סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 11:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 445 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פניני מציג read my lips
הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 3:17 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בכתבה הזו רייניש מציין את שולדברנד ביחד עם פניני כטראש טוקר בעייתי, שזה חדש לי, ואחר כך אומר שהוא לא שמע ולא ראה ושיונתן ילד טוב, ואחר כך שוב אומר שיש שחקנים כמו פניני ושולדברנד שצריך להשגיח עליהם - קצת מוזר. במיוחד שכצופה בשידור, בחיי שראיתי את פניני ניגש לשופט ואומר לו משהו, ואת השופט מגיב ב"אל תדאג, אני רואה הכל" שזה בדיוק מה שפניני טען. יכול להיות שפניני שאל אותו אם הוא רואה כוסיות בקהל, את הקטע הזה לא שמעו. בטוח שהוידאו הזה יצוץ אם הנושא ימשיך להיות בכותרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 3:25 pm 
Junior

WTF, הוצאת לי את המילים מהמקלדת.
אני גם זוכר בבירור שפניני ניגש לרייניש ואומר לו משהו ורייניש עונה לו שהוא רואה הכל, רק שזה היה אחרי כמה דברים שעשה אחד הזרים של הפועל (נראה לי אלן) והיה נראה שפניני כקפטן ניגש להלונן:

מעבר לזה, רייניש מצליח לסתור את עצמו מיניה וביה בראיון לגבי שולדברנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 3:27 pm 
Junior

משום מה (?) שכחתם את הכותרת : יערי רייניש: "פניני לא דובר אמת, וזה בלשון המעטה".

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 3:29 pm 
Hall of Famer

הציטוטים שאני קורא מהראיון של פניני פשוט מביכים, היה עדיף לו ולכולם שישתוק, ירצה את העונש שלו כמו ילד גדול ורצוי מאוד שיחזור למגרש בכושר קצת יותר טוב מאיך שהוא נראה מתחילת העונה. ואם נניח ששולדבראנד התחיל (ואני לא אומר ששולדבראנד התחיל) ונניח שאמרת לרייניש והוא לא עשה כלום (ושוב, אני לא אומר שזה קרה) וגם אם נניח שהאוהדים של הפועל שרים שירי שואה וראויים לכל עונש וגינוי אפשרי, ולא משנה אילו עוד דברים הוא טוען שם בראיון, עשית משהו כל כך חמור? אל תתרץ ואל תתחיל להאשים אנשים אחרים, פשוט תרצה את העונש שלך בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 3:56 pm 
Junior

לגבי הראיון של פניני: אני משוכנע שאם היה משהו שיכול לגבות את הטענות שלו ושל מכבי(שולדרברנד התחיל והוא רק הגיב) מכבי הייתה פונה לשופר שלהם בערוץ הספורט שהיה עושה בדיקה על כל זוויות הצילום...זה שעד עכשיו טרם נמצאה עשירית הוכחה שתגבה אותם,נותן את התחושה שהם פשוט משקרים(לא שזה חדש)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 4:29 pm 
Freshman

אני מניח שכל עניין הכתבה מתואם עם הנהלת אלקטרה כולל התוכן שבדר"כ מאשרים לפני הפירסום (שלא הגיד אולי שאלות-תשובות מועברות מראש).
איכשהו נראה לי שהנהלת אלקטרה לא הבינה עד הסוף שיש כאן משבר שיווקי.
גם כאן בפורום ובעיקר מתבסס על מדגם לא מייצג של אוהדי אלקטרה שאני מכיר, הם פשוט רוצים את פניני בחוץ.

כל עוד הסיפור הזה בכותרות, ובאדיבות הכתבה האחרונה והדברים של גודס הוא עדיין בתודעה, הנ"ל יכול להרחיק מפרסמים
ואת הקהל עצמו (זה עדיין רחוק אב יכול להגיע).

ברמה המקצועית פניני לא כזה חשוב, ברמה התיקשורתית/תדמיתית הוא נזק שכנראה ימשיך בדרכו, כלכלית הוא יפנה להם כמה דולרים
לקראת הטופ 16..

לא מבין את החלטת ההנהלה, אולי בדור האבות היו מקבלים החלטה קרה ונכונה יותר למעדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 4:37 pm 
Junior

אבקש שוב (למקרה שפספסתם :) ) - יש מצב שמישהו סורק בבקשה את הכתבה ומעלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 5:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"הנהלת מכבי לא הבינה שיש פה משבר שיווקי אמיתי", מהסיבה הפשוטה - אין כזה.
אם פרשת פנאן לא גרמה משבר שיווקי, נראה לך שפניני זה מה שיעשה משבר שיווקי? אם פיני גרשון והמוקה לא גרמו משבר שיווקי, למה גיא פניני והנאצי כן יגרמו?
אני אפילו לא בטוח שפניני סיים את דרכו במכבי. ממש לא. יוגב אוחיון אחרי כל מה שעשה בקיץ, לא סיים את דרכו במכבי; לאור החשיבות שלו והיכולת שלו, נראה שגם האוהדים סלחו לו. פיני גרשון אחרי המוקה נשאר בקבוצה, ורוב הקהל תמך בהשארתו, לצערי.
מכאן שבסופו של דבר הכל יהיה תלוי ביכולת המקצועית של פניני כשיחזור (והוא יחזור). אם הוא יהיה טוב, יישאר. כמה נזק זה יעשה? כמו פיני גרשון והמוקה, כלומר זניח לחלוטין. מכבי תגיד שהוא נענש וראוי להזדמנות שנייה, מי שממילא לא אוהב את מכבי יקבל עוד שמן למדורה שלו, ובזה זה יסתיים. אם ימשיך להיות בזבל, יגיעו למסקנה שהוא לא שווה את הטרחה והוא ישוחרר. ואז הוא ייקלט בקבוצה אחרת, והקבוצה האחרת תגיד שהוא נענש וראוי להזדמנות שנייה...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 5:02 pm 
Hall of Famer

ראי, אם רק יורשה לי לדייק: פיני לא נשאר אחרי פרשת המוקה, שהתפוצצה אחרי שסיים את הקדנציה ה-1 שלו בקבוצה. מה שכן, זה לא הפריע להחזיר אותו אחרי שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 5:21 pm 
Hall of Famer

הבעיה הגדולה עם פניני ומכבי היא גודל החוזה שלו שלמיטב זכרוני הוא באזור ה 400 אלף דולר, לא סכום שהוא שווה. אם מכבי יכולה לתרץ את העזיבה שלו בזה, אז אולי כדאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 6:10 pm 
Hall of Famer

פיני בראיון אחרי פרשיית המוקה טען שמכבי פנו אליו באותה פגרה, אחרי הפרשה, שיחזור לקבוצה. בכל מקרה, פרשת המוקה לא הייתה קשורה בכלל בעזיבה של פיני את מכבי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 6:24 pm 
Freshman

אנחנו כנראה חלוקים על מה זה משבר שיווקי.
עצם זה שבחרת להזכיר את מקרה פנאן והמוקה שהם לגמריי כתם בעבר המפואר של אלקטרה רק שבניגוד אליך - אני חושב שהם כן היו משבר שיווקי.

למקרה פניני כפי שרשמתי יש פוטנציאל להגיע לכזה בהנחה שימשיכו לנהל את האירוע בצורה כזאת.

שים לב שיש הבדל בין פניני לפנאן/פיני דמויות הרבה יותר דומיננטיות במערכת ובדימוי בקהל.
קיצור אני עדיין לא מבין למה ההנהלה פשוט לא חותכת, חוסך כסף, משפר תדמית - כולם מרוצים (חוץ מפניני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 6:34 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לדעתי יש לא מעט דמיון בהתנהלות של מכבי הנוכחית ושל מכבי בפרשת המוקה (בעיקר החשיבות של העיקרון של "לא חשוב מה אתה עושה, חשוב שלא תיתפס"). וגם שם מזרחי הצליח איכשהו לתמרן את מכבי להיות בפוזיצית הקורבן כשטען שהפירסום של הפרשה נעשה בעיתוי לא מקרי ונועד למנוע ממכבי להחתים מחדש את גרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 7:59 pm 
Hall of Famer

shayn00 כתב:
אנחנו כנראה חלוקים על מה זה משבר שיווקי.
עצם זה שבחרת להזכיר את מקרה פנאן והמוקה שהם לגמריי כתם בעבר המפואר של אלקטרה רק שבניגוד אליך - אני חושב שהם כן היו משבר שיווקי.

למקרה פניני כפי שרשמתי יש פוטנציאל להגיע לכזה בהנחה שימשיכו לנהל את האירוע בצורה כזאת.

שים לב שיש הבדל בין פניני לפנאן/פיני דמויות הרבה יותר דומיננטיות במערכת ובדימוי בקהל.
קיצור אני עדיין לא מבין למה ההנהלה פשוט לא חותכת, חוסך כסף, משפר תדמית - כולם מרוצים (חוץ מפניני)

אני לא רואה איזה משבר שיווקי מכבי חוותה אחרי המוקה ואחרי פנאן. בשני המקרים אם היה משבר כזה הוא היה זניח לחלוטין ו/או טופל בקלות. לא יודע איך אתה מגדיר "משבר שיווקי", בשני המקרים לא ראיתי שמכבי נפגעה מבחינת ספונסרים, קניית מנויים או טלויזיה. היא נפגעה בעיקר בקרב אלה שלא אהבו אותה מלכתחילה, אבל מבחינה שיווקית אין להם שום משמעות - הם ממילא לא קהל היעד למכירת מנויים או למפרסמים במשחקים.
ומה שאתה אומר על ההשוואה בין המקרים נכון - אבל הפוך... אם דמויות כל כך דומיננטיות כמו גרשון ופנאן הביאו על המועדון כאלה בושות, והמועדון לא ממש נשרט מבחינה שיווקית - אז מי ישרוט אותו, שחקן שקורא לשחקן אחר נאצי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 10:08 pm 
Junior

1. לפני חודש וקצת קבלתי השעיה מהפורום כי עברתי על תקנון הפורום (הורשה לי להמשיך להמר על תוצאות המשחקים). החודש הזה תם לפני 4 ימים. משום מה ולמרות נסיונות שלי להתחבר, לא הצלחתי. מנהלי הפורום הצליחו היום לפתור את הביות הטכניות. תודה שוב.
2. לגבי מה שגואטה "הנחמד" כתב: אני לא אחראי לפרסום בידיעות. בעקבות מה שכתבתי בשדים (תחת שמי כמובן) רואיינתי. אין קשר בין מה שאמרתי למה שנכתב. לא אמרתי שאני מופתע (כי לא הייתי מופתע). את השיר המורי הזקן בזכרתי אבל עיקר טענותי היו על "אין אדומים אין פיגועים, שער 5 הם מחבלים". נראה לי לא יאה (בלשון המעטה שהתובעת הראשית בפרקליטות מחוז ת"א תשיר כך ואף תעודד אחרים לשיר.
ביום שני ה-3 לחודש זה בשעעה 09:03, יום אחרי הדרבי כתבתי בשדים (ואני מצטט מהאשכול שנקרא פניני לשולדברנד): "במשך שבוע ערוץ מכבי5 הפכו לשומרי המוסר. אתמול ששודר הקטע בחדשות הספורט, אלי אידיס אמר בשידור אחסוך לצופים את מה שאומר פניני".

גם הפרקליטה הבכירה בפרקליטת מחוז ת"א, דסי פורר, נראתה בברור שרה "אין אדומים אין פיגועים, שער 5 הם מחבלים". היות שהיו עוד כמה וכמה (אלפים) ששרו זאת, מה תעשה המנהלת? מה יעשה האיגוד? קופל שמע זאת, יש 4 כסאות ממני. הציל ילד בן 17 אחרי שהוא קרא לי נאצי. גם את זה קופל שמע".
3. באשכול שבו לקח מר גואטה את הלינק כתבתי בשעה 20:03:

גם את השיר "אין אדומים אין פיגועים, שער 5 הם מחבלים" היא שרה.

אני חושב שמה שמותר לדסי מותר לאחרים...

4. למחרת באותו אשכול כתבתי:
הטענות שלי נגד עו"ד פורר הרבה יותר חמורות. הגב' פורר ישבה 2 שורות מעל ספסל הקבוצה. מטר ממנה נזרקו דברים על הקבוצה. אנשים ירקו על השחקנים. עו" פורר, ראש התביעה בפרקליטות מחוז ת"א, לא עשתה כלום למניעת הפשע. יתרה מכך. שהגיעו שוטרים, כולל מפקד משטרת יפתח למקום, היא לא הצביעה על הפושעים ולא עזרה במאום למניעת הפשע. אני לא עו"ד אבל אילו עבירות של אי מניעת פשע ושיבוש הליכי משפט. דסי טוענת שהיא לא שרה "טועמה מחבל" ואני אומר (בסוד) קלינטו לקח לראיות.

2. אני לא חושב שדסי צריכה להענש על השיר אם זה לא חוקי לשיר אותו.

3. אני מוכן שדסי תעמוד בראש וועדה שתחליט מה מותר ומה אסור לשיר במגרשים. ארי שמאי יהיה נציג הפועל.

4. לכל העיתונאים שקוראים פה, תעשו אתם את העבודה.

5. ביום א' כולנו עם שלטים, דסי פורר נייר הלקמוס של שירי שטנה....

5. משום מה מר גואטה, שהפך אובססיבי כלפי ומרבה לבדוק מה אני כותב והאם אני מפר את כללי הציטוט (סעיף 8.1.3 בתקנון סלניוז) לא ציטט אותי כאן. בטח כי זה לא נכנס באג'נדה שלו "מבזים את רד סומו בכל מקום".
6. נאמר לי מידיעות שהסיבה שהם התמקדו בשיר "המורי הזקן" הוא בגלל שדסי מוקלטת ע"י העיתון אומרת שהיא שרה את השיר ללא השורה על טועמה ואוהבת לשיר אותו. (וקלינטון לא לקח לריאות)
7. מי שבזיין שלו, שיראה את המשחק בעיקר את הרבע האחרון אחרי הדאנק של אליהו. יקשיב למה ששרים וישים לב להתנהגות של ראש התביעה בפרקליטות מחוז ת"א.
8. יתכן, ואם דסי תמשיך להכחיש שהיא שרה את השיר, יצוץ לו ביוטיוב סרט מסויים.
9. ישבתי (לפי האפליקציה שיש לי בטלפון) 27.3 מטר ממנה בהיכל. אני חובש משקפיים אבל עדיין אפשר לראות מה היא שרה ומה לא. והאם היא עומדת ובתנועות ידים מעודדת אחרים לשיר.
10. גם אבנר קופל (יו"ר האיגוד) ראה מה דסי פורר שרה. ישב 4 כסאות לימיני.

אני מאחל לכולם שבת שלום.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 10:58 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הממ. נתייחס ? בכל זאת הודעה של סומו שהיא רוב רובה פרי כתיבתו שלו. וזה נדיר. אז נתייחס.

1. אני לא נחמד.
2. קראתי בפורום שדים כאשר רק התחיל הת'רד עם הלינק ובו הראיון המוזר איתך. הבאתי אותו לשם השעשוע ולא ממש הצעתי דעה חיובית או שלילית. חברי פורומינו הנכבד קראו את הכתבה והציעו את הגיגיהם, שכמובן מושפעים ממעלליך בעבר.
3. אני מצטער שלא טרחתי לחזור לשדים ולצטט אותך משם, פשוט יש לי דברים טובים יותר לעשות, כמו למשל לגרד באף. ציינתי מאיפה הבאתי את הלינק, חברי פורומינו היו יכולים לגלוש לשם ולקרוא את דבריך. אין לי מושג איפה אתה רואה כאן נסיון השפלה.
4. הפעולה הראשונה שלך בחזרה כחבר פורום היא...קופי פייסט לעצמך. אירוניה ? צדק פואטי ? קתרזיס יווני ?
5. אני מקווה מאד שתצליח לגרום למישהו להחזיק שלט כזה. במיוחד אם השלט כולו יהיה עשוי מנייר לקמוס כתוב במיץ לימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 9:57 am 
Junior

עזוב את פניני תראה את פסי: http://www.cnn.com/2012/12/07/showbiz/p ... ?hpt=hp_c1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 10:17 am 
Hall of Famer

פסי זה ההוא מ"יוסי בכינור"?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 10:56 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
פסי זה ההוא מ"יוסי בכינור"?

לא, קיצור של פסיכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 11:18 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
בכל אופן פניני יעמוד לדין ביום חמישי.

יום חמישי , עד כמה שאני יודע , היה לפני יומיים. מה נסגר עם זה ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 11:28 am 
מנהל פורום

זו ההודעה שפירסם האיגוד. יתכן שזה יהיה בשבוע הבא.
http://ibba.one.co.il/General/Announce. ... =6&id=4938

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 11:32 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
איכשהו פספסתם כולכם (לא כזה מפתיע, האידיוט הזה קיבל ארבעה עמודים במוסף השבת של ידיעות) את הפיסקה הכי מוצלחת בראיון של פניני. זה בהקשר לאיחולי הסרטן שהוא שלח בSMS לאוהדת הפועל ירושלים:

ציטוט:
כשעברתי מהפועל ירושלים למכבי תל אביב, היה הד גדול. קיבלתי מאוהדי ירושלים תגובות נוראיות, כתבו לי דברים כמו: 'שתמות, שיהיה סרטן לאמא שלך, שתישרפו, שתיקברו חיים'. ספגתי וספגתי וספגתי, עד שלא יכולתי לעצור את עצמי. פעם אחת עניתי לבחורה, אוהדת ירושלים, בשפה שלהם. זו בחורה שמאוד חזקה ביציעים של הפועל ירושלים, ומכיוון שהרגשתי איתה בנוח, דיברתי איתה ככה. ביקשתי ממנה כבר אז סליחה, באותו ערב, וסגרנו את הדברים.

בפרפראזה על ג'רום ק. ג'רום, מזל שהבחורה הזו לא היתה אחותו, כי אז כנראה שהוא מרגיש איתה כל כך בנוח שהוא היה הורג אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 11:47 am 
Junior

Amos Gueta כתב:
הממ. נתייחס ? בכל זאת הודעה של סומו שהיא רוב רובה פרי כתיבתו שלו. וזה נדיר. אז נתייחס.

1. אני לא נחמד.
2. קראתי בפורום שדים כאשר רק התחיל הת'רד עם הלינק ובו הראיון המוזר איתך. הבאתי אותו לשם השעשוע ולא ממש הצעתי דעה חיובית או שלילית. חברי פורומינו הנכבד קראו את הכתבה והציעו את הגיגיהם, שכמובן מושפעים ממעלליך בעבר.
3. אני מצטער שלא טרחתי לחזור לשדים ולצטט אותך משם, פשוט יש לי דברים טובים יותר לעשות, כמו למשל לגרד באף. ציינתי מאיפה הבאתי את הלינק, חברי פורומינו היו יכולים לגלוש לשם ולקרוא את דבריך. אין לי מושג איפה אתה רואה כאן נסיון השפלה.
4. הפעולה הראשונה שלך בחזרה כחבר פורום היא...קופי פייסט לעצמך. אירוניה ? צדק פואטי ? קתרזיס יווני ?
5. אני מקווה מאד שתצליח לגרום למישהו להחזיק שלט כזה. במיוחד אם השלט כולו יהיה עשוי מנייר לקמוס כתוב במיץ לימון.

עמוס, קצת קרדיט צריך להינתן לסומו. הוא ציטט בצורה מכובדת וציין ממי ומאיפה הוא מצטט...

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 11:53 am 
מנהל פורום

זה הריאיון המלא של פניני עם ליצן החצר רפאל נאה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L ... ivzakimnet

ודווקא ספורט5 יוצא בכתבה מעניינת שהקנס שהושת על פניני הוא בפועל נמוך בהרבה (בנטו):
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 33720.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 12:00 pm 
Hall of Famer

כתבה מעניינת, אך לא ממש נכונה. הם עשו את אותה הטעות שעשה פה פעם מישהו שניסה לחשב את תקציב השחקנים של מכבי, וחישבו את מדרגת המס הגבוהה על כל השכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 445 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: