סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' ינואר 15, 2025 12:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: NBA לחמישי
הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 5:09 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
שני משחקים,
מתחילים במיאמי שמארחת את סן אנטוניו.

פופוביץ' נותן לפארקר-מאנו-גרין-דאנקן לנוח, ויחד עם לאונרד וג'קסון הפצועים שיחזרו בקרוב, 6 מתוך 8 הבכירים בקבוצה לא משחקים, ולמרבה ההפתעה הספסל של סן אנטוניו מוביל 22-27 בסיום הרבע הראשון.
למעשה הספסל של הספסל של סן אנטוניו הוא זה שהביא את ההובלה, כשפופ התחיל עם החילופים הערב הם היו בפיגור חמש, גארי ניל הביא נקודות מהירות כשעלה.

ספרס זו הספרס זו הספרס, כבר אמצע רבע שני ונגיד את זה כך - אדם חירש בעל ליקויי ראייה לא היה מודע לכך שזהו ההרכב המשני.. אותה שיטה, אותה הנעת כדור, אותם קלעי שלשות בפינות.
זה לא שמיאמי מרחמים עליהם, אבל נראה כמה ההרכב המאוד מוגבל הזה של הספרס יכול להחזיק.

על ההחלטה להושיב את כולם - אני אוהב את ההחלטה של פופ שעושה את זה כבר שנים, מושיב את כולם ביחד באותו משחק במקום לחלק את המנוחה בין השחקנים, כי כך במקום לשחק שלושה משחקים ללא הרוטציה הרגילה שלך כדי לתת לשלושת הגדולים לנוח, הוא משחק רק משחק אחד כזה.
רק מה, אני לא מבין למה דווקא נגד מיאמי בחוץ.
אם זה בגלל המשחק הרצוף, למה לא לתת להם לנוח במשחק אתמול, נגד אורלנדו?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: NBA לחמישי
הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 5:24 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
כי כנראה חוץ באורלנדו מתוכנן אצלו להיות W, ואם תתן לשלישיה לנוח אתה בטעות יכול להפיל את זה. חוץ במיאמי כנראה מתוכנן אצלו מראש להיות L, אז למה לא לנוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 6:22 am 
Junior

נכון, אבל הפוך אתה יכול לשאוף לשתי נצחונות.
עם כמה שזה מדהים מה שהם עושים היום.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 6:38 am 
Junior

ואחרי שסן אנטוניו מובילה רוב דקות המשחק ( נדמה לי שמיאמי כמעט לא הובילה במחצית השנייה, אבל רק נדמה לי, זפזפתי עם הפוטבול)
ננדו דה קולו משתולל מצד אחד ודווין עושה נקודות צד שני,
פופ עושה טעות כשלא לוקח טיים אאוט ונותן לניל לכדרר על החצי 18 שניות לפני השלכת שלשה משוגעת,
ואז לברון מנצל את החילוף הקבוע בחסימה ולוקח את ספליטר לסל, מתבלבל, מסתבך, פאמבל של הכדור, איכשהו הוא מגיע אליו בשביל שיוציא לאלן לשלשה שמעלה את מיאמי ליתרון 98-100 ויתרון ראשון אחרי "מאה שנה" לדברי החבר של שימי.

אחר כך ניל מאבד את הכדור לדאבל של לברון והאסלם מיד מהוצאת הכדור מהחצי, לברון שם רק אחת, 3 הפרש מיאמי, 20 שניות, ושלשות משוגעות של מילס וניל מטר מהקשת זה לא מה שהביא אותם למשחק צמוד מול האלופה.
נגמר הרבה הרבה פחות מהמצופה.

גולדן סטייט ודנבר אולי יישברו עכשיו שיא נקודות עונתי,
ואולי הסיינטס יהפכו עכשיו את הפלקונס, לכו תדעו.

*
באמצע הרבע השלישי דנבר 60-73 על גולדן סטייט.
סן פרנסיסקו פתחו טוב, הובילו 7 בדקות הראשונות, אבל דנבר חזרה לקראת סיומו של הראשון ומהרבע השני פתחה מבערים ופער. איגי נפלא היום.

דיוויד שטרן הוציא הודעה שהוא מתנצל בפני כל אוהדי הNBA על המעשה של הספרס ( המשחק היה שידור ארצי בטלוויזיה) ,
ושיינקטו צעדים נגד הקבוצה.

דבר מעניין נוסף מספורטסנטר, ריי אלן העונה 3-3 בזריקות שמשוות או מעלות ליתרון ב-20 השניות האחרונות של המשחק.

" " " " #2, השדר מספר שננדו דה קולו היה היום בקבוצת הפנטזי שלו. שלא תחשבו שאנחנו מתעסקים באיזה משחק זניח, כל ארה"ב משוגעים על הדבר הזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 9:25 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לפי הPBP נראה שהיה אקשן בין הווריורס לדנבר. במשך כמה דקות התוצאה למטה היתה 106-105 לגולדן סטייט (אחרי שעשו עבירה לשלוש על איגודאלה והוא החטיא את הזריקה השלישית) עם חצי שנייה לסיום, ולמעלה 108-106 לדנבר עם 0.2 לסיום. אני מניח שנקלעה שם שלשה והוחלט בסוף שהיא אחרי הזמן או משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 10:25 am 
Hall of Famer

אכן, שלשה של איגואדלה שנקלעה אחרי הזמן.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 10:31 am 
Hall of Famer

אגב, נראה שהשעון של הטלוויזיה לא היה מסונכרן לחלוטין עם שעון המשחק. אם תריצו את היוטיוב כמה פעמים ותעצרו על הקטע של הזריקה, רואים שהכדור יצא מהיד שיש 0.1 שניות לסיום בשעון של הטלוויזיה, בעוד בשעון המשחק האמיתי האורות כבר אדומים ומופיע 0.0 על השעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 10:52 am 
Junior

מדהים בעיני מה שפופוביץ' עושה. הסגל שהיה לו היום כלל 3 וחצי שחקני רוטציה לגיטימיים (דיאו, ספליטר, ניל וחצי בונר)
ועדיין השיטה עבדה כמו שעון. עזבו את העובדה שמיאמי שיחקו לא משהו, עדיין, כשמסתכלים על הקבוצה של פופוביץ', ולא משנה עד כמה נגרים השחקנים על המגרש, רואים שזו הקבוצה של פופוביץ' ורואים שהיא מאומנת ברמה הכי גבוהה.

לגבי שטרן וה"צעדים נגד הספרס" - פשוט צביעות לטעמי. לא חושב שהמהלך של הספרס הוגן כלפי הקהל, אבל בליגה שמאפשרת טנקינג ומתגמלת אותו בצורת כדורים לדראפט, אי אפשר להעניש קבוצה שעושה את זה גם באמצע העונה. בעייני לפחות אם הספרס יענשו אז זה די מביך.

אני קצת לא אוהב את הסגנון של וויד בשנה - שנה וחצי האחרונות. לא מעט זריקות קשות מחוץ לשטף הקבוצתי... זריקות סוליסטיות שלא מערבות שחקנים אחרים בקבוצה. קצת כמו קובי בריאנט של עונה שעברה ( העונה קובי לפי מה שראיתי פחות לוקח כאלו) , רק בלי היכולת של קובי לשים את הנקודות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 10:55 am 
Senior

מתחיל להמאס סטרן עם השליפות מהתחת האלו. כל עוד אין חוק נגד זה, אין לו שום בסיס לשום סנקציה. תחוקק חוק ואז תתחיל להפעיל סנקציות. כל מה שהספרס יצטרכו לעשות בכל בוררות או הליך משפטי בעקבות הסנקציות האלו, זה לצטט את הסגן והיורש המיועד, אדם סילבר, משנה שעברה: ""The strategic resting of particular players on particular nights is within the discretion of the teams, And Gregg Popovich in particular is probably the last coach that I would second guess."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 11:03 am 
מנהל פורום

רגע, מה בכלל קרה פה? יום אחד אני לא עוקב ופתאום אני לא מבין כלום.
למה ס"א לא שיתפו את השלישייה ומה שטרן רוצה עכשיו (או רצה כבר לפני)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 11:12 am 
Senior

סתם מנוחת פופוביץ' סטנדרטית. הוא עושה את זה כבר מזמן, סטרן פתאום נזכר שזה לא מתאים לו אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 11:50 am 
Junior

לדעתי זו חוצפה מאין כמוה של פופ.
זה משחק מרכזי שמשודר בערוץ טלוויזיה ארצי ומול ההיט, משחק שהיה אמור להשיג רייטינג ופרסום לליגה והוא החליט לשים פס על הליגה.
הוא יכל לשתף אותם חלקית.
נכון שעדיף היה אם הייתה תקנה מסודרת לפני הדיון אבל הזלזול הזה בצופים במגרש ובצופים בטלוויזיה קצת נמאס.
אם הייתי קונה כרטיס בתור אוהד של הספרס שמחכה לפעמיים שלוש בשנה שהם פוגשים את וייד ולברון הייתי מתפוצץ מכעס.
לא כל שכן שגם ככה הם היו קרובים מאד.

לדעתי מזמן 82 משחקים זה יותר מידי.
היה עדיף 60 משחקים ופלייאוף עם עוד סיבוב או 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 12:58 pm 
מנהל פורום

מה זה סטטוס של NWT, אגב?

אני דווקא חושב שיש מקום להעניש על דברים כאלה, בדומה (ולהבדיל) להענשה של איראן על ששחקנים שלה נהיים חולים פתאום מול יריבים ישראלים. אבל אחרי סידרת ההשתנות מהמקפצה בסוף העונה שעברה, לא ברור למה צריך דווקא לקפוץ על המקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 1:14 pm 
Junior

NWT זה Not with team.

מה שפופ עשה זה מלוכלך, אבל למה אמור להיות איכפת לו שזה משודר בטלויזיה ארצית? אני באופן כללי נגד השבתת שחקנים מהסיבה הפשוטה שאנשים משלמים הרבה כסף כדי לקבל את המוצר הזה, ואם אני הייתי אוהד שמגיע לראות את המשחק הזה הייתי מרגיש ששים עלי פס.

אבל, וזה אבל גדול, אם סטרן מאפשר בסוף הליגה לכוכבים הגדולים לנוח, ולקבוצות הקטנות לשחק עם סגל די-ליג כדי לקבל עוד כדורים להגרלה, אז שלא יתלונן אם עושים את זה גם באמצע העונה.

אני מניח שהפעם הוא ינקוט צעדים כי ברגע שזה נעשה בשידור ארצי אז זה סוג של השפלה עבורו, אבל זו בדיוק הסיבה שאני טוען שזה צביעות, כי זה משהו שהוא מאפשר כל עוד זה בתנאים שלו ( משחקי סוף עונה או משחקים שלא מחוף לחוף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 2:08 pm 
Hall of Famer

סטיקר: פופוביץ' עשה ליג פאס
;)

אני אגב בצד של פופוביץ'. מאמן הוא מאמן הוא מאמן, והוא האוטוריטה המקצועית שמחליטה את מי לשתף ואת מי לא.
סטרן כבר מזמן עבר את גבול הטעם הטוב עם הטרייד של כריס פול. עכשיו הוא גם יעבור לנהל משחק ולקחת פסקי זמן בשביל מאמנים אחרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 2:43 pm 
Junior

הבאסה הכי גדולה של סטרן שאת ההכרזה הוא נתן לפני פתיחת המשחק והספרס כמעט ניצחו.

היה יכול להיות קלאסי אם היו מנצחים וסטרן היה קונס את פופוביץ על שניצח באמצעות המחליפים את האלופה :lol:

coach of the year suspended for one game for being the coach of the year

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 4:12 pm 
Senior

לאורך רוב המשחק הייתה תחושה שמיאמי בהילוך שני ומתישהו הם יעשו את הריצה שלהם ויסגרו את המשחק. העניין הוא שזה לא פעם ראשונה שאני רואה את מיאמי השנה בהילוך שני, בעיקר בהגנה. האסלם אגב נראה כמו שחקן די גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 4:43 pm 
Junior

מיאמי אכן נראית רוב המשחקים בהילוך שני, וזה כנראה לא טוב להם לקבל את הרושם שהם יכולים לשחק בינוני ואז 5 דקות לסוף להחליט שלברון ואלן יסגרו את הסיפור ... מה שעובד נגד הספסל של הספסל של הספרס וכל מיני קבוצות קטנות לא יעבוד בעתיד מול ממפיס ואוקלהומה.

זה מספיק כרגע למאז השני בליגה, אבל לא הייתי מהמר על השיטה המטופשת הזו לאורך זמן. מה שכן, מיאמי לא קבוצה דורסת, ואני לא יודע אם היא תהיה כזאת... כמו שפלאש ציין בת'רד אחר, אין למיאמי שחיטות השנה, ואת האמת לא זוכר מה היה שנה שעברה, אבל אולי זה האופי שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 5:40 pm 
Freshman

לא חושב שזה באופי. מיאמי פשוט קבוצה זקנה יחסית. זה באופי שלה לשמור כוחות מאותה סיבה שהספרס החליטו להקריב משחק בנובמבר.

כבר משחק שלישי שאני ראיתי העונה שלברון משייט לחלוטין שלושה וחצי רבעים, עושה נקודות פה ושם אבל לא כופה את עצמו על המשחק, ואז משתלט על העניינים בדקות האחרונות וסוגר עניין.
כל עוד זה עובד והשחקנים הבכירים של ההיט בריאים, אין עם זה יותר מדי בעיה בנובמבר. אני מצפה שאחרי האולסטאר הכל ייראה קצת שונה.

אגב שלשה שלישית של אלן מאסיסט של לברון העונה שמנצחת משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 6:30 pm 
Senior

מיאמי קבוצה זקנה? לברון ובוש בני 27. מריו צ'אלמרס בן 26. וויד בן 30 סך הכל. היחיד שעבר את ה-30 בחמישייה של מיאמי זה שיין באטייה. אי אפשר בכלל להשוות כאן ללייקרס, לבוסטון או לספרס. למעשה חוץ מאוקלהומה והנטס אין אפשר לסמן קונטנדורית צעירה יותר ממיאמי. הבעיה היותר מהותית שלה זה לא כמה צמודים המשחקים מול דנבר והספרס נטולי הביג 3 שלהם. זה פחות מעניין. הבעיה היא שכמו שבארקלי אמר בשידור, וויד נראה כאילו הוא איבד את הקפיצים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 8:17 pm 
Hall of Famer

בוש אגב, קולע השנה בינתיים יותר מוויד. אוטוטו אפשר יהיה לשנות שם היררכיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 11:07 pm 
מנהל פורום

זה לא כזה מפתיע. בוש השתלט די בלעדית על עמדת הסנטר, בזמן שוייד "נאבק" על דקות (אני מניח שלא איכפת לו במיוחד מהמאבק הזה) עם ריי אלן ועל הכדור עם לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 11:20 pm 
Freshman

ווייד לא נאבק עם שום שחקן על דקות, מה שהוא נאבק איתו זו פציעה שמגבילה אותו מבחינה אתלטית. קצת עצוב לראות מה קורה איתו, אחד השחקנים הגדולים בהסטוריה בשיאו. מקווה שהוא ילמד להתאים את משחקו ליכולת הגופנית הנוכחית שלו.

מיאמי קבוצה זקנה כן.
חוץ מצ׳אלמרס, לברון ובוש כל שאר שחקני הרוטציה הם שחקנים מבוגרים או אחרי פציעה. בדרך כלל גם וגם. גם הספרס וגם הסלטיקס מרכיבים את הרוטציה שלהם בעיקר משחקנים צעירים, כשהמבוגרים הבכירים הם היוצאים מהכלל. בהיט זה הפוך.

במיאמי צריכים קודם כל לשמור על לברון של ייפצע, ואני מניח שהם בסדר גמור עם זה שהוא משחק בהילוך שני בשלב זה. שאר השחקנים (למעט בוש וצ׳אלמרס) כבר מעבר לשיא, וגם מבחינתם חשוב לתזמן את השיא שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 30, 2012 11:46 pm 
Senior

שוב, מי שבת'כלס משחק את רוב הדקות במיאמי הם הרביעייה שהזכרתי- וויד, לברון בוש וצ'אלמרס. הרביעייה הזאת משחקת סך הכל 130 מתוך 240 דקות בכל משחק, וסביר להניח שבפלייאוף זה גם יהיה קצת יותר. מכל החבר'ה האלה רק וויד הגיע ל-30. אז להגיד שזו קבוצה זקנה? נו באמת. גם ההגנה של מיאמי בנויה על אתלטיות, שזה לא ממש מאפיין של קבוצה זקנה.

לברון מעולם בקריירה שלו לא היה שחקן שנוטה לפציעות. הוא הרבה יותר חזק מוויד, אייברסון ועוד כל מיני חבר'ה שסגנון המשחק שלהם גבה מהם קורבנות פיזיים לאורך השנים. הטיעון שמיאמי צריכה לשמור עליו מפציעה בגיל 27 הוא מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 01, 2012 12:02 am 
Freshman

ההגנה של מיאמי לא בנויה על כלום העונה. איזו אתלטיות? חוץ מלברון ובוש מי בקבוצה אתלט מעל לממוצע? אולי נוריס קול...

ווייד אולי לא קשיש בגיל, אבל הגוף שלו מפורק ולצורך העניין הוא זקן לכל דבר, וככה הצוות המקצועי של ההיט מתייחסים אליו.
אני הייתי עושה את החלוקה שלך ומכניס את ווייד (30) יחד עם באטייה (34), לואיס (33), אלן (37), האסלם (32) ומילר (32)

מנגד יש את לברון, בוש, צ'אלמרס וקול שהם השחקנים הצעירים שמשחקים בממוצע 116 דקות למשחק, לעומת 124 הדקות של השישיה מלמעלה.

אתה רוצה להשוות את זה לספרס (תעיף מבט שם בחלוקת הדקות... זו לא קבוצה זקנה, אלא קבוצה מאוזנת להפליא)? לסלטיקס (אותו סיפור. חוץ מפירס, גארנט וטרי כולם צעירים...)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה