סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 3:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 1:52 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
צוד כתב:
בואו נעשה פה סדר פעם אחת ולתמיד.
גליל גלבוע אכן הלכה למוקדמות בעונה שאחרי האליפות.
היא אכן עפה.
יול"ב רצו אותם, והם אפילו שיחקו שם, אלא שבהתחלה לא הרשו להם לארח בגן נר, אז הם אירחו במלחה.
את המשחק השלישי והאחרון בשלב הבתים כבר הרשו להם לארח בגן נר, וגם זה בזכות עזרה משימון.
עכשיו אפשר להמשיך להתווכח על זיריון, מי זאת הפועל האמיתית, ולמה קובי הוא הבסט קלוזר אין דה גיים גם כשהוא בכלל לא משחק אלא משתובב עם נדב בשיחים. (אה, שיט, זה קובי אחר).

אתה מתבלבל בין שני מקרים. במקרה השני גליל הייתה אמורה ללכת לשלב הבתים ביורוקאפ והועפה אחר כבוד כדי לפנות מקום לירושלים. זה היה המקרה שבו חיים אוחיון דיבר על מעשה נבלה, ובירושלים ענו "שבגליל יבדקו למה לא אוהבים אותם ביולב".
אבל היי, לא שיריון.
בוא תאמר לי צוד, מי אתה מהמר שישחק ביורוקאפ בשנה הבאה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 1:57 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
תשאל אותו גם מאיזה סיבה הוא חושב שאותה קבוצה תשחק שם....... האם בגלל שהיא ״תשוריין״ (שקר שהופרך בקלילות), או בגלל שהקבוצה שתסיים במקום השני תסרב להגיע לשם, אם היא לא תהיה אותה קבוצה כמובן (אשדוד, חיפה, חולון לדוגמא.....).

אה, ותשאל אותו גם על מי הוא יהמר שתשחק ביורוליג בעונה הבאה, זה נראה הימור יותר בטוח.......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 2:00 am 
Hall of Famer

אגב, כן שיריון, לא שיריון. מכבי לפחות לא מביישת את עצמה כמעט לעולם ביורוליג. הפועל ירושלים עושה את זה פעם בשנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 2:18 am 
Hall of Famer

לגביי חולון: לאחר שהיה סימן שאלה בנוגע להשתתפות של אבלינו הם פנו למנהלת ב-11/6/08 שיעזרו להם להשיג כרטיס למפעל. הסיכויים הוגדרו מראש כנמוכים מאחר וליול"ב היו קבוצות אלטרנטיביות שהם רצו יותר. בסופו של דבר, אבלינו שיחקה ביורוליג. בסופו של דבר חולון, שהייתה אמורה לשחק ביול"C קאפ לאחר שעלתה לגמר הפיינל פור של 08', ויתרה בסוף אותו החודש על השתתפות ביול"ב קאפ בגלל חוסר תקציב.

לגביי גלילבוע שאמורה הייתה לקבל זימון לשלב הבתים כמו שאלופה הייתה אמורה לקבל: למען האמת היא לא הייתה האלופה היחידה שקיבלה זימון למוקדמות ולא לבתים. שארלואה מבלגיה הייתה כמותה, כנ"ל כרונינגן מהולנד, כנ"ל בודוצ'נוסט, כנ"ל נימבורק. כמו כן הנציגה האוקריאנית ליורוליג באותה עונה לא הייתה האלופה אלא סגניתה (בודיוולניק) שאאל"ט ייצגה את אוקריאנה למרות שמריופול לקחה את התואר בגלל שקלול העונות הקודמות (שיטה לבחירת נציגות ליורוליג שקיימת בעוד כמה מקומות, ממה שזכור לי משיחה בעבר עם ירון ארבל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 5:22 am 
Sophomore

עופר האדום, מעניין שבת'רד הקודם נטשת את השיחה בנינו כשלא היה לך מה להגיד בנושא. עדיין מצדיק את השריון של ירושלים לעומת זה של מכבי? אה, שכחתי, אתה טוען שבכלל אין כזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 7:58 am 
Hall of Famer

אשעה לעצתו של עופר.
צוד, מדוע אתה חושב שירושלים תשחק שם?
האם שמת לב שעופר הציע לשאול אותך שאלת "מדוע כן" ולא "האם כן"?
האם אתה סבור שבמידה והשנייה תסרב, יפנו לזו שסיימה שלישית?
ובמידה והשנייה דווקא לא תסרב, האם אתה חושב שהיא באמת תשחק שם? או שמא תישלח לבדוק מדוע ביולב לא אוהבים אותה?

עכשיו, לשאלת ההגיון.
מישהו מבין מה ההגיון בלזריין את ירושלים ביורוקאפ?
המסורת שלה - מסורת נאה ביותר אבל נחלת העבר.
התוצאות שלה - כבר באופן רציף לאורך תקופה מביכות, נפילה בשלב הראשון מול קבוצות שהן במקרה הטוב בינוניות, רחוקות מלהיות אריות המפעל.
הקהל - כבר לא ממלא אפילו אולם קטן כמו מלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 8:24 am 
Hall of Famer

ערן כתב:
עופר האדום, מעניין שבת'רד הקודם נטשת את השיחה בנינו כשלא היה לך מה להגיד בנושא. עדיין מצדיק את השריון של ירושלים לעומת זה של מכבי? אה, שכחתי, אתה טוען שבכלל אין כזה...

ודאי שאני טוען שאין כזה, והעובדות תומכות בי.

בוא ננסח את זה בצורה הכי פשוטה :

האם קבוצה ישראלית שהיא לא מכבי תוכל להגיע ליורוליג (שלב הבתים) אם היא תיקח אליפות בארץ, והיא תרצה בזה? לא. => מכבי משוריינת ביורוליג.

האם קבוצה ישראלית שהיא לא הפועל תוכל להגיע ליורוקאפ (שלב הבתים) אם היא תסיים שנייה בארץ, והיא תרצה בזה? כן. => הפועל לא משוריינת ביורוקאפ.

זה הניסוח הכי פשוט שאפשר לתאר את העניין הזה, ועליו אי אפשר לחלוק, כי הוא מגובה בהוכחות חותכות. 

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 9:44 am 
Junior

פעם טל ויחיעם רבו.
אז יחיעם אמר לי: אני לא מדבר עם טל, אבל תגיד לה ש....
מכיוון שטל הייתה מטר ממני לא הייתי צריך להעביר לה את תוכן הדברים, והיא נחלצה לענות: כן? תגיד לו ש...
מהר מאד זה הפך לוויכוח שאני משמש בו כמתווך פאסיבי. ממש כמו כאן.
אז בעוד ראי ועופר מתווכחים דרכי, אספר לכם מעשה מאותה עונה.
המשחק השני שגלילבוע אירחה במלחה היה מול אולם ריק לגמרי. ישבנו ביציע בדיוק חמישה אנשים.
טרישטקנו להנאתנו עם השופט (שצחק מאוד כשצעקנו ״אופסייד״ באיזו התקפה מתפרצת של הרעים) ועם חיים אוחיון.
אחד החבר׳ה, קריית שמונאי במקור, שאל את אוחיון אם כבר מזיזים את המשחק מגן נר, אז למה לא לכפר בלום, והוא ענה שיול״ב לא הסכימו.
אז שאלנו אותו ״למה? הרי שיחקנו שם בעבר משחקי יול״ב?״
אז הוא ענה ״בגלל ששיחקנו שם בעבר״. וחייך חיוך מריר.

למי שלא יודע, הנה ההסבר: פעם, כשגליל עליון שיחקה באיזשהו מפעל של יול״ב (רק אורן יודע איזה, מן הסתם), הגיע משקיף של יול״ב לבדוק את האולם בכפר בלום. הוא הסכים לאשר את האולם בתנאי שיבוצעו בו אי אילו תיקונים.
עמית גל הבטיח שיהיה בסיידר, האולם אושר והכל סבבה. בפועל - אף אחד לא ביצע שום תיקון ושום בטיח.
יש מצב שלזה גם כוונה האמירה ״שיבדקו למה לא אוהבים אותם״.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 9:47 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה שנחמד הוא שהסיפור הזה שלך סופר כבר כמה וכמה פעמים, ועדיין משום מה צריך לספר אותו כל פעם מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 9:52 am 
Junior

זה בגלל מרי ג׳ין, ימח שמה. לא זכרתי שסיפרתי את זה.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 10:14 am 
מנהל פורום

אני לא משוכנע לגבי האם זה היה הסיפור המדויק על חמישתכם במלחה, אבל זה שהיול"ב כועסים על הגליל כי הם דרשו תיקונים בכפר בלום והגליל עבדו עליהם נאמר כבר כמה וכמה פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 11:51 am 
Hall of Famer

אז מה , כבר אי אפשר להשתמש בדמגוגיה של "הקבוצה תישלח לבדוק מדוע ביולב לא אוהבים אותה" , או כל מיני קשקושים של מרחק משדה תעופה , ג'קוזי בחדר שופטים וכו'? בעסה......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 11:52 am 
Hall of Famer

עופר, אני לא מבין למה אתה שוב חוזר ומנגן על השיריון של מכבי. אין מישהו שלא מכחיש זאת ואני חושב שגם ראי מסכים שהשיריון של מכבי בזוי (בעיני פחות בזוי בגלל מכבי, אלא יותר בגלל הקבוצות האחרות, כולל הפועל ירושלים הנכבדה). אז אפשר לפסוח על המשפטים של מכבי יותר משוריינת.

לגבי הפועל ירושלים - זה שהפועל ירושלים מגיעה למוקדמות היול"ב קאפ ללא הישגים שמצדיקים זאת, זה גם סוג של עיוות, לא? אז השאלה לגבי האם קבוצה אחרת יכולה להגיע לשלב הבתים לא רלוונטית, כי אנחנו פה מדברים על זימון ירושלים על סמך היותה הפועל ירושלים ולא אם מגיע לה להשתתף במפעל (כולל המוקדמות, כולל הכול) או לא. האם הפועל ירושלים משוריינת? אני מניח שאין משהו רשמי דה-פאקטו ואני גם מניח שאם קבוצה מישראל שאמורה להיות מוזמנת ליול"ב תתעקש, הם יגיעו וירושלים ימצאו את עצמם בחוץ אבל אני כן חושב שליול"ב יש מקום חם בלב לירושלים ובמקרה של ספק, מי שמוזמן, במקרים רבים לא בצדק, זאת הפועל ירושלים.

אם ירושלים היו צדיקים, כפי שהם אוהבים לצייר את עצמם במלחמות כנגד מכבי, הם היו צריכים לסרב לכרטיס שהגיע להם לא בדין. מאחר והם אנושייים אני בהחלט מבין למה הם לא דואגים לליגה הישראלית, אלא לעצמם והולכים לשחק ביול"ב קאפ. אני מבין באותה צורה גם את השיריון של מכבי. אם נותנים לך, לא תיקח?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 11:58 am 
מנהל פורום

איפה ראית שהפועל מנסים לצייר את עצמם כצדיקים?

יש הבדל בין להציג את עצמך כצדיק (וזו תהיה חוצפה גדולה מצד הפועל להציג את עצמה ככה), ובין להאשים קבוצה שפועלת בצורה הגיונית ולגיטימית על כך שהיא כביכול מושחתת. להזכירך מי שמעלים את מכבי זה לא עופר אלא אלה שטוענים שהפועל משוריינת בפועל ליורוקאפ, ואז ההשוואה למכבי היא בלתי נמנעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:05 pm 
Hall of Famer

מעבר לכך , לא זוכר את ראי בכל ת'רד של מכבי ביורוליג מסיים את ההודעה שלו ב"לא נורא , מקסימום יש שיריון (או זיריון) גם בעונה הבאה"......

אני גם לא רואה אף פעם את הפועל כ"צדיקה" , אבל לטעון שהיא משוריינת ליול"ב , כאשר פעם אחר פעם העובדות מדברות אחרת , זה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:06 pm 
Hall of Famer

הפועל ירושלים ודני קליין הציגו את עצמם מספיק פעמים כצדיקים שנלחמים על כבודו ועתידו של הכדורסל הישראלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:10 pm 
מנהל פורום

דוגמאות?

(ואני מדבר מ15 השנה האחרונות, לא מהתקופה בה זה היה נכון)

בכל אופן, זה עניין סמנטי והרי אף אחד כאן לא יגן על דני קליין. הנקודה היא שבאים אנשים ומאשימים את הפועל בדבר לא נכון ומאשימים אותה שהיא מנוולת כשהיא לא עושה שום דבר רע, ואתה נכנס לדיון ומאשים את עופר.

אגב, צריך כמובן להגיד שכבר חמש שנים בערך (מאז הנהגת הפיינל פור בארץ) שאין שום רע בשיריון של מכבי, ושאם ההשוואה היא לא "מכבי והפועל המרושעות לוקחות מהליגה מה שלא מגיע להן" אלא "קבוצות הליגה האפסיות מאפשרות למכבי ולהפועל לשחק באירופה על חשבונן" אז זו בהחלט השוואה הגיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:24 pm 
Hall of Famer

אין לי משהו ממש קונקרטי, אבל היו מספיק מאבקים ב-15 השנים האחרונות, כולל מיקום הגביע, כולל ד"שד"ש, כולל הפיינל פור. יש לי הרגשה עמומה שבדיונים הללו הפועל ירושלים לקחה צד אגואיסטי (שזה בסדר) והציגה מאבק אלטרואיסטי.

אני לא מאשים את עופר בכלום. אני רק אומר שההאשמות על מכבי, כשתוקפים את הפועל זאת תגובה פבלובית ולא רלוונטית לעניין. שיוציא את מכבי מהויכוח וימשיך להסביר לראי למה ירושלים לא משוריינת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:27 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
האם הפועל ירושלים משוריינת? אני מניח שאין משהו רשמי דה-פאקטו

אין דבר כזה "רשמי זה פאקטו". באופן רשמי זה דה יורה. זה לא קיים. דה פאקטו זה מה שקיים בשטח, וזה קיים גם קיים, רק מחודש מדי שנה. כי "אלה כללי יולב", "הם יכולים לתת למי שהם רוצים", וכו'.
אבל אני מוכן להתפשר ולהגיד שירושלים מזוריינת דה פאק יו.
אתה יודע מה מצחיק פה? שהזיריונים השרירותיים קיימים היום דווקא ביורוקאפ... שם באמת יולב יכולים לתת כרטיס למי שהם רוצים בלי שום הסבר. דווקא ביורוליג, מאז שעברו לשיטת הרשיונות, קבוצה משוריינת יכולה לאבד את השריון שלה על בסיס הישגי וניתן למדידה, ויולב הוציאו מידיהם את היכולת לשריין שרירותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:29 pm 
מנהל פורום

מיקום הגביע היה ב1998. הפיינל פור הושג בתמיכה מלאה של הפועל ירושלים ודני קליין. איפה כאן הצדיקות? אלא אם אתה טוען שזו צדיקות לתמוך בפיינל פור ואז אפשר לסיים את הדיון כי כנראה שאנחנו מבינים את המושג אחרת.

ועופר מתייחס למכבי כי מאשימים את הפועל שהיא כמו מכבי. אם מחר אני אגיד לך שהכתיבה שלך מזכירה לי את יאיר לפיד, ואתה תביא ציטוטים מיאיר לפיד שמפריכים את זה, אז לא יהיה לך מוזר אם אני אגיד "מה אתה מעלה את יאיר לפיד פתאום"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:37 pm 
Hall of Famer

ככה הדיון המלבבב התחיל

ראי שעל הקיר כתב:
ההדחה הכי משפילה, מהבית הכי קל אי פעם. אולי חוץ מההדחה נגד קלוז' ב-2005.
להתראות בזיריון בשנה הבאה.

עופר האדום כתב:
גם אם חוזרים על שקר וכו׳...... מעניין שעל השריון של מכבי בעונה הבאה ביורוליג (השיריון האמיתי היחיד בענף) לא תכתוב......

תראה לי איפה האשימו פה את ירושלים שהיא כמו מכבי. ראי זרק את הבדיחה הקבועה שלו על זיריון ועופר זרק את התגובה הקבועה שלו על כך שמכבי משוריינת. קצת כמו דיוני קובי, לא?

הגביע מאז עבר באשקלון ובנהריה ואז חזר ליד אליהו וגם על זה היו מאבקים. והפיינל פור הושג בתמיכתם של הפועל ירושלים ואח"כ כשהמצב השתנה לטובתם, ירושלים כבר לא כל כך היו בעד הפיינל פור. זאת צדקנות לתמוך בפיינל פור כמשהו שיקדם את הכדורסל הישראלי.

ראי אתה יכול לחזור כמה שאתה רוצה על זיריונים (בעצם למה לייעץ לך לעשות מה שאתה במילא עושה?), למעט הסיפור עם גלבוע, לא זוכר פעם אחת שקבוצה ישראלית לא קיבלה כרטיס ביול"ב בגלל שהוא ניתן להפועל ירושלים. זה שביול"ב מעדיפים לתת את הכרטיס שהתפנה לירושלים על סמך בסיס אישי? זה נכון, זה עדיין לא שיריון? זה שביול"ב מעדיפים שהפועל ירושלים תהיה נציגת ישראל ולא קבוצה אחרת מהליגה שלנו, זה כנראה גם נכון ואפילו מובן לאור ההתנהלות של שאר קבוצות הליגה.

ואם ביול"ב מחליטים שהם נותנים וויילדקארד למי שהם רוצים, מה הטענה שלך לירושלים. זה לא שירושלים הקבוצה היחידה באירופה שמקבלת וויילדקארד

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:49 pm 
מנהל פורום

אני נכנסתי לדיון באמצע (עם ההערה של ערן), אבל בכל אופן, קבל תיקון ואני לא אשווה את הכתיבה שלך לזו של יאיר לפיד, אלא אאשים אותך שאתה הולך לפוליטיקה על בסיס קסמך האישי והיותך מקושר היטב לעולם התקשורת ואז לא אבין למה הכנסת את השם של לפיד לדיון.

הגביע עבר מיד אליהו לכמה שנים בדיוק בגלל המאבק ב1998. כשהוא חזר ליד אליהו הפועל כבר לא התנגדה. ולזכותו (?) של דני קליין ייאמר שהוא הקפיד להגיד שהוא בעד הפיינל פור לאורך כל הדרך, גם אחרי שהתברר שהפועל מפסידה ממנו לא פחות ממכבי. זו בכל אופן לא צדקנות, אלא טפשות וקוצר רואי וחמדנות. צדקנות זה בדיוק ההיפך - להגיד "אנחנו רוצים אליפות אבל רק אם היא תושג בסידרה של חמישה משחקים לפחות". משהו סטייל ההתעקשות של קארל לואיס לא להתחרות בגבהים מעל פני הים.

אבל חבל על הדיון המשני הזה, מה גם שהמשך ההודעה מעיד שאין בינינו באמת מחלוקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 1:05 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
ככה הדיון המלבבב התחיל

ראי שעל הקיר כתב:
ההדחה הכי משפילה, מהבית הכי קל אי פעם. אולי חוץ מההדחה נגד קלוז' ב-2005.
להתראות בזיריון בשנה הבאה.

עופר האדום כתב:
גם אם חוזרים על שקר וכו׳...... מעניין שעל השריון של מכבי בעונה הבאה ביורוליג (השיריון האמיתי היחיד בענף) לא תכתוב......

תראה לי איפה האשימו פה את ירושלים שהיא כמו מכבי. ראי זרק את הבדיחה הקבועה שלו על זיריון ועופר זרק את התגובה הקבועה שלו על כך שמכבי משוריינת. קצת כמו דיוני קובי, לא?

הגביע מאז עבר באשקלון ובנהריה ואז חזר ליד אליהו וגם על זה היו מאבקים. והפיינל פור הושג בתמיכתם של הפועל ירושלים ואח"כ כשהמצב השתנה לטובתם, ירושלים כבר לא כל כך היו בעד הפיינל פור. זאת צדקנות לתמוך בפיינל פור כמשהו שיקדם את הכדורסל הישראלי.

ראי אתה יכול לחזור כמה שאתה רוצה על זיריונים (בעצם למה לייעץ לך לעשות מה שאתה במילא עושה?), למעט הסיפור עם גלבוע, לא זוכר פעם אחת שקבוצה ישראלית לא קיבלה כרטיס ביול"ב בגלל שהוא ניתן להפועל ירושלים. זה שביול"ב מעדיפים לתת את הכרטיס שהתפנה לירושלים על סמך בסיס אישי? זה נכון, זה עדיין לא שיריון? זה שביול"ב מעדיפים שהפועל ירושלים תהיה נציגת ישראל ולא קבוצה אחרת מהליגה שלנו, זה כנראה גם נכון ואפילו מובן לאור ההתנהלות של שאר קבוצות הליגה.

ואם ביול"ב מחליטים שהם נותנים וויילדקארד למי שהם רוצים, מה הטענה שלך לירושלים. זה לא שירושלים הקבוצה היחידה באירופה שמקבלת וויילדקארד

אז מה יכולה להיות הטענה למכבי? זה היול"ב שרוצים לחתום איתם על חוזה. מכבי וירושלים טהורות כמו השלג בסקנדינביה והארץ צהלה ושמחה.

לא.

בליגה מתוקנת ובארגון רציני (שהיול"ב לא נכלל הקטגוריה הזו) קבוצות היו מקבלות מיקום באירופה לפי הישגים, ולא מסכימות להיכנס בקומבינות כאלה ואחרות.

בכדורגל לא זוכר מקרה שקבוצה השתתפה באירופה בלי קשר להישגים שלה, אולי חוץ מהעונה אחרי הזכיה של ליברפול בליגת האלופות.

חף פשע עד שתוכח אשמתו, אז לא ניתן להוכיח שהפועל ירושלים מונעת במכוון את כניסתן של קבוצות אחרות ליורוקאפ כדי שהיא תוכל להיות שם, אף שזה נראה סביר מאוד.
מה שכן, אין לה שום בעיה לקבל "ווילדקארד" (ממש פרוע הקלף הזה אה?) על חשבון קבוצות שסיימו במיקום גבוה מהם, ואכן רוצות להשתתף במפעל. אז פאקינג מה אם הקבוצה במקום השני לא רצתה? זו סיבה לפסול 4-5 קבוצות אחרות שסיימו לפניכם? זה נותן לכם לגיטימציה לשריון? אתם מבינים למה הפכתם למכבי 2? אתם מבינים למה אף אחד כבר לא מקשיב לטענותיכם נגד מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 1:26 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אני נכנסתי לדיון באמצע (עם ההערה של ערן), אבל בכל אופן, קבל תיקון ואני לא אשווה את הכתיבה שלך לזו של יאיר לפיד, אלא אאשים אותך שאתה הולך לפוליטיקה על בסיס קסמך האישי והיותך מקושר היטב לעולם התקשורת ואז לא אבין למה הכנסת את השם של לפיד לדיון.

ראובן, אני חושב שההשוואה הנכונה היא לא ליאיר לפיד, אלא פשוט לויכוחי קובי. מישהו (טוב לא מישהו, עוד פעם ראי) זרק הערה על שיריון ירושלים וכמו בניסוי של פבלוב טוב, מישהו (טוב, ללא מישהו, עוד פעם עופר) כמובן קם להגן על שמה של הפועל ירושלים. זה ריטואל מחזורי בפורום הזה שמתרחש פעם בשבוע וחצי והתוצאות הן תמיד אותן תוצאות לא מספקות. זה בדיוק זהה לאמירה של פלאש על כך שמספיק שמישהו אחר מפקפק ביכולתו של קובי בשביל לפתוח עוד ויכוח קובי בראיינט מחדש ומרענן (not).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 1:28 pm 
Hall of Famer

אגב, לא ראיתי שהוזכר, אבל העבירה הטכנית שקרייג סמית' חטף בדקות הסיום חטף היתה אחת המטומטמות שראיתי. הוא עשה צעדים, במקום להתבאס בשקט הוא התחיל לצעוק ולעשות תנועות לשופט, אתה אומר לעצמך "אידיוט, עוד יש לכם סיכוי להגיע להפרש, אתה תקבל טכנית!", הוא ממשיך, ואז מקבל טכנית והורס סופית את הסיכויים. איזה טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: RREEDDTT ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה