סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 3:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 1:49 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראיתי ביציע העתונות ראיון עם עו"ד יעקב לירז, יו"ר הפועל ירושלים שהגיע לתפקידו זה כנציגו של המיליארדר הנעדר אגיאר. זו פעם ראשונה שאני נחשף לאיש, שעל פניו נראה רהוט, אינטיליגנטי, מסודר ופתוח לתקשורת במה שחשוב (סכומים, תקציבים, מצב עתידי)-כבר שינוי טוב ומרענן לעומת דני "אני נתתי את החיים להפועל, רק בזכותי היא קיימת, אישית רק נפגעתי מזה ותביאו פיצויים גדולים" קליין.

למרות תרבות הדיון הנמוכה להדהים ביציע (דוגמאות בהמשך), לירז הצליח להבהיר כמה נקודות:

1. לטענתו, גם אם תמיכה מכספו של אגיאר תסתיים מסיבות משפטיות כאלה ואחרות, התקציב של ירושלים לא יפגע ביותר מ4 מליון ש"ח לשנה.

2. כמי שהיה עורך הדין של רענן כץ, הוא טוען שעם בוא הארינה יש בהחלט על מה לדבר עם האיש.

3. אומר שיש מגעים ראשוניים עם 2 קבוצות משקיעים מחו"ל שקיבלו דו"חות כספיים וכמדומני שאף הגיעו או שנציגיהם הגיעו לפגישות עם ראשי המועדון.

אז אוהדי ירושלים, למיטב ידיעתכם והיכרותכם את המערכת, כמה אפשר לסמוך על הדברים האלה? האם אכן ההתרשמות היא שירושלים מנוהלת טוב יותר? האם יש כבר עבודות לבניית הארינה?

והבטחתי דוגמאות לגדולתם של פרשני היציע, אז הגדילו לעשות איל ברקוביץ' האידיוט המתלהם (שלפני כן טען שפלקאו מזכיר לו את אלון מזרחי) שתקף את לירז על כך שאמו של אגיאר לא קיבלה הזמנה למשחק ונאלצה לקנות כרטיס, ואחרי שסיים לצעוק בלי לחכות לשום תגובה של המרואיין קיבל את התשובה שהגברת המכובדת הגישה צו לבית משפט שאילו היה מתקבל, לא ניתן היה לשלם משכורות לשחקנים. שלמה שרף ישב והמהם, ומכיוון שפטור בלא כלום אי אפשר, הנחית את שאלת המחץ: "לא יכלתם להפרד מדני קליין עם איזה פרח, משהו"?. לשאלה העתונאית החשובה הזאת הוא קיבל את התשובה: היה טקס לכבודו של קליין, והוא מקבל הזמנות למשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 2:21 pm 
מנהל פורום

הארנה בעיצומן של העבודות, במצב מאוד מתקדם.
תמונה מלפני שבוע לערך (נלקח מצ'ה):

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 2:26 pm 
Hall of Famer

זה דבר משמח. לטענתו של לירז, שאני מניח שמגובה בעובדות, התכנון הסופי הוא להגיע לאולם שגדול יותר מנוקיה דהיום. דבר חשוב מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 2:28 pm 
Hall of Famer

למה זה דבר חשוב מאד להגיע לאולם שיותר גדול מנוקיה היום? מה זה תחרות למי יש יותר גדול? יש חיסרון בשפלה ובהרי ירושלים לאולמות של 15,000 איש? כרגע לא בטוח שהפועל ירושלים יכולה למלא באופן קבוע אולם של 5000 איש, שיתחילו משם. כמובן שחשוב שתהיה אפשרות להרחיב את האולם במקרה הצורך, רק לי יש הרגשה לא עמומה שמקרה הצורך לא יקרה בעשור הקרוב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 2:34 pm 
Hall of Famer

אני מניח שאם אכן הארנה תהיה יותר גדולה מנוקיה , נבחרת ישראל תוכל להתחיל לארח לשם , וגמרי הגביע והפיינל-פור יעברו לשם (למה זה חשוב אתה שואל? בעיקר לטענות המשעשעות שיגיעו מהכיוון של שמעון מזרחי , שפתאום לא יבין איך יכול להיות שגמר גביע אינו משוחק במקום נייטרלי....)

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 2:36 pm 
Hall of Famer

לדעתי זה חשוב מאד כי בראיה אסטרטגית קדימה, אתה לא אמור להסתכל על כמה הפועל ירושלים מביאה היום, אלא על מה אתה רוצה שיהיה בעתיד. בהחלט קיים צורך בישראל בעוד אולמות של רבבה ומעלה, ולאו דווקא רק לכדורסל. בגלל זה קצת מסתכל אותי שאוהדי הפועל ת"א מסתפקים באולם קטן יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 2:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בירושלים אין ספק שצריך אולם גדול מאד, לאו דווקא בשביל כדורסל. לדעתי, אגב, מי שימלא אותו הכי הרבה יהיו כנסים פרטיים של המגזר החרדי...
אבל למה בת"א אתה חושב שצריך עוד אחד, שוב, כשמדובר באירועים שהם לאו דווקא כדורסל?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 2:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא יוצא נגד נדב (שהאג'נדה שלו בעליל לא צריכה להתיישב עם הצרכים של הפועל), אבל מישהו חושב שהפועל הנוכחית יכולה להביא יותר מ3000 איש למשחק? שהקהל המפונק שלא חושב שנימברוק בבית זה משחק חשוב יגיע בהמוניו לראות את הרצליה או ראשון?

הסיקור של נדב בהחלט מחמיא ואופטימי, אבל כמו שהפועל נראית כרגע, מעבר שלה לאיצטדיון בסדרי הגודל של יד אליהו יגרום לה להיראות כמו העונה ההיא שאס"א נשים שיחקה במלחה (רמז - זה נראה רע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 2:56 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
זה דבר משמח. לטענתו של לירז, שאני מניח שמגובה בעובדות, התכנון הסופי הוא להגיע לאולם שגדול יותר מנוקיה דהיום. דבר חשוב מאד.

זה אחד מהמשימות של נדב נגד האויב האלקטרעי :-):

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 2:56 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
בירושלים אין ספק שצריך אולם גדול מאד, לאו דווקא בשביל כדורסל. לדעתי, אגב, מי שימלא אותו הכי הרבה יהיו כנסים פרטיים של המגזר החרדי...
אבל למה בת"א אתה חושב שצריך עוד אחד, שוב, כשמדובר באירועים שהם לאו דווקא כדורסל?

אני לא מאד בקיא בתפוסה של נוקיה ובצרכים המסחריים של עוד אולם בתל אביב, אבל דווקא מהזווית של הכדורסל מאכזב אותי לשמוע שאוהדי הפועל מסתפקים באולם של 3,000 איש. נשמע לי מעט מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 2:58 pm 
Hall of Famer

השאלה היא הכלל לא העונה הזו, העונה החשובה היא העונה הבאה, או יותר נכון - עונת הכניסה לארנה.
אין לי ספק שירושלים תביא כמות קהל נכבדה בתחילת ימי הארנה. זה לא רק הקבוצה - זה גם האולם החדש, הסקרנות, תחושת הנובלטי וההיסטוריה והרצון להיות חלק מזה. לעונה הנוכחית ולתוצאות שלה לא יהיה עם זה דבר וחצי דבר.
זה יהיה הזמן הקריטי שבו חייבת להיות לירושלים קבוצה מוצלחת, כי תיווצר פה תנופה, אבל בלי כדורסל התנופה לא תחזיק לאורך זמן. תחושת נובלטי דינה להתפוגג.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' דצמבר 12, 2012 3:01 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 3:00 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אני לא מאד בקיא בתפוסה של נוקיה ובצרכים המסחריים של עוד אולם בתל אביב, אבל דווקא מהזווית של הכדורסל מאכזב אותי לשמוע שאוהדי הפועל מסתפקים באולם של 3,000 איש. נשמע לי מעט מדי.

קודם כל מה זה "מסתפקים"? זה כסף שלהם?
דבר שני, הדבר הנכון לעשות הוא לבנות אולם בגודל הזה, עם תכנון שיאפשר להרחיב אותו בעתיד. אלא אם אתה חושב שהיום, ממש היום, הפועל יכולה להביא 5000 איש למשחק. אחרת זה בזבוז כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 3:05 pm 
Hall of Famer

לא כסף שלהם, אבל הם זכאים לדרוש דרישות שעומדות בקנה אחד עם ההגיון הבריא. והיות שאני משוכנע שהפועל ת"א יכולה להביא במשחקים גדולים לפחות 5,000 איש, אזי לדעתי הדרישה אכן עומדת עם ההגיון הבריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 3:06 pm 
Junior

כשת'רד "הפועל ירושלים בעונה הבאה" נפתח בדצמבר, אתה מבין שהמצב ממש קשה.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 3:10 pm 
Hall of Famer

אני ממש לא משוכנע שהפועל היום תביא יותר מ-5000 איש למשחקים גדולים, בהנחה שקבוצת החוץ לא מקבלת יותר מ-10% מהכרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 3:14 pm 
Hall of Famer

גם אם במיידי הם לא יכולים (ולדעתי הם בוודאי יכולים, לפחות לדרבי אבל גם למשחקים נגד ירושלים או חולון או "סתם" אם הקבוצה רצה בצמרת), שוב נכנס כאן העניין של ראיה לטווח ארוך. אם עיריית תל אביב מעוניינת באמת ובתמים לעזור לפתח כח כדורסל (ולא רק כדורסל) בנוסף למכבי בעיר, אולם גדול זה חלק אינטגרלי מהתהליך. זה עוזר למשוך משקיעים, זה עוזר לתדמית הקבוצה, ואני חושב שברור גם לך שאם מחר מגיע משקיע להפועל כמו שהיה גוסינסקי ומעמיד קבוצה כמו ההיא שנתנה למכבי 25 בראש בדרבי-5000 זה אפילו מספר צנוע יחסית למה שאפשר להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 3:18 pm 
מנהל פורום

נדב, מי אלה אוהדי הפועל שמסתפקים ב3000 מקומות? אני מקווה שלא התייחסת אלי, כי כמעט אף מילה במשפט הזה לא נכונה לגבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 3:20 pm 
Hall of Famer

אה, צר לי אם הובן לא נכון, ראי ואנוכי דנים כעת בהפועל מצרפלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 3:26 pm 
מנהל פורום

אה, אז תמשיכו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 3:35 pm 
Junior

ראובן כתב:
נדב, מי אלה אוהדי הפועל שמסתפקים ב3000 מקומות? אני מקווה שלא התייחסת אלי, כי כמעט אף מילה במשפט הזה לא נכונה לגבי.

ראובן, באמת שאם זה לא היית אתה, הייתי די בטוח שזה עוד שלב במשחק "מי הפועל האמיתית".

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:02 pm 
מנהל פורום

לא יודע לגבי משחקים, אבל אני חושב שבת'רד שכותרתו הפועל ירושלים זה מאוד הגיוני לפרש "הפועל" לפי ההקשר. בכל אופן, לא הייתי אירוני או משהו, פשוט לא הבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:02 pm 
Senior

אני לא רוצה לזלזל בדברי לירז, אבל בהתחשב בזה שחשבון פשוט הוא כנראה לא יודע אז הייתי לוקח כל מה שהוא אמר שם בערבון מוגבל ולא מאמין למילה שנאמרה שם.

בשלב מוקדם יותר של הראיון הוא אמר שאגאייר נתן 1.75 מיליון דולר לכל עונה. שזה בסביבות ה7 מיליון שקל ולא 4. ככה שבמקרה הגרוע מבחינתו בלי הכסף של אגייר זה סכום קרוב לכפול ממה שהוא אמר.

מעבר לזה, הוא טוען שהיה גרעון בגודל הכסף של השנה הבאה, ולכן השתמשו בכל הכסף שהיה. אני מאד מפקפק בזה, מתקשה להאמין שהיה לירושלים גרעון של כמעט 7 מיליון שקלים.

בכל מקרה, גם על פי לירז, בשביל להגיע לתקציב של ה20 מיליון שקל השנה + כיסוי הגרעון משתמשים בכמעט 14 מיליון שקלים שנשארו בקופה מהכסף של אגאייר. כשלירז גם אמר בראיון שאם לא היה מבוטל הצו שאמא של גומא הוציאה אז הם לא היו יכולים לשלם משכורות (מה שאומר שהם מתבססים כמעט ולחלוטין על הכסף הזה לפעילות שוטפת).

אם אני צריך להעריך (בלי שום מידע קונקרטי כמובן, אז אולי אני טועה) אז בלי מציאת משקיע רציני שישים את הסכומים של אגאייר בשנה הבאה התקציב של ירושלים יקוצץ בחצי.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך ד' דצמבר 12, 2012 4:05 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:04 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
אני מניח שאם אכן הארנה תהיה יותר גדולה מנוקיה , נבחרת ישראל תוכל להתחיל לארח לשם , וגמרי הגביע והפיינל-פור יעברו לשם (למה זה חשוב אתה שואל? בעיקר לטענות המשעשעות שיגיעו מהכיוון של שמעון מזרחי , שפתאום לא יבין איך יכול להיות שגמר גביע אינו משוחק במקום נייטרלי....)

ואם הארינה תהיה בדיוק בגודל של יד אליהו כל הדברים הללו לא יוכלו לקרות? ואם היא תהיה עם תכולה של 8,000 מקומות בלבד, זה יפסול את האולם? אני לא מבין למה האולם צריך להיות יותר גדול מנוקיה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:19 pm 
Hall of Famer

אגב, כמה אנשים מגיעים בממוצע למשחקי ליגה של אלקטרה שאינם דרבי או נגד הפועל ירושלים? סתם נגד איזו הרצליה או נתניה? וכמה מתוכם משלמים כרטיס? לדעתי, מספרים לא רציניים. אם ירושלים מכוונת בעתיד לקבוצה שתקבל רשיון ביורוליג, לא רואה סיבה למה לא לבנות באיזור הסד"ג של נוקיה (ואגב, "יותר גדול" זה לא 15,000, אלא כמדומני שלירז דיבר על 11,000 וקצת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:32 pm 
Hall of Famer

זה לא משנה כמה אנשים מגיעים בממוצע למשחקי מכבי בליגה, כי המנוי משולב וכל המנויים נמכרים. עכשיו תשאל את עצמך אם הפועל ירושלים יכולה למכור 5,000 מנויים לפני תחילת העונה?

ואם לירז דיבר על 11,000 מושבים, לא ברור לי למה טרחת לציין שחשוב שהתכנון הסופי הוא אולם גדול מנוקיה, למה פשוט לא לרשום שחשוב מאד שהתכנון הסופי מדבר על 11,000 מושבים?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה