סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 13, 2025 8:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 5:40 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קובי שיחק פצוע בפלייאוף שנה שעברה, וזה מעבר לעובדה שהוא היה שחקן מוכח מכל בחינה שהיא ואחרי 3 שנים בגמר ו2 אליפויות-מותר להפסיד בסדרה חלשה. שקי, אתה לא שמעת אבל אני כן, בדיוק לפני שנה אחרי הדירוג של ESPN לא מעט אנשים כאן שמו את נוביצקי ראשון, ופאקינג הגיע לו-הוא הוביל קבוצה ללא אלסטאר נוסף, משום מקום, לנצחון על הלייקרס של קובי, OKC של דוראנט, ומיאמי של לברון-וייד, שתיים מהסדרות הללו ללא ביתיות, כולל 2 סלי נצחון בסדרת הגמר והופעות קלאץ' נדירות. מה עוד אפשר לבקש? זה לא אומר שהם נתנו עונה סדירה טובה מג'יימס, בסטטיסטיקה האישית היבשה-הוא לוקח את כולם, אבל קובי נוביצקי ו-וייד היו שחקנים מוכחים לגמרי במאני טיים של הפלייאוף, לברון נחנק לא פעם אחת ולא רק בגמר מול דאלאס, ואם הייתי צריך להתחיל קבוצה מאפס, הייתי מעדיף לקחת אחד מהשחקנים המוכחים (נוביצקי או קובי בעיקר) לפני לברון, באותה נקודה.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ו' ספטמבר 28, 2012 5:46 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 5:43 pm 
Hall of Famer

בעונה שעברה היו פה בסלניוז בדיוק שלושה אנשים שהחשיבו את קובי כשחקן טוב מלברון והם מאסטר, איגי ובאופן מפתיע במיוחד אתה. עוזב אם הם צודקים או לא, אבל כל האחרים בסלניוז לא ממש היו בדיעה הזאת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 5:46 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
FLASH כתב:
ואם הייתי צריך להתחיל קבוצה מאפס, הייתי מעדיף לקחת אחד מהשחקנים המוכחים (נוביצקי או קובי בעיקר) לפני לברון, באותה נקודה.

כל הכבוד לך שאתה מודה בזה, אבל זו כמובן היתה טעות מטופשת להחריד, וגם לא כל כך פופולרית. אני כן שמעתי יחסית מהרבה אנשים שהם מעדיפים לקחת את דוראנט לפני לברון, בעיקר כי דוראנט צעיר יותר ונראה היה שעוד לא הגיע לפיק (ולכן גם לא ברור כמה הפיק הזה גבוה). זמנם של האנשים האלה להודות בטעות עוד לא הגיע, אבל אני חושב שממך מותר לבקש את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 5:48 pm 
מנהל פורום

מה שכן, הקביעה שבסוף 2011 נוביצקי הוא השחקן הטוב בעולם ולפני לברון היתה בעיני סבירה למדי, ולדעתי לא מעט אנשים בפורום בחרו ככה כשהיה אפשר (יכול להיות שהת'רד עדיין בחיים?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 5:51 pm 
Junior

צודק:
viewtopic.php?f=1&t=10545

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 5:57 pm 
מנהל פורום

תודה לך...

נראה לי שלא רק אתה חייב התנצלות בפני המציאות לאור הת'רד הזה. את הבחירה של רוני בנוביצקי למקום הראשון זכרתי, אבל לא את ההודעה של נורטון למשל. לברון בהחלט סתם כמה וכמה פיות השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 6:25 pm 
Hall of Famer

מריו, צריך לזכור שלקובי היה הרבה יותר קל לסלוח על הפישול בעונה שעברה, קודם כל, אם זכור לי נכון הוא הגיע קצת פצוע ושנית, הוא הגיע אחרי שתי אליפויות רצופות, לברון הגיע בריא לגמרי ואחרי כמה וכמה פישולי פלייאוף. בדיוק באותה מידה, השנה אחרי שהוא כבר לקח אליפות החליקו לדירק את הפישול בפלייאוף הרבה יותר בקלות, אם הוא לא היה לוקח אליפות לפני שנה היו שוב מדברים על כמה שהוא לוזר ומורידים אותו עוד כמה מקומות בדירוגי השחקנים הכי טובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 6:44 pm 
Junior

וואלה לא זכרתי רוני ונורטון דרגו את נוביצקי לפני לברון... מפתיע.

אני בשום שלב לא חשבתי שנוביצקי טוב מלברון, אבל אני לברון פאן אז זה לא נחשב :)

בכל מקרה, זה שדירק לקח אליפות זה טוב ויפה והוא באמת שחקן פסיכי, אבל אני לא חושב בשום צורה שהוא היה שחקן טוב מלברון, למען האמת גם לא כל כך קרוב.

לא מעניין אותי מה קובי וויד וכו' עשו שנים קודמות, אנחנו מדברים על השחקן הטוב ביותר בעונת 2011-12, ובעונה הזו בפירוש לקובי לא היה קמצוץ של קייס, מה לעשות.

רוצה ננהל דיון על 2009? 2008? כי שם לקובי היה קייס מצוין.

כשבאים לדבר על השחקן הטוב ביותר כרגע, אז מדברים באופן מפתיע על כרגע, אין לי שום עניין בנתון של כמה אליפויות קובי לקח או כמה לברון נחנק ב2008. זה לא רלוונטי.
אז בדיעבד שעברתי קצת על הסטטיסטיקה אז באמת לנוביציקי היה קייס לגבי אותה עונה, למרות ששוב, אני חושב שלברון רמה מעליו מבחינת יכולות כדורסל, אבל פרט לנוביציקי ורוז אין לאף אחד קייס מול לברון באותה עונה. ושוב, לדעתי זה רק היה רוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 7:20 pm 
Hall of Famer

לא בדיוק דירגתי את נוביצקי לפני לברון. לאותה עונה, ברור שחשבתי שלברון טוב יותר אבל:
א. חשבתי שבדברי ימי ההיסטוריה, כל עוד אין ללברון אליפות, נוביצקי יירשם קצת לפניו.
ב. עם או בלי קשר לזה שלברון טוב יותר, כתבתי שהוא "לא שחקן שיכול להיות אלפא דוג של קבוצה בדרך לאליפות" מה שעד לפני שנה, היה נכון לגמרי. אבל יש הבדל בין זה לבין איכות שחקן, וכאן שוב - ברור גם לפני שנה וגם לפני שנתיים, שלברון הוא שחקן טוב יותר מנוביצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 12, 2012 9:52 pm 
Hall of Famer

הקפצונת.

"השחקן הכי גרוע אי פעם ששיחק ב-NBA. אני לא מבין איך הוא הגיע לליגה הזו".

הדובר? קובי בראיינט. המדובר? סמוש פארקר.

פארקר לא נשאר חייב - "הסיבה שלא נשארתי שחקן לייקרס אחרי השנה השנייה שלי, היא בגלל שלא הסכמתי להשתחוות בפני קובי. לא נישקתי ישבנים, לא נישקתי לו את הרגליים. האמת? לקראת סוף השנה השנייה הפסקתי למסור לו בכלל. אני זוכר שפעם ניסיתי לדבר איתו על כדורגל, כי גם אני אוהב. הוא אמר לי "אתה לא יכול לדבר איתי". הוא ממשיך ואומר לי שאני צריך כמה תארים כדי בכלל לפנות אליו. הוא היה רציני לגמרי. הוא שחקן כדורסל ענק, אבל אדם קטן".

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2012 9:48 am 
מנהל פורום

רק תיקון קטן - המקור אמר football, ככה שאני מניח שהוא התכוון לדבר על פייטון מנינג ולא על דיוויד בקהאם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2012 11:16 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
עם או בלי קשר לזה שלברון טוב יותר, כתבתי שהוא "לא שחקן שיכול להיות אלפא דוג של קבוצה בדרך לאליפות" מה שעד לפני שנה, היה נכון לגמרי.

צר לי, אבל הציטוט שלך לא הולך עם "לפני שנה היה נכון לגמרי". ברגע שאתה כותב "לא יכול להיות אלפא דוג" אתה לא מנתח את ההסטוריה, אתה מגלה את דעתך שהוא לא יכול-בלשון הווה ועתיד-לעשות את זה. לכן ההתחבאות מאחורי "עד לפני שנה זה היה נכון לגמרי" לא ממש מחזיקה מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 7:32 am 
Junior

Mook כתב:
ברור שאני לוקח את פול לפני קובי.
פול יהפוך את השחקנים סביבו ליותר טובים- קובי לא.

עמוס לב כתב:
לברון כבר מאז 2007 שחקן הכדורסל הכי טוב בעולם.

Mook כתב:
אף אחד מהשניים לא יכול להוביל קבוצה לאליפות. אבל כשחקן משלים, כסקוטי פיפן האידיאלי, ג'וש סמית' הוא השחקן הראשון שאני לוקח אם יש לי בקבוצה מגהסטאר לאליפות כמו ווייד, קובי או פול.

מהאמירות היותר מגוכחות ששמעתי כאן בסלניוז.

נתחיל עם ההזויה מכולן, זו של עמוס לב - ברור לי שאתה סולד מקובי בריאנט, אבל חשבתי שגם לשונאים הכי גדולים יש גבול.
אתה בעצם אומר כאן שקובי בריאנט, קונצנזוס לאחד מעשרת השחקנים הגדולים בתולדות המשחק, לא היה אף פעם השחקן הטוב ב-NBA בנקודת זמן כלשהי.
כי מ-2007 לברון מבחינתך השחקן הטוב בעולם, ב-2006 היה זה אהובך די-ווייד שהביא טבעת, בין 2003 ל-2005 שלטון טים דאנקן והספרס, ולפני כן ב-2000-2002 שאקיל אוניל כמובן.
אם נתייחס למילים עצמם ולא להיקף שנובע מהן, אז ב-2008 בריאנט לקח MVP + הגעה לגמר, ובשנתיים אח"כ לקח ריפיט כשהוא בפריים של הקריירה.
לברון נתן באותן שנים עונות סדירות נהדרות, אבל בריאנט שגם הוא כיכב מבחינה סטטיסטית הוסיף גם תצוגות ג'ורדניות בפוסט סיזן שנה אחר שנה, ואף אחד לא חלק על מעמדו כמספר 1.

Mook - לפי התפיסה המעוותת הזו כריס פול וסטיב נאש שחקנים טובים יותר ממיקל ג'ורדן, או אם נלך לדור ההוא אז ג'ון סטוקטון ומג'יק ג'ונסון, כי הם הופכים את השחקנים שלידם ליותר טובים.
יותר מדי מה להרחיב אין כאן, אבל סקורר שמביא אליפויות זה מצרך לא פחות חשוב מרכז שמשפר את החברים, מה גם שבריאנט בדומה ל-MJ ידע גם הוא להפוך את אלה שמסביבו לטובים יותר.

בנוגע לג'וש סמית' הבחור מאוד מגוון, מאוד כיפי לצפייה, אבל בשום תסריט אני לא לוקח אותו כשחקן ה-2 בקונטנדרס, בטח שלא הראשון בקטגוריה הזו מבין רבים וטובים.
ג'וש סמית' בדומה ללאמאר אודום הוא גלגל שלישי קלאסי, לא מעבר, בקבוצה עם יומרות שמעבר לסיבוב השני בפוסט סיזן. וכן, המספרים מגבים את זה.
J-SMOOVE חצה רק פעמיים את גבול ה-17 נק' בקריירה ומעולם לא הגיע ל-19.... מספיק לראות משחק או שניים כדי להבין שהבחור סופר מוגבל בהתקפה העומדת, עם אחוזים נמוכים יחסית וקליעה בעייתית.
כדי להיות הסיידקיק או כמו שהגדרת ה-פיפן בקבוצה לאליפות אתה צריך לליצר לעצמך ברמה גבוהה. גאסול, גארנט, פארקר\ג'ינובילי, בריאנט בעברו, שאקיל ו-ווייד בתקופות הסיידקיק.
המרחק ביניהם לבין ג'וש סמית' גדול מאוד בכל הקשור ליצירת נקודות, כשגם שמות אחרים שהוזכרו כמו אלדרידג', אמארה וכריס בוש הם מסוג השחקנים ההכרחיים כאופציה 2 בקונטנדרס, כי הם מסוגלים ליצור לעצמם ברמה מספקת.

ובנוגע לדיעה הזו -'סמית' כבר היום הוא שחקן הרבה יותר משפיע והרבה יותר דומיננטי ממה שאודום היה בשיאו או יהיה אי פעם', זה גם כן תלוש מהמציאות כי אודום היה שחקן משמעותי בקבוצה שלקחה ריפיט.
כשסמית' יוכיח שהוא מסוגל להיות גלגל שלישי בקבוצה אלופה (הפוטנציאל שם אבל זה עוד דרוש הוכחה) אז יהיה אפשר לומר שהוא שחקן משפיע לא פחות מאודום. דומיננטיות? 15 נק' למשחק פר קריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 9:43 am 
Hall of Famer

לא ניכנס לויכוח קובי, אבל אתה מפרש לא נכון את מה שכתבתי. בתפר בין 2005, שהייתה שנת השיא של דאנקן לבין 2007, אחרי הגמר שהייתה השנה שלברון לדעתי קפץ את המדרגונת שהפכה אותו לשחקן הטוב בעלם, לקובי היה קייס לתואר. לא יודע להגיד בדיוק מי היה אז השחקן הטוב בעולם, לא חושב שחשבתי שווייד הוא כזה, כי ווייד היה אדיר כמובן, אבל את היכולת של הגמר הוא לא הציג כל העונה, זאת הייתה התעלות.

לגבי הפסקה שלך על בראיינט, רק נציין שההופעות שלו בפלייאוף היו רחוקות מאד מלהיות ג'ורדניות. אני טענתי שאמנם הגיע לו הפיינל אמ.וי.פי, אבל הוא לא נתן סדרה עם רגעים שייזכרו מול אורלנדו. מול בוסטון כן היה רגע שייזכר, אבל לא בדיוק רגע MVP. למען האמת זה גם לא רגע, אלא פשוט שני מספרים - 6 ו-24. יש כאלו שיגידו שבאליפות השנייה גאסול היה צריך להיות אם.וי.פי. לא בדיוק החומר שממנו עשויות הצגות ג'ורדניות. ואם תלך לחפש כתבות על הנושא, תמצא המון שחלקו על מעמדו של קובי כמספר 1, למען האמת, הרוב חלקו על כך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 7:20 pm 
Junior

עדיין הזוי בעיניי איך אחד מעשרת השחקנים הטובים בהיסטוריה מקבל ממך חלון של שנתיים שגם בהם הוא לא בוודאות השחקן הטוב בעולם.
בנוגע להופעות הג'ורדניות אפשר ללכת לסדרות הגמר האיזורי (ספרס 08, דנבר 09, פיניקס 10) כשגם מול אורלנדו ובוסטון היו לו כמה תצוגות לא מהעולם.
הביצועים של קובי בפוסט סיזן בין 2008 ל-2010 לא השאירו מקום לספק מי השחקן הכי טוב על הפלאנטה.... רוב האנשים הסכימו עם הקביעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 7:33 pm 
Hall of Famer

מאסטר, לאור העובדה שלברון לקח את ה-MVP ב-2009 וב-2010 אז קשה להגדיר את הדעה שקובי היה השחקן הכי טוב בעולם באותה תקופה כקונצנזוס. אני חייב להגיד שבאותה תקופה, גם אם נקבל את הטענה שקובי היה הכי טוב בליגה, ההפרש בינו לבין שאר הליגה היה משמעותית קטן יותר מההפרש שהיה בין ג'ורדן לבין כל השאר בתקופת האליפויות שלו, בין שאק לבין כל השאר בתחילת העשור הקודם או אפילו בין לברון לבין כל השאר בעונה האחרונה. שלא יובן לא נכון, בהחלט היה לו קייס חזק לתואר, אבל זה לא היה מספיק מובהק כדי לקבוע חד משמעית בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 8:13 pm 
Junior

rony כתב:
לאור העובדה שלברון לקח את ה-MVP ב-2009 וב-2010 אז קשה להגדיר את הדעה שקובי היה השחקן הכי טוב בעולם באותה תקופה כקונצנזוס. אני חייב להגיד שבאותה תקופה, גם אם נקבל את הטענה שקובי היה הכי טוב בליגה, ההפרש בינו לבין שאר הליגה היה משמעותית קטן יותר מההפרש שהיה בין ג'ורדן לבין כל השאר בתקופת האליפויות שלו, בין שאק לבין כל השאר בתחילת העשור הקודם או אפילו בין לברון לבין כל השאר בעונה האחרונה.

גם שאקיל היה MVP רק ב2000, ועדיין היה ברור שהוא שחקן טוב יותר מאיברסון או דאנקן שהיו הMVP הבאים. הMVP ניתן כמעט תמיד לשחקן שהוביל את קבוצתו להצלחה היחסית (קרי ביחס לציפיות וביחס לסגל) הכי גבוהה בעונה הרגילה, לאו דווקא לשחקן הכי טוב. אם הMVP היה ניתן על כל השנה כולל הפלייאוף, ברור לי שקובי היה זוכה ב2008, ב2009 וב2010, כמו שברור לחלוטין שלברון היה זוכה ב2012.

ב2009 ו2010 אולי זה היה קרוב, אבל הרוב אמרו שקובי הכי טוב, כמה פעמים הבאתי לכאן קישור לסקר העולמי "קובי או לברון" שהיה ב2010 שבו קובי זכה באזור 75% (אולי אפילו 80%).

אבל ב2008 קובי היה חד וחלק השחקן הטוב בעולם. הוא היה בשיאו ובעונת MVP, הבדל גדול במאזן יחסית לקאבס של ג'יימס, קובי נתן פלייאוף טוב בהרבה, הסטטיסטיקות שלו עד הגמר מול הסלטיקס (ותודה לbasketball ref) היו 31.9 נק' ב50.9% שדה, 6.1 רב' ו5.8 אסיסטים, שזו תפוקה ג'ורדנית. לדעתי קובי נתן ריצה מרשימה יותר מלברון ב07.

אם מישהו מעוניין לראות ראיונות של לברון ג'יימס מאותם שנים (2005/2006-2010 בערך) שבהם הוא מודה שקובי השחקן הטוב בעולם, אני מוכן לחפש, זוכר שראיתי כמה כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 8:26 pm 
Hall of Famer

ב-2008 אני מסכים שהקייס של קובי לשחקן הכי טוב בעולם היה הכי חזק, אבל עדיין, בעיני זה לא היה הפער המובהק של ג'ורדן או שאק בשיאם, מה גם שב-2008 הקייס שלו הוכתם קצת עם סדרת גמר די פושרת שהלייקרס נחשבו בה לפייבוריטים והפסידו כולל תבוסה קשה במשחק האחרון. אי אפשר להגיד שזו הייתה עונה דומיננטית מקו ההתחלה ועד לקו הסיום, כזו שכשאתה מסתכל עליה במבט לאחור אתה לא יכול למצוא בה חורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 9:27 pm 
Senior

ב-2009 וב-2010 לברון כבר היה בוודאות שחקן טוב מקובי. מה שהפריע לו זה קבוצה מלאה בשחקנים בינוניים ששיחקו איתו. מול אורלנדו הוא קלע כמעט 40 נקודות למשחק ולא הצליח לעלות לגמר, כי פאקינג מו וויליאמס היה השחקן הכי טוב ששמו לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 10:20 pm 
Junior

אולי בעונה הרגילה. בפלייאוף? לקלוע קרוב ל40 נק' ולהפסיד סדרה לאנדרדוג מובהק לא מרשים אותי כמו היכולת של קובי להתעלות בסדרות הגדולות ככל שהתקדם הפלייאוף עם סטט' מעולות, היכולת להתעלות במשחקי חוץ חשובים ובסיומי סדרות (משחק 6 מול פיניקס, משחק 5 מול הספרס וכו'). לג'יימס היו היעלמויות במשחקים חשובים -משחק 6 באורלנדו, ההיעלמות הענקית במשחק 5 מול בוסטון, לפני המשחק הזה החזקתי ממנו כשחקן על-היסטורי כמו מקובי.

רוני, ועדיין. למרות ההפסד בגמר, עונת 2008 של קובי היתה העונה הכי טובה של שחקן כלשהו באותה שנה, ללא שום שמץ של תחרות (וייד בעונה איומה, לברון בעונה הישגית לא משהו).

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ב' אוקטובר 29, 2012 10:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 10:26 pm 
מנהל פורום

בקיצור, אתה ומאסטר חושבים שקובי, אנשים אחרים (אולי רק 20%) חושבים שלברון, זה רק אומר שלא היה שום דבר הזוי באמירה המקורית של עמוס. רוב מהומה על לא מהומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 10:32 pm 
Junior

אתה מדבר על האמירה "לברון כבר מאז 2007 השחקן הטוב בעולם"? כמו שהסברתי ב08 קובי היה עדיף חד וחלק. אם הייתי רושם שקובי השחקן הטוב בעולם כבר מאז 2004, מה נראה לך שהיית התגובה?

בכל מקרה הגמר ביניהם יכול להיות הכי נצפה בהיסטוריה. חבל שהם לא נפגשו בגמר עד עכשיו, נשאר לקוות שסוף סוף זה יקרה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 1:36 am 
מנהל פורום

אני בהחלט לא מקווה שזה יקרה, ואני גם לא מאמין לך שאתה מקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 2:24 am 
Junior

כי?...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 2:33 am 
מנהל פורום

כי אני בטוח שלא תזיל דמעה אם בוסטון או הנטס יעיפו את מיאמי לפני הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה