סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 1:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 4:48 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:

שני דברים נותנים לפורום הזה את הכוח שלו ברשת:

2) המגוון. אני מאוד אוהב את העובדה שאוהדי הפועל תל אביב (דורון, הסומואים ועוד) הרצליה (שמולקי מנצור ועוד) ראשון (גלעד) חיפה (קוף ירוק, שי ועוד) חולון (לאומית, ערן, דליים בתקרה ועוד) נדב מנתניה, יניב מרמת גן גוש הבלתי מזדהים בראשותו של עמוס לב. המגוון הזה יקר לי ואני מנסה לשמור אותם כאן

לכן אני מהלך בזהירות יתרה עם אוהדים של קבוצות שאין להן יצוג גדול בפורום אבל לא בכל מחיר
והכי חשוב אנשים בגרות ואיפוק
בגיל 48 גיליתי פתאום שזאת לא סיסמה אלא אחלה דרך חיים מאז התבגרתי בשנה ולא שיניתי את דעתי

מאוד מסכים עם הנקודה הזו ולמעשה זו הסיבה שהתחלתי לגלוש כאן מלכתחילה.
לכן, אני חושב שלפני שנוקטים בהרחקה/ השעיה אולי כדאי לפנות לסנקציות אחרות ואולי אף לפני כן, פשוט לדבר עם הבנאדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 4:49 pm 
Hall of Famer

קובי, כמו שגואטה כבר טען יפה לפניי, זו ממש לא הפעם הראשונה של סומו בעניין הזה ובעניינים חמורים אחרים. מי שגולש בפורום הזה זמן רב יחסית-יודע. זה עניין קונסיסטנטי, מכוון, ונובע מהעובדה שהוא זורק זין על נורמות בסיסיות בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 5:02 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עמוס, תרשה לי רק לציין את העובדה המצערת שגם אם סומו יורחק הוא עדיין יוכל להמשיך לגנוב הודעות כאוות נפשו. ועדיין, הרחקה זה המינימום האפשרי לעשות. מהבחינה הזו, עדיף שהוא ימשיך לכתוב כאן תחת הבטחה שהוא מחויב לתקנון הפורום (מה שכרגע לא נכון).

אח, ופתאום נהיה לי דז'ה וו ללפני עשור בערך כשמישהו פתח איזשהו פורום פוליטי ופתאום מצאתי המון הודעות שלי ממקום אחרות מופיעות שם (וחתומות בשמי). דווקא הוחמאתי מהעניין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 5:22 pm 
Junior

צריך להיות כנים - יחסית לרמת האתיקה הכללית של הענף המסוקר פה, הבעיות האתיות בפורום זניחות למדי.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 5:27 pm 
Hall of Famer

אף פארודיה על הודעה של שימי לא יכלה להתעלות על המקור של ההודעה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 5:27 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הוא יוכל, כן, וכנראה אני גם לא אפנה לעורך דין (אולי אם יעתיק ממני אישית משהו באמת באמת מושקע). אבל המינימום שניתן לצפות הוא שיוזר שלא סתם משתין מהמקפצה, אלא התקין על המקפצה אסלה עם חור למטה, לא תהיה לו את הפריבילגיה גם להמשיך לכתוב פה את הודעותיו ההזויות במקרה הטוב והמועתקות ממקום אחר במקרה הרע.

ושימי, בחייך. אתה כמו ההוא עם הפיל והשאלה הציונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 5:31 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
שימי צודק, השמועות אומרות ששולדבראנד שילם הרבה מאוד כסף ליורובאסקט שבדיה כדי להיבחר לשחקן השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 5:34 pm 
מנהל פורום

מה שילם?
הוא שוכב עם העורך הראשי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 5:38 pm 
Junior

עם תיאוריות קונספרציה כאלה,
ירבקו צריך להגיד תודה שלדלונטה ווסט אין אזרחות שבדית

נערך לאחרונה על ידי idansha בתאריך ב' נובמבר 05, 2012 6:04 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 5:40 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
ירבקו צריך להגיד תודה שלדאג ווסט אין אזרחות שבדית

??? דאג ווסט ששיחק במינסוטה ובעוד כמה קבוצות לפני עשור וחצי? על מה אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 5:41 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
יופי, עכשיו יש לי תמונה בראש של שולדבראנד ומארק וויטרה במיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 5:48 pm 
Sophomore

אותו אוהד יקר ש"הלשין" לנדב מתבקש לשלוח לי הודעה פרטית (לא אכפת לי מהמקרה עצמו, אכפת לי לדעת מי גולש בפורום שדים (שזה לא דבר רע, גמני עושה אתזה שנים בתור אוהד הפועל))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 6:01 pm 
Hall of Famer

מזל שסומו לא פה כדי לזהות את ה"מלשן", אחרת הוא כבר היה מקבל פרטית על כך שהוא שטינקר מושתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 6:03 pm 
Junior

נורטון כתב:
idansha כתב:
ירבקו צריך להגיד תודה שלדאג ווסט אין אזרחות שבדית

??? דאג ווסט ששיחק במינסוטה ובעוד כמה קבוצות לפני עשור וחצי? על מה אתה מדבר?

אופס, התכוונתי דלונטה.
עשיתי לעצמי התקף נוסטלגיה :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 6:40 pm 
Sophomore

קודם כל אתם קצת מגזימים.
עם כל הכבוד,הקופי פייסט הוא בסה"כ שתי שורות ולא איזה ת'רד מושקע של עמוס ככה שיש פחות על מה להתעצבן.
כמו כן, לגיטימי היה מצד רד סומו להזכיר הידיעה בפורום הנ"ל - לא לגטימי היה לעשות קופי פייסט אבל כאן כבר נדב דורש מסומו כתיבה לכתוב בעצמו -לא מתחשב מצידו.
אני חושב שכדאי להחליק העניין וסה"כ הת'רד הזה הבהיר היטב למר גיא את המדיניות בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 6:44 pm 
Hall of Famer

הדבר הבעייתי במדיניות הקופי פייסט זה לא ההודעות המודבקות בפורום הזה. עם זה אני בהחלט יכול לחיות ואם בטעות אני אחשוב שרד סומו או כל משתמש אחר הוא גאון הדור ובעצם הוא לא יותר מאשר מדביקן סידרתי, אז לא נורא. דרך אגב, גם לדעת מה להעתיק מראה על איזשהי אינטליגנציה. כמו שהתחלתי הבעיה של פורום סלניוז יכולה להיות אם מישהו ייצא את התוכן של סלניוז לאתרים אחרים ללא איזכור המקור ולא הייבוא לפורום שלנו. אם סומו עשה זאת, אז זה בהחלט שווה הרחקה, בוודאי אם יש משתמש שנפגע מכך. אם מדובר רק בהדבקות לפורום שלנו, זה אולי מעצבן, זה בטוח מחשיד שהוא עושה דברים דומים להודעות סלניוז, אבל לא משהו שמאד מפריע לי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 7:06 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
הדבר הבעייתי במדיניות הקופי פייסט זה לא ההודעות המודבקות בפורום הזה. עם זה אני בהחלט יכול לחיות ואם בטעות אני אחשוב שרד סומו או כל משתמש אחר הוא גאון הדור ובעצם הוא לא יותר מאשר מדביקן סידרתי, אז לא נורא. דרך אגב, גם לדעת מה להעתיק מראה על איזשהי אינטליגנציה. כמו שהתחלתי הבעיה של פורום סלניוז יכולה להיות אם מישהו ייצא את התוכן של סלניוז לאתרים אחרים ללא איזכור המקור ולא הייבוא לפורום שלנו. אם סומו עשה זאת, אז זה בהחלט שווה הרחקה, בוודאי אם יש משתמש שנפגע מכך. אם מדובר רק בהדבקות לפורום שלנו, זה אולי מעצבן, זה בטוח מחשיד שהוא עושה דברים דומים להודעות סלניוז, אבל לא משהו שמאד מפריע לי.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 7:07 pm 
Freshman

הדיון הזה צריך היה להתקיים בין נדב למנהלי הפורום והאח של סומו. לא מבין למה הוא מגיע לכאן בצורה כל כך אישית וילדותית.

מעצבן ? כן, אפילו מאוד.
מגעיל לכתוב על מישהו את הדברים שכתבת באופן אישי (כמו שגיאות הכתיב וכלל העליהום) ובכך חטאת לא פחות.

העיקר שאמרת שאתה לא 'רוקד על הדם' אז אמרת

תגובה עויינת עוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 7:08 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

ביג דיל, קצת פלגיאט, פיטר ווסיי מהניו יורק פוסט עשה מזה קריירה "I Plagiarize Spiteful Fans".

האמת היא שגם נדב עשה פה אאוטינג בדמות חשיפת תוכן של הודעות פרטיות, זה ביג נו-נו, ומאיפה שאני מגיע, זאת עבירה חמורה הרבה יותר שיש אנשים שיאתרו אותך (במציאות) ויפגעו בך כהוגן (פיזית) על פרסום דברים מספיק אישיים. על העתק הדבק אף אחד לא יטרח לבזבז עליך זמן.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 7:15 pm 
Hall of Famer

charlie5 כתב:
קודם כל אתם קצת מגזימים.
עם כל הכבוד,הקופי פייסט הוא בסה"כ שתי שורות ולא איזה ת'רד מושקע של עמוס ככה שיש פחות על מה להתעצבן.
כמו כן, לגיטימי היה מצד רד סומו להזכיר הידיעה בפורום הנ"ל - לא לגטימי היה לעשות קופי פייסט אבל כאן כבר נדב דורש מסומו כתיבה לכתוב בעצמו -לא מתחשב מצידו.
אני חושב שכדאי להחליק העניין וסה"כ הת'רד הזה הבהיר היטב למר גיא את המדיניות בפורום.

אם זה היה מקרה נקודתי, ניחא, ברגע שזה הופך להיות משהו סדרתי, ואנחנו מכירים את המשתמש הנ"ל כמעתיק-מדביק סדרתי, גם מהפורום הזה החוצה וגם ממקומות חיצוניים אליו, זה כבר עובר את הגבול בעיני.

ושי, אני לא חושב שהדיון הזה הוא רק בין נדב לסומו ומנהלי הפורום, יש כאן נורמות התנהגות מסויימות בקהילה שבעיני (וכנראה שבעיני עוד לא מעט מהמשתמשים כאן) צריכות להעקר מהשורש, וזה משהו שכן נוגע לכולם. מה שקורה בין נדב לסומו בהודעות פרטיות זה עניינם ועניין המנהלים ואף אחד אחר לא צריך להתערב, אבל העניין העקרוני של העתקת הודעות מכאן בלי רשות ובלי לתת קרדיט הוא עניין עקרוני לגמרי. היום זו הודעה של 2 שורות של נדב, מחר זו יכולה להיות הודעה ארוכה ומושקעת, נניח-ת'רד 15 הרכזים הכי טובים בעולם שעמוס לב, סביר להניח, עבד עליו הרבה והשקיע בו הרבה מאוד מחשבה. גם זכורים לי מקרים שבהם הודעות בפורום הפכו גם לידיעות חדשותיות באתרים כאלו ואחרים (וואלה זה היה נדמה לי?), אני לא חושב שאלו נורמות התנהגות שאנחנו רוצים לקבע כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 7:18 pm 
Junior

Iggy כתב:

האמת היא שגם נדב עשה פה אאוטינג בדמות חשיפת תוכן של הודעות פרטיות, זה ביג נו-נו, ומאיפה שאני מגיע, זאת עבירה חמורה הרבה יותר שיש אנשים שיאתרו אותך (במציאות) ויפגעו בך כהוגן (פיזית) על פרסום דברים מספיק אישיים. על העתק הדבק אף אחד לא יטרח לבזבז עליך זמן.

זכית בפרס ההודעה ההזויה של 2012, ברכות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 7:18 pm 
Sophomore

Iggy כתב:
ביג דיל, קצת פלגיאט, פיטר ווסיי מהניו יורק פוסט עשה מזה קריירה "I Plagiarize Spiteful Fans".

טוב, עכשיו אתה חייב לספר מאיפה אתה בא, כי בראש שלי רצים תסריטים של החל מקהילה גאה מאוד אלימה דרך גשר ועד לגטו בלוס אנג'לס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 7:23 pm 
Freshman

rony כתב:
charlie5 כתב:
קודם כל אתם קצת מגזימים.

אם זה היה מקרה נקודתי, ניחא, ברגע שזה הופך להיות משהו סדרתי, ואנחנו מכירים את המשתמש הנ"ל כמעתיק-מדביק סדרתי, גם מהפורום הזה החוצה וגם ממקומות חיצוניים אליו, זה כבר עובר את הגבול בעיני.

ושי, אני לא חושב שהדיון הזה הוא רק בין נדב לסומו ומנהלי הפורום, יש כאן נורמות התנהגות מסויימות בקהילה שבעיני (וכנראה שבעיני עוד לא מעט מהמשתמשים כאן) צריכות להעקר מהשורש, וזה משהו שכן נוגע לכולם. מה שקורה בין נדב לסומו בהודעות פרטיות זה עניינם ועניין המנהלים ואף אחד אחר לא צריך להתערב, אבל העניין העקרוני של העתקת הודעות מכאן בלי רשות ובלי לתת קרדיט הוא עניין עקרוני לגמרי. היום זו הודעה של 2 שורות של נדב, מחר זו יכולה להיות הודעה ארוכה ומושקעת, נניח-ת'רד 15 הרכזים הכי טובים בעולם שעמוס לב, סביר להניח, עבד עליו הרבה והשקיע בו הרבה מאוד מחשבה. גם זכורים לי מקרים שבהם הודעות בפורום הפכו גם לידיעות חדשותיות באתרים כאלו ואחרים (וואלה זה היה נדמה לי?), אני לא חושב שאלו נורמות התנהגות שאנחנו רוצים לקבע כאן.

אני מסכים שצריך היה לתת קרדיט וכו' אני התכוותי שהטיפול 'המשמעתי' היה נכון יותר לו היה מתבצע במסגרת תלונה של נדב ומענה של מנהל הפורום למול האח של סומו.
ההוצאה של זה לכאן פשוט מגעילה לא פחות מהמעשה עצמו (העתקה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 7:24 pm 
Freshman

King Chauncey כתב:
Iggy כתב:

זכית בפרס ההודעה ההזויה של 2012, ברכות.

ובאיזה פרס אתה זכית על ההודעה הזאת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 7:36 pm 
מנהל פורום

קובי כתב:
Iggy כתב:

טוב, עכשיו אתה חייב לספר מאיפה אתה בא, כי בראש שלי רצים תסריטים של החל מקהילה גאה מאוד אלימה דרך גשר ועד לגטו בלוס אנג'לס.

חבר העמים, תרשה לי לנחש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Hacohen, uriel17, פרארי ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: