סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 8:21 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 445 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פניני מציג read my lips
הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 7:29 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פאקה, כנראה שאתה לא זוכר את הסיפור הזה:

http://sports.espn.go.com/boston/nba/ne ... id=5759196

אמריקה די רעשה עליו בזמנו, והוא נסגר עד כמה שאני זוכר אחרי שגארנט נאלץ להבהיר שהוא התכוון ל"סרטן קבוצתי" ולא ל"חולה סרטן". אז כנראה שזה לא מקובל שם במיוחד, ועוד יותר קשה להניח ששאר השחקנים במגרש אתמול השתמשו באותה השפה כפי שטענת בהתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 7:31 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא חשוב אם זה מקובל או לא, השאלה אם רוצים לעשות לזה סוף. ואם רוצים צריך דומאה. וגיא פניני יהיה שה לעולה, מה לעשות.
אני חושב שהוא שה לעולה קלאסי כי מבחינה מקצועית הוא לא ממש חשוב לנבחרת או מכבי.
לכן, הדחה מתפקיד הקפטן וקנס ממכבי, הדחה מתפקיד קפטן הנבחרת והשעייה לחודש מהאיגוד.
ו הכי חשוב שזה לא יהיה מקרה חד פעמי אלה שמעכשיו ישנו את ההייחסות, אחרת באמת אין טעם להעניש את גיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 7:32 pm 
מנהל פורום

שימי ריגר וונאבי כתב:
אני באמת בספק אם טראש טוק של אמריקאים מורכב מאיחולי סרטן למשפחה של היריב. על נאצים אין מה לדבר בכלל.

אבל תמשיך למצוא הצדקות לעצמך, מה שעוזר לך לישון בלילה.

הערה בנושא תרבות דיון

שימי מה היה נגרע מחריפות ההודעה ומהמסר שלה אם הייתה כותב אותו דבר בדיוק רק בלי ההערה לגבי איכות השינה של פאקה
מה?
אתה יודע בעקיצות האלה אתה מרוויח עקיצה חזרה ומפסיד את הדיון עצמו

סתם הערת שוליים אתם מוזמנים לעבור עליה לסדר היום ולשים את זה באיזה מקום בגזע המוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 7:46 pm 
Sophomore

ככה בהמשך לאוראיל, מה שגורם לי לישון טוב בלילה אלה דברים שלא קשורים לענף עם כדור, מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 7:59 pm 
Junior

אני מניח, וההנחה הזו מבוססת על כל מה שראיתי, קראתי ושמעתי, שבטראק טוק של אמריקאים מדברים יותר על כמה שהשחקן השני הוא אפס, נמוך, שעיר, מכוער, לוזר, כשלונות קבוצתיים וכו'. מה שפניני עשה ראוי לענישה מזעזעת, כדי להבהיר שזה מגעיל בכל רמה אפשרית. כשישראלי אחד קורא לישראלי אחר "נאצי" על מגרש כדורסל זה לא מזיז לי יותר מדי (מעצבן אותי כשחרדים קוראים לשוטרים נאצים, כשאנשי גוש קטיף משווים עצמם ליהודים בשואה וכו'). הרי ברור שיונתן שולדברנד לא נאצי וזה סתם כינוי מטומטם. אבל אני חושב שביטוי כמו "שאבא שלך יקבל סרטן בראש", כמו שכנראה נאמר ע"י גיא פניני, צריך לגרור קנס היסטרי והרחקה לכמות לא פרופורציונלית של משחקים. זה באמת הדבר הכי דוחה שראיתי מבחינה מילולית. אני מקווה שפניני לא ימשיך כקפטן, יעוף מהנבחרת, ויורחק עד סוף העונה. אין לי בעיה עם שחקן שנותן אגרוף ומקבל הרחקה לחמישה משחקים - זה העונש על עצבים של רגע, והמשחק בדרך כלל מעורר אמוציות. קללות כאלה לאורך כל המשחק זה לא מעידה חד פעמית, זה לא איזו טעות רגעית בשיקול הדעת. זו דרך מתוכננת לעצבן את היריב ולאבד כל טיפת ספורטיביות בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:02 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
רוני, אני לא מבין על איזו צביעות מדובר.
דבר ראשון, רוב אוהדי הפועל לא רק שלא שרים שירי שואה אלא גם מאוד לא אוהבים את השירים הללו. אם היית במשחקים שלנו העונה אז היית יודע שזו תופעה שמוגרה כמעט לחלוטין בכדורסל (גם אותו ילד עם החולצה עבר שיחה אצל ההנהלה).
דבר שני, גם אם אתה בעצמך שר שירי שואה אתה בהחלט יכול לבוא בטענות לגיא פניני. אולי לא בגלל המילים הקשות שהוא אמר, אבל בטח בגלל הצביעות וההסתה שלו נגד אוהדי הפועל.
ואחרון חביב, כמו שכבר נאמר לך, אין דין שחקן כדין אוהד ולא כל מה שאוהד מרשה לעצמו גם שחקן יכול, וטוב שכך.
בקיצור, הניסיון לצייר תמונה כאילו אוהדי הפועל יצאו פה צבועים הוא קלוש במקרה הטוב.

הוקיץ', אני אסביר שוב כי כנראה שאתה לא ממש קורא או לא מבין את ההודעות שלי: אנשים ששרים שירי שואה (לא כל אוהדי הפועל, רק אלו ששרים שירי שואה ואלו שלא שרים שירי שואה אבל חושבים שאלו ששרים אותם לא צריכים להענש) הם צבועים כשהם מבקשים להעניש את גיא פניני כי הם עושים בדיוק את אותו הדבר וכמובן שלא מבקשים להעניש את עצמם, זו צביעות. עצם העובדה שהטענה הבסיסית שלהם, שצריך להעניש את פניני, נכונה, לא אומרת שהם לא צבועים.

בצורה הכי פשוטה וקלה להבנה שאני מסוגל לנסח: אם אתה גונב, ואני קורא למשטרה שתתפוס אותך למרות שגם אני נוהג לגנוב, זה לא הופך את הבקשה שלי למשטרה שתעצור אותך ללא מוצדקת, המשטרה בהחלט צריכה לעצור אותך, אבל זה הופך אותי לצבוע, כי אני עושה בדיוק את אותו הדבר (וכמובן-לא קורא למשטרה שתעצור אותי).

אני מסכים שאין דין שחקן כדין אוהד ואין שום פרופורציה בין העונש שצריך להטיל על גיא פניני לבין העונש שצריך להטיל על אוהדים ששרים שירי שואה, הדבר היחיד שאני טוען זה שאוהדי הפועל שטוענים שלא צריך להעניש את הקהל שלהם על שירי שואה מצד אחד ושכן צריכים להעניש את פניני על מה שהוא אמר מצד שני, הם צבועים בדיוק כמו שגיא פניני הוא צבוע אם יום לפני המשחק הוא מבקר את אוהדי הפועל על שירי שואה ובזמן המשחק קורא לשחקן אחר נאצי. אם אתה לא מסכים שזו צביעות וזו צביעות, אני מציע שתיגש למילון ותחפש את ההגדרה לצביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:02 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הלוואי ששחקן שנותן אגרוף היה מורחק לחמישה משחקים. בד"כ ההרחקה היא למשחק אחד (ע"ע המתקפה של רומאו טרוויס על דיוויד בלו לפני שנתיים) במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:12 pm 
Junior

הרגע הראו בחדשות הספורט קטע ובו נשמעים אוהדי הפועל בשירת שתהיה שואה למכבי ואוהדי מכבי בשירת טועמה מחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:22 pm 
Hall of Famer

תגידו, מישהו יודע לאיפה נעלם העו״ד שמעון מזרחי? כבר כמעט 22 שעות מאז המשחק, ולפחות חצי יממה מאז שהוכח מעבר לכל ספק שפניני קילל את שולדברנד בקללות הכי מגעילות שאפשר לתאר, ואף מילה מהיו״ר הנכבד. מעניין, אחרי שבוע שלם שהוא טחן לנו את השכל על קללות, נאצות, דימויים מעולם השואה, ואפילו במו אוזניי שמעתי אותו 5 שעות לפני המשחק טוען ברדיו שלפעמים אלימות מילולית יותר קשה מאלימות פיסית, והבן אדם פשוט נעלם דווקא אחרי שהקפטן שלו, בשר מבשרו מקלל באמצע המשחק בכל הקללות האלה, ועוד יותר........ מישהו יודע? מישהו שמע משהו? אני מתחיל לדאוג......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:24 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
יואב כתב:
עופר האדום כתב:
בקשר לדרבי, מעניין מה שמעון מזרחי , שנורא קשה לו עם אלימות מילולית , יגיד על הקפטן שלו שנתפס במצלמה עם קללות מכוערות לשולדלבראנד, שכוללות את הביטויים ״אתה זבל״ ו״סרטן בראש״. בן אדם מגעיל, ויפה שזה מגיע גם במקביל לצניחה ברמת הכדורסל שלו, העונה לפעמים הוא נראה מביך.

פחחח... דמגוג בשקל.
אתה לפני שמחנך לי שחקנים, תחנך את המאמן שלך בכדורגל שהוא אגב גם עוזר מאמן נבחרת ישראל מקלל שופטים בלי הפסקה ומסית נגדם.
תקימו קבוצת אוהדים בכדורמים, אולי תיצרו אלטרנטיבה. מביכים.

מתי עשה את זה סלמן עמר ? :lol:

וגם אם כן , מה בדיוק הקשר? זה שהמאמן "שלי" (נניח) הוא ערס , זה אומר שאסור לי לכתוב בפורום (כדורסל , כדאי לציין) שפניני הוא בן אדם דוחה ומגעיל ?

מותר לך. אבל מה הקשר בין זה ששמעון מזרחי ביקש בקשה לגטימית, שלא יקראו לו להתאבד או שאר הברכות לבין מה שעשה פניני.
הבעלים של הפועל בכדורגל הוא עבריין מורשע, אז על האמירות של אבוקסיס למה לא ביקשת שיגיב בצקצוק "לשון"?
אני אענה לך, אין קשר. אתם מחפשים איך לעשות את ההקשר ועל מה לבכות כי זה לא יכול להיות אירוע ספורט מבלי שתבכו על משהו.

ושחלילה לא יובן לא נכון, פניני הוא עבריין שבמקום להתנער מהסטיגמה שהודבקה לו(בצדק) מתדהר בה. אם יש למישהו שם ביצים, אסור לו לדרוך על פרקט העונה.
ואם שולדברנד אכן לא הגיב(אני לא יודע לא הייתי במגרש), במקום קופל אני במשחק הבא מעניק לו לפני תחילת המשחק גביע הוקרה על ספורטיביות הלך רוח של מקצוען כבל עם ועדה. שידעו שגם דברים כאלו מכבדים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:34 pm 
Junior

rony כתב:
הוקיץ' כתב:
דבר ראשון, רוב אוהדי הפועל לא רק שלא שרים שירי שואה אלא גם מאוד לא אוהבים את השירים הללו. אם היית במשחקים שלנו העונה אז היית יודע שזו תופעה שמוגרה כמעט לחלוטין בכדורסל (גם אותו ילד עם החולצה עבר שיחה אצל ההנהלה).
דבר שני, גם אם אתה בעצמך שר שירי שואה אתה בהחלט יכול לבוא בטענות לגיא פניני. אולי לא בגלל המילים הקשות שהוא אמר, אבל בטח בגלל הצביעות וההסתה שלו נגד אוהדי הפועל.
ואחרון חביב, כמו שכבר נאמר לך, אין דין שחקן כדין אוהד ולא כל מה שאוהד מרשה לעצמו גם שחקן יכול, וטוב שכך.
בקיצור, הניסיון לצייר תמונה כאילו אוהדי הפועל יצאו פה צבועים הוא קלוש במקרה הטוב.

הוקיץ', אני אסביר שוב כי כנראה שאתה לא ממש קורא או לא מבין את ההודעות שלי: אנשים ששרים שירי שואה (לא כל אוהדי הפועל, רק אלו ששרים שירי שואה ואלו שלא שרים שירי שואה אבל חושבים שאלו ששרים אותם לא צריכים להענש) הם צבועים כשהם מבקשים להעניש את גיא פניני כי הם עושים בדיוק את אותו הדבר וכמובן שלא מבקשים להעניש את עצמם, זו צביעות. עצם העובדה שהטענה הבסיסית שלהם, שצריך להעניש את פניני, נכונה, לא אומרת שהם לא צבועים.

בצורה הכי פשוטה וקלה להבנה שאני מסוגל לנסח: אם אתה גונב, ואני קורא למשטרה שתתפוס אותך למרות שגם אני נוהג לגנוב, זה לא הופך את הבקשה שלי למשטרה שתעצור אותך ללא מוצדקת, המשטרה בהחלט צריכה לעצור אותך, אבל זה הופך אותי לצבוע, כי אני עושה בדיוק את אותו הדבר (וכמובן-לא קורא למשטרה שתעצור אותי).

אני מסכים שאין דין שחקן כדין אוהד ואין שום פרופורציה בין העונש שצריך להטיל על גיא פניני לבין העונש שצריך להטיל על אוהדים ששרים שירי שואה, הדבר היחיד שאני טוען זה שאוהדי הפועל שטוענים שלא צריך להעניש את הקהל שלהם על שירי שואה מצד אחד ושכן צריכים להעניש את פניני על מה שהוא אמר מצד שני, הם צבועים בדיוק כמו שגיא פניני הוא צבוע אם יום לפני המשחק הוא מבקר את אוהדי הפועל על שירי שואה ובזמן המשחק קורא לשחקן אחר נאצי. אם אתה לא מסכים שזו צביעות וזו צביעות, אני מציע שתיגש למילון ותחפש את ההגדרה לצביעות.

נניח שאני מסכים עם הנקודה הבסיסית שלך (ואני לא מאחר ולתפיסתי לא רק שדינם של אוהדים ושחקנים הוא שונה אלא גם כללי המוסר שחלים עליהם).
עדיין בהיעדר ולו דוגמא אחת לבן אדם כזה הטיעון שלך נראה לי כניסיון לנגח את אוהדי הפועל ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:38 pm 
Junior

עופר איפה האנושיות שלך?
במהלך הלילה התגלה שהיו אוהדים שהניפו שלט "ש ש ל ".
לא ברור לך שההיעלמות שלו היום נובעת מכך שהוא יושב ספון בחדר השירותים וממרר על הילדים הרעים שהציקו לו?

יכול להיות שהוא אפילו לא מודע לתגלית החדשה והמסעירה על הקפיטן שלו, וכן, זוהי תגלית חדשה ומסעירה בשביל שמעון. תנו לו לעכל.
מי שחושב ששמעון ידע לפני מינוי הקפיטן שכל עולם הכדורסל יודע שהקפיטן שלו הוא השחקן הכי מלוכלך עם הפה הכי מלוכלך בליגה - הוא סתם אוהד הפועל קומוניסט מני*ק ששר שירים לא יפים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:39 pm 
Freshman

rony כתב:
הוקיץ' כתב:

אני גם לא מסכים.
הטיעון שלך סותר את עצמו קצת, אתה מסכים שדין שחקן וקהל שונים אבל מצפה מהם לנהוג באותו אופן לגביי נושא הגינוי ?

קהל משלם כדי לבוא ולראות הופעה, חלק מההופעה לצערי אצל חלק לא מבוטל מהקהל כולל נושא של קללות.
לקהל בדר"כ יש השערות לגביי עיסוקה של אימו של השופט, מקצועו של טועמה או שאיפותיו של דון שמעון. הכל מגעיל, ולכן נכון
לבצע פעולות של הסברה ע"י הקבוצות וקהלי אוהדיהן וכו'.

אבל, לפחות מבחינתי, מגעיל אבל מותר

שחקן הוא נותן השירות פשוט אסור לו לעשות זאת זה הרבה יותר חמור. לקהל, כל קהל יש זכות מלאה לדרוש ענישה רלוונטית כנגד השחקן
ואני ממש לא רואה צביעות כאן.

הצביעות היחידה היא של אנשי אלקטרה שפתאום לא התכוונו או נעלמו כמו הדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בינתיים גור שלף הצדיק היחיד בסדום, עלה לשידור בשמו ובקולו ב-103FM ואמר דברים כהווייתם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:56 pm 
Hall of Famer

מה אמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:56 pm 
Junior

ורוחם של הדברים אם אפשר למען המעטים שלא מאזינים ?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:57 pm 
Sophomore

מה אמר?(מקווה שלא משהוא בסגנון "שולדבראנד עולה חדש,יכול להיות שלא הבין")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 9:04 pm 
Hall of Famer

איך אני סותר את עצמי? אני אומר דבר פשוט, ישנם אוהדי הפועל שטוענים שכשהם עושים X אז הם לא צריכים להענש וכשגיא פניני עושה X אז הוא צריך להענש. בעיני אם X הוא מעשה שדורש עונש, אז הוא דורש עונש לכל מי שמבצע אותו. אני מסכים שכשקהל מבצע את אותו X העונש צריך להיות פחות חמור מאשר כששחקן מבצע אותו, אבל לטעון שלקהל מותר לשיר שירי שואה ולשחקן אסור לקרוא לשחקן אחר נאצי זה אולי נכון מהבחינה הטכנית (כי אף אחד לא מעניש את הקהל או הקבוצה עד עכשיו עד כמה שזכור לי), אבל זו עדיין צביעות. לא כל אוהדי הפועל טוענים את זה, יש די והותר שחושבים ששניהם לא בסדר, אבל יש גם גרעין לא קטן שממשיך לשיר שירי שואה ויש גרעין יותר גדול שמתנגד שהקבוצה תענש על שירי שואה. מותר להם לבוא ולדרוש עונש לפניני, הם גם יהיו צודקים בטענה שלהם, זה לא הופך אותה לפחות צבועה.

לבוא ולבקש עונש למישהו כשאתה עושה את אותם דברים בדיוק או מצדיק אחרים שעושים את אותם דברים, זו צביעות, איך שלא תסובבו את זה וכמה שלא תנסו לטמון את הראש בחול. כנראה שיש אנשים שמבחינתם הדבר העיקר כאן הוא שמצאו את השעיר לעזאזל שגורם לאותו חלק מתועב בקהל ששר שירי שואה להראות פחות גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 9:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני מניח שאפשר לשמוע את הכל במדויק באתר, בגדול רוח הדברים היא - "אנחנו רוצים לבדוק ולשבת עם פניני, אני באופן אישי בהלם ממה שהוא אמר ואני חושב שאני לא היחיד, הדברים חמורים מאד ובהתאם לזה יטופלו."
אני לא יודע כמה משקל יש לו בהנהלת מכבי להבטיח דבר נחרץ כמו המשפט האחרון, אבל ניכר שהוא באופן אישי מזועזע, ואם זה היה תלוי בו פניני היה נענש בחומרה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 9:14 pm 
Freshman

jack the ripper כתב:
מה אמר?(מקווה שלא משהוא בסגנון "שולדבראנד עולה חדש,יכול להיות שלא הבין")

או לחילופין "אף אחד מאיתנו לא יודע בוודאות מה סבא של שולדבראנד עשה בין השנים 1939-1945, כך שאל תפסלו את דברי פניני"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 9:35 pm 
Junior

rony כתב:
איך אני סותר את עצמי? אני אומר דבר פשוט, ישנם אוהדי הפועל שטוענים שכשהם עושים X אז הם לא צריכים להענש וכשגיא פניני עושה X אז הוא צריך להענש. בעיני אם X הוא מעשה שדורש עונש, אז הוא דורש עונש לכל מי שמבצע אותו. אני מסכים שכשקהל מבצע את אותו X העונש צריך להיות פחות חמור מאשר כששחקן מבצע אותו, אבל לטעון שלקהל מותר לשיר שירי שואה ולשחקן אסור לקרוא לשחקן אחר נאצי זה אולי נכון מהבחינה הטכנית (כי אף אחד לא מעניש את הקהל או הקבוצה עד עכשיו עד כמה שזכור לי), אבל זו עדיין צביעות. לא כל אוהדי הפועל טוענים את זה, יש די והותר שחושבים ששניהם לא בסדר, אבל יש גם גרעין לא קטן שממשיך לשיר שירי שואה ויש גרעין יותר גדול שמתנגד שהקבוצה תענש על שירי שואה. מותר להם לבוא ולדרוש עונש לפניני, הם גם יהיו צודקים בטענה שלהם, זה לא הופך אותה לפחות צבועה.

לבוא ולבקש עונש למישהו כשאתה עושה את אותם דברים בדיוק או מצדיק אחרים שעושים את אותם דברים, זו צביעות, איך שלא תסובבו את זה וכמה שלא תנסו לטמון את הראש בחול. כנראה שיש אנשים שמבחינתם הדבר העיקר כאן הוא שמצאו את השעיר לעזאזל שגורם לאותו חלק מתועב בקהל ששר שירי שואה להראות פחות גרוע.

שוב, עוד לא ראיתי אוהדים שעונים לקריטריונים שלך. כשתמצא כאלו אולי יהיה לויכוח הזה בסיס, בינתיים זה נראה בעיקר כאילו אתה מנסה להסיט את האש לכיוון אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פניני מציג read my lips
הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 9:56 pm 
Hall of Famer

נשאל את זה ככה הוקיץ', האם אתה תומך בעונש להפועל ת"א או לאוהדים שלה על קריאות "שתהיה שואה למכבי"? האם אוהדי הפועל ששרים "שתהיה שואה למכבי" תומכים בכך שבית"ר ירושלים לא תענש על נהמות של אוהדיה לשחקנים שחורים או על קריאות "מוות לערבים"?

בעיני כל התייחסות גזענית או כל התייחסות לשואה ולנאצים היא מגונה וראויה לעונש, על אחת כמה וכמה כשמדובר בשחקן ועוד יותר מכך כשמדובר בקפטן של קבוצה, אבל כנראה שבעיניך יש כאלו שמותר להם ולא צריכים להענש על זה. וכן, אני מסיט את האש לכיוון אוהדי הפועל כי גיא פניני כבר חוטף את האש שמגיעה לו, כרגע ברמה התקשורתית ואני מקווה מאוד שבקרוב מאוד גם ברמת העונש בפועל, חורה לי שכשהוא חוטף, וחוטף בצדק, אחרים שעושים או מצדיקים את אותם דברים בדיוק מיתממים ורוחצים בניקיון כפיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 9:59 pm 
Junior

אני עוקב אחרי כדורסל כבר המון זמן, כולל קצת זמן פרקט בכמה ליגות נמוכות, ובחיים שלי לא שמעתי קללות כאלו במגרש, בטח לאורך לאורך משחק שלם. אין פה שום עניין של טראש טוק שגרתי שכולל לרוב קללות על כמה השחקן גרוע וכמה הם הולכים לקבל בראש וכמה וזה בעיקר דברים לגופו של שחקן ולא לגופו של אדם... השחקנים המלוכלכים שראיתי בעיקר היו מלוכלכים פיזית, אבל כזה דבר באמת עוד לא ראיתי.

מקווה מאוד שהוא יענש בחומר.

ואגב, סחטין על אוהדי מכבי, שלפחות פה בפורום מגנים בפה מלא את פניני ולא חסים עליו... מספיק להזכר בכמה ת'רדים שנגעו באלימות בהפועל חולון ולהבין שזו תכונה שלא כל כך ברורה מאליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 10:04 pm 
Hall of Famer

אני בטוח שהיו מקרים של קללות מגעילות בסגנון הזה בין שחקנים, רק שלא נחשפנו לזה (ושלא יובן אחרת- זה לא בא מתוך סנגוריה על פניני אלא תשובה למה ש-שקי כתב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 10:20 pm 
Junior

יכול להיות, אני רק ציינתי שאני מעולם לא נתקלתי בדבר כזה וזה נראה לי חריג מאוד... אולי וולפסון יוכל לתת יותר מידע בתור אחד שחווה קצת ליגה מקצוענית... בכל מקרה עד רמת ליגה ארצית מעולם לא שמעתי משהו שמתקרב לזה, וכמובן שזה פעם ראשונה שאני רואה את זה בטלויזיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 445 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, goldman, Google [Bot] ו 56 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: