סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ינואר 18, 2025 1:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 5:47 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
nadav_hacohen כתב:
החלק הכי מצחיק בסרטון הוא הפרצופים שמגי עושה אחרי טעויות. למעשה, רואים שמדובר בילד שעוד צריך להתבגר, אבל רבאק-כמה כשרון.

אגב, לא הבנתי מה כל כך מגוחך במהלך (נדמה לי שזה השני בסרטון) שבו הוא מקפיץ לעצמו לפולו דאנק. אחלה שואו טיים.

המגוחך היה שהוא עשה את ההצדעה המטופשת שלו כשהקבוצה במינוס 6... זה לא שהוא הלהיב את הקהל בנסיון לעורר אותם, סתם הצדיע לעצמו כמו טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 5:52 pm 
Hall of Famer

דווקא כישרון אני לא ראיתי. מה שכן ראיתי זה כלים פיזיים מדהימים. החסרון הגדול הוא כמובן אינטליגנציה המשחק, שאם נכנה אותה נמוכה, זה אפילו עלבון לאינטילגנציה, אבל גם יכולות הכדורסל שלו ממש לא בשמיים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 6:40 pm 
Hall of Famer

הכדרור שלו נדיר לסבן פוטר, וזה מעיד על קואורדינציה מפותחת. בתוספת הניתור המטורף והאורך הטבעי, יש כאן כלי התקפי אמנם לא חכם, אבל יעיל (11 נקודות בפחות מ20 דקות משחק, ב58% שדה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 6:41 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
nadav_hacohen כתב:
החלק הכי מצחיק בסרטון הוא הפרצופים שמגי עושה אחרי טעויות. למעשה, רואים שמדובר בילד שעוד צריך להתבגר, אבל רבאק-כמה כשרון.

אגב, לא הבנתי מה כל כך מגוחך במהלך (נדמה לי שזה השני בסרטון) שבו הוא מקפיץ לעצמו לפולו דאנק. אחלה שואו טיים.

המגוחך היה שהוא עשה את ההצדעה המטופשת שלו כשהקבוצה במינוס 6... זה לא שהוא הלהיב את הקהל בנסיון לעורר אותם, סתם הצדיע לעצמו כמו טמבל.

ההצדעה הזאת זה משהו שהוא עושה הרבה, מין סימן מסחרי. הסיטואציה היתה דאנק מדהים שצמצם את הפיגור ל4, עם הרבה מאד דקות לשחק בתוך הרבע השלישי. לא מצליח למצוא מה היה מגוחך בלתת לעצמו כבוד במצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 6:48 pm 
Hall of Famer

את האמת, לא יצא לי לראות הרבה משחקים של מגי, אבל כל פעם שראיתי את הכדרור שלו, זה לווה באיזה שטות של איבוד כדור. כלומר מאד יכול להיות שהוא חושב שיש לו כדרור נדיר והוא מנסה דברים שנראים בתחילה מרשימים, רק ההמשך הוא זוועה, בדיוק כמו בסרטון שהביאו פה, שהוא הצליח להעביר מאחורי הגב, אבל אחרי 2 כדרורים הוא איבד את הכדור ואת עצמו.

גם האחוזים לדעתי מרמים. הוא פינישר טוב מאד, אבל השאלה מהם האחוזים שלו כשהוא מחליט ליצור לעצמו זריקה. ממה שאני ראיתי ממגי, האחוזים לא טובים. אז במידה ואני צודק גם אם האחוז הכללי טוב, האחוז של מהלכים שקשורים לכישרון כדורסל, ולא לסט יכולות פיזיות, ממש לא מוצלח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 7:46 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

nadav_hacohen כתב:
sir charles כתב:
nadav_hacohen כתב:

ההצדעה הזאת זה משהו שהוא עושה הרבה, מין סימן מסחרי. הסיטואציה היתה דאנק מדהים שצמצם את הפיגור ל4, עם הרבה מאד דקות לשחק בתוך הרבע השלישי. לא מצליח למצוא מה היה מגוחך בלתת לעצמו כבוד במצב הזה.

הוא צמצם את הפיגור ל-6 ולא ל-4... והוא לא הסתכל אפילו לכיוון הקהל או נופף ידיים שיעודדו, הוא היה מרוכז בעצמו לחלוטין (ובמאמר מוסגר, זה גם לא היה דאנק כזה מדהים, חסרים שחקנים שמסוגלים למסור לעצמם כדור עם הקרש? במיוחד מגי) וזו לדעתי הבעיה הגדולה שלו -הוא לא מחובר למה שהקבוצה צריכה ממנו, עסוק במהלכים שלו עצמו ומנסה דברים שהוא לא ממש יודע, כמו ללכת לדאנק במתפרצת 2 על 1 מעל שחקן ולעשות תוקף, לנסות כל מיני זריקות בסיבוב בכוח בשביל להשיג ט"ד או לכדרר בין הרגליים, להתבלבל, לזרוק את הכדור ליציע ולהתרסק על חבר לקבוצה ואז כדי להוכיח את טענתי אפילו לא לעזור לשחקן לקום. מה שכן, אם הוא לא היה קיים היו צריכים להמציא אותו... רוב המהלכים שלו הם priceless :bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה