סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 7:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 15, 2012 12:45 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אחד הרוקיז היותר מעניינים השנה הוא רויס ווייט של הרוקטס. ווייט מעניין לא רק בגלל יכולות הכדורסל שלו, שבתור פוינט פורוורד הן בהחלט מעניינות, אלא יותר בשל העובדה שווייט סובל מאובססיב קומפולסיב והפרעת חרדה. ווייט נפל למקום ה-16 בדראפט בשל הבעיות הפסיכולוגיות שלו והרוקטס שקטפו אותו אמרו שהם יתמודדו עם הבעיות שלו. אחרי שבועיים מסתבר שההתמודדות לא פשוטה. ווייט הגיע לסידור עם הרוקטס שלחלק ממשחקי החוץ הוא יגיע באוטובוס, ואכן נסע למשחקי החוץ באטלנטה ובממפיס, אבל למשחק ביום שני מול מיאמי הוא כבר לא הגיע ועדיין נעדר מאימוני הרוקטס. ווייט רשם בטוויטר שהרוקטס לא עקביים בעזרה שלהם אליו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2012 12:36 pm 
Hall of Famer

אז האסקלציה נמשכת. הרוקטס הודיעו שווייט ייקנס על כל יום העדרות מהקבוצה או מהטיפול הפסיכולוגי שהקבוצה ארגנה לו. ווייט הודיע בראיון שהוא מתכוון להיפגש עם הג'י.אם של הרוקטס ביום שני. בציוץ טוויטר ווייט נקט עמדה תקיפה - "אני לא מתכנן לפרוש, אבל אם הבחירה היא בין הכדורסל לבריאות שלי, אז הבריאות קודמת". מי שמנסה לקטוף דיבידנדים מהמצב הם ההארלם גלובטרוטרס שפנו פומבית לווייט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2012 12:46 pm 
Junior

ההארלם גלובטרוטרס זה לא איזה מופע נודד? איך זה בדיוק יעזור לו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2012 1:58 pm 
Hall of Famer

הם הציעו לו לסוע למשחקים בצפון אמריקה באוטובוס מהודר ולמשחקים בחו"ל שדורשים טיסה הוא יכול לא לסוע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 18, 2012 7:07 pm 
Hall of Famer

ווייט יפגש מחר עם דריל מורי, הג'י.אם של יוסטון וכבר הספיק להודיע שהוא יפרוש מה-NBA אם הוא לא יצליח להגיע לסיכום עם יוסטון. זה הדיווח:

ציטוט:
Royce White will meet with Rockets GM Daryl Morey on Monday, and he's vowed to leave the NBA if no mutual agreement is reached.
"I have a son," said White. "I have a family. I have a daughter. The importance of having a father is paramount ... It's not about the Rockets being blamed. The Rockets have tried to support me, but knowing how to support, is just as important as trying." He left the door open to playing in the D-League, but added, "You also have to think about what the D-League offers from a health standpoint." He is dealing with anxiety issues and obsessive-compulsive disorder, and the stress of joining the Rockets has already caused him migraines. We'll see what happens on Monday.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2012 6:03 pm 
Hall of Famer

נמרוד עופרן, הידוע גם כיוזר CAPSLOCK, כותב בוואלה סדרה מצוינת של כתבות על ה"צד האפל של הספורט". זה מה שהיה לו לכתוב על רויס וייט: http://sports.walla.co.il/?w=/175/2588190

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2012 10:09 pm 
Hall of Famer

נראה שמעבר להפרעת החרדה, מדובר פשוט בבחור לא בוגר במיוחד ולא יציב. ההתנהלות שלו עם המצב לא מעודדת מבחינת יוסטון או קריירת הכדורסל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2012 10:51 pm 
Hall of Famer

תסלחו לי קצת שאני מצנן את האווירה, אבל לא הגזמנו קצת? בארקלי הבא? מג'יק הבא? קווין מקהייל? מאיפה זה מגיע בכלל כל ההשוואות ההזויות האלו?
להגיד מג'יק ג'ונסון הבא, זה להגיד שאם לבנאדם היה ראש מסודר, הוא היה זוכה ב-5 אליפויות, 3 תארי MVP. להגיד בארקלי זה MVP, זה אולסטאר, זה דרים טים, זה הכי קרוב לקחת אליפות ממייקל ג'ורדן...
ההשוואות בדראפטנט לפני הדראפט דיברו על אנתוני מייסון/בוריס דיאו, ההשוואות בדראפטאקספרס מדברות על בוריס דיאו במקרה הטוב וג'יימס ג'ונסון במקרה הרע.
מודה ומתוודה - לא ראיתי את וייט משחק כמעט מלבד היילייט פה ושם, אבל נראה לי שהעניין שלו נופח מעבר לכל פרופורציה. בהחלט סיפור פיקנטי שחשוב שמקבל ביטוי ומציף בעיה חשובה שהרבה אנשים סובלים ממנה בארה"ב ובעולם כולו (מי כמונו בישראל מכירים מה זה לחיות בחרדה), אבל מכאן ועד השוואות למג'יק ג'ונסון יש דרך ארוכה כאורך החומה הסינית.

לדעתי אגב קאפסי טועה בכל העניין של היחס של הספורט האמריקאי לטיפוסים מסוגו של וייט. הספורט האמריקאי מלא בהד קייסים, בכמות הרבה יותר גדולה ממה שאנחנו רואים בישראל וגם באירופה. את כמות ההד-קייסים הישראלים בכדורגל ובכדורסל אפשר לספור בקושי על יד אחת. בכדורסל הישראלי רוב השחקנים הם "ילדים טובים", בכדורגל אולי יותר ערסים אבל לא כאלו עם בעיות משמעת שהם liability לקבוצה.
בספורט האמריקאי, ובפרט בכדורסל, ראינו לאורך השנים מספיק שחקנים מופרעים לגמרי, וכמו שלפחות אני למדתי להבחין, אם השחקן מספיק מוכשר, המועדון ילך לקראתו. ראינו את זה במקרה דניס רודמן, ראינו במקרה רון ארטסט, וגם עם שחקנים עם קצת יותר ברגים בראש כמו ראשיד וואלאס, דמרקוס קאזינס, מייקל ביזלי, ג'יי אר סמית, דלונטה ווסט...

אם כבר הסיפור הזה מלמד שוייט נכון להיום לא נמצא ברמת כדורסל שמהווה הצדקה בשביל קבוצה להילחם עליו יותר ממה שהיא כבר נלחמה בחצי שנה האחרונה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2012 10:54 pm 
Hall of Famer

ההשוואות ההזויות מגיעות, אני מניח, מכך שזה הופך את הכתבה והסיפור למעניין יותר ומכיוון שאי אפשר לסתור אותן כיוון שהבן אדם לא משחק כדורסל מקצועני. פשוט כתבת ספורט רגילה, מוקצנת במקומות מסוימים. אני כבר מסנן את החלקים האלו באופן אוטומטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2012 11:05 pm 
Sophomore

תחפש ביוטיוב את הסרטון שלו במשחק טרום עונה עם יוסטון ואם תגיד שאתה לא רואה משהו מאוד מיוחד בו אני אשלח אותך לרופא עיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 23, 2012 1:07 am 
Hall of Famer

מקטעי הוידאו נראה מעניין, בעיקר מבחינת שילוב של יכולות. האמת שסגנון המשחק לא קרוב בכלל לאנתוני מייסון. דיאו הוא השוואה יותר טובה.
ועדיין, ביחס הזה בין עלות הטיפול בהפרעה הנפשית של הבנאדם בשביל הקבוצה לבין התרומה שלו על המגרש, כנראה שזה על הגבול ואולי אפילו העלות עולה על התועלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 23, 2012 1:29 am 
Freshman

אין ב-NBA של היום יותר מדי פליימייקרים אמיתיים שאפשר לבנות סביבם התקפה. שלא לדבר על גבוהים כאלו.

ווייט כנראה שחקן הזה. מבחינתי הוורסט קייס שלו זה שחקן שישי מהספסל שנכנס ומשתלט על ההתקפה. חבל מאוד לראות אותו מתפספס...

גם אני מהתגובות שלו נוטה קצת לחשוב שהוא צריך להתבגר ולא לחשוב שהכל פשוט מגיע לו. אבל באמת שאני לא יודע יותר מדי על מחלות הנפש הספציפיות שהוא סובל מהן, וכמה אפשרי בשבילו להתגבר על הבעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 23, 2012 3:05 am 
Hall of Famer

כמעט כל רוקי הוא הימור, ברמה מסוימת. רוייס ווייט הוא פשוט הימור הרבה גדול שיוסטון החליטו ששווה להם לקחת. אני לא מכיר את היכולות שלו אבל מבחינה נפשית, מבנה משחקים צפוף כמו בנ.ב.א., שכולל הרבה טיסות והרבה התמודדות תחת לחץ יהיה קשה עבורו. הוא לוקח תרופות, באופן כמעט וודאי, על מנת לטפל בחרדה. השאלה היא כמה הוא מאוזן וכמה החרדה נמצאת תחת שליטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 23, 2012 10:32 am 
Hall of Famer

עד כמה זה ריאלי מבחינת קבוצת NBA ללכת לקראת שחקן שכזה , ולמשל לוותר לו פה ושם על משחקי חוץ בכדי להוריד ממנו לחץ ועומס ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 23, 2012 10:54 am 
Junior

הכול שאלה של עד כמה הם מאמינים בשחקן. את השחקן הזה אני לא מכיר אבל לפי מה שאומרים, יכול להיות שהוא שווה ניסיון.
עם זאת, ראיתי כמה סרטונים של הבחור בהם הוא מדבר על עצמו וזה נראה תהליך מאוד קשה ומורכב.
אני יכול להשוות את זה בצורה מסוימת(מאוד מסוימת) לדניס בארקמפ מארסנל שהיה לו פחד לטוס. להחזיק כוכב כמו בארקמפ גם בעלויות שלו והוא בעצם לא יכול להשתתף בחלק מהמשחקים הכי קריטיים וחשובים של העונה, זה שיקול ושיקול שארסנל החליטו ורצו לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 23, 2012 11:12 am 
Freshman

חוץ מהפרעת חרדה, OCD זה דבר קשה מאוד ברמות מסוימות אל תזלזלו בזה ח'ברה :cry_ing:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 23, 2012 12:48 pm 
Hall of Famer

שוב, זה קם ונופל על כמה השחקן מוכשר.
ברגקמפ בשיאו היה אחד החלוצים הגדולים בעולם, וגם אם לא הכי יעיל, בהחלט אחד שאוהדים היו קונים כרטיס בשביל לראות.
באן בי איי, אחד כמו ארטסט אולי מופרע עם קבלות, אבל שומר שאף כוכב לא רוצה; ג'יי אר סמית גם שחקן עם בעיות (בשיקגו הביאו אותו בטרייד על טייסון צ'נדלר וסקוט סקיילס לא רצה בכלל להתעסק איתו וביקש להעביר אותו מיד לדנבר תמורת חבילת בוטנים) אבל כשהוא מתחמם, אין הרבה שחקנים באן בי איי שיכולים לתפור איזה 3-4 שלשות מחצי דונם;
בארה"ב יש הרבה יותר סבלנות לשחקנים חולי נפש כאלה מאשר באירופה בכלל וישראל בפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 23, 2012 3:24 pm 
Hall of Famer

אוראלזור כתב:
חוץ מהפרעת חרדה, OCD זה דבר קשה מאוד ברמות מסוימות אל תזלזלו בזה ח'ברה :cry_ing:

OCD זו גם הפרעת חרדה. למעשה, הוא סובל מחרדה קשה. התנהגות אובססיבית-קומפולסיבית היא התנהגות שאנשים ברמת חרדה גבוהה מאמצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 24, 2012 12:05 am 
Junior

אני לא חושב שמדובר בבחור לא בוגר. העובדה שהוא מוכן לוותר על הNBA בשביל הבריאות שלו היא ההפך מחוסר בגרות. ככל הנראה הוא באמת חולה, וצריך להתייחס אליו כמו אל ביינום, ברנדון רוי או יאו מינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:09 pm 
Freshman

יש חדשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:24 pm 
Hall of Famer

עדכון מאתמול:

ציטוט:
GM Daryl Morey says the Rockets and Royce White are continuing to talk, but there is no timetable for the rookie's return.
That both sides continue to have a dialogue is progress, although White remains accusatory of the team on Twitter. The Rockets don't play again until Tuesday so it's possible we may hear something more definitive before then.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 9:16 am 
Hall of Famer

http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... Assignment
ועכשיו הוא מסרב לשחק בדי+ליג. אני מצטער אבל מי לעזאזל הוא חושב שהוא ולמה הוא העמיד את עצמו לבחירה בדראפט?
אני לא מבין את הטענות שלו כלפי יוסטון ולא ברור לי איך הם בחרו מישהו כל כך מעורער וחסר רצון לשחק.
ישנם מספיק שחקנים שיעשו הכל כדי לשחק כדורסל מקצועני ויוסטון היא מקום טוב לרוקיז כרגע. פשוט חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2019 4:18 pm 
Junior

מקפיץ, בכדורסל הוא כבר מזמן לא... אז הוא עובר ל...MMA...

https://www.mmafighting.com/2019/2/27/1 ... rtial-arts

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2019 9:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הוא לא היה mvp של הליגה הקנדית או משהו בסגנון לא מזמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 57 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה