סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' ינואר 16, 2025 1:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 4:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
1)הספסל פורטלנד עלוב. כמה עלוב? http://www.hoopsstats.com/basketball/fantasy/nba/teamstats/13/7/pts/1-1
הספסל קולע 12.9. אחריו הכי עלוב הלייקרס עם 23.6 . פער עצום. הספסל שם נראה כמו קבוצת יול"ב. אני לא זוכר קבוצה עם 0 שחקנים מוכרים. תמיד יש אחד סביר.
2)פאו גאסול עם כולה 12.7 למשחק.
3)כספי כרגע חמישי בליגה מהשלוש. יפה מאד.
4)דרק פאקינג פישר עדיין מקבל מקום בחמישיה של קבוצת NBA. וואלה אצלנו בליגה נראה לי יש שחקנים יותר טובים.
5)ג'רמי לין רכז בינוני. ג'רמי פארגו מקבל את הדקות ומחזיר. אחד אסיאתי ואחד סתם אמרקאי. זה ההבדל בהייפ לטובת המלוכסן.
6)מעצבן אותי שאין מספר רשמי של כמה צופים באמת יש במשחק. בRECAP של המשחקים נראים יציעים ממש ממש ריקים בחלק מהאולמות.
7)יש תאום סרג' איבקה והוא נמצא במילווקי. סנדרס החוסם הכי טוב בליגה בחישוב של 48 דקות.\
8 )ננה הילריו. חוזה מנופח. בקבוצה חסרת קלעים הוא בקושי קולע 11 נקודות. בקושי משחק - 4 משחקים. בקיצור כנראה שדנבר עשתה נכון
9)שחקנים שנבחרו גבוה מאד וכנראה יגמרו כמו כלום:
א)ווסלי ג'ונסון - 2נק' למשחק (בחירה רביעית!)
ב)יאן וסלי - 2 נק' ב14 דקות (בחירה שישית בדרפט!) לצורך השוואה. כספי עם אותו מספר דקות קולע 6 וכנראה בקבוצה יותר טובה.
ג)אוסטין ריברס - נכון. עוד מוקדם. האיש מקבל מלא דקות לרוקי - 28 דקות ומחזיר ב7 נקודות באחוזים זוועה של 31%
10) אסור לתת מנוחה לשחקנים. דוד סטרן הוא דביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 4:34 pm 
Hall of Famer

לגבי ננה, לא הייתי נסחף לגבי המהלך המוצלח של דנבר, הרוטציה של וושינגטון מבולגנת לגמרי והוא רק חזר מפציעה, יש להם שם את סראפין שהוא צעיר ונותן יכולת טובה, יש את אוקפור שהוא גבוה סולידי מאוד הגנתית ואין להם רכז נורמלי כי וול פצוע, אז אין ממש מי שיפעיל אותו. בקיצור, ההתחלה לא נראית טוב, אבל הייתי נותן לו עוד חודש-חודשיים לפני שהייתי חורץ דעה, בעונה שעברה הוא נראה יותר טוב ואני מניח שהוא עוד יתאושש. מה גם שדנבר קיבלה תמורתו את ג'אוול מקגי שכרגע די מתייבש על הספסל, אני לא ממש סגור על זה שהנאגטס יצאו מורווחים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 4:34 pm 
Junior

הימורי MVP בשלב מוקדם מדי של העונה:

קווין דוראנט נראה לי כמו המועמד המוביל, בהנחה שאוקלהומה תסיים עם 60 נצחונות והמקום הראשון בליגה. המועמד המפתיע הוא כרמלו אנתוני, שיזכה אם הניקס יסיימו ראשונים במזרח, גם כאות הוקרה על השינוי באופי. לברון יכול לסיים עם 35 נק', 10 אס' ו-15 ריב' למשחק, תואר שלישי ברצף הוא לא יקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 4:49 pm 
Hall of Famer

למה לא? אם למיאמי יהיה הפרש נצחונות אמיתי על אוקלהומה סיטי (נניח שלושה ומעלה), והמספרים של דוראנט את לברון יישארו, אז לברון בהחלט כן ייקח MVP שלישי. כמובן, הכל מאד תלוי גם באיך הניקס יסיימו (או הלייקרס אפילו, למרות שזה כרגע יותר ווישפול ת'ינקינג). בכל מקרה, תואר שלישי של לברון הוא לא משהו בלתי אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 4:49 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
גם שנה שעברה בהתחלה החלטנו שהוא לא יקבל בגלל הסנטימנט השלילי מהגמר. אם מיאמי תסיים ראשונה ולברון יתן במספרים, למה שלא יקבל MVP ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 4:58 pm 
Senior

המספרים של לברון כרגע טובים יותר מבעונה שעברה. וזה לא יהיה תואר שלישי ברציפות, אלא רביעי בחמש שנים(דרק רוז לקח את התואר לפני שנתיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 5:27 pm 
Hall of Famer

הימור השחקן המשתפר:
1)פרסונס
2)ואסקס
3)סנדרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 5:35 pm 
Sophomore

satriani כתב:
הימור השחקן המשתפר:
1)פרסונס
2)ואסקס
3)סנדרס

בעיני מאיו מעל כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 6:01 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:
גם שנה שעברה בהתחלה החלטנו שהוא לא יקבל בגלל הסנטימנט השלילי מהגמר. אם מיאמי תסיים ראשונה ולברון יתן במספרים, למה שלא יקבל MVP ?

בתאוריה אתה צודק, במציאות אני לא טועה בחיזוי ה-MVP מאז 2004. את הזכייה של טים דאנקן היה לי קצת קשה לחזות, חשבתי שג'ייסון קיד יקבל. מה גם שההחלטות האלה לא תמיד הולכות על פי הגיון נטו, אלא מוטות מאיזו רוח כללית שנושבת בתקשורת. וכרגע, הרוח הכי חזקה נושבת לכיוון של לפרגן לכרמלו. יכול להיות שזה ישתנה והניקס ישובו להיות הניקס ומישהו ייפצע וזה בכלל לא יהיה רלבנטי. דוראנט הוא המועמד הדיפולטי בתור זה שלא זכה עדיין וכולם יודעים שהוא שחקן ענק ואישיות צנועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 6:02 pm 
מנהל פורום

למדנו שוב שדיוויד סטרן הוא חולה שליטה ומגלומן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 6:18 pm 
Freshman

אני גילתי שלניקס יש דרך חדשה לבאס את האוהדים שלה, פתיחה חזקה, אופטימיות תמימה, הפסד בדרבי ובקרוב הנפילה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 6:55 pm 
Freshman

תגידו, מה עם קנדל מרשל למה הוא לא רואה דקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 7:32 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
daniel כתב:
אני גילתי שלניקס יש דרך חדשה לבאס את האוהדים שלה, פתיחה חזקה, אופטימיות תמימה, הפסד בדרבי ובקרוב הנפילה..

אתה באמת גם אוהד מכבי בכדורגל, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 1:43 am 
Sophomore

stpsg כתב:
..כרגע, הרוח הכי חזקה נושבת לכיוון של לפרגן לכרמלו. יכול להיות שזה ישתנה והניקס ישובו להיות הניקס ומישהו ייפצע וזה בכלל לא יהיה רלבנטי..

יכול להיות???
איפה מהמרים שצ'נדלר נפצע וסטודומאייר חוזר, לוקח למלו את הצבע והופך אותו למטווח שלשות ב28%?
אגב, גם פלטון ייפצע מאכילת סופר-סייז-ביק-מק והקו האחורי של הניקס יורכב מקיד ופריג'יוני. בסוף כריס קופלנד מסיים עונה עם ממוצעים טובים ולכן הוא מייד עובר לאורלנדו המתחדשת ומשאיר את הניקס עם הסגל הגריאטרי שלהם. תגובת הניקס הולכת להיות פנייה לפיג'יי בראון ע"מ לבדוק אם הוא מוכן לחזור מפרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 6:43 am 
Sophomore

אחרי שראיתי את כל המשחקים של הניקס העונה אני חושב שהשינוי שם אמיתי ורק פציעה רצינית של כרמלו או פלטון יכולה להרוס. אתמול למשל ראיתי בפעם הראשונה את כרמלו משטתח על הפרקט כדי להציל כדור אבוד, תוסיפו לזה אווירה חיובית על הספסל (קמבי שלא רואה פרקט הוא המעודדת הראשית) ואת העובדה שכרגע הקבוצה מנצחת בלי שלושה שחקני רוטציה חשובים. אחד ההבדלים הגדולים העונה זה שלניקס יש רכז (בעונה שעברה הגענו לסדרה מול מיאמי עם בארון דייויס וכשהוא נפצע עם ביבי) וזה מתבטא בין השאר בהובלת הליגה במספר האיבודים הכי נמוך לעומת המקום הלפני אחרון בקטגוריה הזו בעונה שעברה. מן הסתם הם לא יסיימו את העונה עם 75% ולא בטוח שייקחו את המזרח, אבל ראשות הבית האטלנטי בהחלט בהשגה. שני דברים לטעמי ייגרמו לחזרה של סטודומאייר לא להפריע לשטף הקבוצתי ולכרמלו:
1. וודסון מתגלה כמאמן שלא דופק חשבון לאף אחד וכאחד שמודה בטעויות, כך שלא תהיה לו בעיה להביא את סטודומאייר מהספסל או להחזיר אותו לשם במקרה וראה שאין כימיה בינו לכרמלו.
2. ההצלחה הנוכחית, כשסטודומאייר בחוץ גורמת לכולם, כולל אמארה להבין שזו הקבוצה של כרמלו ואמארה צריך לעשות את ההתאמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 10:47 am 
Freshman

אמארה צריך לעשות את אותו שינוי שעבר כריס בוש במיאמי.
לחיות על ג'אמפים פנויים, לנוע בלי כדור ולחכות לכדורים ופחות ליצור לעצמו. ואפילו יותר חשוב, להתרכז יותר בהגנה ובריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 1:56 pm 
Freshman

ראובן כתב:
daniel כתב:

אתה באמת גם אוהד מכבי בכדורגל, לא?

אממ זה היה בהומור? בכל מקרה הפועל ר"ג ידידי, לידה הניקס הם אימפריה

shay כתב:
אחרי שראיתי את כל המשחקים של הניקס העונה אני חושב שהשינוי שם אמיתי ורק פציעה רצינית של כרמלו או פלטון יכולה להרוס. אתמול למשל ראיתי בפעם הראשונה את כרמלו משטתח על הפרקט כדי להציל כדור אבוד, תוסיפו לזה אווירה חיובית על הספסל (קמבי שלא רואה פרקט הוא המעודדת הראשית) ואת העובדה שכרגע הקבוצה מנצחת בלי שלושה שחקני רוטציה חשובים. אחד ההבדלים הגדולים העונה זה שלניקס יש רכז (בעונה שעברה הגענו לסדרה מול מיאמי עם בארון דייויס וכשהוא נפצע עם ביבי) וזה מתבטא בין השאר בהובלת הליגה במספר האיבודים הכי נמוך לעומת המקום הלפני אחרון בקטגוריה הזו בעונה שעברה. מן הסתם הם לא יסיימו את העונה עם 75% ולא בטוח שייקחו את המזרח, אבל ראשות הבית האטלנטי בהחלט בהשגה. שני דברים לטעמי ייגרמו לחזרה של סטודומאייר לא להפריע לשטף הקבוצתי ולכרמלו:
1. וודסון מתגלה כמאמן שלא דופק חשבון לאף אחד וכאחד שמודה בטעויות, כך שלא תהיה לו בעיה להביא את סטודומאייר מהספסל או להחזיר אותו לשם במקרה וראה שאין כימיה בינו לכרמלו.
2. ההצלחה הנוכחית, כשסטודומאייר בחוץ גורמת לכולם, כולל אמארה להבין שזו הקבוצה של כרמלו ואמארה צריך לעשות את ההתאמות.
..

ופה מגיע החשש שלי, כששאמפרט ואמרה יחזרו איך הקבוצה תגיב, מצד אחד שאמפרט כלי הגנתי מצויין ובחלק הקדמי אם כל הכבוד לקורט מרקוס וקופלנד המקום של אמרה מובטח ופנוי ונראה שהשנה כרמלו יצליח לעכל שיש עוד סטאר לידו, אבל מצד שני כמו שנאמר, זה הניקס..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 4:24 pm 
Sophomore

אז זהו שאין עוד סטאר לידו, זו הקבוצה של כרמלו, נקודה.
אמארה יצטרך לעשות את ההתאמות.
מי שייפגע מהחזרה של שאמפרט ואמארה זה בעיקר ברואר ואם כל הסגל בריא אז שחקנים כמו תומאס, פריג'יוני, קמבי, וייט וקופלנד שכל אחד מהם קיבל דקות שהן לא גארב'ג יפלטו מהרוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 7:21 pm 
Junior

אחד הדברים שבולטים במיוחד השנה זה החשיבות המועטה של העונה הסדירה. זה תמיד היה נכון במידה מסויימת אבל נראה שהשנה האסימון נפל להרבה קבוצות והעונה הסדירה נהפכה למחנה אימונים אחד גדול. אני לא זוכר כזה דגש על שמירת שחקנים בריאים מעל לכל דבר אחר. בנוסף יש הרגשה שהסדירה לא ממש מעידה על חוזק הקבוצות. ההיט משחקים בהילוך שני, הספרס משחקים ברוטציה של 24 שחקנים, הלייקרס נראים איום ונורא אבל כולם מרגישים שזה לא משנה כי בפלייאוף הכל יראה אחרת.

עוד אבחנה מוקדמת לגבי מאבק האליפות - יש לי הרגשה שממפיס של השנה יכולים לההפך לזן הנדיר של קבוצות שלוקחות אליפות בלי סופרסטאר. מאז דטריוט של צ'ונסי לא זוכר קבוצה כ"כ מאוזנת וקשוחה.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 10:16 pm 
Hall of Famer

הליגה השנה נראית כאילו חלק גדול מהקבוצות לא מחוברות. חלק מזה בגלל פציעות (דרק רוז, נוביצקי, הווארד בתחילת העונה, דני גריינג'ר, קיירי אירווינג), חלק מזה כי שוק ההעברות בקיץ היה מהחמים שראינו בשנים האחרונות.
מאמין שהדברים יתחילו להיראות אחרת אחרי האולסטאר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה