סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ינואר 18, 2025 3:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 08, 2012 1:16 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
יופי של פתיחה לחולוניה ביורוצ'אלנג' לאחר שנים רבות ללא אירופה.
15 הפרש על אלופת גיאורגיה וקבוצה שמראה הרבה רצון , קבוצה מאומנת וחיבור לקהל.
משחק ראשון שלהם שלם שראיתי העונה וניכר שהכשרון הוא החלק החלש בקבוצה מול הרצון העז
והיכולת לחזור בהוראות המאמן על מהלך פעם אחר פעם ובצורה מעוררת כבוד.
אני נהנתי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 08, 2012 1:24 pm 
Junior

רק בוא נקווה שהרכב הנוער שעלה ב-3 דקות האחרונות לא יעלה לנו ביוקר. הגרוזינים קבוצה ביתית ובסיטואציה מסוימת אנחנו עלולים להצטער שניצחנו רק ב-15 ולא ב-23. זאק רוזן ממשיך להשתפר, מראה המון ביטחון והופך להיות פקטור בהתקפה, פרנק האסל הוא זר לרמות הרבה יותר גבוהות, וטיילר סמית', שחקן של 6 נקודות בקבוצת תחתית בגרמניה בשנה שעברה נותן עוד משחק מעולה עם 16 נקודות, 8 ריבאונדים ו-6 אסיסטים.
מעבר לכך, עושה רושם שבון היא הקבוצה הטובה בבית אבל גם לא משהו בשמיים, קבוצה ברמות של מקומות 2-3 כאן שאפשר וצריך לנצח אותה בחולון. אנטוורפן השנה בינונית ביותר וכבר סוחבת איתה הפסד ביתי לבון.
להערכתי, סיכוי טוב שאם ננצח בבית גם את אנטוורפן ובון נעלה לשמינית, גם אם לא ננצח אף משחק בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 08, 2012 2:43 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
טלקום בון, הקבוצה לרמות ה-2-3 בישראל, נמצאת כרגע במאזן 3-3 בליגה הגרמנית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 08, 2012 2:54 pm 
Junior

נו, אז ?
חוץ ממכבי הליגה הגרמנית עולה בהרבה על זו הישראלית, מכל הבחינות.
וטלקום קצת לא יציבה אבל לפני כמה ימים היא פירקה את אולדנבורג ב-33 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 08, 2012 3:56 pm 
מנהל פורום

רק לשם השוואה אלבה לא הרבה יותר טובה במאזן 3:2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 08, 2012 4:21 pm 
Senior

מהקצת שיצא לי לראות (בעיקר במחצית השנייה) הגיאורגים קבוצה מאד חלשה. אין שום סיבה שחולון לא תנצח אותה ובקלות גם בחוץ, בטח שלא תפסיד או תובס. סה"כ יש לקבוצה הזאת 2 זרים לא רעים (ווילסון ומילג') אבל בזה זה נגמר בערך. שאר השחקנים שלה לא ברמה הרצויה ממפעל אירופי וככה גם המשחק נראה.

מבחן יותר רציני ממתין לחולון באילת ביום ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 08, 2012 4:22 pm 
Junior

זאק רוזן ממשיך להשתפר? לא יודע.. ראיתי שלושה וחצי רבעים ראשונים ופשוט הרגיש לי שארבעת הזרים לא סופרת אותו. הוא היה שם רוב הזמן כדי להעביר את החצי ולהתחבא בצד של ההתקפה. היו לו 2-3 חדירות נחמדות שאני ראיתי... היה לו רבע רביעי טוב במיוחד?

אגב, לגבי כישרון, דייסון דווקא מאוד כשרוני, וגם טיילור סמית' נראה כמו שחקן חכם עם טכניקה על הכיפאק.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 08, 2012 6:43 pm 
Freshman

5 דקות ראשונות של המשחק הגיאורגים היו בהלם מהקהל, לא תפקדו מלבד הזר שלהם שקלע 3 שלשות, אחרת המשחק היה נגמר לפני שהתחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 08, 2012 8:38 pm 
Freshman

הרסי הוקינס כתב:
זאק רוזן ממשיך להשתפר? לא יודע.. ראיתי שלושה וחצי רבעים ראשונים ופשוט הרגיש לי שארבעת הזרים לא סופרת אותו. הוא היה שם רוב הזמן כדי להעביר את החצי ולהתחבא בצד של ההתקפה. היו לו 2-3 חדירות נחמדות שאני ראיתי... היה לו רבע רביעי טוב במיוחד?

אגב, לגבי כישרון, דייסון דווקא מאוד כשרוני, וגם טיילור סמית' נראה כמו שחקן חכם עם טכניקה על הכיפאק.

היה איזה קטע בסוף הרבע השני כמדומני שרוזן איבד 3 כדורים ברציפות אפילו באופן מביך, מצד שני נראה לי שיש עניין של חוסר ביטחון
מצד שני אני עדיין חושב שיש גרף שיפור בהשוואה למשחקים הראשונים ומקווה ששמיר ימשיך לתת לו ביטחון .

בכל מקרה יהיה קשה מאוד עם רוטציה של 8 שחקנים (נגיד) ב 2 מפעלים וזו הבעיה הגדולה ביותר של חולון. או להביא עוד שחקן או להגדיל
את הרוטציה עם עוד צעיר, נגיד צ'רנוביץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2012 1:32 pm 
Junior

בינתיים בון במומטום מצוין. אתמול ניצחון חוץ גדול על אולם שמוליכה את הטבלה (עד אתמול מאזן 1:7) 103:107 אחרי הארכה. לפני שבוע קרעו את אולדנבורג שדורגה במקום השני 57:90 ובתווך ניצחו את אנטוורפן בחוץ 72:81. יש שם ליטאי בשם וויקאלאס שהוא רוצח קר ואין לו אלוהים ועוד חבורה של 5 אמריקאיים ביניהם ג'ארד ג'ורדן למי שזוכר ורוברט ויידן שגם הוא מכונת שלשות.
קל לא הולך להיות שם, להערכתי ייגמר סביב ה-15 לגרמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 12, 2012 1:02 am 
Hall of Famer

שמעתי ששון דניאל נפצע , משהו רציני ?
חולון לטעמי צריכה עוד עומק בפנים , יש להם 3 "גבוהים" ( איזור ה-2.00 וקצת ) , אבל היעדרות של כל אחד מהנ"ל יכולה לפגוע קשות בקבוצה .
בגארדים יש מהספסל את פרחי , הרוש ודניאל , וזה בהחלט מתקבל על הדעת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 21, 2012 9:27 pm 
מנהל פורום

על ההפסדים אתם לא באים לספר אהה?
אז חולון בשובע שעבר הפסידה בגרמניה, עכשיו היא מול אנטוורפן (נדמה שפעם שיבק אימן אותם)
33:32 במחצית לחולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 21, 2012 10:11 pm 
Junior

שלף שיחק שם שנתיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 21, 2012 10:26 pm 
מנהל פורום

64:88 לחולון על הבלגים
האתרים מספרים על משחק גדול של דניאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2012 12:39 am 
מנהל פורום

חולון במצב לא רע לעלות אולי אפילו מהמקום הראשון
היא צריכה לנצח בחוץ את אלה שניצחה כבר בבית בקלות (סביבות ה20 הפרש) ולנצח בבית את בון המובילה
לא בשמיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2012 1:08 pm 
Junior

uriel17 כתב:
חולון במצב לא רע לעלות אולי אפילו מהמקום הראשון
היא צריכה לנצח בחוץ את אלה שניצחה כבר בבית בקלות (סביבות ה20 הפרש) ולנצח בבית את בון המובילה
לא בשמיים

הסגל מאוד קצר ובמשחקי החוץ אנחנו פחות טובים. לא רואה אותנו מנצחים בגיאורגיה ובבלגיה, אולי רק באחד, ככה שהמקום הראשון לא ריאלי במיוחד. מה שכן, הניצחון אתמול ובמיוחד ההפרש מקרב אותנו למקום השני. סביר שניצחון אחד בשלושת המשחקים הבאים יעלה אותנו. אם אכן כך, הבית המסתמן בשלב הבא (16 האחרונות) הוא עם גראבלין, ז'ולנוקי ההונגרית שהגיעה בשנה שעברה לחצי גמר המפעל והשנה משחקת באדריאטית, ואחת מבין השלוש: אלסטר, מונס או פאריז (לדעתי זו תהיה מונס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2012 12:06 pm 
Freshman

נצחון של חולון אתמול בגיאורגיה, מבטיח כמעט בודאות עלייה לשלב הבא.
בלטו בחולון דייסון עם 31 נקודות ופרנק "הטנק" האסל עם דאבל דאבל שגרתי של 19 נקודות ו - 11 ריבאונדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2012 12:27 pm 
Junior

יש לציין שהמקום הראשון בהישג יד אולם עדיף לנו חד משמעית המקום השני.
במידה ונסיים שניים, 90 אחוז שאנחנו בבית עם גראבלין (אין לנו הרבה מה לחפש מולם, אולי רק בבית), ז'ולנוקי ההונגרית (צריכים לעבור אותם) והקבוצה השלישית תגיע מבין אלסטר, מונס ופאריז - צפוי שם בית משולש והכל יכול לקרות. הצרפתים על הנייר חזקים אבל די לא מרשימים ושתי הבלגיות טובות מאיתנו רק במעט להערכתי, כך שיהיה סיכוי מסוים לסיים במקום השני.
לעומת זאת, אם בטעות נסיים ראשונים בבית שלנו עכשיו נקבל את אולדנבורג שהיא אחת החזקות במפעל ונמצאת בכושר מצוין, נקבל ככל הנראה את נאנסי שבילתה ביורוליג בשנה שעברה והיא אחת החזקות בצרפת (למרות פתיחה בינונית של העונה), כלומר שתי קבוצות שלדעתי יסיימו לפנינו בוודאות גבוהה מאוד. בנוסף, נקבל את הקבוצה שתסיים שניה בבית של אאלסטר, מונס ופאריז..

בקיצור, אני מקווה לסיים שני אם נגזר עלינו להמשיך באירופה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 06, 2012 11:33 am 
מנהל פורום

טוב אז המקום הראשון של חולון להבנתי, הם ניצחו את טלקום בון ב5 הפרש

בניגוד ללאומית אני חושב שזה יתרום כלכלית למועדון, בהתחלה זה קשה, מימון נסיעות וכו
אבל מספיק שיגיעו לאיזה רבע גמר כזה ויקבלו שידור ישיר משמעותי בפריים טיים ויכולת גיוס הספונסרים תעלה מאוד
נראה כמו מהלך לטווח ארוך של חולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 06, 2012 11:37 am 
Hall of Famer

כן אה? כמו שאליפות עם סל נצחון בשניות הסיום על סגנית אלופת אירופה הביאה ספונסרים והצלחה כלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 06, 2012 12:13 pm 
מנהל פורום

יש הבדל עצום בין ההנהלה של אז ושל היום
אז היה אחד בשם מיקי, בחור מקסים אבל מנהל לא מפותח במיוחד
אני מעריך שפיני עם שוורץ יעשו יותר עם פחות חשיפה
לפני כמה שנים טובות הייתי מעורב בקטע הזה של גיוס ספונסרים ואני יכול להגיד בוודאות שאירופה משפיעה, במיוחד כשהמשחקים משודרים באירופה
אהבה שמה הרבה כסף על כל משחק שמשודר בגרמניה וזאת דוגמא אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 06, 2012 12:18 pm 
Hall of Famer

שוורץ לא היה גם בתקופת מיקי?

בכל מקרה, עם כל הכבוד לערוץ וואן וליורוצ'לנג', ספק גדול אם אירופה באמת עוזרת במשהו ולראיה החשמל בדירה של האסל. אני גם לא ראיתי שהיורוצ'לנג' סייע לברק נתניה לקבל כספים. אבל בהצלחה שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 06, 2012 12:41 pm 
מנהל פורום

שוורץ היה גם היה אבל מיקי היה דומיננטי
אתה צודק, לא מדובר במהלך אוטומטי הצלחה באירופה = ספונסרים אלא במשהו שמשלב סבלנות, ניהול איכותי וגם (מה לעשות) מזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 06, 2012 1:02 pm 
Junior

uriel17 כתב:
יש הבדל עצום בין ההנהלה של אז ושל היום
אז היה אחד בשם מיקי, בחור מקסים אבל מנהל לא מפותח במיוחד
אני מעריך שפיני עם שוורץ יעשו יותר עם פחות חשיפה
לפני כמה שנים טובות הייתי מעורב בקטע הזה של גיוס ספונסרים ואני יכול להגיד בוודאות שאירופה משפיעה, במיוחד כשהמשחקים משודרים באירופה
אהבה שמה הרבה כסף על כל משחק שמשודר בגרמניה וזאת דוגמא אחת

אוריאל, שוורץ כבר מזמן לא בהנהלה וטוב שכך. הועף יחד עם עדי שטדלר קרובת משפחתו וכיום מחזיק את מחלקת הנוער. הסתכסך גם עם מיקי עוד לפני זה.

ההנהלה של היום מורכבת ברובה מאוהדים אבל לצערי הניהול נשאר קלוקל, אולי אפילו יותר ממה שהיה בתקופת דורסמן.
העובדות מדברות בעד עצמן - איחורים ועיכובים במשכורות, פרידה מכוערת מסמל של הקבוצה, מחתימים שחקן כמו גרונפלד ואז אחרי חודש משחררים אותו.
לגבי עניין היורוצ'לנג', זו יוזמה אישית של הספונסר יונט שמכסה את כל הוצאות המפעל. זו הסיבה האמיתית שנרשמו לזה, שזה לא עולה להם כסף וכמובן עניין הנסיעות לחו"ל, תמיד טוב להרגיש דיוטי פרי מדי פעם, וכל המילים היפות על חשיפה, המשכיות, ניסיון וכו' זו אחיזת עיניים. מה שווה הניסיון שנרכוש באירופה אם שנה הבאה נרד ליגה או נסיים מקום 9.
לשחק באירופה זה מצוין אבל זה מחייב להעמיד סגל מתאים ולא רוטציה של 7 שחקנים כמו שהיה אתמול למשל. הבעיה היא שבשביל להחתים שחקנים צריך כסף ואת זה הם צריכים להוציא מהכיס או באמצעות ספונסרים נוספים ובגיוס ספונסרים הם כנראה די גרועים, שוב, העובדות מדברות בעד עצמן.

ולגבי פיני, בחיאת, האיש לא עושה כלום. לחלק מהמשחקים הוא אפילו לא טורח להגיע, למשל בפלייאוף במלחה בשנה שעברה הוא לא היה בכלל, ועד כמה שהבנתי חלקו המקצועי הוא מזערי ביותר. אין לו חלק בבחירת הזרים, מקסימום הוא עוזר קצת במשאים ומתנים מול סוכנים וכו'. פה ושם הוא מגייס ספונסרים, עד כמה שהבנתי הוא גוזר 10% מכל עסקה כזו, העיקר שהוא משחק אותה כאילו הוא כאן בהתנדבות. לא לשכוח גם את עניין האולם החדש, מאמין שיש כאן אינטרסים עסקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 1:28 am 
Junior

מפסידים לאנטוורפן מצנרת הליגה הבלגית 74:93 ועולים מהמקום השני. בשלב הבא, בית המוות עם פאריז, גראבלין וז'לנוקי ההונגרית שמשחקת השנה בליגה האדריאטית ותצטרף לליגה ההונגרית רק בפלייאוף. בית שאף קבוצה חוץ ממכבי לא היתה עולה ממנו.
ההפסד היום עלוב במיוחד, כי אם היינו מפסידים עד 14 נקודות היינו עולים מהמקום הראשון ומקבלים בית נוח הרבה יותר עם אולנדבורג, מינסק ואלסטר, מה גם שבפועל שיחקנו מול קבוצה שלא היה לה שום סיכוי מעשי לעלות, אלא ששבע דקות לסוף, במצב של שוויון 63 נפסקו שתי עבירות טכניות נגד הספסל שלנו, דקה לאחר מכן דייסון יצא ב-5 עבירות והתוצאה ידועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה