סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 8:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 445 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פניני מציג read my lips
הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:11 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
צריך לומר את האמת ואני מקווה שכל מי שתיאר כאן תיאורים צבעוניים על האופן בו מכבי תגן על פניני ועל העונש המגוחך שתיתן לו ידע להודות בטעותו. מכבי הוכיחה שאת מה שדרשה מאחרים היא קיימה בעצמה וראוי שאחרים ילמדו ממנה, גם אם הרעש התקשורתי דחף את העניין (כפי שמורי משה נגבי נהג לומר "הכל תלוי בטיב המילוי"). נדב כתב כאן על קנס של רבבת שקלים שיכאיב לפניני בכיס אז מאייה זה בוודאי בומבה סופר משמעותית ואולי באמת ציון דרך. בעיניי כפי שכתבתי גם שלילת תפקיד הקפטן היא בעלת משמעות.
פניני? מעשיו יקרבוהו ומעשיו ירחיקוהו. הוא עדיין בעיני שחקן בעל פוטנציאל עם קילר אינסטינקט נפלא. ייתכן שפדרמן ושמעון עשו לו היום טובה גדולה שאולי אם היו עושים לו אותה בעבר (כשכמעט פירק את ליאור אליהו למשל) היה נחסך ממנו הביזיון הנוכחי. אם ייטיב את דרכיו יהיה ראוי לסלוח לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:11 am 
Junior

rony כתב:
נשאל את זה ככה הוקיץ', האם אתה תומך בעונש להפועל ת"א או לאוהדים שלה על קריאות "שתהיה שואה למכבי"? האם אוהדי הפועל ששרים "שתהיה שואה למכבי" תומכים בכך שבית"ר ירושלים לא תענש על נהמות של אוהדיה לשחקנים שחורים או על קריאות "מוות לערבים"?

בעיני כל התייחסות גזענית או כל התייחסות לשואה ולנאצים היא מגונה וראויה לעונש, על אחת כמה וכמה כשמדובר בשחקן ועוד יותר מכך כשמדובר בקפטן של קבוצה, אבל כנראה שבעיניך יש כאלו שמותר להם ולא צריכים להענש על זה. וכן, אני מסיט את האש לכיוון אוהדי הפועל כי גיא פניני כבר חוטף את האש שמגיעה לו, כרגע ברמה התקשורתית ואני מקווה מאוד שבקרוב מאוד גם ברמת העונש בפועל, חורה לי שכשהוא חוטף, וחוטף בצדק, אחרים שעושים או מצדיקים את אותם דברים בדיוק מיתממים ורוחצים בניקיון כפיהם.

התחלת בהאשמת כלל אוהדי הפועל בצביעות ועכשיו אתה מעביר את זה אלי? יפה שאתה מכניס לי מילים לפה.
בעיניי שירים על רקע גזעני, כמו גם שירים על רקע אישי ושירי שואה הם דוחים ואני לעולם לא אשיר אותם.
יש לדעתי בעייתיות מסוימת בהענשה עקב שיר כזה או אחר, אבל אני בהחלט יכול להבין הענשה כזו (עד גבול מסוים לפחות) מכיוון שכמו שראינו אצל אוהדי בית"ר שירים כאלו לפעמים יוצרים אווירה אלימה שגולשת לאלימות פיזית.
זאת דעתי ואני יכול לקחת אחריות רק עליה.

העניין הוא שאתה החלטת (על סמך מה?) שקיים ציבור כלשהו של אוהדי הפועל שתומכים בשירי השואה ודורשים להעניש את פניני, ואת הציבור הזה אתה מאשים בצביעות. למה? להערכתי כי מפריע לך הבלאגן סביב הקבוצה שלך ואתה מעדיף שאוהדי הפועל יספגו קצת אש.
וכמו שאמרתי כבר, אני כן חושב שיש הבדל מוסרי גדול בין שחקן לאוהד ולא כל מה ששחקן צריך להיענש עליו כך גם אוהד. כך שגם אם יש אוהדי הפועל כפי שאתה מתאר אותם אני לא חושב שבהכרח אפשר להאשים אותם בצביעות.
אגב, אם כבר אתה משחק פה את תפקיד אביר הצדק והחירות אני לא מבין למה אתה לא מוצא לנכון לדבר על אותם אוהדי מכבי ששרו אתמול "מוות לערבים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:14 am 
Junior

פרודו על פי איזה דין אתה רוצה שיישפטו אותם?
על פי דיני אייל ברקוביץ' " למה אין חוקים נגד נאצות על אנשים מכובדים" ?
על פי דיני המלוכה התאילנדית, האוסרות מילים רעות נגד המלך הכל יכול?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:18 am 
Sophomore

חי בסרט מי שחושב שפניני היה מקבל את הענישה הזאת גם אם לא היה את כל הסיפור לפני המשחק. וחוצמזה, אני מניאק אם מקקי היתה עושה אותו סיפור לשחקן בכיר יותר וחשוב יותר.

אגב, אתם כ"כ מצדיקים את העונש וסתם מעניין אותי, אם אדון יונתן היה מתעצבן ומעיף אגרוף לפניני, אתם חושבים שהוא היה צריך לקבל עלזה עונש?

אה ולאסור שירת "שמעון מזרחי תתאבד" זה פשוט חציית גבול, אתם לא חושבים שאתם מגזימים? ואומר אתזה אחד שנגד קללות נאצות וכו' בכללי ובחיים לא קילל למרות שהיה בעשרות משחקי כדורגל (של הפועל אפילו רחמנא לצלן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:27 am 
Junior

chaiel49 כתב:
חי בסרט מי שחושב שפניני היה מקבל את הענישה הזאת גם אם לא היה את כל הסיפור לפני המשחק. וחוצמזה, אני מניאק אם מקקי היתה עושה אותו סיפור לשחקן בכיר יותר וחשוב יותר.

אגב, אתם כ"כ מצדיקים את העונש וסתם מעניין אותי, אם אדון יונתן היה מתעצבן ומעיף אגרוף לפניני, אתם חושבים שהוא היה צריך לקבל עלזה עונש?

אה ולאסור שירת "שמעון מזרחי תתאבד" זה פשוט חציית גבול, אתם לא חושבים שאתם מגזימים? ואומר אתזה אחד שנגד קללות נאצות וכו' בכללי ובחיים לא קילל למרות שהיה בעשרות משחקי כדורגל (של הפועל אפילו רחמנא לצלן)

מה אתה רוצה שנגיד לך?
ביקום המקביל של מה-היה-אם וכאילו שאתה מדבר עליו הכל יכול לקרות.
במציאות קרה מה שקרה ונעשה מה שנעשה.
ההנהלה של מכבי עשתה את מה שהיתה צריכה לעשות.
על פניו נראה שהשחקן הפנים את המסר, ממשיכים הלאה לליגה יותר ספורטיבית וערכית.

נערך לאחרונה על ידי קורובייב בתאריך ג' דצמבר 04, 2012 12:31 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:28 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז לא הבנתי מה אתה רוצה, שנעבור ליקום מקביל עם מציאות אלטרנטיבית ונבדוק מה היה קורה אז? זה היקום הקיים והמציאות הנוכחית, וזה עונש כמו שצריך, שתודה שלא האמנת שמכבי תיתן אותו.
וכמו שאמרתי קודם, זה לא פוטר את האיגוד ולא בא במקום עונש של האיגוד. לפני האיגוד מונחת תלונה של הפועל, והאיגוד צריך להעניש את פניני כאילו לא נענש ע"י מכבי.

ואם שולדברנד היה מכה את פניני - ודאי שהייתי מצפה לעונש גם עליו. כמו שחשבתי בזמנו שסולומון היה צריך להיענש כשהיכה את פניני (והיום זה אפילו עוד יותר מעניין מה הוא אמר לו. הלוואי שיביאו קורא שפתיים לכמה קטעי ארכיון שלו).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:39 am 
Junior

מוגש כשירות לקהילה מטעם עלובי החיים.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:40 am 
Freshman

בתור אוהד הפועל ירושלים, למרות שאני לא מאלה ששנאו את פניני כשערק משום מה... קצת כואב לראות את ההתפרקות של פניני.

נכון שהוא פרובוקטור ובחור מאוד מעצבן עם יותר מדי תקריות שלא במקום. אבל פאק... לא מגיע לאף אחד לעבור את מה שהוא עובר בזמן האחרון, וכמובן שעכשיו הוא בתחתית הבאר. יכול להיות שאני במיעוט כאן אבל מקווה שהוא ייצא מזה בסדר.

בנוגע לוידאו, אני ממש לא אחד ששר שירי שואה במגרשים (למרות שיוצא לי להשתמש במילה נאצי בציניות), אין מקום בכלליות לטראש-טוק הלא מקורי והדוחה הזה. הוא ממש ניסה לגרום ליריב להכות בו. מקווה שאם שופטים מזהים דיבורים כאלה הם מגיבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:42 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

*AKA כתב:
sir charles כתב:
*AKA כתב:
לא היה נראה ששחקני מכבי הגיעו בטירוף מוגזם למשחק? שון ג'יימס שהוא חביב בד"כ בטראש-טוק בלתי פוסק, דווין סמית' גוער בפרצופו של בר טימור אחרי פאול-סל (זה היה עלוב), נוסיף לזה את פניני שגם בלי דרבי מטנף בלי הפסקה והפעם שדרג... כאילו אנשי ההנהלה של מכבי הלהיטו את השחקנים יותר מידי.

מה היה עלוב במעשה של סמית'? זה אחד הדברים האהובים עלי אצלו, שמדי פעם הוא יוצא מהדמות השקטה שלו ונכנס בשחקן יריב.

דווקא עד עכשיו ראיתי אותו צורח סתם באוויר. ובגדול אין עם זה שום בעיה, רק להתלהב שעשית פאול-סל על ילד כמו טימור.. הרי זה ייראה קצת אחרת אם זה היה מול נבארו.

כי נבארו הוא כזה שומר גדול?

שימי ריגר וונאבי כתב:
לא יזיק גם שהמועדון שעשה תפרחח הזה קפטן יוסיף עוד 100 מקופת המועדון. שלפחות ייצא משהו טוב מהזוהמה הזאת.

למה לעצור פה? אני חושב שמכבי צריכה להזרים 100 אלף ישירות להפועל שיוכלו לקנות זר חדש.

chaiel49 כתב:

אתה מתכוון לשחקן יותר בכיר מהקפטן שלה? רוב הסיכויים שאם אחד הזרים היה אומר דברים דומים הוא היה עולה על המטוס הראשון הביתה. אם זה היה אליהו או יוגב? האמת שאני לא יודע... בכל אופן בתחילת הת'רד כולם פה אמרו שמכבי לא יעשו כלום ויטייחו את הסיפור אז עובדה שהם הענישו אותו ובגדול (100 אלף ש"ח זה ה-מון כסף!) אז לבוא עכשיו ולהגיד "אם זה היה שחקן אחר הם לא היו עושים מאומה" זה סתם דיבורים באוויר.
זה משעשע כי רציתי קודם לכתוב שהגיע הזמן שבלאט ייתן את הדקות של פניני ללנדסברג והנה יש לו הזדמנות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:44 am 
Junior

chaiel49 כתב:

גור שלף הושעה ממשחק אחד על מעשה יותר חמור (היכה אוהד ולא שחקן )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:48 am 
Junior

ועכשיו הוא בוכה מול המצלמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:55 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

מצחיק מה הפער שדרוש בשביל להרוס אולסטאר בישראל (פניני) לעומת מה שנדרש בארהײב (ארינאס והאקדחים)

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:57 am 
Hall of Famer

Super Mario כתב:
בתור אוהד הפועל ירושלים, למרות שאני לא מאלה ששנאו את פניני כשערק משום מה... קצת כואב לראות את ההתפרקות של פניני.

נכון שהוא פרובוקטור ובחור מאוד מעצבן עם יותר מדי תקריות שלא במקום. אבל פאק... לא מגיע לאף אחד לעבור את מה שהוא עובר בזמן האחרון, וכמובן שעכשיו הוא בתחתית הבאר. יכול להיות שאני במיעוט כאן אבל מקווה שהוא ייצא מזה בסדר.

בנוגע לוידאו, אני ממש לא אחד ששר שירי שואה במגרשים (למרות שיוצא לי להשתמש במילה נאצי בציניות), אין מקום בכלליות לטראש-טוק הלא מקורי והדוחה הזה. הוא ממש ניסה לגרום ליריב להכות בו. מקווה שאם שופטים מזהים דיבורים כאלה הם מגיבים.

צר לי, אולי פספסתי משהו, אבל.. מה בדיוק פניני "עובר בזמן האחרון", פרט לשפל מקצועי ותקופה של כושר רע (שגם במהלכה הוא מקבל המון קרדיט מהמאמנים)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 1:01 am 
Junior

frodoborg כתב:
העונש חמור אך ראוי. לא מצדיק את פניני.
אבל מקווה גם שיעשו דין עם אותם "האוהדים" האדומים שראינו אותם במהדורת החדשות הערב, צועדים ושרים: "יאללה יאללה מכבי, תנשפו את צקלון ב'", או "שמעון מזרחי, תתאבד!", או האלה שתקפו את פנאן.

עשית פה סמתוכה מוסרית שלמה.

"יאללה מכבי תשלפו תציקלון בי" - מעפן, חסר פרופרציות, פוגע ברגשות הציבור ובעיקר מטופש. לי אישית עושה בחילה אבל קשה להעניש קהל אוהדים שמקניט קהל אוהדים אחר (בניגוד לאדם ספציפי) אין ממש קו משפטי או מוסרי ברור שמצריך הפעלת סנקציות נגד המקללים. על טעם רע קשה ולא בטוח שצריך להעניש. אפשר באותה מידה להציע להעניש אוהדים שרומזים על עיסוק האמהות של קהל אחר..זה לא יגמר לעולם.

"שמעון מזרחי תתאבד" - לא רואה פה בעיה מיוחדת, דמות ציבורית מבחירה ששם את עצמו בעמדה פגיעה. אם למשל זה היה "מוות לשימון מזרחי" זה היה סיפור אחר לגמרי כי זו כבר הסתה, המלצת התאבדות היא הקנטה מהזן הקומי כי ברור לכולם ששימון אוהב תעצמו יותר מידי בשביל לאמצה.

להזכיר את מוני פנאן זה טעם די רע בעיקר בגלל איך שסיים את חייו, אבל בהתחשב במעשיו, מידת המוערבות שלו בקבוצה והשפעתו על התחרותיות בליגה והעובדה שהפרשה טוטאה מתחת לשטיח באופן שערוריתי..נו שוין. בעיני זאת ביקורת לגיטימית נגד המועדון שמעולם לא כיפר על חלקו במעל, אבל בהתחשב בזה שיש למוני משפחה הייתי שמח אם היו מפסיקים להזכיר אותו בכלל. (למרות שלשימון ולמערכת הצהובה כולל האוהדים מגיע שיזכירו להם כל משחק).

לתקוף את רגב זה מעשה נוולה אמיתי ולמרות שאין סעיף משפטי שאפשר להדביק לזה במשפט רחוב מגיע למי שיורדים לחייו של בחור תמים שחווה טרגדיה משפחתית לקבל מכות. כל אחד מהאוהדים שעשו את זה בזוי פי אלף בעיני מפניני האידיוט.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

נערך לאחרונה על ידי שימי ריגר וונאבי בתאריך ג' דצמבר 04, 2012 1:04 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 1:02 am 
Junior

Iggy כתב:
מצחיק מה הפער שדרוש בשביל להרוס אולסטאר בישראל (פניני) לעומת מה שנדרש בארהײב (ארינאס והאקדחים)

"להרוס". חכה רגע. עוד לא עבר חצי יום מההשעיה.
יכול להיות שהוא יחזור עוד שבוע אחרי שייתנצל "מעמקי נשמתו" וימשיך לשחק במכבי ובנבחרת עוד שנתיים-שלוש והפרשייה הזאת לא תוזכר יותר מדי מעבר לשיחות יציע ופורום.
למעשה סביר שזה מה שיקרה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 1:03 am 
Junior

Super Mario כתב:

רציני? על מה אתה מרחם עליו? על ההזנחה הגופנית שלו? על היחס המלוכלך שלו לשחקנים (זה הרבה מעבר לפרובוקטור)?

והתגובה שלו אחרי השיחה עם מכבי פשוט מטופשת - "יודעים שזה לא אני" ועוד שטויות כאלו. הוא כזה, וההבדל היחיד שהפעם תפסו אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 1:04 am 
Freshman

ההודעה של מכבי של השעייה עד תקופה חדשה ולא לזמן מוגדר הינה מהלך מחושב היטב כיוון שהם רוצים לדעת מה העונש של הליגה לאדון פניני ואז יגלמו את העונש שלהם על מנת ליצור ״באלנס״ ולא להפסיד אותו לתקופה ממושכת.

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 1:05 am 
Freshman

שפל מקצועי שנמשך מעל שנה. אתה לא חושב שזה היה משפיע לך על "איכות החיים" אם היית נכשל תקופה ארוכה בדבר העיקרי שאתה עוסק בו?

שקי, אני לא מרחם עליו בגלל הדברים האלו, לא... פשוט לא נעים לי לראות בן אדם מתרסק בשידור ישיר. לא יודע מה להגיד, זה לא משהו שאני נהנה לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 1:07 am 
Junior

שימי ריגר וונאבי כתב:
frodoborg כתב:
העונש חמור אך ראוי. לא מצדיק את פניני.
אבל מקווה גם שיעשו דין עם אותם "האוהדים" האדומים שראינו אותם במהדורת החדשות הערב, צועדים ושרים: "יאללה יאללה מכבי, תנשפו את צקלון ב'", או "שמעון מזרחי, תתאבד!", או האלה שתקפו את פנאן.

"יאללה מכבי תשלפו תציקלון בי"

תאשם הארץ, ולא ייאמרו בה משפטים מחפירים ומחרידים שכאלו, אין לכך שום השוואה, אכן, כשהם יורדים, הם יורדים עד התהום.

נערך לאחרונה על ידי גינות מיכאל בתאריך ג' דצמבר 04, 2012 1:09 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 1:09 am 
Hall of Famer

Super Mario כתב:
שפל מקצועי שנמשך מעל שנה. אתה לא חושב שזה היה משפיע לך על "איכות החיים" אם היית נכשל תקופה ארוכה בדבר העיקרי שאתה עוסק בו?

נו, וזו סיבה לרחם עליו? לא, זו סיבה בשבילו לקחת את עצמו בידיים ולהתחיל לחיות חיים ספורטיביים. אם נכונים הדברים על רמת הבליינות שלו, כנראה שאיכות החיים שלו לא נפגעה עד כדי כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 1:12 am 
Junior

מצטער, אבל ממני לפחות פניני לא יקבל רחמים. אדם שבנה את רוב הקריירה שלו על להיות שחקן מאוד מלוכלך (למרות הכישרון שלו, בסופו של דבר זה מה שהוא ידוע בו) זה שחקן שבהחלט אני אשמח לאיד בנפילתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 1:31 am 
Junior

www.dovi כתב:
ועכשיו הוא בוכה מול המצלמות

הוא לא באמת בוכה, זה הגז של האוהדים של הפועל :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 1:47 am 
Sophomore

האמת, שציפיתי לעונש קשה אבל לא כזה, כל הכבוד למכבי. עכשיו כל המצקצקים צריכים לחזור לחורים, כי היום זה פניני ומכבי, מחר זה יקרה אצלם ומה אז? האם אורי שלף שישב ביציע עיתונות ושיבח את ההחלטה של מכבי, ידאג שהפועל תדע להעניש בצורה דומה? איך אוהדי הפועל היו מקבלים עונש כזה לשחקן שלהם במקרה הפוך? בוא ננחש שלא בהבנה יתרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 1:51 am 
Junior

על סמך מה אתה אומר את זה? על סמך זה שלפני שבוע שחקן של הקבוצה יצא בצורה פומבית כנגד זה וביקש להפסיק?

אני אוהב את כל המשחקי נדמה לי, אבל מה לעשות שהמצב היחיד שאפשר לבחון הוא המצב הנוכחי, ומכבי הפתיעה אותי מאוד לטובה והראתה שכן יש לה אופי ושכן הם דורשים מעצמם מה שהם דורשים מאחרים... בתור אחד שלא אוהב את מכבי כל כך אני חייב להגיד שאני מסיר בפניהם את הכובע והם קנו היום הרבה זכויות להצטדקות בעתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 1:59 am 
Sophomore

לצאת נגד מילולית, זה נחמד אבל זה לא מספיק. היית מסתפק בהודעת גינוי של מכבי בלי שום עונש? אני מניח שלא, ההפך. אני דווקא כן אוהב לשחק בנדמה לי במקרה הזה, כי אני חותם שאם נגיד...מתן נאור היה נתפס במצלמה מצטט את אוהדי הפועל (מה שבערך עשה פניני), הנהלת הפועל לא הייתה מענישה אותו ואם כן, לא היית מוצא אוהד הפועל שיתמוך בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 445 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dovi, Google [Bot] ו 131 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: