סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 8:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 445 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 4:03 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ואה, רוני, קח בחשבון דבר אחד: הטענות נגד מכבי ופניני במקרה הזה לא רק על הדברים עצמם. הן גם (לדעתי בעיקר) על כך שהדברים הגיעו אחרי שבוע שבו מכבי בפרט וכולם בכלל התעסקו באוהדי הפועל תל אביב. לימור לבנת דיברה על ביטול המחזור כולו, דיוויד בלאט דיבר על אוהדי הפועל תל אביב החיות, ופניני עצמו (ותודה לנדב...) אמר את דברי החוכמה הללו: "כשמגיעים לאולם צריך לשמור על הכבוד המינימלי בין בני אדם. בלי אלימות מילולית, בלי גזענות ובלי שירי שואה. צריך להוקיע את הדברים האלה".

אז אם אחרי כל זה מסתבר שהקפטן של מכבי התנהג כחיה, כינה שחקן אחר "נאצי", וכל מה שיש למכבי להגיד בינתיים זה שהוא לא התכוון (והוא אפילו "מוקיע" את הדברים האלה!), אז הביקורת על מכבי מוצדקת במאה אחוז, גם אם טבלת לפני כן עם מאה שרצים ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 4:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראובן כתב:
יש בכל אופן תגובה ראשונה ממכבי, מוצלחת במיוחד, יש לציין:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4314924,00.html

ציטוט:
שי רקנאטי: "פניני לא התכוון לדברים שהוא אמר"

אויש , מצויין. צריך לספר לשמעון מזרחי שהקהל שקורא לו להתאבד ושתהיה שואה למכבי לא מתכוון לזה באמת.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ב' דצמבר 03, 2012 4:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 4:09 pm 
מנהל פורום

אני לא מסכים שדין אחד לאוהדים ולשחקנים
אין להם אותה מחוייבות
לאוהדים יש מחוייבות לחוק בלבד, ומצידי הם יכולים לשיר כל שיר שהחוק מרשה כולל שירי שואה אגב
את שירי התאבדות למזרחי אני אפילו לא מתעב ומוצא אותם לגלוג לרצינות התהומית שהאיש מתייחס לעצמו ולקבוצה שלו
אלימות מצד שני אסורה לפי החוק אז יאללה לבחור מוביל אחד או שניים ולהרחיק לכל החיים מהמגרשים בלי חוכמות וככה הלאה עד שהעסק ידעך ויעלם כמו שקרה באנגליה בכדורגל
שחקן בין אם הוא קפטן ובין אם הוא שחקן נועל שעולה ל10 שניות לגארבץ' טיים, מחוייב לדברים אחרים לגמרי, כל קבוצה צריכה להדריך את השחקנים שלה לאתיקה ולקבוע את הגבולות לא מאמין שיש שהיא קבוצה שטרש טולק מהסוג של פניני יכול להשאר בגבולות המותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 4:18 pm 
Freshman

sir charles כתב:
*AKA כתב:
לא היה נראה ששחקני מכבי הגיעו בטירוף מוגזם למשחק? שון ג'יימס שהוא חביב בד"כ בטראש-טוק בלתי פוסק, דווין סמית' גוער בפרצופו של בר טימור אחרי פאול-סל (זה היה עלוב), נוסיף לזה את פניני שגם בלי דרבי מטנף בלי הפסקה והפעם שדרג... כאילו אנשי ההנהלה של מכבי הלהיטו את השחקנים יותר מידי.

מה היה עלוב במעשה של סמית'? זה אחד הדברים האהובים עלי אצלו, שמדי פעם הוא יוצא מהדמות השקטה שלו ונכנס בשחקן יריב.

דווקא עד עכשיו ראיתי אותו צורח סתם באוויר. ובגדול אין עם זה שום בעיה, רק להתלהב שעשית פאול-סל על ילד כמו טימור.. הרי זה ייראה קצת אחרת אם זה היה מול נבארו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 4:26 pm 
Hall of Famer

צריכים להגיד מילה טובה ליונתן שלא פירק לפניני את הצורה וגילה קור רוח מופתי לאורך כל המשחק (למי שעקב מקרוב פניני קילל אותו לאורך כל הדרך...)
הדבר המינימלי שמכבי ת'א צריכה לעשות זה לתת את סרט הקפטן לליאור אליהו ,לא הייתי מתנגד אם היו מעיפים את פניני מהנבחרת .
בכל מקרה עכשיו בכותרות הראשיות של אתרי הספורט YNET וNRG הפרשנים דורשים לתת עונש חמור לגיא ובצדק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 4:43 pm 
Hall of Famer

אחד מאותם ימים נחמדים בהם מרגישים צורך בהחלפת חתימה.......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 4:44 pm 
Hall of Famer

ראובן, איפה כתבתי שהביקורת לא מוצדקת? הדבר היחיד שטענתי הוא שכשאתה שר שירי שואה בעצמך או כשאתה מיתמם וחושב שלא מגיע לך להענש על דברים כאלו, זה צבוע לדרוש שמישהו אחר יענש עליהם. זה לא מוריד בכלום מהמוצדקות של הטענה וכבר כתבתי כמה פעמים ת'רד הזה, פניני צריך להענש בצורה מאוד חמורה, גם ברמת הכסף וגם ברמת ההשעייה, ואני לא חושב שהוא שהוא צריך להמשיך להיות הקפטן של מכבי, לא בגלל שזה עונש בשבילו (כי אני מניח שזה לא ממש, אולי פגיעה בכבוד, ועל זה אני בטוח שהוא יתגבר), אלא כדי שיראה בצורה פומבית שמי שמתנהג בצורה כזו לא יכול להיות דמות יצוגית של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 4:47 pm 
Hall of Famer

למה מישהו חושב שיש הקבלה בין מה שמותר לאוהד לעשות , ומה שמותר לשחקן לעשות (שלא נדבר על הקפטן) ? לקהל מותר לקלל את השופט "בן *ונה" , לשחקן לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 4:49 pm 
מנהל פורום

רוני, מה שאמרתי הוא שגם מי ששר שירי שואה בפרהסיה זכאי לבוא בטענות לפניני, כי הצבוע כאן הוא פניני ומכבי ולא שר-שירי-השואה. בכל אופן, מכיוון שאתה לא מצדיק את פניני ואני לא שר שירי שואה, אני חושב שאפשר לסיים את החלק הזה של הדיון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 5:04 pm 
Hall of Famer

בעיני שניהם צבועים, אבל אני גם חושב שאפשר להניח לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 5:58 pm 
Junior

:sick:

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 6:12 pm 
מנהל פורום

גם לימור לבנת קוראת להעניש בחומרה את פניני:
http://one.co.il/Article/209335.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 6:17 pm 
Sophomore

לא שאני מצדיק את הדברים של פניני, במיוחד את השימוש במילה "נאצי". רק לא ברור לי מה מפריע לאנשים פה? האם זה עצם הדברים? האם זה שהוא נתפס? או האם זה שהדברים נאמרו בשפה העברית? כי בגישה הזאת, צריך להעמיד לדין כמעט את כל השחקנים ששיחקו אתמול, רק צריך להשיג קורא שפתיים באנגלית.

ופניני, שחוץ מלדבר ידע גם לשחק, אז עוד אפשר היה לחיות עם זה, אפילו לחייך מידי פעם. עכשיו שהוא הפסיק לשחק ורק מקשקש, זה סתם עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 6:23 pm 
Sophomore

יש טראש טוק, ויש לחצות קווים אדומים. פניני חצה קווים אדומים אחרי שהוא וקבוצתו הלינו במשך שבוע שלם על זה שהצד השני חצה קווים אדומים.

מה שנקרא, הראה להם מה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 6:23 pm 
מנהל פורום

מה מפריע לי אמרתי בעמוד הקודם. אבל אתה טוען שעוד אנשים חוץ מפניני אמרו אתמול "נאצי, שאתה ואבא שלך תקבלו סרטן בראש ותמותו"? לי זה נשמע משונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 6:43 pm 
Sophomore

לא יודע באיזה ביטויים השתמשו השחקנים האמריקאים של שתי הקבוצות, אבל ברור שהיה טראש טוק במשך כל המשחק. בגלל זה שאלתי, מה בדיוק מפריע לאנשים, התוכן, זה שתפסו אותו במצלמה או השפה.

כמובן שגם לדעתי יש גבול לטראש טוק ומה שאני חושב על פנימי כתבתי בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 6:44 pm 
Junior

מה שמפריע זה התוכן.
אנחנו יודעים על זה כי תפסו אותו.
והשפה לא משנה כלום לאף אחד.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 6:56 pm 
Hall of Famer

ברור שבמדינת היהודים, מה שמעורר את עיקר המחלוקת זה ה"נאצי". אתם מסוגלים לתאר לעצמכם את המהומה שהיתה מתעוררת לו שחקן זר היה אומר מילה כזו לשחקן ישראלי, אז קל וחומר כששחקן נבחרת ישראל עושה זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 6:59 pm 
Junior

רוני, אני לא מבין על איזו צביעות מדובר.
דבר ראשון, רוב אוהדי הפועל לא רק שלא שרים שירי שואה אלא גם מאוד לא אוהבים את השירים הללו. אם היית במשחקים שלנו העונה אז היית יודע שזו תופעה שמוגרה כמעט לחלוטין בכדורסל (גם אותו ילד עם החולצה עבר שיחה אצל ההנהלה).
דבר שני, גם אם אתה בעצמך שר שירי שואה אתה בהחלט יכול לבוא בטענות לגיא פניני. אולי לא בגלל המילים הקשות שהוא אמר, אבל בטח בגלל הצביעות וההסתה שלו נגד אוהדי הפועל.
ואחרון חביב, כמו שכבר נאמר לך, אין דין שחקן כדין אוהד ולא כל מה שאוהד מרשה לעצמו גם שחקן יכול, וטוב שכך.
בקיצור, הניסיון לצייר תמונה כאילו אוהדי הפועל יצאו פה צבועים הוא קלוש במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 7:08 pm 
Freshman

galsh כתב
'מאז שהתחילו לקנוס את המועדון על השירים האלה הפסיקו איתם, ואתה מוזמן לבדוק אותי.
לפי מה שהבנתי גם אתמול בשער השבת המשיך מסע ההכפשה של אוהדי הפועל עם רגב פאנן.'

בדקתי.
אתמול שרו החבר'ה של אלקטרה 'טועמה .. '.
לחיוב, וכפי שאורן כתב, שמעון מזרחי קם וביקש להפסיק..כמה פעמים.

עד כמה שאני מכיר גם הנהלות של קבוצות אחרות נוקטות בפעילות של הסברה ועוד כדי לרסן את האוהדים.כמו שאני טוען תמיד מדובר בבעיית עומק שחורגת
מקבוצה מסיימת או מספורט בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 7:08 pm 
מנהל פורום

נדב, לא הבנתי אם היית סרקסטי או לא, אבל איחולי הסרטן גרועים מספיק ואני בטוח שגם בלי הנאצי זה היה מעורר תגובה כזו (למעט אצל הפאקות, כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 7:11 pm 
Junior

אותי איחולי הסרטן מגעילים לא פחות מקריאות הנאצי, מאחל לגיא שלא ילמד לעולם על גופו כמה מנוול הוא יצא.

וכרגיל אני נדהם מהפער בין כמות ההתעסקות בספורט (מינימלית) לבין התעסקות בגועל שמסביב (עצומה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 7:13 pm 
Junior

אגב, שאפו ענק ליונתן שהתאפק והבליג. הרבה שחקנים אחרים היו שוברים לפניני תפרצוף (שגם בימים רגילים די דורש כאפה, אם להיות כנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 7:19 pm 
Sophomore

אותי איחולי סרטן מגעילים, הנאצי יותר מגעיל, אבל ממה נראה לכם מובנה הטראש טוק האמריקאי? ברכות לסילבסטר?

כולם פה זורקים את המילה "צביעות", רק איכשהו נראה לי שאם שחקן אמריקאי באשקלון היה אומר משהו בסגנון באנגלית לשחקן אמריקאי בנתניה, זה לא היה מקבל כותרות. ככה, שצביעות היא צביעות, היא צביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 7:24 pm 
Junior

אני באמת בספק אם טראש טוק של אמריקאים מורכב מאיחולי סרטן למשפחה של היריב. על נאצים אין מה לדבר בכלל.

אבל תמשיך למצוא הצדקות לעצמך, מה שעוזר לך לישון בלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 445 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: