונה שעברה.
בנוסף, בדוק אם לא פספסת משהו. למשל, הממוצע של יותם שירן לא כולל את המשחק בירושלים שבו הוא לא קיבל כלל דקות. בנוסף, יש 4 קבוצות בליגה שעוד לא שיחקו את המשחק השלישי שלהם. כך שלפחות על חלק מהשחקנים, קפצת למסקנה אחרי שני משחקים? (וגם שלושה זה לא הרבה, בעצם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 4:18 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
nadav_hacohen כתב:
jack the ripper כתב:

אוקיי נגיד. מה עם סילבן?

מה איתו באמת? 8 וחצי דקות בממוצע ביורוליג, 17 דקות בממוצע בליגה. מספיק בהחלט לאור מה שהוא מפגין, מספיק בהחלט כדי להכניס אותו לעניינים אם הוא מצדיק את זה. כשיעשה יותר יקבל יותר. מכבי זה לא בית תמחוי לדקות משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 4:18 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
נדב, לא בדקתי סטטיסטית, אבל נדמה לי שלרוב אלה שציינת לא הייתה בעייה של דקות גם בעונה שעברה.
בנוסף, בדוק אם לא פספסת משהו. למשל, הממוצע של יותם שירן לא כולל את המשחק בירושלים שבו הוא לא קיבל כלל דקות. בנוסף, יש 4 קבוצות בליגה שעוד לא שיחקו את המשחק השלישי שלהם. כך שלפחות על חלק מהשחקנים, קפצת למסקנה אחרי שני משחקים? (וגם שלושה זה לא הרבה, בעצם)

השחקנים של הפועל ת"א כמובן לא שיחקו בליגה הבכירה בעונה שעברה.

חנוכי כמובן כבר 3 שנים בראשל"צ שחקן תורם שמקבל מעל 30 דקות, אבל זה לא אומר שהוא לא חלק מהדוגמא החיובית. אור סולומון קיבל פחות מ7 דקות בעונה שעברה, וברור שהעונה הוא ייתן קפיצה משמעותית בדקות. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה שחקנים בגיל שלו ושל בר טימור מהפועל ת"א קיבלו כמות דקות כזו ונתנו כזאת יכולת. על תקן סולומון של העונה שעברה אני מקווה שנראה את דאוסן.

ניב ברקוביץ' זו קפיצה קצת מהירה למסקנה אחרי 2 משחקים, אבל האיש הראה כבר מהעונה שעברה מגמת שיפור וב2 המשחקים הראשונים העונה הוא היה פשוט נפלא, אז אני נותן לו את הקרדיט. בן רייס נתן משחק אחד מצוין ואחד נפל, אז בינתיים אני לא מדבר עליו.

שולמן שיחק 6 דקות למשחק בעונה שעברה, העונה הוא יהיה שחקן של 20+ בנתניה.

לגבי שירן, לא שמתי לב שלא שיחק נגד ירושלים, אבל נגד הרצליה היה מעולה ובדקות שראיתי מול אשקלון נתן הגנה ענקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 4:23 pm 
Hall of Famer

דיסקליימר: לא רואה ליגה ישראלית, לא ממש עוקב, לא ממש יודע. אבל... רק הערה מתודולוגית

ברור שאם שחקן מקבל דקות, בדרך כלל הוא ייתן גם תפוקה, זו קורלציה ישירה (אם כי כמובן, לא מלאה). אבל הסיפור הוא אחר לגמרי, והוא המעניין יותר

א. איך הקבוצות שלהן ישראלים דומיננטים נראות מול קבוצות שלהן זרים דומיננטיים?
ב. איך המספרים של השחקנים הישראלים משתווים לשחקנים זרים שמקבלים אותן דקות פחות או יותר במשך העונה. (השוואה עם העונה הקודמת למשל, יותר בעייתית ולא תספר את הסיפור, ולו משום שקשה להשוות רמה של ליגה בעונה אחת לרמה של ליגה בעונה אחרת).
ג. איך הקבוצות האלה מתמודדות באירופה, יחסית להישגים בשנים קודמות?

במילים אחרות, השאלה היא לא כמה שחקן כזה או אחר קולע, כי ברור שגם בליגה הסרי לנקית השניה יש שחקנים שקולעים המון ומקבלים 35 דקות משחק. השאלה היא מה הרמה האמיתית של הסטטיסטיקה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 4:45 pm 
Hall of Famer

קודם כל, שים לב לאיכות הסטטיסטית של יחס האסיסטים/אבודים של שחקנים כמו ברקוביץ', טימור ושולמן. הם משחקים מול גארדים זרים והליגה הישראלית היא בכל זאת ליגה מקצוענית ברמה אירופאית טובה למדי, כך שבהחלט ניתן לתת להם את הקרדיט.

הדוגמא הכי טובה לשאלה שלך היא הפועל ת"א, שניצחה במלחה את ירושלים שהיא קבוצה יורוקאפ עם זרים שאמורים להיות מהטובים בליגה, וזה כששיחקו אצלה 2 זרים מתפקדים (ג'ף אלן התחיל לתת תפוקה רק נגד אשקלון). אדלשטיין נותן המון דקות לישראלים שלו, ובינתיים התוצאות הן הפסד בהארכה להרצליה שהיא קבוצה חזקה למדי, ונצחונות על ירושלים ואשקלון.

אפשר גם לראות את אחוזי הקליעה שאצל רוב השחקנים שהזכרתי הם מצוינים, וכאמור גם דיברתי על ראשל"צ שהביסה ללא תנאי את אלקטרה אתמול למרות ששיחקה רק עם 3 זרים, כשאחד מהם-וילי וורן-התעורר לחיים רק בחצי השני של הרבע האחרון.

ברור שהישראלים לא אמורים להיות טובים מהזרים, כי הזרים צריכים להגיע כשחקני חיזוק. אבל אני אומר שגם עם 3 זרים אפשר יהיה לראות פה ליגה איכותית, ושנראה פחות תופעות כמו שולדברנד-שחקן שאף אחד לא ידע על קיומו עד גיל 29, ומתברר שהוא ה4 הישראלי הכי טוב בליגה מלבד ליאור אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 121 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: