King Chauncey כתב:
King Chauncey כתב:
עודד וולפסון כתב:
זה היה דראפט מגניב!!
היו לי שתי טעויות לאורך הדראפט, הראשונה כשהתמהמתי עם בחירת מועמד והמחשב בחר עבור את לאב. רציתי לחכות הרבה יותר הלאה איתו...
השנייה הייתה שלא הלכתי יותר חזק על איבקה, פשוט לא חישבתי נכון את הכסף של כולם, והייתי לחוץ להשאיר משהו בשביל רוז.
לא יודע עדיין איך אני מגדיר כאן קיפרים לעזאזל, חוץ מ-3 גארדים ורוקי אני ממש לא בטוח מה אני עושה הלאה, אבל נזרום ונראה
אני מוכן לשמוע כל הצעה על פורוורד/סנטר מצדכם, אחד שישמש כקיפר, תמורת מי שתרצו מהגארדים שלי כולל כולם!
אה, הדבקתי, שכחתי גם לענות.
לעונה הזאת אין קיפרים. ההגבלה היחידה היא על רוקי אחד בכל רגע נתון, אותו אפשר להחליף רק בפגרת האולסטאר ברוקי אחר אם תרצה. תוכל להכין רוקי כזה בסגל מבעוד מועד, לא חייב לבצע חילוף ראש בראש.
אתה לא צריך להגדיר ביאהו, זה הגבלה שאנחנו יצרנו, לא משהו מהמערכת.
בראייה עתידית הייתי חושב איך להביא סמול פורוורד שיכול להיות בחמישייה העתידית. לך תדע כמה זמן טייריק יישאר sf והאם הוא בכלל יהיה שווה מקום כקיפר.
כשאמרתי איך אני מגדיר, התכוונתי למי אני אשמור בסיום העונה, אני לא מאותגר עד כדי כך, אפילו שאני כבר אבא לילדים...
כרגע אגב, ג'ו ג'ו הוא הסמול המתוכנן שלי ולא טייריק, למרות שזה בהחלט לא סופי ותלוי בביצועים לשנה הקרובה כי בסוף לטייריק יש יתרון גיל משמעותי.
שלישיית הגארדים זה בסיס מצויין, הורפורד גם קיפר טוב מאוד, מה שמשאיר אותי עם עוד גבוה לא ברור וסמול שאני לא הכי סגור עליו.
מכיוון שאף אחד לא יהיה מעוניין ברוז מין הסתם, אני מוכן להציע את אחד הגארדים (פול או וייד) עבור גבוה/סמול סופרסטארים שיהיו שווי ערך, ו/או את לאוסון/קארי תמורת גבוהים פחות טובים קצת, מכיוון שאני חייב לאזן קצת את הקבוצה שלי.