סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 11:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 445 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פניני מציג read my lips
הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 2:15 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
גינות מיכאל כתב:
מוגש כשירות לקהילה מטעם עלובי החיים.
תמונה

הקהל הכי טוב בארץ :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 2:18 am 
Sophomore

הפכו את שולדרברנד לאיזה תואם ישו מעונה שנפשו העדינה נפגעה. יאללה יאללה. מה שפניני עשה, טראש טוק דוחה שיצא מפרופורציה, לא ראוי, קיבל עונש הולם, ההפיכה הזו של הויקינג לאיזה קורבן אונס, תעשו לי טובה, בחיאת.

הרבה יותר מטריד אותי המקורב לכאורה של פדרמן-רקנאטי שעף על אדלשטיין, למשל. או קהל שיורק על ספסל או על קהל אחר (בעיני שווה לילה בכלא לפחות).

השלט פניני לגז הוא הסתה לרצח לכל דבר ועניין ובעיני המקום של מי שהניף אותו הוא לא במגרשי הספורט בישראל. אם אוהד ווסטהאם הורחק לכל החיים על הצדעה במועל יד, אותו דין צריך להיות לכל החתיכות חרא שמסתובבות ביציעים בארץ. ברמה של עשרות אנשים - כל מי שמצולם אוחז בשלט, שישב בבית. כל מי שמצולם שר שירי שואה או קורא למישהו מחבל, כנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 7:35 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
כל הכבוד למכבי על העונש, אבל דווקא העונש ממחיש עד כמה התגובה עצמה מגוחכת:

ציטוט:
ממכבי תל אביב נמסר: "הנהלת מועדון הכדורסל מכבי תל אביב התכנסה הערב ושמעה את הסבריו של גיא פניני לגבי האירועים שהתרחשו בינו לבין שחקן הפועל ת"א יונתן שולדבראנד במהלך הדרבי התל אביבי שנערך אמש. פניני הסביר לנו כי במהלך המשחק שולדבראנד התגרה בו מילולית ופיזית, וכתגובה לכך גיא התבטא כלפיי יונתן באופן בוטה ובלתי ראוי לחלוטין. כמו כן, הדברים נאמרו בלהט המשחק, וברור מאליו שלא התכוון לפגוע באיש. גיא מבין שהדברים שנאמרו אינם מתקבלים על הדעת ובשום אופן לא מצדיקים תגובה שכזאת".

עוד מסרה האלופה הישראלית: "לאחר ששמעה את דברי השחקן והתנצלותו הכנה, ההחליטה הנהנהלת הקבוצה שהיא אינה יכולה להשלים עם דרך התנהגותו. מעמדו כשחקן וכקפטן הקבוצה וכמי שמייצג את ערכי המועדון, מחייב איפוק וסובלנות כפולה ומכופלת. לאור האמור לעיל, מחליטה הנהלת המועדון כי מינוי השחקן גיא פניני לקפטן הקבוצה מבוטל עד תום עונת 2012/13. השחקן מושעה ממשחקי הקבוצה במסגרות השונות עד להחלטה חדשה. יוטל קנס על השחקן בסכום של 100,000 ש"ח, שיועבר כתרומה לארגון וולונטרי בתיאום עם השחקן".

הניסיון להציג את זה כפרובוקציה של שולדברנד שפניני בסה"כ לא הצליח להתאפק והגיב לה כפי שהגיב מצדיקה תביעת דיבה של שולדברנד לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 8:33 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
התחלת בהאשמת כלל אוהדי הפועל בצביעות ועכשיו אתה מעביר את זה אלי? יפה שאתה מכניס לי מילים לפה.
בעיניי שירים על רקע גזעני, כמו גם שירים על רקע אישי ושירי שואה הם דוחים ואני לעולם לא אשיר אותם.
יש לדעתי בעייתיות מסוימת בהענשה עקב שיר כזה או אחר, אבל אני בהחלט יכול להבין הענשה כזו (עד גבול מסוים לפחות) מכיוון שכמו שראינו אצל אוהדי בית"ר שירים כאלו לפעמים יוצרים אווירה אלימה שגולשת לאלימות פיזית.
זאת דעתי ואני יכול לקחת אחריות רק עליה.

העניין הוא שאתה החלטת (על סמך מה?) שקיים ציבור כלשהו של אוהדי הפועל שתומכים בשירי השואה ודורשים להעניש את פניני, ואת הציבור הזה אתה מאשים בצביעות. למה? להערכתי כי מפריע לך הבלאגן סביב הקבוצה שלך ואתה מעדיף שאוהדי הפועל יספגו קצת אש.
וכמו שאמרתי כבר, אני כן חושב שיש הבדל מוסרי גדול בין שחקן לאוהד ולא כל מה ששחקן צריך להיענש עליו כך גם אוהד. כך שגם אם יש אוהדי הפועל כפי שאתה מתאר אותם אני לא חושב שבהכרח אפשר להאשים אותם בצביעות.
אגב, אם כבר אתה משחק פה את תפקיד אביר הצדק והחירות אני לא מבין למה אתה לא מוצא לנכון לדבר על אותם אוהדי מכבי ששרו אתמול "מוות לערבים".

לגמרי לא מפריע לי הבלאגן התקשורתי סביב הקבוצה שאני אוהד, להיפך, אני חושב שחשוב מאוד שהוא קיים ואני מאוד מעריך את ההנהלה של מכבי על כך שסוף סוף, ובניגוד לכל המועדונים האחרים שאצלם קיימת בעייה של גזענות, לא טומנים את הראש בחול, לא מתחמקים, לא אומרים אין מה לעשות, אלא פשוט מטפלים בבעייה בצורה הכי רצינית שאפשר. אתה לא מבין למה אני לא מוצא לנכון לדבר על אוהדי מכבי ששרו מוות לערבים? אז העובדה הפשוטה היא שלא שמעתי קריאות כאלו, אבל אם היו קריאות כאלו והן לא הושתקו מיידית הייתי מצפה מהקבוצה קודם כל לבקש מהאוהדים בכריזה להפסיק ואם זה לא עוזר פשוט לרדת מהמגרש ולא להמשיך לשחק, אם הקבוצה לא עושה כלום כדי לעצור את הקריאות האלו, בהחלט מגיע לה להענש.

בעיני קבוצות שהקהל שלהן קורא קריאות גזעניות ולא עושות שום דבר בנידון חוץ מלקרוא לאוהדים שלהן "קומץ" צריכות להתחיל לספוג הפסדים טכניים על כל משחק שזה קורה, לא משנה אם קוראים להן מכבי, הפועל או בית"ר. ברגע שזה יקרה פעם או פעמיים, אני מאמין שהבעייה תיפתר או לפחות תפחת משמעותית והקהל כבר ידאג בעצמו להשתיק את מי שעושה את הדברים האלו. בעיני, בניגוד אלייך כנראה, קריאות גזעניות לא צריכות לגלוש לאלימות פיזית כדי שקבוצות יענשו עליהן, קריאות גזעניות של הקהל הן מספיק חמורות גם בלי אלימות פיזית.

אתה שואל על סמך מה החלטתי שקיים ציבור של אוהדי הפועל שתומך בשירי שואה ודורש להעניש את פניני? ובכן, על סמך ההיגיון הבריא שלי, או שאתה חושב שאותם אוהדים הולכים להחתים עצומה ולבקש שהוא יקבל את פרס ישראל על תרומתו להנצחת זכר השואה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 8:43 am 
מנהל פורום

לא מתחמקים עלאק. איך אתה מגדיר את ה"לא ראיתי את הוידאו" של שמעון מזרחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 8:48 am 
Hall of Famer

בנוגע למה הוא אמר את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 8:54 am 
מנהל פורום

בנוגע למה אתה חושב?

הציטוט המדויק אפילו יותר מוצלח: "לא ראיתי את המקרה. שמעתי שהיה וידאו. לא יודע מה אתם ראיתם"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4314924,00.html

וכמו שכתבתי למעלה, התגובה הרשמית של מכבי לא יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 9:07 am 
Hall of Famer

ראובן, תרשה לי לענות לך ב-נובמת.

מכבי הגיבה בצורה הכי חריפה שיכולה להיות וגינתה את פניני, אז אתה נתפס כאן על משפט אחד? אם מכבי הייתה מוציאה את פניני עם נו-נו-נו קטן והתנצלות פומבית הייתי מבין לגמרי אם היית אומר שהם מתחמקים ותגובה כמו "לא ראיתי את המקרה, שמעתי שיש וידאו" הייתה מרתיחה גם אותי, אבל מכבי עשתה בדיוק את מה שהיא הייתה צריכה לעשות. חשבתי בהתחלה שאתה מתכוון לתגובה של מזרחי לאירוע אחר כי אני באמת לא מצליח להבין איך אפשר לקרוא לתגובה של מכבי למקרה הזה "מתחמקת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 9:09 am 
Junior

ראובן כתב:
כל הכבוד למכבי על העונש, אבל דווקא העונש ממחיש עד כמה התגובה עצמה מגוחכת:

ציטוט:
ממכבי תל אביב נמסר: "הנהלת מועדון הכדורסל מכבי תל אביב התכנסה הערב ושמעה את הסבריו של גיא פניני לגבי האירועים שהתרחשו בינו לבין שחקן הפועל ת"א יונתן שולדבראנד במהלך הדרבי התל אביבי שנערך אמש. פניני הסביר לנו כי במהלך המשחק שולדבראנד התגרה בו מילולית ופיזית, וכתגובה לכך גיא התבטא כלפיי יונתן באופן בוטה ובלתי ראוי לחלוטין. כמו כן, הדברים נאמרו בלהט המשחק, וברור מאליו שלא התכוון לפגוע באיש. גיא מבין שהדברים שנאמרו אינם מתקבלים על הדעת ובשום אופן לא מצדיקים תגובה שכזאת".

עוד מסרה האלופה הישראלית: "לאחר ששמעה את דברי השחקן והתנצלותו הכנה, ההחליטה הנהנהלת הקבוצה שהיא אינה יכולה להשלים עם דרך התנהגותו. מעמדו כשחקן וכקפטן הקבוצה וכמי שמייצג את ערכי המועדון, מחייב איפוק וסובלנות כפולה ומכופלת. לאור האמור לעיל, מחליטה הנהלת המועדון כי מינוי השחקן גיא פניני לקפטן הקבוצה מבוטל עד תום עונת 2012/13. השחקן מושעה ממשחקי הקבוצה במסגרות השונות עד להחלטה חדשה. יוטל קנס על השחקן בסכום של 100,000 ש"ח, שיועבר כתרומה לארגון וולונטרי בתיאום עם השחקן".

הניסיון להציג את זה כפרובוקציה של שולדברנד שפניני בסה"כ לא הצליח להתאפק והגיב לה כפי שהגיב מצדיקה תביעת דיבה של שולדברנד לדעתי.

אז אתה טוען שמכבי משקרים וזה לא מה שגיא אמר להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 9:17 am 
מנהל פורום

רוני, קודם כל לא נתפסתי למשפט אחד, וחוץ מזה, התגובה של מכבי הופכת את העונש של פניני למגוחך לחלוטין. אתה חושב שזה מוצדק להעניש בצורה כל כך חריפה מישהו שבסה"כ הגיב בלהט המשחק לפרובוקציות של שחקן יריב? אם שולדברנד היה אומר לפניני "אתה בעצמך נאצי" אתה חושב שהיה ראוי להעניש אותו בכזו חריפות?

התגובה של מכבי מיתממת במקרה הטוב ומעליבה ושקרנית במקרה הרע. התגובה של מזרחי זה סתם שקר מגוחך מהסוג שרק הוא מסוגל לו. זכותי לחשוב את זה ולהגיד את זה גם אם פניני יתרום 100 אלף שקל לעמותה למלחמה בסרטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 9:31 am 
Hall of Famer

אז מה אתה מצפה ממכבי? שתגיד שגיא פניני הוא פרובוקטור עלוב? שילקו אותו בכיכר העיר? מכבי אמרו שהתגובה שלו היא בוטה ולא ראויה והענישו אותו כמו שהיו צריכים לעשות, להתחיל לנטפק כאן על הניסוח של התגובה זה כבר ממש קטנוני בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 9:42 am 
מנהל פורום

זה לא לנטפק, זה לקרוא.

מה היתה צריכה להיות התגובה של מכבי? הנה נוסח: "מכבי מגנה באופן מוחלט את הדברים שאמר גיא פניני ליונתן שולדברנד. 'טרש טוק' במהלך משחק כדורסל הוא אמצעי מקובל, אך הדברים הללו חרגו לחלוטין מגבולות המותר. דברים כאלו סותרים את רוח המועדון ואינם יכולים להתקבל בהבנה. השחקן התנצל על הדברים ומבין את חומרתם".

סתם דוגמה, כל נוסח אחר שלא יהיה מתחסד ושקרני יתקבל גם.

התגובה הנוכחית היא לגמרי מז'אנר ה"אם מישהו נפגע אז אני מתנצל" ואפילו חמור מזה, כי היא לא רק מתכחשת למציאות (טוענת ש"ברור לכולם" שלא היתה כוונה לפגוע, בזמן שברור שהיתה גם היתה), אלא היא גם מפילה את האשמה העיקרית על מישהו אחר. למה נבחר דווקא הנוסח הזה? אין לי מושג, אני לא מייעץ למכבי בענייני יחסי ציבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 9:46 am 
Sophomore

שמעתי את פניני עכשיו אצל רסקין בגלצ, ועדיין לא הצלחתי להבין ממנו את התשובה לשאלה הפשוטה, "למה?", הרבה התנצלויות והתפתלויות אבל בלי הסבר רציונאלי (שכנראה גם אין).
מה שכן, ההחלטה של מכבי מאפשרת לאיגוד/מנהלת/מי שזה לא יהיה להכנס בפניני חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 9:48 am 
Sophomore

chaiel49 כתב:
חי בסרט מי שחושב שפניני היה מקבל את הענישה הזאת גם אם לא היה את כל הסיפור לפני המשחק. וחוצמזה, אני מניאק אם מקקי היתה עושה אותו סיפור לשחקן בכיר יותר וחשוב יותר.

אגב, אתם כ"כ מצדיקים את העונש וסתם מעניין אותי, אם אדון יונתן היה מתעצבן ומעיף אגרוף לפניני, אתם חושבים שהוא היה צריך לקבל עלזה עונש?

אה ולאסור שירת "שמעון מזרחי תתאבד" זה פשוט חציית גבול, אתם לא חושבים שאתם מגזימים? ואומר אתזה אחד שנגד קללות נאצות וכו' בכללי ובחיים לא קילל למרות שהיה בעשרות משחקי כדורגל (של הפועל אפילו רחמנא לצלן)

הנה קורה מה שציפיתי שיקרה עם אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 10:06 am 
Sophomore

פניני קיבל עונש חמור מאוד ובצדק. אני לא מכיר אף קבוצת ספורט בישראל שהענישה או היתה מענישה שחקן מרכזי שלה בצורה כל כך חמורה ובניגוד לרוב הקבוצות בארץ היא אפילו לא הרוויחה את הקנס שהטילה עליו (הוא ייתרם לארגון צדקה). אין ספק שהעונש הגיע לפניני ומכבי בהחלט עמדה ב"נאה דורש - נאה מקיים". אבל:
1. יש לי תחושה מוזרה שמה שמעניין את ראשי הפועל הוא שמכבי תחטוף. לא משנה איך ולמה אבל העיקר שתחטוף. שמעתי אתמול את אורי שלף מדבר על כך שצריך לתת עונש למכבי ולא רק לפניני, כאילו שאי פעם קבוצה ששחקן שלה הורחק או התנהג בצורה לא נאותה קיבלה בעצמה עונש בנוסף על העונש שניתן לשחקן. אין לי גם ספק שאם שחקן מנתניה או אילת היה מקלל אז מנהלי הפועל היו סלחנים בהרבה. אבל אם יש אפשרות להכניס למכבי אז למה לא לעשות את זה.
2. עוד מעט יבקשו להוציא את פניני להורג. קצת מגזימים עם נושא ההרחקה מהנבחרת וכד'. הבן אדם עשה טעות, טעות גדולה, קיבל עונש כבד ועוד יקבל עונש הרחקה מהאיגוד, התנצל בפה מלא ומירר בבכי לפני המצלמה - מה עוד הוא צריך לעשות? להיסקל בכיכר העיר? להיכנס לכלא? לשחק בנבחרת זו אמנם זכות אבל גם מעמסה גדולה על כל שחקן. פניני עד היום בא ברצון ובהתלהבות בכל קיץ ושירת את הנבחרת בצורה נאמנה. לא נראה לי שזה עונש כזה גדול לתת לו קיץ אחד חופשי, מה עוד שיש גבול לעליהום שאפשר לעשות עליו ולא מזיק שלאנשים תהיה טיפה חמלה וסלחנות בחיים (גם אם מדובר במישהו שלובש צהוב). הבחור טעה, קיבל ויקבל עונשים חמורים ויאללה - יש גם ספורט מסביב לכל ועדות המשמעת.
3. אני לא מצליח להבין את הביקורת על כך שראשי מכבי לא הגיבו לאורך כל היום ורק דיברו בערב. באמת נורא שהם לא יוצאים וצורחים בפומבי כשאין להם את כל העובדות ביד ורחמנא לצלן - הם באמת מנסים לברר ולבדוק את פרטי המקרה לפני שהם מדברים. האם עדיף שקודם ידברו ואחר כך יבררו את העובדות?
4. איזה כיף שלימור לבנת, שיושבת בבית המחוקקים העלוב שלנו, פתאום התעוררה. הרי אחת הסיבות העיקריות לאלימות בספורט ובחברה היא ההתנהגות הנוראית והאלימות המילולית האינסופית בכנסת. מיד אחרי שהיא תפתור את הבעיות שם, אצל נבחרי הציבור, שתבוא לתת עצות בנוגע לספורט.

נערך לאחרונה על ידי קודי (יובל) בתאריך ג' דצמבר 04, 2012 10:15 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 10:14 am 
מנהל פורום

דווקא בשקט בשקט היום הכנסת העבירה מסר שלהיות אלים ווולגרי זה לא נכס אלקטורלי למפלגה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 10:16 am 
Sophomore

ראובן כתב:
דווקא בשקט בשקט היום הכנסת העבירה מסר שלהיות אלים ווולגרי זה לא נכס אלקטורלי למפלגה שלך.

חוץ ממיכאלי האלימה יש שם עוד לא מעט חבר'ה שלא טומנים את ידם בצלחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 10:24 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ואחת מהן, אגב, היא לבנת עצמה. נדמה לי שהיה מקרה שהיא היכתה פעיל של מפלגת העבודה באחת ממערכות הבחירות וגם התגאתה בזה.
בכל זאת, זה לא משנה את העובדה שהיא הייתה חייבת להביע עמדה במקרה הזה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 11:01 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
קודם כל, בוודאי שבהפועל רוצים שמכבי תחטוף. זה גם די לגיטימי בהתחשב בכך שמכבי ניסתה לעשות בדיוק אותו דבר באמצעות קמפיין תקשורתי די מסיבי בימים לפני הדרבי, בהנחה שהאדומים ישירו משהו מגעיל והפועל תחטוף. זה חזר למכבי כמו בומרנג, מה לעשות. אם מפמפמים את עניין השואה בתקשורת, כדאי שהפאקינג קפטן שלך לא ישתמש בו כטראש טוק. על טמטום משלמים, אבל נדמה לי שבתמונה הגדולה כולנו הרווחנו - אני חושב שבסה"כ האירועים השבוע תרמו לצמצום ההתבטאויות האלו באופן כללי, ובגודווין ננוחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 11:06 am 
Hall of Famer

זו שאלה של מה מקובל בענישה בעולם הספורט. מקובל שקבוצה נענשת על התנהגות אוהדים כ"אחריות שילוחית" או על התנהגות בעלי תפקידים בה (לפעמים, לא תמיד). דווקא בנושא התנהגות שחקנים, עד כמה שאני רואה, הקבוצות בדרך כלל לא נענשות אלא אם כן מדובר במהומות מרובות משתתפים. יש מספיק סנקציות וכלים ענישתיים שאפשר להפעיל על השחקן עצמו.
בקיצור, אני לפחות לא זוכר תקדים שבו קבוצה נענשה על התנהגות לא ספורטיבית של שחקן בודד, בוטה ככל שתהייה. מי שנענש זה השחקן עצמו. אני כן זוכר, ובטח גם אתה, שעל התנהגות אוהדים הקבוצות כן נענשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 11:11 am 
Junior

Amos Gueta כתב:
אבל נדמה לי שבתמונה הגדולה כולנו הרווחנו - אני חושב שבסה"כ האירועים השבוע תרמו לצמצום ההתבטאויות האלו באופן כללי, ובגודווין ננוחם.

כפי שראינו בשלט המופתי אתמול בערב באשדוד: "פניני לגז".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 11:25 am 
מנהל פורום

פעם ראשונה בתולדות הפורום שאני מסכים במאה אחוז עם הודעה של לאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 11:31 am 
Junior

די נו, חיאל כתב את הדברים בלהט הויכוח, הוא לא התכוון לפגוע באיש, ואם מישהו נפגע הוא מתנצל.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 11:35 am 
Hall of Famer

והוא בכלל דיבר לאוויר. או אולי לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 11:41 am 
מנהל פורום

נו מה?
שנתחיל שוב עם נעילות מחיקות, השעיות
הכלל נורא פשוט
על האישיו ולא האיש (נכון שמילה אחת בעברית והשניה באנגלית אבל יש מצב שהבנתם לא?)
חיאל אני חושב שכאן הפיספוס הוא שלך
אני מוחק
ומבקש די

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 445 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: G, יואי ו 107 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: