סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 4:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נערך.

נערך לאחרונה על ידי nadav_hacohen בתאריך ג' אוקטובר 30, 2012 4:26 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 4:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ברור שלא הכל זלזול. כשאתה מפסיד 20 הפרש אי אפשר לתלות הכל בזלזול, מה גם שההפרש נפתח מאד מהר ואז כמה שלא תזלזל לפני זה - אתה נבהל ומפסיק לזלזל.
אבל אין ספק שיש פה גם אלמנט של זלזול וזחיחות מצד מכבי ובעיקר מצד בלאט, זלזול שאפשר היה לראות גם בחלק מהמשחק נגד ירושלים. מההחלטה לא להלביש את סמית שהוא היום הציר המרכזי של הקבוצה, דרך השימוש דווקא במשחק הזה מול אחת הקבוצות הטובות בליגה כדי להריץ בכוח את קיינר מדלי, ועד האדישות בכל מאבקי הכוח והמלחמה על הכדורים החופשיים.
אני לא אומר, יכול להיות שביום כמו שלשום ראשון עדיין הייתה מנצחת (כנראה שכן), אבל היה גם אלמנט של זלזול ובעיני כאוהד הוא בלתי נסבל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 4:28 pm 
Hall of Famer

בשנה שעברה כזכור לי הפסדי הבית הגיעו אחרי שיום לפני כן הקבוצה שיחקה באדריאטית (לגביי י-ם: בוודאות, לגביי אשדוד לא זוכר ב-100% ואין לי כוח לבדוק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 5:06 pm 
Junior

אני מקווה שנדב יחזור לצפות במשחקי נתניה. המצב הנוכחי בלתי נסבל

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 5:11 pm 
Senior

נדב, ההפסד הגיע קודם כל מזלזול\זחיחות שלא מורידים כלום מהיכולת של ראשון והסיבות המקצועיות שבגללם הם ניצחו. התבוסה הגיעה בגלל השילוב של ראשון קבוצה טובה, עם יתרונות מסויימים על מכבי שהם הביאו מצוין לידי ביטוי, תוכנית משחק מצויינת (לתת ליוגב מטר ובו נראה אם ינצח אותנו) ועוד הרבה דברים. אבל אם מכבי הייתה מגיעה למשחק הזה כמו שהיא מגיעה למשחקי יורוליג, כמו שהיא מגיעה למשחקים נגד ירושלים, אז ראשון לא הייתה מגיעה למצב בכלל שהיא 20 הפרש בחצי. אפילו מול ירושלים, מכבי פתחה טוב מאד, עלתה לאיזה 20 הפרש אמצע החצי, ואז התחילה לזלזל וירושלים מחקה את כל ההפרש (וכשנהיה צמוד או שאתה בפיגור פתאום אז הלחץ מתחיל לדבר וזה מאד מאד קשה לעשות את השינוי).

ראשון היא לא קבוצה יותר טובה משאלון. היא כן קבוצה יותר מוכנה והיא פגשה קבוצה שזילזלה בה לחלוטין (ולא הייתה לה שוב סיבה לזלזל) והבהירה לה שעל זלזול לא במקום משלמים ביוקר. ליאור אליהו ותומאס למשל היו טובים מאד ביורוליג עד עכשיו, במשחק הזה לא היו דומים לכלום. אפשר להגיד שזה יום רע, אבל יום רע הרבה פעמים נובע מזה שאתה לא מגיע בדריכות שצריך למשחק.

שוב לא מוריד כלום מראשון והיכולת שלהם אלא רק ציינתי שבהחלט יש איזה מכנה משותף לזה שההפסדים של מכבי בשנה וחצי האחרונות הגיעו דווקא בנוקיה שם בדרך כלל אתה מגיע פחות דרוך ומוכן מאשר למשחקים בחוץ (ככה זה לא רק במכבי, הרבה פעמים קבוצות מגיעות יותר "רגועות" בבית, במיוחד אחרי תקופה טובה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 6:38 pm 
Hall of Famer

סומו, הייתי במשחק של נתניה אתמול.

קוף, אני לא יודע לנתח זלזול, זה לא פרמטר מקצועי שאפשר לראות. אני יודע לנתח משחקי כדורסל, ומוכן לקבל שהיתה רמה מסוימת של זלזול. כמו שראי אמר, גם לזלזול יש גבול-כשאתה מתחיל לפגר דו ספרתי ברבע הראשון, סביר להניח שתפסיק לזלזל. אני לא חוזר בי ממה שאמרתי: בכושר הנוכחי, הקו הקדמי רייט-יוטר פשוט יותר טוב משרמאדיני-ג'יימס-נק"מ. תוסיף לזה הגנה מצוינת בחסות שחקנים אינטיליגנטיים ומאמן מצוין, ותקבל קבוצה שנצחה בצדק רב. לא יודע בכמה מפגשים מתוך 10 ראשל"צ תנצח את אלקטרה, אבל זה לא חדש שיש עונות שבהן אלקטרה טובה באירופה וחלשה יחסית בליגה, למשל הקבוצה של 2008 שהגיעה לגמר היורוליג אבל סיימה במקום השני בליגה ולא זכתה באף תואר מקומי, או הקבוצה של 2010 שהיתה מאד-מאד קרובה להדחה במשחק חמישי מול בני השרון מהמקום השמיני בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 6:48 pm 
Hall of Famer

ועדיין, לא הייתי משווה בין החולשה של מכבי בליגה ב-2008 למה שקרה לה בפלייאוף של 2010 (או לכל עונה אחרת בה מכבי הייתה טובה פלוס באירופה וספגה כמה הפסדים בארץ). מה שקרה למכבי בליגה ב-2008 הוא משהו שקרה לה פעמיים בהיסטוריה של הליגה (ב-1993 וב-2008), מחוץ לסקאלה של כל עונה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 6:50 pm 
Senior

נדב, הקו הקידמי של מכבי הוא לא שרמאדיני-ג'יימס-נק"מ, הוא אליהו-תומאס-ג'יימס וזה קו קדמי לא פחות טוב מזה של ראשון גם בכושר הנוכחי. ברור שבמחצית השנייה כבר לא היה זלזול בכלל, אני לא חושב שמכבי זלזלה לאורך כל המשחק אם זה מה שהבנת. אני חושב שהזלזול של מכבי לפני המשחק (ואמרתי שלא בצדק) הוביל לזה שראשון פתחה להם את התחת במחצית הראשונה. וזה הספיק בשביל שבמחצית השנייה היכולת של ראשון תמנע כל אפשרות של מכבי לחזור למשחק. כשאתה כבר בפיגור כזה גדול נכנסים דברים אחרים למשחק, לחץ, רוגע של הקבוצה היריבה שמשחקת בביטחון הרבה יותר גדול וכו'. כשאתה מחבר את זה לראשון שהיא קבוצה טובה זה כדור שלג שיוצר את המצב שנוצר.

תראה איך מכבי פתחה את המשחקים במלאגה, בשאלון, כשמכבי מגיעה דרוכה ורצינית למשחק זה נראה אחרת. מבחינתי הביטוי לזלזול בה דווקא אצל שחקנים כמו פניני ואליהו, שחקנים שביורוליג נראים הרבה יותר טוב והרבה יותר חדים. ובליגה נראה כאילו אין להם חשק לשחק.

אני מסכים איתך ואתה מתבלבל בקטע שאני לא חושב שראשון ניצחה רק בגלל שמכבי זילזלה. אני חושב שראשון ניצחה בצדק והייתה טובה יותר כל המשחק. אני כן חושב שההכנה של מכבי למשחק, הזלזול (גם של המאמן שלהם שלא הלביש את הזר המוביל של הקבוצה), חוסר הדריכות וכו' הובילו לזה שהמשחק התפתח ככה. אם מכבי הייתה דרוכה יותר ומוכנה יותר למשחק, סיכוי לא רע שהמשחק היה מתפתח אחרת לגמריי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 12:42 am 
Hall of Famer

RREEDDTT. כתב:
ראשלצ' מנצחת כל מה שזז עד עכשיו בהפרשים דו ספרתיים וזה לא מקרי, צמד הגבוהים רייט את יוטר(התפתחות מטאורית של השחקן) נותן למועדון הגנת ברזל בצבע שלא ראיתי הרבה שנים בליגה שלנו ,וורן משתפר ממשחק למשחק וחנוכי את סלומון ממשיכים לפרוח .

נסה להיכנס לצבע של בני השרון בעונת 2008/9 , עם ג'יימס , סיסה ואוניקווה - 3 שחקנים ( ששניים מהם על המגרש מרבית הדקות ) עם סייז ואתלטיות נהדרים לליגה שלנו , ואשר חסמו יחדיו 4.9 זריקות למשחק ( ב-71.5 דקות משותפות ) .
בעונה לאחר מכן הקו הקדמי הורכב מג'יימס , אוניקווה , קלנסי ורוזפלט כגיבוי שחסמו 5 זריקות למשחק .
בעונת 10-11 היה שילוב נהדר בין ג'יימס לדאנסטון , אבל כשלי ניילון ושרון ששון בקבוצה , קשה לדבר על "הגנת ברזל בצבע" ...

ראי שעל הקיר כתב:
לגבי מכבי - לוח המשחקים שלהם טריקי למדי בזמן הקרוב. בחיפה בשבוע הבא, באילת שבועיים אחרי זה, מיד אחר כך בחולון, מיד אחר כך דרבי. אותי תמיד הרגיזו זלזול וזחיחות (וכבר בשני משחקים ראיתי את זה במכבי וספציפית אצל בלאט), ואם ההבנה שהם יכולים להפסיד ואפילו להיות מושפלים בליגה חלחלה לתודעה שלה - עדיף ככה. מי שמפסיד בבית 20 הפרש לראשון בטח לא יכול לזלזל באף אחד, ואם מכבי תשחק כמו נגד ראשון זה לא יהיה ההפסד האחרון שלה לפני שסדרת המשחקים הזו תסתיים.

נחמד לראות שהרצליה ( בני השרון המיתולוגית ... ) עדיין לא נספרת כאיום במשחק נקודתי על מכבי . אל דאגה , תרשום הפסד אחד ( לפחות ?! ) . מה שכן , נצטרך להמתין לכך בסבלנות - למחזור האחרון של כל סיבוב .

oren_80 כתב:
ועדיין, לא הייתי משווה בין החולשה של מכבי בליגה ב-2008 למה שקרה לה בפלייאוף של 2010 (או לכל עונה אחרת בה מכבי הייתה טובה פלוס באירופה וספגה כמה הפסדים בארץ). מה שקרה למכבי בליגה ב-2008 הוא משהו שקרה לה פעמיים בהיסטוריה של הליגה (ב-1993 וב-2008), מחוץ לסקאלה של כל עונה אחרת.

מה היה בפלייאוף 2010 ?
בני השרון שלטה לגמרי בשני משחקים , וניצחה אותם בצורה משכנעת . במשחק החמישי מכבי פירקסה מרבית הדקות , וחזרה למשחק דרך כל מיני דברים מסביב ( קהל , נחישות , קצת שופטים ... ) , כשכדורסל הוא לא אחד מהם .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 8:58 am 
Hall of Famer

איפה רשמתי משהו על הרצליה ואיך שהיא נתפסת, כן או לא? אתה עכשיו הנעלב המקצועי התורן? קצת הבנת נקרא, ידידי. דיברתי על סדרת המשחקים הקרובה, אני מתנצל אם הפראזה "לוח המשחקים... בזמן הקרוב" מבלבלת אותך. הרצליה זה עוד רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 9:32 am 
Hall of Famer

ממש לא נעלב , קצת עקיצות ברוח טובה ...

כמה הצתות מאוחרות בקשר למחזור שהיה :
* ליאור חכמון מאותת שעדיין יש לו מה לתרום - 12 נק' , 4 חס' 3 חט' .
* גם ברנר ( 8 נק' , 4 ר' , 2 אס' ) וגרין ( 7 נק' , 4 ר' ) מראים סימני חיים .
* גף אלן המושמץ מתעורר עם 19 נק' ב-8/11 מהשדה , וסחיטת 7 עבירות . חיפה על משחק חלש מאוד של קרטיס קלי ( 3 נקודות בלבד ) .
* הולמן האילתי נפצע כמדומני , מישהו שמע משהו בקשר אליו ?

לגבי הרצליה , טוב לראות שרוזפלט חוזר לעניינים ( 10 נק' , 6 ר' , 3 חס' ) . אני חושב שביחד עם ג'ונס ופופ הם צריכים להיות קו פנים משמעותי מאוד בליגה . מהשלשות של ג'ונס אני ממש לא מתלהב , אבל ראיית המשחק והפרגון שלו ( 5.3 אסיסטים בממוצע עד כה ) ראויות לציון לשבח .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 10:57 am 
Hall of Famer

שחקן בשם מריוס מולנו או משהו בסגנון הזה יחתום היום באחת מקבוצות ליגת העל , אני ינסה לברר מי נגד מי בעסק הזה......... :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 11:07 am 
Hall of Famer

אתה מתכוון למריוס מטלון? הוא הולך לחתום בחיפה , הנה חסכתי לך את המאמץ.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 11:08 am 
Hall of Famer

RREEDDTT. כתב:
שחקן בשם מריוס מולנו או משהו בסגנון הזה יחתום היום באחת מקבוצות ליגת העל , אני ינסה לברר מי נגד מי בעסק הזה......... :lol:

בעזרת המקורות האיראניים של דבקה.קום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 9:31 pm 
Junior

shmueliki כתב:
ממש לא נעלב , קצת עקיצות ברוח טובה ...

כמה הצתות מאוחרות בקשר למחזור שהיה :
* ליאור חכמון מאותת שעדיין יש לו מה לתרום - 12 נק' , 4 חס' 3 חט' .
* גם ברנר ( 8 נק' , 4 ר' , 2 אס' ) וגרין ( 7 נק' , 4 ר' ) מראים סימני חיים .
* גף אלן המושמץ מתעורר עם 19 נק' ב-8/11 מהשדה , וסחיטת 7 עבירות . חיפה על משחק חלש מאוד של קרטיס קלי ( 3 נקודות בלבד ) .
* הולמן האילתי נפצע כמדומני , מישהו שמע משהו בקשר אליו ?

לגבי הרצליה , טוב לראות שרוזפלט חוזר לעניינים ( 10 נק' , 6 ר' , 3 חס' ) . אני חושב שביחד עם ג'ונס ופופ הם צריכים להיות קו פנים משמעותי מאוד בליגה . מהשלשות של ג'ונס אני ממש לא מתלהב , אבל ראיית המשחק והפרגון שלו ( 5.3 אסיסטים בממוצע עד כה ) ראויות לציון לשבח .

- ההתעוררות של חכמון בהחלט מעודדת. מאוד נחמד לראות ישראלי נותן 4 בלוקים.
- אני רואה עכשיו את גלבוע נגד קבוצת שקר כלשהי ממקדוניה, והרמה היא של ליגה לאומית מינוס. גם ברמה הזו, יניב גרין נראה פשוט רע מאוד. סימן מעיד: איירבול מקו העונשין שהלך הצידה מהסל.
- גם אני סקרן לגבי הולמן. היו דיבורים על רצועה בשידור.

לגבי הרצליה, הרשה לי להסתייג מעט או לפחות לעצב את הדברים לפי איך שאני רואה אותם. רוזפלט באמת היה מאוד נמרץ במשחק הקודם, אבל יש לו איזו חולשה פיסית שמאפשרת לסוסונים האמריקאיים לטחון אותו בצבע. באשדוד לקח לו חצי משחק כדי להבין איך סמפסון משחק, אבל ברגע שהוא קלט את השטיק הוא התחיל לשמור יפה וחסם אותו. הבעיה איתו שהחולשה הזו מאלצת אותו לעשות הרבה פאוולים, והוא תמיד משחק על זמן שאול. לגבי השניים האחרים, אני בטוח כבר היום שג'ונס הוא אחד משלושת הזרים הטובים בליגה, ושפופ הוא אחד מהבינוניים מינוס שלה. ג'ונס לוקח הרבה ריבאונד ומבלה הרבה זמן בפוסט, אבל הוא לא שחקן פנים קלאסי. הוא כמעט לא מתקיף את הסל עם הגב אליו וחלק משמעותי מהנקודות שלו בפנים הם מהזדמנות שנייה וטיפים. במקום זה, הוא מנהל את המשחק מבפנים וזה מאוד יפה לראות. אני דווקא כן הייתי מתלהב מהשלשות שלו (או לפחות מתרגל אליהן), כי אל תשכח שמה לעשות, הבנאדם היה רוב חייו סמול פורוורד. הוא קלעי, עד כמה שזה משונה וזו הטרטוריה שלו. יש לו יסודות הגנה דגולים והוא עוצר שחקנים גבוהים ממנו, שאצלנו הם סנטרים, בלי לקפוץ בכלל אבל זה לא הופך אותו לשחקן פנים אמיתי. לגבי פופ, הוא סנטר בליגה שלנו, אבל הוא פשוט צעירצ'יק ולא הכי מבריק. אם הוא ילמד מהאשף שלצידו השנה, נראה מגמת שיפור שתעמיד קו פנים תחרותי. אם לא, הקבוצה תתמסמס בפלייאוף.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 9:43 pm 
Sophomore

"אלטשולר שחם גאה לאמץ את הקבוצה הכי ישראלית בליגה", זה השלט שתלוי בגן-נר במשחק שיש בו אולי 200 אוהדים. ואני שואל, חמישה זרים בסגל, בטוחים שהם הכי ישראלים בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 9:47 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני מניח שאפשר לתהות גם לגבי ה"ליגה", "הקבוצה", וסביר להניח שגם לגבי ה"גאה". זה מה שגנרטור הסיסמאות ייצר להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 9:50 pm 
Sophomore

ג'מאר סמית' נראה קלעי רציני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 11:33 am 
Hall of Famer

הרסי , נכון שכל אחד מהטריו יש חסרונות , אבל אפילו לשחקני הפנים של מכבי יש חסרונות ברורים לא פחות ...
בנימה יותר רצינית , ג'ונס מסתמן כשחקן של 35 דקות משחק , מה שמשאיר בסביבות ה-20 הדקות ( נניח 5 דקות במשחק משחקים עם הרכב נמוך של רייס ובק ב3-4 ) לכ"א משני האחרים , ופה הם כן יכולים לעלות בלי פחד להסתבך בבעיית עבירות , ולתת תצוגה אנרגטית ואגרסיבית .
יש לא מעט קבוצות בליגה ( ראשון , חולון , נתניה , אשקלון ) שאין להן גבוה מחליף ראוי ברמה הזאת , וזה יכול להיות סוג של שובר-שיוויון במשחקים מולם .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 12:21 pm 
Junior

נכון שלכולם יש חסרונות, וגם לא טענתי שלמכבי יש את הקו הקדמי הכי טוב בליגה. אבל, כמעט לכל קבוצה בליגה יש סנטר פותח יותר טוב מלהרצליה (לפחות עד שפופ יתפוס את עצמו בידיים). כשמשחקים פעם בשבוע, אפשר לתת לשחקן כזה 35 דקות ולחפות על שחקן פחות טוב משמעותית במשך חמש דקות, אם אתה הקבוצה ממול. הרצליה יכולה לשתף בעמדה הזו שני שחקנים שכל אחד מהם פחות טוב מרוב מקביליו. אגב החסרונות, אני חושב שהבעיה העיקרית היא הדמיון בין החסרונות של פופ ורוזפלט. הם שניהם ריבאונדרים טובים, מייצרי נקודות סבירים אבל שומרים בעייתיים בהגנת אחד על אחד אבל טובים בחיפוי. ושוב, אני חושב שבכמעט אף אחד מהתחומים הם לא טובים מיריביהם.

עד עכשיו בכל משחק של בני הרצליה שראיתי הייתה הסתבכות עבירות כלשהי, אז פחד מהסתבכות יהיה חכם מצידם, כי הוא בהחלט מתממש. בעיקר בסוף המחצית הראשונה. פופ יצא במשחק נגד נתניה בחמש, ובשני המשחקים האחרים הוא לא שותף בדקות האחרונות כי הוא היה גרוע בהן, אבל הוא עדיין הגיע חמוש בשלוש עבירות לרגעים המכריעים. אם להרצליה היה משחק ריצה חסר פשרות שמתיש את היריבה וגורם לרוטציה ארוכה להיות יתרון משמעותי הייתי מסכים, אבל היא לא.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 4:21 pm 
Hall of Famer

לעניין העבירות , אם אתה מראש מקצה לכל אחד מהם בסביבות 20 דקות למשחק , אז אין חשש לבעיית עבירות , בכל זאת לא מדובר כאן בצוברי עבירות סטייל סופו או מוסינזון ... אין שום בעיה למשל ששניהם יגיעו למחצית עם 2 עבירות כ"א , אם כל מה שתדרוש מהם במחצית השנייה הוא 10 דקות מכל אחד .
קבל המחשה לדוגמא מתוך המספרים של רוזפלט , בעונה שעברה הוא היה שחקן מפתח בקבוצה , ולכן כנראה שמר על עצמו יותר מבחינת עבירות ( ממוצע של 2.7 בלבד ב-26.5 דקות ) . העונה כאמור הוא רק "גבוה רוטציה" , ואכן מבצע יותר עבירות ( 3 ב-14.5 דקות משחק ) .

למחצית מקבוצות הליגה ( גלבוע , חיפה , אשקלון , נתניה , הפועל ת"א ) אין סנטר בודד שטוב יותר מזה של הרצליה , וזה בלי לדבר על עמדות 3-4 ( שהן החזקות של הרצליה ) ועל המחליף לגבוהים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 5:33 pm 
Junior

קילינגסוורת' שחקן יותר טוב מפופ, אל תהיה כזה. לגלבוע יש את וויאט שכשיתאושש מהפציעה של תחילת העונה יראה שהוא יותר טוב. פופ הוא באזור הרמה של קלי ותומאס, ואשקלון לא ממש בליגה.
זה נכון ששיתוף של 20 דקות כ"א אמור תיאורטית לבטל את חשש העבירות, אבל בשורה התחתונה בית הלחמי העדיף בשלושת המשחקים האחרונים להוציא את אחד מהם כשהם הסתבכו בעבירות. אם כך, הם מאבדים דקות משחק גם אם הם לא יגיעו בפועל להרחקה בחמש עבירות, אלא רק מעצם העובדה שמפחדים שהם בקצב של להגיע לשם. החישוב שלך נכון בעולם אוטופי אבל בית הלחמי הוא ממש לא אוטופי. עד עכשיו, בשלושת המשחקים התקיים: הסנטר העדיף + המחליף הגרוע = ממוצע (פופ) + ממוצע (רוזפלט). לאף אחת מהקבוצות לא היה יתרון משמעותי במשחק הפנים.

הלוואי והנוסחה תשתנה, אבל כרגע אני לא רואה פה יתרון של הרצליה. אולי במקרה של פציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 5:46 pm 
Senior

הרסי, רק לי יש הרגשה שאתה קצת מזלזל ומוריד ביכולתו של פופ? אומנם רק 3 משחקים וזה מדד נמוך מידי בשביל לקחת איזה צד בדעה, אבל כרגע הוא נותן 11 נק' ו 7 ריב' ב22 דקות משחק כשהוא קולע ב73% מהשדה.

אלו נתונים טובים מאד לכל הדעות. בטח אם מחשיבים את זה שהוא שחקן בעונה הראשונה שלו באירופה בעצם, שחקנים כאלה בדרך כלל משתפרים עם הזמן.

נגד קילנגסוורת המדובר בשבוע שעבר הוא עשה 21 ו 12 למשל (וזה לא שקילנגסוורת עשה 30+ הוא עשה 20 ו8 מולו באותה כמות דקות).

בו נגיד ככה, אם בהרצליה יצליחו להביא את פופ לשמור על עצמו מעבירות קצת יותר טוב, והוא יוכל להיות על הפארקט כ27-28 דקות בערב בהחלט יש סיכוי לא רע שהממוצעים שלו יצמחו לסביבות ה15 ו 10 ואני בטוח שאתה קונה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 6:52 pm 
Junior

יש לו גם 2.7 איבודים, והוא גבוה...
תראה, גם גרין יכול לעשות 20 נק' נגד קילינגסוורת'. כמעט כל הנקודות שלו (כפי שדיווחתי אז) היו מהזדמנויות שניות ופסולת. אולי אני מחמיר איתו ומזלזל, אבל לא מוריד מהיכולת. הוא פשוט עושה מהלכים כל כך מטופשים שבא לך לבעוט אותו לספסל. אולי זה מובלט ביחס לחוכמה של ג'ונס. אני חושב שהסיבה העיקרית שהוא יובש בסוף המשחק נגד הפועל ונגד אשדוד לא הייתה הגאונות של ההרכב הנמוך אלא העובדה שהוא לא יכול היה לעשות את הטעויות ההגנתיות שלו כשהוא יושב על השחקן. עוד אינדיקציה לא מעודדת היא שהוא טוב כשהקבוצה מפסידה ולא משכנע כשהקבוצה מנצחת. דברים שלא רואים בסטטיסטיקה אני מניח, מהסוג הלא חיובי. מהסוג שקשה לי להסביר כשאתה מתקיל אותי שוב ושוב עם נתונים סטטיסטיים יבשים.

אני אקנה את ה 15 וה 10, אבל מצידי שיעשה 5 נק', 10 ריב' ו 5 בלוקים בתמורה. אני אגיד לך יותר מזה, אני גם מוכן לשלם את מחיר הלמידה שלו. אולי אני קשה איתו כי אני מחבב אותו. הקבוצה זקוקה למטרייה הגנתית ולשומר פנים הרבה יותר מעוד כלי התקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 7:10 pm 
Senior

מה זה משנה איך הוא משיג את הנקודות? אם שחקן עושה 15 נק' מפסולת אלו עדיין 15 נקודות. כל עוד אתה עושה את זה באחוזים גבוהים, בטח שנזק זה לא עושה.

קילנגסוורת מאבד 3... גם הוא גבוה (ועוד מנוסה).

הרסי, האינדיקציה לא מסתדרת עם הנתונים. יכול להיות שהנתונים לא נכונים (מי ידוע עם הסטטיסטיקה בליגה) אבל גם במשחק מול נתניה וגם במשחק מול אשדוד, הפלוס מינוס שלו היה + דו ספרתי. אומר שהקבוצה משחקת טוב שהוא משחק, ונמצאת ביתרון בסופו של דבר.

אני חושב שלהגיד שהוא טוב שהקבוצה מפסידה ולא משכנע זה קצת לעוות את המציאות. ההבדל בין הניצחון על הפועל ת"א להפסד לנתניה הרי היה שריקה של שופט. אם השופט היה שורק לעבירה על סטיט במשחק מול הפועל אז הרצליה הייתה מפסידה. ובדיוק להפך אם לא הייתה נשרקת עבירה על אורלנד במשחק נגד נתניה.

אני דיי בטוח שכנראה יש צדק מבה שאתה אומר על הצעירות והבעיתיות ההגנתית, במיוחד זה בה לידי ביטוי במשחק היחידי שלי יצא לראות (משחק מלא) נגד הפועל ת"א שם הוא היה נראה מאד מבולבל הגנתית. עדיין, נראה שאתה אולי קצת מגזים לגביו. הנתונים עד עכשיו לא מראים על מישהו שמסב נזק לקבוצה שלו, דווקא על גבוה תורם. אולי לא דומיננטי ומשמעותי כמו שהיית רוצה, אבל גם לא גרוע כמו שאתה מתאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Majestic-12 [Bot] ו 52 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: