סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 20, 2025 2:14 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:04 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני יכול להבטיח לך שהוא לא היה רציני. מה שמדהים זה שאתה רציני.

אגב, כמי שלא ראה כמעט אף משחק, איך קובי בהגנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מניח שזה תלוי את מי אתה שואל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:15 pm 
Junior

דווקא לי נראה שאפילו גדול אוהדי קובי יודה שרוב הזמן הוא שומר כוחות בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:18 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
דווקא לי נראה שאפילו גדול אוהדי קובי יודה שרוב הזמן הוא שומר כוחות בהגנה.

כלומר, אתה?

בחיי ההודעה הזו זה סוג של הישג, אפילו אמא שלו לא מגנה עליו כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:22 pm 
Junior

על מה אתה מדבר, איפה הגנתי עליו בציטוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:24 pm 
Hall of Famer

שומר כוחות למה? להתקפה המוגבלת בה הוא מככב?
הלייקרס מפסידים את המשחקים שלהם קודם כל בהגנה, הוא כמנהיג הקבוצה צריך לתת אקסטרה ולהוביל את הקבוצה להגנה טובה יותר. או שאולי קובי כמאמן-שחקן חושב שאפשר לנצח רק דרך ההתקפה, בייחוד כשהיא מסתיימת בזריקה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:32 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
מסכים שגם עם צוות מסייע חלש זה צריך להספיק למאזן חיובי, כשיש הגנה. התברר בדיעבד שללכת עם דאנטוני כשהרכז שלך בחוץ, מוציא אותך קירח מכאן ומכאן.
לא יודע אם צ'ארלס רציני, אבל יש מצב טוב שקובי כמאמן/שחקן זה מה שהכי יועיל ללייקרס כרגע (חוץ מטרייד).

:du_ma_et: וואו... (איפה באמת הסמיילי שמגלגל עיניים?)
מכירים את זה שמגיע לבד למגרש כדורסל , לבוש בגופיית NBA (רוב הסיכויים של קובי), לא מוצא אף מבוגר לשחק איתו אז הוא נטפל לשלושת הילדים בני ה-12 שמשחקים שם ומזמין אותם למשחק 1 על 3?... אז רוב הסיכויים שזה מה שיקרה אם קובי יהיה מאמן שחקן, או משהו בסגנון... הוא יעיף את כולם לספסל וישאיר רק את האוורד (ואולי ארטסט) לשחק איתם מול הקבוצה השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:33 pm 
Sophomore

פלאש,

ההישג- שכתבת הודעה שלא מגינה על קובי.

מתי אתה מגן עליו? ע"ע כל שאר ההודעות ובמיוחד זו שבעמוד הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:36 pm 
Junior

ATT , באמת כתבת את זה? אם קובי בגילו ישקיע את כל מה שיש לו בהגנה כל פוזשן, ועדיין בהתקפה מן הסתם הוא היחיד שיכול לייצר לעצמו זריקה כשהוא לא מקבל כדור בטווח 3 מטר מהסל, והוא גם צריך לנהל את ההתקפה, הוא יקלע ב40% מהשדה במקרה הטוב ויתפרק לגורמים בסוף השנה. בטח כשנאש בחוץ ואין אף שחקן אחר שיכול לנהל משחק/ליצור זריקות לאחרים ולעצמו, קובי צריך לשמור כוחות כדי שיהיה סיכוי לקלוע מספיק כדי לנצח. אולי כשנאש יחזור ויחזיק בכדור 50% מהזמן, אתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:42 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
לא יודע אם צ'ארלס רציני, אבל יש מצב טוב שקובי כמאמן/שחקן זה מה שהכי יועיל ללייקרס כרגע (חוץ מטרייד).

שזה ניתוח קר, לוגי ומחושב על פי כל הפרמטרים ההגיוניים וההסטוריה המודרנית של הNBA, בה מאמן-שחקן זו פרדיגמה מקובלת ויעילה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:48 pm 
Junior

קובי כתב:
פלאש,

ההישג- שכתבת הודעה שלא מגינה על קובי.

מתי אתה מגן עליו? ע"ע כל שאר ההודעות ובמיוחד זו שבעמוד הקודם.

איפה? אני ירדתי על הצוות המסייע בתגובה לטענות שהוא טוב. אבל אם זה הסאבטקט המרומז של כמה מהכותבים כאן- שקובי אשם, אבל הם חוששים לרשום את זה חד וחלק, כי הם לא רוצים להיכנס לעוד ויכוח, אז כן, בטח שאני מגן עליו, ולא כי אני מעריץ מושבע, אלא כי סתם מפריע לי שהוא האשם המידי בכל מצב. לא חושב שאפשר להאשים אותו במצב העגום כשהוא משחק כ"כ טוב בעונה ה17 שלו. הרי אם הוא היה קולע ב40%, כולם היו קוטלים אותו, ואם הוא היה מוסר הרבה וקולע מעט, היו קוטלים אותו שהוא לא זורק כמו פעם, וגם כשהוא קולע 29 למשחק ב49%, הוא אשם? הוא האחרון שאשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:52 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם הוא אכן "שומר כוחות בהגנה" אז הוא אשם בדיוק כמו שאר הקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:55 pm 
Sophomore

בוא נבהיר משהו, אין ספק שקובי משחק נהדר השנה והוא בטח לא הבעיה של הלייקרס.

עכשיו, הודעה כמו שנדב ציטט מעליך לא מאפשרת להתייחס לטענות נכונות שלך ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 4:59 pm 
Junior

כן הבנתי שכמה פה חושבים שקובי המאמן בעצם יגיד לכולם לזוז הצידה מהדרך שלו, ובעצם להישאר רק בצד ההגנתי של המגרש, אין לי עניין להגיב לזה.

מה שכן -מצחיק אותי שיש כאן אנשים שמצפים מהעוגן המרכזי בהתקפה שמשחק איזה 38 דקות לערב, כשהוא בן 34 עם קילומטראז' של אלף ומשהו משחקים לא כולל פלייאוף, שייתן את כל כולו בהגנה כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 5:05 pm 
Hall of Famer

אם אני הייתי המאמן שלו, הייתי אומר לו לתת את הכדור להווארד בבלוק כל התקפה אם זה מה שצריך כדי שהוא ייתן את כל כולו בהגנה. אין כאן הנחות. משחק ההגנה מתחיל מהתחייבות של הכוכב של הקבוצה וקובי הגדיר את עצמו ככזה. כרגע הלייקרס משחקים הגנה שלא תביא אותם לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 5:10 pm 
Junior

קובי בעונה אישית מדהימה בכל קנה מידה, בטח ובטח אם משווים את זה לציפיות.

א-ב-ל, כמו שרשמו, כוכבים כבר משכו קבוצות הרבה יותר גבוה עם סגל מסייע לא פחות גרוע.
אני אתן כדוגמא, למרות שזה כנראה יתחיל פה דיון אחר, את קליבלנד של לברון שהגיעו להישגים לא רעים עם סגל מסייע בינוני ומטה.
קובי לא אשם במצב הלייקרס, אבל מכוכב כמוהו, בוודאי בשילוב עם האוורד, מצופה לסחוב את הקבוצה לקצת יותר ממקום 12 במערב. אני חושב שהסיבה שכן יש אשמה כלפי קובי, היא שכמו שמקרה של הצלחה הוא יקבל את הקרדיט, הוא גם ייקח חלק מהאשמה ברגעים של כשלון.

ושמע, אתה אוהד הלייקרס עם הכי הרבה ירידות על הקבוצה שלו שאני ראיתי - גאסופט, וורד-שיט, היו לא מעט על פישר ובטוח היו לי עוד כמה שברחו לי מהראש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 5:13 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
אני יכול להבטיח לך שהוא לא היה רציני. מה שמדהים זה שאתה רציני.

אגב, כמי שלא ראה כמעט אף משחק, איך קובי בהגנה?

בוא נעשה הבדל בין "שומר" ל"יכול לשמור".
כשומר,יש לו יכולת הגנה גבוהות ללא ספק.
הבעיה מתחילה שלפעמים הוא לא ממש שם את הנשמה בהגנה - שזה קורה לא מעט.
בכלל סה"כ יש ללייקרס שומרים טובים - דוהון,ארטסט,האוורד,קובי,היל,איבנקס וגם גאסול הוא לא מישהו שנכנה "חור בהגנה" אבל כשזה מגיע לת'כלס המצב עצוב.
הם פשוט לא יכולים לנעול את הסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 5:17 pm 
Hall of Famer

אגב, ראיתי מעט מאוד מהלייקרס השנה לצערי, אבל לפחות סטטיסטית ההגנה של הלייקרס לא גרועה במיוחד, מקום 18 בספיגה למשחק (98.8), מקום 12 באחוזי שדה של היריבה (44.3%), מקום 10 באחוזי שלשות של היריבה (34.7%), ורביעית באחוזי עונשין של היריבה (72.9%, שזה אולי לא אומר הרבה על ההגנה שלהם פרט לזה שהם יודעים על מי לעשות עבירות, אבל זה גם אומר שהם לא מפסידים משחקים בגלל שהיריבות קולעות בצורה חריגה מהעונשין, אם כבר אז להיפך). הלייקרס היא גם קבוצת הריבאונד הכי טובה בליגה, לפחות בהפרש שבין הריבאונדים שהיא לוקחת לבין היריבות עם +5.7.

המקומות היחידים מאלו שבדקתי שבהם הלייקרס באמת ממוקמים אחרונים בליגה זה אחוזי עונשין (אחרונים עם 67.5%, תודות להווארד מן הסתם) ולפני אחרונים באיבודים (וכאן קומבינציה של קובי והווארד עם 7.1 איב' לשניהם ביחד בתוספת המחסור של נאש אשמים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 5:18 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
קובי בעונה אישית מדהימה בכל קנה מידה, בטח ובטח אם משווים את זה לציפיות.

א-ב-ל, כמו שרשמו, כוכבים כבר משכו קבוצות הרבה יותר גבוה עם סגל מסייע לא פחות גרוע.
אני אתן כדוגמא, למרות שזה כנראה יתחיל פה דיון אחר, את קליבלנד של לברון שהגיעו להישגים לא רעים עם סגל מסייע בינוני ומטה.
קובי לא אשם במצב הלייקרס, אבל מכוכב כמוהו, בוודאי בשילוב עם האוורד, מצופה לסחוב את הקבוצה לקצת יותר ממקום 12 במערב. אני חושב שהסיבה שכן יש אשמה כלפי קובי, היא שכמו שמקרה של הצלחה הוא יקבל את הקרדיט, הוא גם ייקח חלק מהאשמה ברגעים של כשלון.

ושמע, אתה אוהד הלייקרס עם הכי הרבה ירידות על הקבוצה שלו שאני ראיתי - גאסופט, וורד-שיט, היו לא מעט על פישר ובטוח היו לי עוד כמה שברחו לי מהראש...

זה פשוט בגלל שיותר משהוא אוהד של הלייקרס, הוא אוהד של קובי.
אם צריך לגמד את גאסול או פיל ג'קסון כדי להאדיר את קובי או להסיר ממנו את האשמה לשם כך אז למה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 5:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
איפה? אני ירדתי על הצוות המסייע בתגובה לטענות שהוא טוב. אבל אם זה הסאבטקט המרומז של כמה מהכותבים כאן- שקובי אשם, אבל הם חוששים לרשום את זה חד וחלק, כי הם לא רוצים להיכנס לעוד ויכוח, אז כן, בטח שאני מגן עליו, ולא כי אני מעריץ מושבע, אלא כי סתם מפריע לי שהוא האשם המידי בכל מצב. לא חושב שאפשר להאשים אותו במצב העגום כשהוא משחק כ"כ טוב בעונה ה17 שלו. הרי אם הוא היה קולע ב40%, כולם היו קוטלים אותו, ואם הוא היה מוסר הרבה וקולע מעט, היו קוטלים אותו שהוא לא זורק כמו פעם, וגם כשהוא קולע 29 למשחק ב49%, הוא אשם? הוא האחרון שאשם.

מה שמעניין הוא שמתחילת העונה כמעט כולם פה בפורום כותבים כמה קובי משחק טוב בניגוד ללייקרס כקבוצה ועדיין אתה מתעקש בהרבה מההודעות שלך להתגונן מבעוד מועד שכולם מחפשים את קובי... (הייתי מביא לך דוגמאות מהזמן האחרון אבל כמעט 40% מההודעות שלך מכילות את השם קובי כך שקצת היה קשה לברור)

FLASH כתב:
כן הבנתי שכמה פה חושבים שקובי המאמן בעצם יגיד לכולם לזוז הצידה מהדרך שלו, ובעצם להישאר רק בצד ההגנתי של המגרש, אין לי עניין להגיב לזה.

למה אין לך עניין להגיב דווקא לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 5:28 pm 
Junior

משחק ההגנה טוב לא מתחיל מהתחייבות של הכוכב שלך, ניוז פלאש, גם בריפיט קובי היה נח לא מעט בצד ההגנתי בעונה הרגילה (נראה לי שזה גם מה שאומרים על ג'ורדן לפני הפרישה השניה). ובלי קשר כדאי להפסיק לקשקש ATT, לא צריך לגמד את גאסול, הוא עושה עבודה מצוינת לעצמו, וגם פישר וארטסט חוו ירידה גדולה שמצדיקה כל ירידה עליהם. לפיל לא באתי בטענות, לגמרי להיפך.

מסכים עם שקי. ואני כבר אכתוב את הסטט' המדהימה שעדיין לא העלו: כשקובי מוסר 5 אס' ומעלה LA במאזן 8-2 חיובי, וכשהוא קולע 30+ LA ב1-10 שלילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 5:32 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
מסכים עם שקי. ואני כבר אכתוב את הסטט' המדהימה שעדיין לא העלו: כשקובי מוסר 5 אס' ומעלה LA במאזן 8-2 חיובי, וכשהוא קולע 30+ LA ב1-10 שלילי.

אז מה המסקנה? שקובי צריך למסור מדי פעם לחברים הגידמים/עקומים/חסרי יכולות שלו או להמשיך להפציץ 30+ במשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 5:41 pm 
Junior

sir charles כתב:
מה שמעניין הוא שמתחילת העונה כמעט כולם פה בפורום כותבים כמה קובי משחק טוב בניגוד ללייקרס כקבוצה ועדיין אתה מתעקש בהרבה מההודעות שלך להתגונן מבעוד מועד שכולם מחפשים את קובי... (הייתי מביא לך דוגמאות מהזמן האחרון אבל כמעט 40% מההודעות שלך מכילות את השם קובי כך שקצת היה קשה לברור)

FLASH כתב:

למה אין לך עניין להגיב דווקא לזה?

1. גם אם כמעט כולם מודים שהוא טוב השנה, מספיק שכותב אחד יגיד, נניח, "קובי טוב על חשבון הקבוצה", או נניח "אז מה המסקנה? שקובי צריך למסור או בלה בלה..." וזה כבר עילה לויכוח.

2. אין לי עניין, כי איך אני מחזיק מהשחקן בקצה השני של הסקאלה, כלא-אגואיסט. מבחינתי זה כמו לומר שטים דאנקן לא יהיה טוב כמאמן שחקן, חבל להגיב בכלל.

3. המסקנה שעדיף שקובי יתמקד יותר בלמסור לחברים, אבל גם אם לקלוע 29 נק' למשחק ב49% זה בודאי מועיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 5:45 pm 
Hall of Famer

פלאש, אתה מודע לזה שאין שום קשר ניתן להוכחה בין איך שדאנקן משחק לאיזה מאמן הוא יהיה? ההתייחסות שלך לרעיון העוועים של קובי כמאמן-שחקן לא רק כתכנית הגיונית אלא כ"פתרון הכי טוב חוץ מטרייד" הפכה אותך מבחינתי מאוהד קובי קיצוני על הסקאלה, לפארודיה אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 5:50 pm 
Junior

חייב להסכים פה עם נדב (לגבי התוכן, לא לגבי הסגנון) - השלכה מיכולת משחק של שחקן מסוים ליכולת האימון זה מרחק עצום.

לצורך הענין, על סמך מה אתה מניח שקובי יהיה מאמן שחקן טוב? כי הוא מכיר הכי טוב את קובי? שאלה אמיתית שאשמח לדעת מה כוונתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה