סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ינואר 18, 2025 10:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 1:38 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
האמת היא שהתוצאה ידועה רק בגלל שסיפרת לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 1:41 am 
Senior

לאומית כתב:
מפסידים לאנטוורפן מצנרת הליגה הבלגית 74:93 ועולים מהמקום השני. בשלב הבא, בית המוות עם פאריז, גראבלין וז'לנוקי ההונגרית שמשחקת השנה בליגה האדריאטית ותצטרף לליגה ההונגרית רק בפלייאוף. בית שאף קבוצה חוץ ממכבי לא היתה עולה ממנו.
ההפסד היום עלוב במיוחד, כי אם היינו מפסידים עד 14 נקודות היינו עולים מהמקום הראשון ומקבלים בית נוח הרבה יותר עם אולנדבורג, מינסק ואלסטר, מה גם שבפועל שיחקנו מול קבוצה שלא היה לה שום סיכוי מעשי לעלות, אלא ששבע דקות לסוף, במצב של שוויון 63 נפסקו שתי עבירות טכניות נגד הספסל שלנו, דקה לאחר מכן דייסון יצא ב-5 עבירות והתוצאה ידועה.

אני בנאיביות חשבתי כשקראתי את התקציר שאולי ניסיתם להפסיד בכוונה (2 עבירות טכניות של הספסל נשמע ככה) בשביל לא לעלות... אחרי הכל לקבוצה בלי כסף מעבר שלב זה בטח לא עוזר. אנחנו היינו במצב הזה לפני שנתיים וזה לא נגמר טוב. אבל כנראה שזה לא באמת מה שקרה. חבל בשביל חולון כי אם הבית שלהם באירופה באמת קשה כמו שלאומית מספר אז טוב זה לא יכול לעשות להם, לנסוע לאירופה פעם בשבועיים לקבל בראש ואז לחזור לארץ תוך יומיים-שלוש למשחק ליגה לא יעשה להם את החיים קלים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 1:59 am 
Junior

אני רוצה להאמין שהכל היה כשר אבל...המשחק שלנו הסתיים אחרון וכבר בתחילת הרבע האחרון היה ידוע מראש שמקום ראשון בבית זה מינסק בחוץ בסוף ינואר ואילו מקום שני בבית זה פאריז בחוץ...לשתי העבירות הטכניות צריך להוסיף עבירה חמישית של דייסון שבע דקות לסוף, דבר לא אופייני לדייסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: דניאל, סאבוניס ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה