סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 5:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 10:15 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לפי דייויד פיק מיורובאסקט, איגוד הכדורסל הקנדי הזמין את נבחרת ישראל לשני משחקי הכנה בקיץ הבא, לקראת אליפות אירופה 2013, במימון מלא של הקנדים.
יוזם ההזמנה הוא מיודענו כדורסלן העבר רואן בארט, ששיחק בארץ לא מעט שנים והיום הוא סגן נשיא האיגוד הקנדי. הוא שלח מכתב הזמנה רשמי לאריק שיבק. הכוונה היא שהמשחקים יתקיימו בטורונטו (אייר קנדה סנטר כמובן) ומונטריאול.
שיבק פרסם הודעת תודה על ההזמנה, אבל עדיין אין בטחון שהיא תענה - היא תצטרך להשתלב בהכנות לאליפות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 2:55 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אין לי כוח לחפור באינטרנט הקנדי המפוקפק בשביל זה -
האם ידוע למישהו האם אנדרו ויגינס אמור לשחק בנבחרת הזאת?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 10:18 am 
Hall of Famer

לא חושב שויגינס שיחק עד כה בנבחרת הבוגרת, אבל לך תדע מה יהיה בשנה הבאה. הקנדים בכלל מגדלים כמה שחקנים צעירים חביבים, טריסטאן תומפסון נבחר רביעי בדראפט 2011 והוא הפאוור הפותח של קליבלנד, אנדרו ניקולסון הוא הבחירה מס' 19 בדראפט האחרון ע"י אורלנדו, הרכז קורי ג'וזף נמצא כרגע בסגל של הספרס, והסנטר רוברט סייקר היה הבחירה האחרונה בדראפט האחרון. כל החבר'ה האלה בני 21-23. במכללות תוכלו למצוא את אנת'וני בנט-מקדונלדס אול אמריקן שגויס העונה לUNLV, את המקדונלדס אול אמריקן קייל ויילצ'ר שישחק בקנטאקי, ובפינת הפיקנטריה את סים בוהאר-הבחור ממוצא הודי שמתנשא לגובה 2.26 וישחק בניו מקסיקו סטייט. וכל הכשרונות הצעירים הנ"ל לא כוללים שחקני ACB כמו קארל אינגליש, לבון קנדל ואנדי ראוטינס.

בקיצור, אולי עדיף לנבחרת לא לנסוע להתבזות בקנדה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 7:37 pm 
Junior

מניח גם שויגינס עדיין לא שיחק בבוגרת, השאלה שלי הייתה האם ידוע למישהו על הבטחה כלשהי של ויגינס שהוא ישחק בנבחרת, כי אני מניח שדיבורים בין קופל הקנדי לכישרון העולה על הנושא הזה כבר היו.

וכן, רשימת כשרונות נחמדה. בהחלט רואה אותם עם אפשרות להתמודד על מדליה בריו 2016, בטח כשלוקחים בחשבון שארגנטינה כבר לא תהיה שווה יותר מדי כנראה.

אם ויגינס ייתפתח לחצי ממה שמצפים לו זה יספיק עם שאר השמות שהבאת להיות מועמדת בכירה למדליה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 12:24 am 
Hall of Famer

אני לא מכיר את רוב השמות הנ"ל , אבל נראה קצת מוגזם קרוב ל-4 שנים לפני לדבר עליהם כמועמדים למדליה בטורניר שכלל לא בטוח שהם יעפילו אליו ...
ארה"ב , ספרד וברזיל המארחת בוודאי יהיו עדיפות על הקנדים , ויש עוד שלל נבחרות אירופאיות שהקנדים יצטרכו לקרוע עוד לא מעט זוגות נעליים כדי שנשווה אותם אליהן .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 12:29 am 
Hall of Famer

השם קייל וילצ'ר שהזכיר נדב נשמע לי מוכר, אז בדקתי וזה אכן בנו של גרג וילצ'ר, שהיה מלך הריבאונדים במונדובאסקט 86' (זה שישראל שיחקה בו) והיה הסנטר של אריס סלוניקי הגדולה בימי גאליס וינאקיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 1:24 am 
Senior

ספרד תגיע לריו כנראה בלי פאו גאסול ונבארו. אם במקרה של גאסול אחיו יוכל לחפות קצת על החיסרון שלו(למרות שמארק הרבה פחות טכני ולכן פחות בלתי עציר גם ברמה האירופאית), במקרה של נבארו, מאוד קשה לי להאמין שסרחיו יול יוכל לתת תפוקה דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 1:37 am 
Hall of Famer

טוב , לא ממש התכוונתי שנתחיל לנתח מקצועית רחוק לעתיד , אבל בכל זאת -
פרט לשחקנים חדשים שבוודאי יצוצו , ספרד תוכל להמשיך עם סרחיו רודריגז , רוביו , יול , רודי , קלאבר , סן-אמטריו , מירוטיץ' , מארק גאסול , איבאקה ? .
קשה לי לראות כל נבחרת אחרת ( לאו דווקא קנדה ) שתצליח לחבר בשנים הקרובות איכות שכזאת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 2:37 am 
Junior

shmueliki כתב:
אני לא מכיר את רוב השמות הנ"ל , אבל נראה קצת מוגזם קרוב ל-4 שנים לפני לדבר עליהם כמועמדים למדליה בטורניר שכלל לא בטוח שהם יעפילו אליו ...
ארה"ב , ספרד וברזיל המארחת בוודאי יהיו עדיפות על הקנדים , ויש עוד שלל נבחרות אירופאיות שהקנדים יצטרכו לקרוע עוד לא מעט זוגות נעליים כדי שנשווה אותם אליהן .

אם יוצאים מנקודת הנחה שיש אישור לדבר גם על דברים שיגיעו עוד 3 שנים ותשעה חודשים,
אז ממש לא מוגזם להמר עליהם שיהיו מועמדים בכירים למדליה.

לפי מה יש לסמן כרגע את ברזיל כבוודאי עדיפה עליהם? בגלל האירוח? זה שטויות. מהנבחרת הברזילאית הנוכחית לא צפוי שיישאר יותר מהוארטס מבוגר וטיאגו ספליטר, ולי לפחות לא ידוע על אף ברזילאי באיזור גילאי 16-20 עם רבע מהכישרון של אנדרו ניקולסון, זה שמסומן כרגע כרביעי-חמישי בספירת הכישרון הצעיר הקנדי.

באנדרו ויגינס אנחנו מדברים פה על ילד אמנם, אבל ילד בספירת כישרון של אחדים בדור. מאירופה ודרום אמריקה לא יצא ולא ייצא שחקן כזה. הילד נעול מעכשיו על בחירה ראשונה בדראפט 14, מדברים עליו כתואם לברון בגילו, מדברים עליו שכמו לברון אין ספק שהוא יהיה שחקן משמעותי מהשנייה הראשונה בליגה ושהוא שחקן שמשנה פנים ועתיד של פרנצ'ייז NBA.

בהינתן חוסר פציעות הוא צריך להיות השחקן הכי טוב בריו מחוץ לנבחרת ארה"ב.
אגב, כן, ויגינס רוצה לשחק בנבחרת.

תוסיף לו את תומפסון שכבר היום שווה מקום בסגל של כל נבחרת אירופאית למעט ספרד, בנט וניקולסון שלכל הפחות צפויים להיות שחקני NBA תורמים,
ומעבר למקום הראשון הצפוי אין אף מדינה שמחזיקה רשימת שחקנים מועמדים לאולימפיאדה שמתקרבת לחצי מספירת הכישרון של הקנדים. איזה חצי, שמינית.

אז אם לקנדים מותר לגדל נבחרת לאולימפיאדה לי מותר לדבר עליהם.
ואם מותר לי לדבר עליהם אני אומר לך מעכשיו שהם ייקחו מדליה. ארד או כסף תלוי בספרד, היחידה שתוכל להעמיד יריבה ראויה לקנדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 9:43 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בן כמה האדון וויגינס? בכל מקרה, לא ברור מה העניין בטווח הגילאים של 16-20 דווקא. האולימפיאדה היא בעוד ארבע שנים ובד"כ לא שחקנים בני 22 נהיים כוכבים של המדינות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 9:45 am 
מנהל פורום

הוא בן 17.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 12:06 pm 
Hall of Famer

צ'ונסי, מאד יכול להיות שוויגינס יהפוך לכוכב שאתה מדבר עליו, אבל כדאי קצת להיזהר כשיוצאים בהצהרות כל כך מפוצצות. וויגינס הוא רק בן 17 ולברון יש רק אחד, לעומת זאת ילדים בני 17 עם הייפ מטורף שלא יצא מהם הרבה יש לא מעט. גם הקביעה שהוא כבר נעול על בחירה מספר 1 היא לא רצינית. אם היית עושה מעקב אחרי המוק דראפטים של שנה הבאה באתר של nbadraft, היית רואה שהצמרת לא קשורה למה שקורה באמת. הסיפור הכי ידוע זה נמניה אלכסנדרוב שהיה לוק לבחירה מספר 1 בדראפט הראשון שהוא היה אמור להיות זכאי אליו וכשהוא לא יצא אליו, אז הוא כמובן קפץ להיות בחירה מספר 1 בדראפט שאחריו, אבל גם האריסון בארנס כיכב כבחירה מספר 1 במוקים של השנים הבאות במשך 2 עונות.

אני לא שמעתי על וויגינס ויכול להיות שהוא באמת כל מה שאתה מתאר, אני רק הייתי נזהר. גם לגבי בנט שלפי מה שנדב רושם הוא פרשמן לא הייתי מיד מכריז שהוא יהיה שחקן תורם באן.בי.איי. מה זה אומר אול אמריקן? אחד מהטובים, או עוד אחד מהחבורה. כי הרבה אול אמריקן לא הגיעו לשום מקום, לפרטים ניתן לברר לדוגמא אצל ג'ו קרופורד, אקס ראשון. גם העובדה שהוא הולך ל-UNLV ולא לאחת הגדולות באמת קצת מצביעה שלא מדובר על כישרון ברמת לוטרי, אלא על רמה אחת למטה מכך.

בקיצר, קצת פחות החלטיות בדיבור על כשרונות עתידיים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 12:39 pm 
Hall of Famer

רק יצויין שUNLV עושה קולות של מי שמנסה להחזיר עטרה ליושנה (או במקרה שלהם, להחזיר עטרה לסוף האייטיז-תחילת הניינטיז). בשש העונות האחרונות הם פספסו את הטורניר הגדול רק פעם אחת, ולפני תחילת העונה הם מדורגים 19-18 לפי הערכות המאמנים והעתונאים. בנט יצטרף שם לג'וניור מייק מוזר, פורוורד ורסטילי שעשה בעונה שעברה 14 נקודות ו-10.5 ריבאונדים למשחק, ויכול להיות שהם ידברו חזק. אגב, לא ראיתי שדיברו על זה, אבל קארם משעור הישראלי שלא ממש קיבל צ'אנס אצל הריבלס עבר למורהד סטייט (המכללה שהוציאה את המאנימל קנת' פאריד). בהצלחה שתהיה לו.

ואגב קשרים משפחתיים וקנדים ששיחקו באירופה, המאמן הקודם של הנבחרת הקנדית היה לאו ראוטינס-אבא של אנדי ושחקן שבילה באירופה כמה וכמה עונות, כולל ברומא, ורונה, פו אורטז, מלאגה ו-וילרבאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 1:48 pm 
Hall of Famer

נכון, יו.אן.אל.וי לא מכללה קטנה, אבל לא מדובר על הטופ של המכללות, כשאול אמריקן שהערכות שהוא כישרון לוטרי הולך לקולג', אז בדר"כ זה יהיה קנטאקי, דיוק, צפון קרוליינה, קנזס אולי פלורידה. בשנים האחרונות סוג הכישרון הזה לא ממש מגיע ל-UNLV. עכשיו אני לא אומר שזה לא המצב, יכול להיות שבנט דנן כישרון גדול מאד והחליט משום מה שהוא רוצה לנחות בוגאס, אבל במצב הזה אני חושב שניתן להיות פחות נחרץ ממה שצ'ונסי היה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 1:50 pm 
Junior

עמוס חשבתי שיכולה להיות הודעה כזאת אבל לא ממך. .
עם כל הכבוד, ואתה יודע שיש, לא רציני לכתוב שאתה לא שמעת על ויגינס ואז להסביר על שחקנים שאין להם רבע מהכישרון שלו.
נעול זה נעול. כישרון על זה כישרון על.
הקשר בין בארנס לויגינס הוא כמו הקשר בין קנדימן לדאנקן.
לפי הלוגיקה הזאת ש״כבר היו כשרונות שנפלו״ אסור לדבר על אף אחד לפני שייקח אליפות, לפי הלוגיקה הזאת גם על לברון ודוראנט צריך היה להיזהר עם הצהרות מפוצצות.
יש כשרונות שהם ברמה אחרת של אחדים בדור. אפשר להיזהר איתם ואפשר שלא, זה לא משנה, סופרסטאר הוא יהיה בכל מקרה.
תראה כמה סרטונים שלו, תקרא איך מדברים ומתייחסים אליו. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 1:56 pm 
Hall of Famer

אז כנראה שלא קראת מה כתבו על נמניה אלכסנדרוב. הוא היה אמור להיות נוביצקי משודרג. על האריסון בארנס גם קראתי כתבות של שחקן של פעם בדור. וכן, אני חושב שכדאי להיזהר עם הצהרות מפוצצות על ילדים בני 17 והכישרון שלהם. כשבסי טלפייר היה בן 17 הוא קיבל כתבת שער ב"סלאם" לצד לברון ונכון שלברון היה השם הגדול ביותר, אבל בכתבה הזאת יכולת להבין טוב מאד שבסי לא ממש רחוק מהיכולת של לברון ומי יודע, אולי הוא יהיה שחקן כמו לברון. שנה אח"כ או.ג'יי מאיו הוכתר ככישרון על שיכול להוות אתגר ללברון.

עם כל הכישרון שבעולם, ילדים בני 17 שמשחקים ברמת תיכונים, לא משנה איפה, לא מניה בטוחה ולא שום דבר. אז נכון שלברון עמד בציפיות, אבל כמה כאלו כבר קיימים? לא הרבה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 2:58 pm 
Junior

כן, גם השוואה בין בסי טלפייר לויגינס לא קשורה למציאות.
קראתי גם קראתי, והייתי ספקן בזמן אמת.
שחקנים עם החבילה של טלפייר יש והיו ויהיו רבים. חלקם יצליחו לממש כישרון, חלקם לא. כנ״ל בארנס.

שחקנים עם החבילה של ויגינס רואים, כאמור, אחדים בדור. חבילה של כשרון כדורסל עם יכולות פיזיות ויכולות אתלטיות ברמה הגבוהה ביותר שיש.
שחקנים כאלה , עם חבילה כזאת(לא שיש יותר מדי מהם, כאמור אחדים בדור) לא נופלים אם הם לא נפצעים.
לא מדובר פה על איזה בארנס שאם יממש כישרון יהיה אולסטאר ואם לא שחקן לכמה נקודות מהספסל.
אם ויגינס יממש פוטנציאל, הוא יהיה ברשימת עשרת הגדולים עוד במהלך הקריירה. אם לא יממש כישרון הוא יהיה במינימום דני גריינג׳ר כזה שהולך לכמה אולסטארים ומביא פרנצ׳ייז על הגב שלו לפלייאוף. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 3:11 pm 
Senior

shmueliki כתב:
טוב , לא ממש התכוונתי שנתחיל לנתח מקצועית רחוק לעתיד , אבל בכל זאת -
פרט לשחקנים חדשים שבוודאי יצוצו , ספרד תוכל להמשיך עם סרחיו רודריגז , רוביו , יול , רודי , קלאבר , סן-אמטריו , מירוטיץ' , מארק גאסול , איבאקה ? .
קשה לי לראות כל נבחרת אחרת ( לאו דווקא קנדה ) שתצליח לחבר בשנים הקרובות איכות שכזאת .

מירוטיץ' לדעתי לא יכול להיות בנבחרת יחד עם איבאקה, אלא אם פיב''א תשנה את חוקי המתאזרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 3:14 pm 
Hall of Famer

מירוטיץ' משחק בספרד כבר מגיל 14. אם הוא התאזרח שם לפני גיל 16 הואלא נחשב מתאזרח לפי חוקי פיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 3:17 pm 
Senior

אז למה הוא לא היה בנבחרת השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 3:28 pm 
Hall of Famer

יכול להיות שלא התאזרח לפני גיל 16, יכול להיות שלא התחשמק לו, ולא ניתן לשלול גם כל אפשרות באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 4:36 pm 
Hall of Famer

אז אני אומר לך שאם אלכסנדרוב היה מממש את הפוטנציאל שלו הוא היה שחקן של פעם בדור. שוב, אני אחזור, הדיבורים היו על נוביצקי משודרג. ובסי טלפייר בדיעבד אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, יכול להיות מאד שגם בזמן אמת היית ספקן, אבל מסתבר שהיו כאלו שלא היו בכלל ספקנים.

באמת שאלה, כמה משחקים של וויגינס אתה ראית?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 6:31 pm 
Junior

משחק אחד, קליפים,
וקראתי מספיק אנשים שראו אותו במספיק משחקים.

שוב אני אומר, לגבי טלפי כי את מקרה אלכסנדרוב אני לא זוכר,
סבבה שהיו כאלו שלא היו ספקנים. גם על תאביט היו כאלה, גם על קוואמי היו כאלה, גם על בארנס.
ילדים עם חבילת האתלטיות והפיזיות והכשרון שהיה בסי טלפייר בזמנו היו רבים. לא בכל מחזור כמובן יש גארד שמעריכים כמו את טלפייר, אבל ראינו מספיק גארדים כאלה שלא הצליחו לבטא את העליונות מהתיכונים והקולג׳ למקצוענים.

שחקנים עם חבילה והייפ כמו של ויגינס זה משהו אחר לגמרי. לא באים כאלה. למעשה האחרון היה לברון ג׳יימס.
באמת, תקרא עליו קצת בתקשורת האמריקאית, אין פרשן אחד או איש מקצוע אחד שלא משוכנע שהבחור יהיה כוכב בליגה, כי יש לו הכל בשביל זה.
לא מדובר על לבל של טלפייר, מדובר על לבל של זה שטלפייר עמד בצלו באותה כתבה.

הוא יהיה סופרסטאר בהינתן חוסר פציעה משמעותי. חד וחלק. אין בכלל דעות לכיוון השני מבחינת כ-ל מי שעוקב אחריו.
נעול לבחירה ראשונה ב2014 והיה נעול על בחירה ראשונה בכל מחזור אחר. שילוב של כשרון כדורסל וחבילה פיזית ברמה אחרת. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2012 12:35 am 
Hall of Famer

קצת התעניינתי באדון וויגינס. אז קודם כל גיליתי שהוא הבן של מיצ'ל וויגינס, שחקן אן.בי.איי חביב, שאפילו היה בחמישיה של הרוקטס ב-86 כשהם הגיעו עם תאומי המגדל לגמר האן.בי.איי. אחרי אותה עונה הוא כבר לא היה באן.בי.איי כי הוא הושעה לשנתיים וחצי על שימוש בקוקאין. אח"כ חזר לאן.בי.איי וגם עשה קריירה יפה ביוון. בכל מקרה, באמת יש התלהבות מהבחור וגם היו איזכורי לברון וכרמלו. מצד שני, עדיין יש התלבטות מי הפרוספקט הטוב ביותר של המחזור הזה, כשגם ג'אברי פרקר מקבל קולות של חלק מהמומחים ככישרון הגדול ביותר של המחזור הזה, אפילו יותר מוויגינס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2012 12:57 am 
Junior

שזה לא מוריד מוויגינס, אלא רק אומר שבמחזור הזה יש שני פרוספקטי-על, לא רק אחד.
אתה מסכים, שאולי למעט קצת התלהבות יתר, יש בסיס לכל מה שטענתי כאן? שלא מדובר במישהו שאולי יממש כישרון ואולי לא, אלא במישהו שהשאלה היא האם יהיה סופרסטאר ברמה של כרמלו או אולסטאר ברמה של גריינג׳ר?  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון ו 143 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה