TheDream כתב:
אבל חוץ מזה, נראה שיוסטון מצאה לעצמה סופרסטאר אמיתית. אנחנו מרחק כוכב גבוה אחד מהתמודדות אמיתית במערב.
טרייסי מגריידי ויאו מינג מוסרים לך ד"ש.
בנוגע לספסל של הלייקרס אני חושב שנעשו כמה החלטות לא נכונות בקיץ שעכשיו משלמים עליהם מחיר.
או אולי שפשוט ההתקפה המסובכת תוצרת מייק בראון נותנת את אותותיה גם אצל השחקנים הפחות מוכשרים. ככל הנראה שילוב של השניים....
בנוגע להחלטות אני מדבר על אנדרו גודלוק (נתן עונת רוקי טובה והועדפו על פניו בלייק ודוהון הגריאטריים) וכריס דאגלס רוברטס (הראה ניצוצות לעמדה 2 הבעייתית - מיקס לא רואה פארקט)
הכל מתחיל ונגמר בעובדה שאין ללייקרס אף גארד שמסוגל לייצר דברים מהספסל וזה מאסט מבחינתי. שחקנים כמו רנדי פוי, לאנדרו ברבוסה ו-CJ ווטסון היו יכולים להגיע בפרוטות.
רמון סשנס היה כמובן מושלם לסיטואציה (גם על חשבון ג'ורדן היל), שלא לדבר על החתמה מפתיעה ומצויינת כמו בו מקאלב, כשבמצב הקיים אני אפילו בודק את הסטטוס של דלונטה ווסט.
בכל אופן כמו שנאמר כאן אי אפשר לצפות לספסל מעולה כשאתה נותן כ"כ הרבה כסף על החמישיה וזה למען האמת פחות מטריד אותי ביחס לבעיות אחרות.
אני גם עדיין חושב שגבוהים מחליפים כמו אנטואן ג'ימייסון (על אף הירידה ביכולת), ג'ורדן היל והרוקי המעניין רוברט סאקרה יכולים לתת לפייט לכל קו קדמי מחליף בנ.ב.א.