סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 20, 2025 2:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 5:57 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה זה מעניין איך קובי שמר בעונת הריפיט או איך ג'ורדן שמר לפני הפרישה או מה קובי יכול לעשות אם הוא רוצה?

השורה התחתונה היא שהלייקרס לא מצליחים להגיע למצב שבו הם קולעים יותר מהיריבה. שקבוצות כמו יוטה וקליבלנד קולעות מולן מעל מאה נקודות, שהשחקנים בקבוצה הם לא בדיוק קובץ עילויים מרשים, וקבוצה במצב הזה לא יכולה להרשות לעצמה שחקן שקולע 40 נקודות אבל "נח" בצד השני של המגרש. לא ראיתי שום סיטואציה שבה זה עבד. להיפך, זה בדיוק המבנה של קבוצות תחתית שיש להן סקורר תותח שהתרומה שלו בנקודות לא באה לידי ביטוי בטור הניצחונות.

רוני, כשאתה משווה את הלייקרס לקבוצות אחרות, קח בחשבון את העובדה שהמאזן שלהם משקר לטובה בגלל (עדיין) סידור משחקים די נוח. הם למשל עדיין לא שיחקו מול אף אחת מהגדולות במזרח בחוץ ולפחות עד לא מזמן היו להם פי שניים משחקי בית מחוץ. או בקיצור, לספוג מאה נקודות מקליבלנד לא נראה לי אותו הדבר כמו לספוג מאה נקודות ממיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 6:07 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא יודע אם קובי יהיה מאמן שחקן טוב, אני אפילו חושב שכמאמן בלבד הוא יהיה רע (אימפולסיבי מדי). אבל הלייקרס לא יכולים להיות במצב גרוע יותר. דאנטוני יקבל הזדמנויות עד אחרי שנאש יחזור שזה עוד הרבה. קובי רוצה שגאסול יישאר-אין טרייד בנתיים. ארבעה מחמישה המשחקים הבאים הם בחוץ... בעיני כל שינוי עדיף מכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 6:08 pm 
Hall of Famer

יש הבדל משמעותי בין "כל שינוי עדיף מכלום" (שגם לזה קשה להסכים, אבל ניחא) ל"קובי כמאמן-שחקן זה הכי טוב שאפשר חוץ מטרייד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 6:28 pm 
Junior

כי שאר האפשרויות הם?... אני חושב שזה יכול להועיל, סביר שלא. בכל מקרה דאנטוני מפוטר לא אופציה, טרייד על גאסול, גם קובי וגם דאנטוני מתנגדים בתוקף. פתרונות כמו היל בפאוור או דוהון/מוריס ל35 דקות כבר נוסו, לא עוזר.

הלייקרס עם 3 הפסדים רצופים, 4 מ5 המשחקים הבאים בחוץ, אין סיבה שפתאום דאנטוני יחשוב הגנה והם יתחילו לנצח בצרורות. מה האפשרויות? אם לא יהיה שום שינוי עד שנאש יחזור זה יכול להיות מאוחר אפילו כדי להיכנס לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 6:45 pm 
Hall of Famer

שמע, זה פשוט מרהיב איך שאתה סותר את עצמך.

אם דאנטוני מפוטר זו לא אופציה, איך קובי יהיה מאמן-שחקן?

ואיך יכול להיות שקבעת שקובי מאמן-שחקן זה הכי טוב שיכול להיות חוץ מטרייד, ואחרי זה טענת שאתה חושב שהוא יהיה מאמן רע אבל זה כדאי, כי כל שינוי עדיף מכלום?

לא מצליח לעקוב אחרי חמקמקות קו המחשבה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 6:49 pm 
Junior

לא יפטרו את דאנטוני כ"כ מהר, לפחות עד שנאש יחזור. קובי גם ככה אומר מה שבא לו, אז עוזר מאמן - יכול להועיל.
עכשיו תן אפשרויות טובות ללייקרס, כאלה שעדיין לא נוסו, חוץ מטרייד, מה האפשרויות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 6:51 pm 
Junior

דוגמא לאפשרות טובה קצת יותר מקובי עוזר מאמן - שחקן : להביא עוזר מאמן שיהיה אחראי על הגנה כמו ת'יבודו בבוסטון או בלאט בימי פיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 6:59 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
1. גם אם כמעט כולם מודים שהוא טוב השנה, מספיק שכותב אחד יגיד, נניח, "קובי טוב על חשבון הקבוצה", או נניח "אז מה המסקנה? שקובי צריך למסור או בלה בלה..." וזה כבר עילה לויכוח.

למה בדיוק כותב אחד שמדבר סרה בהוד קוביותו זאת עילה לויכוח? כל העם צריך להיווכח בגדולתו של ההוא אשר אסור להגיד את שמו ואחרת לא ניתן לחיות?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 7:07 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
לא יפטרו את דאנטוני כ"כ מהר, לפחות עד שנאש יחזור. קובי גם ככה אומר מה שבא לו, אז עוזר מאמן - יכול להועיל.
עכשיו תן אפשרויות טובות ללייקרס, כאלה שעדיין לא נוסו, חוץ מטרייד, מה האפשרויות?

לא הבנתי: אם קובי גם כך אומר מה שבא לו, אז למה צריך להדביק לו טייטל של "עוזר מאמן" כדי שהעסק יעבוד?

ומלבד ההצעה הפשוטה והטובה של שקי, אם מבינים שדאנטוני הוא הבעיה-אז כן, צריך לפטר אותו, ואם רוצים לחסוך את הכסף אז שיקחו בחשבון שפלייאוף כנראה לא יהיה העונה. אני ממש לא רואה איך הצעתך להקמת "ממשלת צללים" בראשות קובי תקדם את המועדון למקום טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 7:11 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
1. גם אם כמעט כולם מודים שהוא טוב השנה, מספיק שכותב אחד יגיד, נניח, "קובי טוב על חשבון הקבוצה", או נניח "אז מה המסקנה? שקובי צריך למסור או בלה בלה..." וזה כבר עילה לויכוח.

2. אין לי עניין, כי איך אני מחזיק מהשחקן בקצה השני של הסקאלה, כלא-אגואיסט. מבחינתי זה כמו לומר שטים דאנקן לא יהיה טוב כמאמן שחקן, חבל להגיב בכלל.

3. המסקנה שעדיף שקובי יתמקד יותר בלמסור לחברים, אבל גם אם לקלוע 29 נק' למשחק ב49% זה בודאי מועיל.

אני אתחיל מהסוף להתחלה:
3. לפי המאזן המסקנה שדוקא זה לא מועיל כשהוא קולע הרבה.

2. לא ממש הבנתי את הטענה...

1. אבל למה להתוכח? הרי ברור לך שחלק פה רושמים את הדברים האלה רק בשביל לעצבן אותך, ואני חייב להודות שזה משעשע כי אין גבול לדרכים שאתה יכול לגונן על קובי (ואיפשהו אני מעריך אותך על ההקרבה) אבל למה ההתנייה הפבלובית הזו? לא חבל על האנרגיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 7:17 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
למה בדיוק כותב אחד שמדבר סרה בהוד קוביותו זאת עילה לויכוח? כל העם צריך להיווכח בגדולתו של ההוא אשר אסור להגיד את שמו ואחרת לא ניתן לחיות?

בערך. מי יותר גרוע וייד או דרון ויליאמס? יש פה עילה לויכוח?

לפטר את דאנטוני (בהנחה שג'קסון לא אופציה) נראה לי בזבוז כי עוד לא ראינו מה דאנטוני יוציא מpick - roll של נאש-האוורד.
אני מסכים עם ההצעה של שקי. אמרתי "יש מצב טוב שקובי כמאמן-שחקן הכי יועיל...", ובכן: עדיף להביא עוזר מאמן הגנתי. השאלה מי. חבל שמסינה עזב, נראה לי ציוות מוצלח עם דאנטוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 7:27 pm 
Junior

FLASH כתב:
עמוס לב כתב:
בערך. מי יותר גרוע וייד או דרון ויליאמס? יש פה עילה לויכוח?

ווילאמס?
פאדיחה, אני לא בטוח בתשובה שלי, ואני גם לא בטוח שהבנתי את הנקודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 7:42 pm 
Junior

עמוס אוהב את שניהם.

קיירי אירוינג על קובי: that's the best player on the planet. אם היה לי שקל על כל פעם ששחקן/מאמן אמר את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 7:46 pm 
Junior

אם היה לי שקל על כל פעם שהייתה מביא לנו ציטוט של מישהו שאמר את זה

אתה באמת חושב שהיום קובי השחקן הטוב בעולם? ( בעולם שבו דוראנט ולברון מסתובבים )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 7:52 pm 
Junior

אז היו לך הרבה פחות שקלים ממני.... ולא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 9:33 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
האמירה של אירווינג זה עוד סיבוב של הסכין. זה לא "מסי מדהים, אני מתרגש שיצא לי להיות איתו באותו מגרש" אלא "נתתי עכשיו בראש לשחקן הכי טוב בעולם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 11:30 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
האמירה של אירווינג זה עוד סיבוב של הסכין. זה לא "מסי מדהים, אני מתרגש שיצא לי להיות איתו באותו מגרש" אלא "נתתי עכשיו בראש לשחקן הכי טוב בעולם".

אתה רציני? זה אמירה של שחקן that has been humbled. כולם זוכרים שאירווינג במחנה האימונים של הדרים טים "אתגר" את קובי למשחק 1 על 1 והם דיברו הרבה מאוד טראש טוק (בצורה חיובית כמובן, קובי היה האליל של קיירי בצעירותו) ובתקשורת שבחו ואמרו כמה הוא אמיץ, כמו שקובי היה אמיץ ללכת ראש בראש נגד ג'ורדן בצעירותו. אמנם אחר כך אירווינג שבר את היד ונופה מהדרים טים, אבל עדיין, לא שכחו את "התקרית" המשעשעת והיום הם נפגשו לראשונה וקובי בא במטרה מוצהרת להראות לאירווינג מי הבוס. כמו שג'ורדן היה אומר למאמנים "i'm gonna give your guy fifty tonight" בלי סיבה יוצאת דופן, גם הערב מהר מאוד זה התפתח למיני קרב 1 על 1 וברור מה הלך על המגרש.

כמובן שקובי הספיק לתת גג לאירווינג בבידוד באחד המהלכים, וזה דיי מגניב בהתחשב שלקובי היו רק 2 חסימות העונה עד הערב. אירווינג קיבל ממנו רק 40 הערב, הוא צריך לחשוב שהוא יצא בזול.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 11:38 pm 
Junior

ועדיין ידו של אירווינג יצאה על העליונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 11:44 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

אין לזה שום משמעות במשחק הפרטי של קובי ואירווינג. דוויין וייד ניצח עם מיאמי את הלייקרס יותר פעמים משאני יכול לזכור ועדיין אני לא חושב שהיה אפילו משחק אחד שבו קובי לא הביך את וייד ונתן משחק טוב יותר בבירור. כנ"ל בימים של מגריידי, גם כשהלייקרס היו מפסידים לאורלנדו עדיין קובי היה נותן משחק טוב יותר בכל פעם ופעם. בלי יוצא מהכלל. הפעם היחידה שאני זוכר שהיה duo באמצע משחק וקובי לא יצא עליון בבירור זה משחק 60 הנקודות של ארינאס בסטיפלס כשקובי סיים עם 50. אני אפילו לא זוכר מי ניצח במשחק ההוא ואין לזה משמעות. היום האגדה של קובי גדלה וכתבה עוד פרק. שימו עוד קיסם במדורה. זה מה שחשוב.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:05 am 
Junior

אתה רציני? קובי קלע 40 ומסר 2 אסיסטים והפסיד, ומולו אירווינג קלע 28 מסר 11 אסיסטים וניצח.

אם המשחק היה למי יש מדד טוב יותר, אז סחטין על קובי ( למרות שזה לא בפער רציני ) . אבל זה לא.

לקובי יש מספיק פרקים בספר באגדה שלו, הוא לא צריך אנשים שימציאו לו פרקים שכוללים הפסד לקבוצה עם מאזן 17-4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:07 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ונעזוב לרגע עוד ויכוח קובי שיצא משליטה (פתאום דמיינתי את הסצינה הנפלאה הזו מ-anchorman...
http://www.youtube.com/watch?v=Wu7xiJ_HD6c)

כבר דיברו פה על כמה ג'ייסון קיד נפלא השנה (שנה 18 שלו דרך אגב) אז רק לסבר את האוזן:
קולע באחוזים הטובים בקריירה (49.5% מהשדה, 92% מהקו, 53% מ-3 - 2 בליגה), חוטף כמעט כמו ממוצע הקריירה (1.9 למשחק), חוסם 0.6 (הכי הרבה בקריירה), מאבד רק 0.76 למשחק, מקום ראשון בליגה ביחס אס'/איב' ושני ביחס חט'/איב', PER 20.7 (המאזן השלישי הכי טוב בקריירה).
מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:09 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Iggy כתב:
אין לזה שום משמעות במשחק הפרטי של קובי ואירווינג. דוויין וייד ניצח עם מיאמי את הלייקרס יותר פעמים משאני יכול לזכור ועדיין אני לא חושב שהיה אפילו משחק אחד שבו קובי לא הביך את וייד ונתן משחק טוב יותר בבירור. כנ"ל בימים של מגריידי, גם כשהלייקרס היו מפסידים לאורלנדו עדיין קובי היה נותן משחק טוב יותר בכל פעם ופעם. בלי יוצא מהכלל. הפעם היחידה שאני זוכר שהיה duo באמצע משחק וקובי לא יצא עליון בבירור זה משחק 60 הנקודות של ארינאס בסטיפלס כשקובי סיים עם 50. אני אפילו לא זוכר מי ניצח במשחק ההוא ואין לזה משמעות. היום האגדה של קובי גדלה וכתבה עוד פרק. שימו עוד קיסם במדורה. זה מה שחשוב.

אומר הכל על קובי פאנס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:09 am 
Hall of Famer

ולכן, חבל שפלטון ולא הוא הרכז דה פאקטו של הקבוצה. הייתי מת לראות אותו חוזר למסור 7 אסיסטים ומעלה, כמו בימים הטובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:11 am 
Freshman

Iggy כתב:

למסגר.

sheky כתב:
ועדיין ידו של אירווינג יצאה על העליונה.

אני לא חושב שזה משפט שאיגי יכול להפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:17 am 
Sophomore

מעניין באמת מה קובי יעשה אחרי הפרישה.

ממש לא רואה אותו בתור מאמן או פרשן, אין לו סבלנות לאנשים.
אולי בתור OWNER כמו ג'ורדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה