סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 7:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ערן כתב:
עופר האדום כתב:
כמדומני ההסכם של המנהלת עם היול״ב הוא ובמידה שהקבוצה במקום השני מוותרת על ההשתתפות במפעל, הכרטיס שלה חוזר ליול״ב. עכשיו תענה לי, האם אשדוד בסיום העונה שעברה, כשסיימה שנייה, קיבלה את הכרטיס ליורוקאפ, או הפועל ירושלים?

כן, והיא ויתרה. עכשיו תענה על כל השאלות שאני שאלתי.

אני חושב שעניתי בצורה די ברורה. תחזור להודעה הקודמת (לא ארוכה במיוחד) ונסה לחפש שם את התשובה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:48 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
ערן כתב:
עופר האדום כתב:
כמדומני ההסכם של המנהלת עם היול״ב הוא ובמידה שהקבוצה במקום השני מוותרת על ההשתתפות במפעל, הכרטיס שלה חוזר ליול״ב. עכשיו תענה לי, האם אשדוד בסיום העונה שעברה, כשסיימה שנייה, קיבלה את הכרטיס ליורוקאפ, או הפועל ירושלים?

כן, והיא ויתרה. עכשיו תענה על כל השאלות שאני שאלתי.

אני חושב שעניתי בצורה די ברורה. תחזור להודעה הקודמת (לא ארוכה במיוחד) ונסה לחפש שם את התשובה.

התשובה היא שהכרטיס חוזר ליול"ב והוא מחליט? אם כן, הצדקת אותי בעצמך. אם שנה אחר שנה הכרטיס חוזר ליול"ב, והוא "מחליט" באורח פלא שהפועל ירושלים היא הקבוצה שתקבל את הכרטיס, על חשבון קבוצות טובות ממנה שהציגו תוצאות טובות ממנה, חייבת, לכאורה, להיות מעורבת משיכה בחוטים וקומבינות מתחת לשולחן. אם אינני טועה, בפורום שלך זו הדעה הרווחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
למה קומבינות מתחת לשולחן ולא קומבינות מעל השולחן? הפועל לא מסתירה לרגע את מערכת היחסים הטובה שלה עם היול"ב. ואני מניח גם שהיול"ב מכירים טובה לקבוצה שאשכרה מעוניינת לשחק במפעל להבדיל משאר חבורות האפסים (למעט גליל) שכל שנה מוצאות תירוץ אחר למה לא.

האשמה על הביזיון המתמשך בנושא הייצוג האירופי נופלת לחלוטין על המינהלת. מהרגע שהמינהלת מאפשרת לקבוצות לפרוש (כולל קבוצה מסודרת כמו מכבי חיפה שסתם לא בא לה להשתתף) ולא טורחת לאכוף את הכללים שהיא עצמה קבעה, וכמובן דואגת למען הפיינל פור להקריב את הייצוג האירופי, אז ככה הדברים נראים. ואין לא להפועל ולא ליול"ב שום יומרה להיות מוסריים במיוחד ולא לנצל את המצב לטובתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:59 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
למה קומבינות מתחת לשולחן ולא קומבינות מעל השולחן? הפועל לא מסתירה לרגע את מערכת היחסים הטובה שלה עם היול"ב. ואני מניח גם שהיול"ב מכירים טובה לקבוצה שאשכרה מעוניינת לשחק במפעל להבדיל משאר חבורות האפסים (למעט גליל) שכל שנה מוצאות תירוץ אחר למה לא.

האשמה על הביזיון המתמשך בנושא הייצוג האירופי נופלת לחלוטין על המינהלת. מהרגע שהמינהלת מאפשרת לקבוצות לפרוש (כולל קבוצה מסודרת כמו מכבי חיפה שסתם לא בא לה להשתתף) ולא טורחת לאכוף את הכללים שהיא עצמה קבעה, וכמובן דואגת למען הפיינל פור להקריב את הייצוג האירופי, אז ככה הדברים נראים. ואין לא להפועל ולא ליול"ב שום יומרה להיות מוסריים במיוחד ולא לנצל את המצב לטובתם.

אתה רק מוסיף עוד גורם לסירחון הזה, מנהלת הליגה. אך אותם אני לא מתיימר להאשים, האינטרס שלהם הוא בכל מקרה שהפועל ירושלים תהיה שם, עניין של תקציב ויכולת יותר טובה לבנות קבוצה שיכולה להתמודד שם. כמו שמכבי אומרים, "אנחנו היחידים שיכולים לייצג את ישראל בכבוד ביורוליג", אצל ירושלים זה ביורוקאפ. למנהלת נוצר מצב מאוד נוח, מספיק שקבוצה אחת פורשת, וירושלים שם. הלכלוך לא נדבק אליהם, הביקורת לא מושמעת, את הקומבינות מארגנים היול"ב והפועל ירושלים, שגם כלפיהם לא מושמעת ביקורת בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 12:05 am 
Sophomore

הפסדתם במלחה לקבוצה שהישראלים שלה הם גור פורת, דודו שמריז, אחיעד בוקרה, עודד שעשוע, ליאור ליפשיץ וגילי מוסינזון ואתם מתעסקים ביורוקאפ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 12:08 am 
Sophomore

אז מה. מצד שני אשקלון כולה ניצחה קבוצה שהגארד הבולט בה הוא רביב לימונד. מה היא מתלהבת?

זה לוקח את כל האין-ישראלים שציינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 12:33 am 
Hall of Famer

השחצנות של עופר נובעת גם מההודעות בהן הוא הודיע לי ולאוהדי "מצרפלס" שאוטוטו ירושלים עוברת אותנו בטבלה.

אגב, מישהו שמע מה דרוקר באמת אמר אחרי המשחק?

וצריך לציין, שוב, את המצב העגום ביציעי מלחה. מצב עגום ומביש אפילו. אה, ולגבי אשקלון-לא רק שהסגל הישראלי שלהם טוב רק משלנו, הם גם נמצאים יריקה מעזה, בקושי התאמנו וגם כשהתאמנו-אז תחת עדי אזולאי. בהחלט פדיחה להפסיד להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 1:07 am 
Sophomore

אני חושב דווקא שכמו שמגדל נראים, כל קבוצה שתפסיד לה צריכה לראות בזה פאדיחה הרבה יותר גדולה.
גם אם היא עברה מלחמה עם טילים בדרך ועדיין אין לה ניצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 1:12 am 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
השחצנות של עופר נובעת גם מההודעות בהן הוא הודיע לי ולאוהדי "מצרפלס" שאוטוטו ירושלים עוברת אותנו בטבלה.

לא אמרתי שזה אוטוטו, אמרתי שזה יקרה מתישהו (אולי בעונה הבאה.....). חוץ מזה נחמד לראות אותך קופץ על המציאה בהפסד (די עלוב יש לציין), אחרי שלושה נצחונות רצופים של הפועל , שבהם לא הזכרת את העניין..... בכל מקרה, אני (כמו תמיד) אופטימי בקשר לקבוצה שלי, ומאמין שהיא בהחלט אמורה גם עם הסגל הזה לפיינל פור לפחות. כמובן, יכול מאוד להיות שזה לא יקרה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 1:20 am 
Junior

ספורט 5 מפרסמים שאוהד חולון נעצר לאחר שניסה לתקוף את שמעון מזרחי כי האחרון ביקש מהם להפסיק את הקללות למורן רוט ואשתו.

עד המשחק, קיבלתי את הרושם שאוהדי חולון נפרדו בשלום ממורן רוט והבינו שהבחור רוצה להתקדם..טעיתי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 1:23 am 
Hall of Famer

לאוהדי חולון אין קשר לאלימות, וחוץ מזה מזרחי ורוט התחילו, וחוץ מזה זה שתקף הוא לא אוהד חולון בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 1:30 am 
Sophomore

והמאבטחים בחולון אשמים. והמאבטחים בראשל"צ אשמים. והמאבטחים במלחה אשמים. (על איזה אוהדים אני מדבר?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 1:36 am 
Junior

זה בגלל הפרובוקציה של מזרחי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 1:50 am 
Sophomore

אם מזרחי לא היה מנופף בדגל זה לא היה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 2:00 am 
Junior

הימורים כמה זמן ייקח עד שלאומית יחזור להגיב פה?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 2:09 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ערן כתב:
ראובן כתב:

אתה רק מוסיף עוד גורם לסירחון הזה, מנהלת הליגה. אך אותם אני לא מתיימר להאשים, האינטרס שלהם הוא בכל מקרה שהפועל ירושלים תהיה שם, עניין של תקציב ויכולת יותר טובה לבנות קבוצה שיכולה להתמודד שם. כמו שמכבי אומרים, "אנחנו היחידים שיכולים לייצג את ישראל בכבוד ביורוליג", אצל ירושלים זה ביורוקאפ. למנהלת נוצר מצב מאוד נוח, מספיק שקבוצה אחת פורשת, וירושלים שם. הלכלוך לא נדבק אליהם, הביקורת לא מושמעת, את הקומבינות מארגנים היול"ב והפועל ירושלים, שגם כלפיהם לא מושמעת ביקורת בנושא.

לא הבנתי אף מילה. אתה לא מאשים את המינהלת, שאמורה לראות את הפרספקטיבה הכוללת של הליגה, וגם לא מאשים (כנראה) את שאר הקבוצות, שאמורות למצער לחשוב על האינטרס ארוך הטווח של עצמן ושל האוהדים שלהן, אבל כן מאשים את הפועל, על זה שהיא לא דואגת לאינטרסים של האפסים הללו שציינתי ולא עושה בשבילן את העבודה? תודה רבה באמת.

לי אגב יש המון ביקורת על הפועל. בעולם שלי הפועל היתה נאבקת בכל כוחה בשיריון של מכבי, בפיינל פור, ובהחלטות נוסח זו שהתקבלה השנה לצ'פר את מכבי בזר נוסף כל משחק. היא לא היתה הולכת השנה ליורוקאפ וגם לא היתה הולכת ב2004 ליול"ב קאפ. אבל יש הבדל בין לחשוב שהקבוצה "שלך" צריכה להיות נקייה וטהורה ומשהו מיוחד, ובין לדרוש את זה ממישהו אחר, שבסופו של דבר לא עושה שום דבר לא הגון מלבד לדאוג לאינטרסים של עצמו. זה בערך כמו שאני אדרוש מהנהלת הפועל חולון לעשות יותר כדי למנוע את מקרי האלימות בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 9:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
היציע שמול המצלמה במלחה התרוקן כל כך מהר בדקה האחרונה של המשחק, שחשבתי שיש אזעקה.

לגבי מכבי וחולון - מכבי נתנה תצוגת תכלית נאה מאד, משחק קבוצתי יפה בלי שחקן אחד מצטיין במיוחד. אבל צריך להודות שלא ממש הפריעו להם. ראיתי את חולון נגד ירושלים ברבע האחרון, ואתמול כל המשחק, ואם אני אוהד חולון הייתי נכנס למגרש ונותן לשחקנים כמה מכות. קבוצה אנמית ורדומה, סגל ישראלי נורא ואיום, וכשדייסון לא טוב באמת אין להם מה לחפש על המגרש.
במכבי הסתכלתי על מלקולם תומס. לאיש אין האסל בכלל. הוא לא נאבק על מיקום בלי כדור, לא נאבק על מיקום לריבאונד, בקושי קופץ לחסום (וחבל, היו לו אתמול משהו כמו 3 חסימות ברצף של דקות שבהן הוא כן קפץ). מצד שני יש שיפור בשילוב שלו במשחק הקבוצתי. לא לוקח את הזריקות המוזרות שלקח בהתחלה, עושה פחות מהלכים שגדולים עליו, מוציא כמה מסירות יפות מבפנים החוצה, ונראה שבינו ובין אליהו יש כימיה טובה - אפילו פיקנרול הם עושים ביניהם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 9:16 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אם אני אוהד חולון הייתי נכנס למגרש ונותן לשחקנים כמה מכות. קבוצה אנמית ורדומה

חסר להם האסל :hi_hi_hi:

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 9:32 am 
Hall of Famer

לגבי הפועל - ראיתי רק בפריצות, אבל נראה שהדבר העיקרי שכרגע מציק להם זו הנפילה הקשה ביכולת של יונתן שולדברנד. מי שכבר הוכתר כ-4 הישראלי הכי טוב נראה כמו צל של ויקינג במשחקים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 10:28 am 
Junior

הקופי פייסט של סומו עשה לו נאחס.

לפטופ, אני רק רוצה להיות בטוח שהבנתי את ההבדל בין תקוות לציפיות.
תקוות מוגזמות זה חוסר ריאליות וטיפשות, וציפיות מוגזמות זו שחצנות?
אם הבנתי נכון, על מה מבוסס ההבדל? אקדמיה ללשון? ד"ר קור?

[לופ מחשבתי אוף טופיקי ממוחו הקודח של צוד]
כפי שניתן לשים לב, בשורה השניה של הפסקה המופנית לעבר לפטופ, שמתי פסיק לפני ו' החיבור - יהיו כאלה שיטענו שזה אסור. למה בכל זאת הרשיתי לעצמי לעשות זאת, למרות שאני קנאי לעברית (כפי שניתן להבין מתוכן הודעתי ללפ טופ?)
ובכן כי כן, שתי סיבות יש בדבר.
הראשונה היא שאני חושב שזה בסדר גמור.
השניה (וכאן מתחיל הלופ) היא שלפ טופ חושב שזה בסדר.
איך הגעתי למסקנה הזו? שימו לב:
לפטופ כתב:
ספציפית בהודעה הזו לא הייתה שחצנות

לפטופ כתב:
הייתה גם הייתה, אם זה מה שייתן לך לישון בנחת

לפטופ מוכן לזגזג כדי להשביע את רצונו של בן שיחו.

מכאן נובע: לפטופ הוא יאיר לפיד.

יאיר לפיד כתב בטורו האחרון, ואני מצטט:
ציטוט:
הטור שאני קובר כאן היום האמין ... בכך שמותר לשים פסיק לפני ו' החיבור

מכאן נובע: לפטופ חושב שמותר לשים פסיק לפני ו' החיבור.

מ.ש.ל.

[לופ מחשבתי אוף טופיקי ממוחו הקודח של צוד\]

נ.ב.
אם כבר יאיר לפיד, אני בהחלט חושב שאפשר לקרוא לציפי לבני "ציפיות מוגזמות". והיא בהחלט מתקשרת לי עם שחצנות, ככה שאחרי ככלות הכל אולי יש משהו בדבריו של מר לפטופ "חמודי" לפיד.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 10:34 am 
Sophomore

צוד, יש לך יותר מדי זמן פנוי.

אה, ואני מתנגד חזק לשים פסיק לפני ו' החיבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 10:36 am 
Hall of Famer

קובי כתב:
צוד, יש לך יותר מדי זמן פנוי.

לא מצלמים יותר עספור, וגם עסקי הפריצות חלשים לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 10:40 am 
Junior

ראי, אנשים עלולים לחשוב שהתכוונת לפריצות בחולם, ואז תצטייר להם תמונה לא נכונה שלי כפורץ. זה עשוי להוציא לי שם רע.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 10:58 am 
Sophomore

צוד כתב:
הקופי פייסט של סומו עשה לו נאחס.

לפטופ, אני רק רוצה להיות בטוח שהבנתי את ההבדל בין תקוות לציפיות.
תקוות מוגזמות זה חוסר ריאליות וטיפשות, וציפיות מוגזמות זו שחצנות?
אם הבנתי נכון, על מה מבוסס ההבדל? אקדמיה ללשון? ד"ר קור?

[לופ מחשבתי אוף טופיקי ממוחו הקודח של צוד]
כפי שניתן לשים לב, בשורה השניה של הפסקה המופנית לעבר לפטופ, שמתי פסיק לפני ו' החיבור - יהיו כאלה שיטענו שזה אסור. למה בכל זאת הרשיתי לעצמי לעשות זאת, למרות שאני קנאי לעברית (כפי שניתן להבין מתוכן הודעתי ללפ טופ?)
ובכן כי כן, שתי סיבות יש בדבר.
הראשונה היא שאני חושב שזה בסדר גמור.
השניה (וכאן מתחיל הלופ) היא שלפ טופ חושב שזה בסדר.
איך הגעתי למסקנה הזו? שימו לב:
לפטופ כתב:
ספציפית בהודעה הזו לא הייתה שחצנות

לפטופ כתב:
הייתה גם הייתה, אם זה מה שייתן לך לישון בנחת

לפטופ מוכן לזגזג כדי להשביע את רצונו של בן שיחו.

מכאן נובע: לפטופ הוא יאיר לפיד.

יאיר לפיד כתב בטורו האחרון, ואני מצטט:
ציטוט:
הטור שאני קובר כאן היום האמין ... בכך שמותר לשים פסיק לפני ו' החיבור

מכאן נובע: לפטופ חושב שמותר לשים פסיק לפני ו' החיבור.

מ.ש.ל.

[לופ מחשבתי אוף טופיקי ממוחו הקודח של צוד\]

נ.ב.
אם כבר יאיר לפיד, אני בהחלט חושב שאפשר לקרוא לציפי לבני "ציפיות מוגזמות". והיא בהחלט מתקשרת לי עם שחצנות, ככה שאחרי ככלות הכל אולי יש משהו בדבריו של מר לפטופ "חמודי" לפיד.

אמנם בלוריתי מזכירה במקצת את זו של יאיר לפיד, אך כל השוואה ביני ובינו מופרכת מעיקרה (מלבד העובדה שזיגזגתי במעט, וקבעתי שעופר האדום, אשר כידוע מיצג את כלל אוהדי מגדל, הינו שחצן).
למען האמת, לא הייתי מתנגד להיות כלומניק שלא עשה כלום בחייו, מלבד לכתוב טור בעיתון ולהגיש תוכנית בטלויזיה בתור "פרצוף יפה", ולנצל את העובדה שאתה בן של בשביל להתקדם. אלא, שעבודה קשה (כמו של הבחורים של דרוקר) היא נר לרגליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 11:30 am 
Hall of Famer

נקווה רק שלך העבודה הקשה מצליחה יותר מלהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה