סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 10:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 10:23 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לפי מה ששמעתי דיברו מאצלנו עם מכבי כבר בתחילת הקיץ הרבה לפני שהם חשבו להציע לו משהו. זה גם מה שאשתו של רוט טוענת. החוזה הכבד שלו לא בא להם בטוב. חוץ מזה, כולם יודעים שבלאט רצה את רוט כמו קדחת. זה היה עניין של ההנהלה של מכבי וכידוע אצלנו כולם אחוקים איתם, מילה של פיני לשמעון או פדרמן והם היו יורדים ממנו. בפועל נעשה בדיוק ההפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 11:20 am 
Sophomore

נראה לי שהקרדיט למגדל קצת מופרז, אסור לשכוח (כמו שצוין פה) שבזן הגיעו בלי סמית' ותומאס, ולאחר הכל מגדל הייתה צריכה התעלות יוצאת דופן של לימונד ופלס בשביל לנצח.
אם מגדל היו משחקים בלי הקרנף שלהם ופלס, ומנגד בזן עם הרכב מלא, אין לי ספק שזה היה נגמר בקלות לטובת בזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 11:49 am 
Junior

דוקא אתמול הקרנף לא תרם יותר מדי. פלס לעומת זאת תורם הגנתית בכל רגע שהוא על המגרש, אבל דוקא בהתקפה יש לו המון דקות מתות ואז הוא פתאום נכנס ל zone ומראה עד כמה הפוטנציאל שלו גבוה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 12:17 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לפטופ כתב:
נראה לי שהקרדיט למגדל קצת מופרז, אסור לשכוח (כמו שצוין פה) שבזן הגיעו בלי סמית' ותומאס, ולאחר הכל מגדל הייתה צריכה התעלות יוצאת דופן של לימונד ופלס בשביל לנצח.
אם מגדל היו משחקים בלי הקרנף שלהם ופלס, ומנגד בזן עם הרכב מלא, אין לי ספק שזה היה נגמר בקלות לטובת בזן.

אין ואקום. סמית שהוא כח התקפי בחיפה נעדר אז סטול ומקל לקחו על עצמם יותר וגם קלאת'יס. בסוף משחקים חמש על חמש ולחיפה סגל מספיק רחב לעמוד בכבוד על המגרש גם מול י"ם ביום התקפי טוב.
נקודה נוספת - מהדקה העשירית עד הדקה ה 40 י"ם עשתה לחיפה 27 הפרש.
ונקודה אחרונה - כשמקל היה על המגרש (37 דקות) חיפה וי"ם בשיוויון. 3 הדקות שישב על הספסל - 11 הפרש לי"ם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 12:46 pm 
Sophomore

טל כתב:
לפטופ כתב:

אין ואקום. סמית שהוא כח התקפי בחיפה נעדר אז סטול ומקל לקחו על עצמם יותר וגם קלאת'יס. בסוף משחקים חמש על חמש ולחיפה סגל מספיק רחב לעמוד בכבוד על המגרש גם מול י"ם ביום התקפי טוב.
נקודה נוספת - מהדקה העשירית עד הדקה ה 40 י"ם עשתה לחיפה 27 הפרש.
ונקודה אחרונה - כשמקל היה על המגרש (37 דקות) חיפה וי"ם בשיוויון. 3 הדקות שישב על הספסל - 11 הפרש לי"ם.

מסכים שאין ואקום, אבל צריך לזכור שאחרי הכל חיפה שיחקו עם סגל קצר, ומי שהחליף את סמית' זה קאר שלא פגע (ולא פוגע). אז ברור שלבזן יש סגל מספיק רחב, והם עמדו בכבוד מול מגדל ביום התקפי טוב, אבל ברור לי שאם סמית' ותומאס משחקים, אז הסיפור נראה אחר לגמרי, עם הואקום או בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 2:04 pm 
Hall of Famer

נדב, יחסית לכדורסל הישראלי מאמן ראשי במכללת רדפורד זה לא רקורד מרשים בכלל. להיות ג'י.אם בפילי (שם עשה עבודה מחורבנת), זה רקורד מרשים, רק לא ממש באימון כדורסל.

האמירה שאין ואקום היא אחת האמירות עם השימושים השגויים ביותר. נכון שאין ואקום בכדורסל, כלומר אם אתה מחליף שחקן של 20 נק' למשחק בשחקן אחר פחות טוב משמעותית, זה לא אומר שהקבוצה שלך תקלע פחות 20 נק', או את ההפרש בממוצע (נניח מנורמל פר דקה). אבל כשאתה מוציא שחקנים משמעותיים בקבוצה בוודאי שיש לכך השפעה ובדר"כ גם הקבוצה שלך תיפגע. זה בדיוק מה שקרה לחיפה בשני אספקטים. קודם כל העומק, היו חסרים שני שחקנים ברוטציה וזה גרם לשחקנים אחרים לשחק יותר מדי דקות ולמאמן לשתף שחקנים שפגעו במשחק של חיפה, שבמקרה וסמית' ותומאס היו כשירים הם היו רואים הרבה פחות פארקט. האספטק השני הוא כמובן היכולת של השחקנים הנעדרים. אתם חושבים שליכולת של דונטה סמית' לא הייתה משמעות בדקות שבהן חיפה החלה להתפרק? אתם חושבים שאם תומאס עם הגוף הגדול היה על המגרש, לג'וש דאנקן היה כל כך קל לחגוג בריב' התקפה?

דבר אחרון - פול סטול הוא אחד השחקנים הדוחים שיצא לי לראות. בחירת זריקות הזויה. מזכיר לי מאד את כריסטיאן דלמאו, עוד שחקן שסלדתי ממנו מאד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 2:09 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
נדב, יחסית לכדורסל הישראלי מאמן ראשי במכללת רדפורד זה לא רקורד מרשים בכלל. להיות ג'י.אם בפילי (שם עשה עבודה מחורבנת), זה רקורד מרשים, רק לא ממש באימון כדורסל.

ועוזר בקליפרס ובניקס? אמנם לפני הרבה זמן, אבל כמה מאמנים בישראל התחככו בעולם האימון של הNBA? ואתה יכול כעכבר NBA בכלל ואוהד סיקסרס בפרט לאהוב או לא לאהוב את מה שעשה בפילדלפיה, אבל אתה לא מקבל תפקיד כזה אם אתה "חייזר" לגבי כדורסל. בכל מקרה, לא אמרתי שגרינברג הוא הביאה של רד אאורבך, אבל בעולם שלנו שבו מאמנים שמגיעים מבליך ר"ג ורואים מכללות בוידאו נקראים "עכברים/מומחים/פריקים", אני לא רואה מקום לזלזל בגרינברג. מה גם, אגב, שהוא עושה עבודה לגמרי לא רעה בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 2:20 pm 
Hall of Famer

אני לא מזלזל בגרינברג, אבל אני גם לא חושב שהוא מוח כדורסל שבא להראות לנייטיבס איך משחקים עם הכדור העגול הזה. כמו שאתה יודע, בצוות של מאמנים באן.בי.איי יש לא מעט ולא אני ולא אתה יודעים מה הוא בדיוק עשה בתור עוזר מאמן בניקס ובקליפרס וכמו שאמרת זה היה באמת מזמן (אמצע שנות השמונים) ונמשך 3 עונות בלבד. הגיג הכל כך מפורסם שלו בתור הג'י.אם של פילי נמשך בדיוק שנתיים ואז הוא פוטר. אין לי מושג מה הוא עשה עד 2001, אבל אז הוא מונה לעוזר במכללת דרום פלורידה הקטנה ואח"כ עוזר של אח שלו בוירג'יניה טק. אח"כ הגיעה כמובן העבודה המפוארת ברדפורד, שמשם הוא פוטר בשל סקנדל גדול.

בקיצר, רזומה ממש לא משהו ולא מאמן שמאמנים ישראליים לא יכולים להסתכל לו היישר בעיניים וכמה מהם אפילו מעל גובה העיניים שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 2:38 pm 
Hall of Famer

גם לא אמרתי שהוא מוח כדורסל שבא להראות לנייטיבס וכו', אבל אני חושב שתרבות הכדורסל האמריקאית היא בפלנטות אחרות לעומת הישראלית, כך שאפילו הרזומה ה"לא משהו בכלל" של גרינברג גובר בהרבה על רוב המאמנים הישראלים. וכאמור, אנחנו רואים בעינינו שהוא אכן מאמן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 3:30 pm 
Junior

גרינברג מאמן מצוין, אני בכלל בעד מאמנים זרים בכדורסל הישראלי, מאחר ותמיד יש לי הרגשה שביצת האינטרסים פה כל כך ענפה שהשיקולים לבחירת שחקנים לא תמיד מקצועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 3:34 pm 
Hall of Famer

בוא נגיד שגם השיקולים של מאמנים אירופאיים לבחירת זרים הם לא תמיד מקצועיים, כולל הבכירים ביותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 5:27 pm 
Hall of Famer

אה, ורק יצאתי נגד האמירה של "אין ואקום" ובא עופר אשד בטור בידיעות והצדיק את הסלידה שלי מהמשפט הזה. זה בערך מה שהיה לאשד לכתוב על ההרכב החסר של חיפה - כשקבוצה מגיעה למשחק בהרכב חסר זה יכול להיות יתרון בין היתר בגלל שאין ואקום ושחקנים אחרים מעלים את הרמה שלהם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 5:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
פיני גרשון בטקס הנחת אבן הפינה לאולם החדש בחולון:
"באולם הזה אנשים יתנהגו אחרת מאשר באולם הפחים"
בהנחה שהוא לא התכוון שהם יתנהגו יותר גרוע, מה זה אומר על מה שהוא חושב על אוהדי חולון דהיום? אני בטוח שהם ימותו עליו עכשיו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 5:49 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אה, ורק יצאתי נגד האמירה של "אין ואקום" ובא עופר אשד בטור בידיעות והצדיק את הסלידה שלי מהמשפט הזה. זה בערך מה שהיה לאשד לכתוב על ההרכב החסר של חיפה - כשקבוצה מגיעה למשחק בהרכב חסר זה יכול להיות יתרון בין היתר בגלל שאין ואקום ושחקנים אחרים מעלים את הרמה שלהם.

*עידו אשד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 10:56 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
כידוע אצלנו כולם אחוקים איתם, מילה של פיני לשמעון או פדרמן והם היו יורדים ממנו. בפועל נעשה בדיוק ההפך.

פיני ופדרמן אחוקים? אתה סגור על זה? נראה לי שממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 11:32 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לאומית כתב:
כידוע אצלנו כולם אחוקים איתם, מילה של פיני לשמעון או פדרמן והם היו יורדים ממנו. בפועל נעשה בדיוק ההפך.

פיני ופדרמן אחוקים? אתה סגור על זה? נראה לי שממש לא.

כן, לגמרי. אולי לא אחוקים אבל ביחסים טובים מאוד. שלא לדבר על היחסים של פיני עם שמעון. בקיצור, אם היו ממש רוצים ומפעילים לחץ קל, רוט לא היה במכבי לדעתי.

ולגבי פיני, מראש חלק גדול של הקהל לא סבל אותו אבל בשבועיים האחרונים הוא כבר מתחיל להגזים. לא נשמעה מילה אחת שלו לטובת אוהדי הקבוצה אחרי הסיכול הממוקד שעשו חבריו לרדיו אופירה וברקוביץ אחרי פרשת רוט ואשתו. אוהדי חולון עדינים איתו כמו שאף אוהדי קבוצה אחרת באותו לא היו נוהגים. מילא היה פולט את החרא שלו ומביא מיליונים או מביא ערך מוסף כלשהו, בפועל הוא לא עושה דבר ובעיקר עסוק בליקוקים בלתי פוסקים לראש העיר, מעניין מאוד למה. אני מאמין שכבר מהמשחק הבא בו הוא יטריח את התחת השמן שלו לבוא, הוא ישמע מה הקהל חושב עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 11:43 pm 
Junior

חולון ובית"ר ירושלים, תאומים, שאפילו לא הופרדו בלידתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 11:48 pm 
Junior

arie כתב:
חולון ובית"ר ירושלים, תאומים, שאפילו לא הופרדו בלידתם.

תסתכל מסביבך ביציע, תהיה בטוח שיש שם פי 5 אוהדי בית״ר ממה שיש אצלנו... לא לדבר על זה שהבעלים שלכם, זה שביתר אותו כריש (משחק מילים ) אהב להשתעשע עם חולצה אדומה של מגדל וכובע צהוב של בית״ר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 11:59 pm 
Junior

אז הרצליה נגד גליל:

אין לי חשק לסיכום רציני, אז אתן בקטנות.
- קראקטר: גדול, מסיבי, ידיים מצוינות בריבאונד. שאב את ה 10 שלו כמעט בלי לקפוץ. גם את הנקודות עשה ללא הרבה מאמץ. נראה יעיל בפיקנרול, אבל ממוצע ביותר בהגנה, וזה מול הקו הקדמי החלש בליגה.
- ריינולדס: היה אחלה. שותף בעיקר ברבעים השני והרביעי, כנראה כי עוד לא התאמן מספיק עם הקבוצה. לא ברור איך הוא על 3.5 אס' קריירה, כי הוא ניהל בשקט כשנתנו לו והוציא כמה מסירות אמן. כשיתחבר יהיה יופי, אני מקווה.
- הרצליה ניצחה למרות 17 איבודים, מתוכם לא פחות משמונה (!) שהיו פשוט מ-ס-י-ר-ו-ת החוצה. זה היה מזעזע לצפייה.
- רוזפלט היה נזק היום על המגרש, וזה בא לידיי ביטוי בפלוס מינוס (9-). לא הצליח להתמודד עם כלום בהגנה והתחבא בהתקפה.
- סמית' מגלבוע הוא שחקן על הכיפאק, והיה אחראי על הנעילה של בק. בק הוציא היום את הנקודות שלו מהאקסטרה, אבל בהרבה שלבים הנעילה הזו החריבה את המשחק של הרצליה.
- יבזורי היה אלוהים היום ועשה סל מתי שרק חפץ, ואם המאמן שלו לא היה עושה היום רוטציה מגוכחת גליל גם הייתה מנצחת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 2:11 am 
Senior

למה אתה אומר שהקו הקידמי של הגליל הוא החלש בליגה? לא חושב שהאנטר, וואט וגרין הם קו קדמי חלש (בתוספת של סנדרס כגיבוי כלשהו), אפילו קו קידמי דיי טוב. לפני שבועיים הם התעללו בנתניה עם קו קדמי נהדר של מורגן את קילנגסוורת. בכלל גליל נראת לי כאילו בדרך הנכונה סה"כ והתוצאות שלהם בשבועות האחרונים היו לא רעות בכלל, וגם לפני זה מאז בעצם 2 מחזורי הפתיחה שבהם היא הובסה (על ידי ראשון ועל ידיינו) היא משחקת כדורסל יותר טוב, שבהתחלה הוביל להפסדים צמודים בבית לאילת, חולון והפועל ת"א ואחרי זה ל2 נצחונות. מתישהו חומר השחקנים של הגליל שהוא היום לא רע בכלל יצליח להכנס למומנטום ולעשות כמה נצחונות רצופים.

אני גם מעריך שהם יביאו בסופו של דבר 4 קליעה שהם מדברים עליו מתחילת העונה. אולי בנוסף ואולי במקום אחד השחקנים, אבל בסופו של דבר הם יביאו מישהו כזה כי למרות שהם קבוצת קליעה יוצאת מן הכלל (כנראה בגארדים הם הטובים בליגה, מבחינת קליעה) מבחינת הגבוהים אין להם אף אחד שיכול לקלוע מבחוץ (וזה משהו שלכמעט כל קבוצה בליגה יש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 2:43 am 
Junior

יש פה מישהו שראה מכבי נגד מכבי ויכול לספר התרשמות מלנדסברג ?
החסרון של פניני עזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 8:39 am 
Hall of Famer

לנדסברג קלע טוב והיה מעורב בהתקפה במחצית הראשונה, בשנייה נעלם למדי. אבל הוא חור ענק בהגנה, לא מזיז רגליים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 10:48 am 
Hall of Famer

טוב, נתניה נגד אלקטרה:

לאוהדי אלקטרה אין סיבות גדולות מדי לאופטימיות, קבוצה בינונית מאד, ממש לא ברמה שאתה מצפה לאור פערי התקציבים. למעשה, אלקטרה ניצחה לא מעט בזכות העובדה שהיא יכולה להעלות כל הזמן רגליים טריות מהספסל, לעומת נתניה שמשחקת עם רוטציה של 8 שחקנים כולל אלירן גואטה וטמיר אריאלי (25 דקות אתמול ומדד מינוס 3...). אלקטרה נצחה רק את הרבע הראשון במשחק, וההפסד שלנו הגיע הרבה בגלל חוסר נסיון של אריאלי-פרנקו עשה טעות להשאיר אותו על המגרש ברגעים המאד צמודים ברבע הרביעי-הילד פשוט פחד לעשות טעויות, וכשהרכז שלך הוא ילד שפוחד לעשות טעויות, הסבירות הגבוהה היא שהוא יעשה טעויות והוא אכן עשה.

אם אני סקאוט שעובד בשביל יריבות של אלקטרה ביורוליג, יש לי עצה אחת: לכו פנימה. ההגנה שלהם בצבע מזעזעת, לשון ג'יימס עוד יש את אפקט החסימות אבל שרמאדיני הוא בול עץ ותומאס בדיחה הגנתית של ממש. יש מעט מאד זרים שאלירן גואטה יכול לעשות עליהם קרש-סל, מסתבר שתומאס הוא אחד מהם. בכלל, תומאס נראה אתמול כמו זר לאומית ב', ממש לא כמו השחקן שטענו שהוא ואיפה זה ואיפה באסטון שההנהלה ניסתה למכור לאוהדים. קילינסוורת' עשה מה שהוא רוצה מתחת לסל, וגם מורגן נהנה מההגנה של האורחים. אלקטרה לא הראתה יכולת לשמור את הפיקנ'רול הפשוט ביותר, ואם מורגן את קילינסוורת' עושים עליהם 41 נקודות-גבוהים אירופאים רציניים יוכלו לחגוג הרבה יותר. המזל של אלקטרה הוא שיש לה את דווין סמית', וההגנה הבעייתית שלנו עליו היתה עוד סיבה להפסד.

בסך הכל אני יכול להיות מרוצה מההופעה של נתניה, מורגן הוריד את החלודה של הפציעה וחזר להזכיר כמה כשרון יש לו, כשקילינסוורת' מרוכז הוא באמת משחקני הפנים הטובים בליגה, וושינגטון קצת מופרע אבל סופר-מוכשר. הקו האחורי שלנו היה חלש מדי, בראדלי לא ממש הופיע למשחק, על אריאלי דיברתי וגם שולמן לא הורגש לטובה. יהוא עשה פאול מטומטם במיוחד בדקות הסיום ששלח את אלקטרה לקו ופרנקו העיף אותו מיד לספסל, זה היה מהלך שאהבתי מצד המאמן. הפסד רביעי רצוף, ובשבוע הבא לא מחכים לנו חיים קלים אצל החברים של סומו בראשל"צ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 12:26 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאתמול גם ג'יימס שמר מזעזע. שוב צבר עבירות די מהר, היה רך במאבקי הכוח אפילו יותר מכרגיל, ובעיקר - הוא נכנס לאחד המשחקים האלה שבהם לא מתחשמק לו לקפוץ לחסום. יש לו לפעמים כאלה. העבירה השלישית שלו במחצית הראשונה הייתה כל כך בוטה, שתי ידיים על הידיים של שחקן שפורץ בליי-אפ מולו, שהיה ברור שהדבר שהכי בא לו עכשיו זה לשבת לנוח על הספסל.
למעשה, מלבד היכולת האישית של סמית, היקמן, אוחיון ולפרקים גם אליהו, נראה לי שמכבי נעשית פחות טובה ככל שהעונה מתקדמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 12:32 pm 
Hall of Famer

ג'יימס אכן נכלל באלה שלא שומרים טוב, אבל ציינתי שאצלו לפחות יש את אפקט החסימות. תומאס, שרמאדיני ואליהו הם סתם פלגמטים חסרי מושג בהגנה.

היקמן גם לא הדהים במיוחד ביכולת אישית, אבל קלע שלשות חשובות בסיום שנבעו מהגנה בעייתית שלנו. דווין סמית' הוא השחקן היחיד באלקטרה שנראה רמה מעל הליגה, וזה לא מה שאמור לקרות בקבוצה בסדר גודל של אלקטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki, סאבוניס, פרארי ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה