סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 6:20 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 10:40 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב,אז מכיוון שהניקס לא משחקים שי לא יפתח ת'רד.
יוטה מנצחת את סן אנטוניו משלשת באזר של מו ויליאמס 99-96 אחרי שסן אנטוניו שומטת יתרון של 6 נק' בדקות הסיום.דאנקן ופארקר עם 22 נק' כשדאנקן מוסיף 21 ריב' ו6 חס' ופארקר עם 7 אס'.אצל יוטה בלטו מילסאפ עם 24 נק'(12 ריב', 5 אס'),ג'פרסון עם 21 נק' (חטף 5 חס')והיוורד עם 19 נק'(7 ריב' ו6 אס').

ממפיס מפסידה לסאנס אחרי משחק צמוד 80-82 מסל ניצחון של דראגיץ'(הפסד שני רצוף אם אני לא טועה).אצל ממפיס בלטו רודי גיי עם 21 נק' (11 ריב'),רנדולף 18 נק'(10 ריב') וגאסול 15 נק'(6 חס').

מינסוטה-דנבר 105-108.אצל מינסוטה:פקוביץ' 22 נק' ו11 ריב',קירלנקו 18נק' ובראה עם 17 נק' ו8 אס'.קווין לאב ביום קליעה של 3מ17 וגם נראה שהסתבך בעבירות.סיים עם 8 נק' ו14 ריב'.בדנבר בלטו פאריד עם 26 נק' ו14 ריב',גלינארי עם 24 נק' ולאוסון עם 17 נק' ו11 אס'.

אוקלהומה-ניו אורלינס 88-92.דוראנט עם 35 נק'(9 ריב') מרטין עם 17נק' ווסטברוק עם 14 נק' ו9 אס'.בצד השני רוברטס עם 16 נק' ואנדרסון עם 14 נק'(7 ריב' ו5 אס').

יוסטון-וושינגטון 93-99.הארדן עם 31 נק',פרסונס עם 18 נק' ו8 ריב'.אצל וושינגטון ביל עם 20 נק' ו6 אס',אוקאפור עם 19 נק' וקרופורד עם 17 נק'(8 ריב' 5 אס' ו6-18 מהשדה).

מילווקי-סקרמנטו 85-98.ג'נינגס עם 19 נק',אליס(11 אס' ו8 ריב') ומבה א-מוטה(או איך שלא כתובים את זה) עם 17 ואיליאסובה שבחמש המשחקים האחרונים מתחיל להתאושש מהפתיחה הזוועתית עם 16 נק' ו14 ריב'.אצל הקינגס אוונס עם 17 נק' וסלמונס,עוד אחד שנזכר שהוא שחקן כדורסל ,עם 16 נק'.

בוסטון מנצחת את דאלאס אחרי שתי הארכות 115-117.פירס עם 34 נק',רונדו שפספס ט"ד על חודו של ריבאונד עם 16 נק',15 אס' ו9 ריב'.אצל דאלאס מאיו עם 24 נק'(9 איב'),קוליסון עם 20 נק'(7 איב') ושון מריון 16 נק' (11 ריב' ו7 אס').

מיאמי שומטת יתרון 3 נק' בדקות הסיום מול גולדן סטייט ומפסידה מסל ניצחון של גרין 97-95.לברון עם 31 נק',בוש עם 21 נק'(13 ריב') וויד ואלן עם 14 נק'.
אצל גולדן סטייט בלט תומפסון עם 27 נק'(7 ריב',5-13 מעבר לקשת),לי 22 נק'(13 ריב'9 וג'ק עם 20 נק' ואסיסט יפה לסל הניצחון.

קליפרס-שארלוט 94-100.פול(10 אס') ,גריפין ובארנס עם 19 נק'.אצל שארלוט בלטו מולנס עם 19 נק'(8 ריב') וווקר עם 17 נק'.

שיקאגו-פילי 89-96.נואה עם 21 נק'(7 ריב' 5 אס' ו3 חס'),דנג עם 19 נק' (12 ריב') בלינלי עם 16 נק'.רובינסון פתח בחמישייה וסיים עם 14 נק'.
אצל פילי בלטו הולידיי עם 26 נק'(9 אס') וטרנר עם 16 נק'(8 ריב').

אינדי-קליבלנד 81-96 .פול ג'ורג' עם 27 נק' ו7 ריב',ווסט 18 נק' 9 ריב' ו7 אס' והיל עם 17 נק' ו7 ריב'.אצל קליבנד מיילס עם 28 נק' שוב,אירווינג לעומתו נתקע על 9 נק'.

אטלנטה-אורלנדו 80-86.אפללו עם 16 נק'.אצל אטלנטה סמית' 11 ריב' ו5 חס') וטיג עם 16 נק'.

נטס-טורונטו 88-94.אצל הנטס ג'ונסון עם 23 נק' ,ווטסון עם 16 נק'(4\4 לשלוש).אצל טורנטו אד דיוויס וקלדרון עולים בחמישייה במקום ברניאני ולאורי הפצועים.
דיוויס עם שיא קריירה בנקודות(24 נק' ו12 ריב'),ואלינצ'ונאס עם 15 נק' וקלדרון עם 10 נק' ו15 אס'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:22 pm 
Junior

מפתיע לטובה ההתבגרות/התחברות של הוורירס בהמלך השנה האחרונה.
מקבוצה מאוד חלשה עונה שעברה הם הפכו להיות קבוצת פלייאוף העונה עם נצחונות יפים על מיאמי, קליפרס והנטס (פעמיים), וזה עוד בלי בוגוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:56 pm 
Freshman

שיין בטייה עדיין לא מתפקד, לאבד ככה שחקן בשניות הסיום זה לא דבר שרגילים לראות מאחד משחקני ההגנה הטובים בליגה נכון לעונה שעברה. בלעדיו הם כנראה פשוט הרבה פחות טובים אחרת אני לא מצליח להסביר את היכולת הפושרת שלהם, על אף המאזן הטוב סה"כ. אין זכר לקבוצה שפירקה את אוקלהומה בגמר, אני מקווה שהם באמת שומרים כוחות לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 1:13 pm 
Hall of Famer

מישהו ביקש נצחון של גולדן סטייט על אחת מהגדולות? בבקשה. נצחון חמישי רצוף של הווריורס, הרצף השני בטיבו כרגע בליגה אחרי הקליפרס עם 8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 1:57 pm 
Junior

dubek1 כתב:
שיין בטייה עדיין לא מתפקד, לאבד ככה שחקן בשניות הסיום זה לא דבר שרגילים לראות מאחד משחקני ההגנה הטובים בליגה נכון לעונה שעברה. בלעדיו הם כנראה פשוט הרבה פחות טובים אחרת אני לא מצליח להסביר את היכולת הפושרת שלהם, על אף המאזן הטוב סה"כ. אין זכר לקבוצה שפירקה את אוקלהומה בגמר, אני מקווה שהם באמת שומרים כוחות לפלייאוף.

באטייה קולע השנה 2 שלשות למשחק ב45.2%, לא רע בכלל.

הסיבה שמיאמי לא נותנת עונה ענקית (מאזן זהה לשנתיים הקודמות, למרות השדרוג של אלן ולואיס) היא שהם חוטפים 99.5 נק' למשחק, מקום 22 בליגה, וזה בגלל שהם משחקים בקביעות עם באטייה/לואיס ב4 ועם בוש/האסלם בסנטר. מגוחך. זה עבד יפה מול אוקלהומה, כי איבקה ופרקינס לא יוצרים לעצמם נקודות ולא מצטיינים באופנסיב ריבאונד. כשבאה קבוצה עם ביג מן אמיתי היא תשלוט בצבע מול ההיט וזה קריטי לנצחון, ועדיין מיאמי מנצחת 70% מהזמן בגלל הבדלי הכשרון הגדולים. מיאמי מקום 29 בליגה בריבאונד, 38.8 ריבאונדים למשחק. מצד שני, זה אמור להספיק מול היריבות במזרח, הניקס והסלטיקס (מקומות 28 ו30 בריבאונד) ומיאמי התחזקו בקיץ לעומת OKC שבמקרה הטוב נשארו באותו מקום. אני במקום מיאמי עושה הכל כדי להביא סנטר, כל אחד, למקרה שס"א/ממפיס/קליפרס/לייקרס יצאו מהמערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 3:38 pm 
Freshman

כריס האמפריס מקבל גג:
http://www.youtube.com/watch?v=Ov1VFlRx ... ure=g-hist

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 4:38 pm 
מנהל פורום

אוראלזור כתב:
כריס האמפריס מקבל גג:
http://www.youtube.com/watch?v=Ov1VFlRx ... ure=g-hist

השופט הזה משחק איפשהו? אחלה זינוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 5:12 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה היה קורה אם האמפריז היה מצליח לשחרר את הזריקה? היא היתה נחשבת? ובכלל, מה לעזאזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 5:18 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
dubek1 כתב:

באטייה קולע השנה 2 שלשות למשחק ב45.2%, לא רע בכלל.

הסיבה שמיאמי לא נותנת עונה ענקית (מאזן זהה לשנתיים הקודמות, למרות השדרוג של אלן ולואיס) היא שהם חוטפים 99.5 נק' למשחק, מקום 22 בליגה, וזה בגלל שהם משחקים בקביעות עם באטייה/לואיס ב4 ועם בוש/האסלם בסנטר. מגוחך. זה עבד יפה מול אוקלהומה, כי איבקה ופרקינס לא יוצרים לעצמם נקודות ולא מצטיינים באופנסיב ריבאונד. כשבאה קבוצה עם ביג מן אמיתי היא תשלוט בצבע מול ההיט וזה קריטי לנצחון, ועדיין מיאמי מנצחת 70% מהזמן בגלל הבדלי הכשרון הגדולים. מיאמי מקום 29 בליגה בריבאונד, 38.8 ריבאונדים למשחק. מצד שני, זה אמור להספיק מול היריבות במזרח, הניקס והסלטיקס (מקומות 28 ו30 בריבאונד) ומיאמי התחזקו בקיץ לעומת OKC שבמקרה הטוב נשארו באותו מקום. אני במקום מיאמי עושה הכל כדי להביא סנטר, כל אחד, למקרה שס"א/ממפיס/קליפרס/לייקרס יצאו מהמערב.

את הפזמון של "תבוא קבוצה עם סנטר נורמלי ותקרע את מיאמי" שמענו כבר שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 5:31 pm 
Junior

שמענו וזה אחד הדברים שהשיגו להיברט חוזה מקסימום שהוא מחרבש לחלוטין עכשיו
ואחת הסיבות שבוסטון, עם גארנט, מכולם הגיעה עד למשחק 7 והכי לאתגר את מיאמי למרות שהם לא הרשימו לפני כן בפלייאוף

עם כי, הפציעה של בוש הייתה יותר משמעותית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 6:25 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי. אתה טוען שהיברט הוכיח שמיאמי מתקשה מול קבוצות עם קו קדמי גדול? אתה מודע לכך שבשלושת המשחקים האחרונים בסדרה, אלו שאינדיאנה הפסידו היברט סגר 10 נק' ב-44.4%. שבכל הסדרה הזאת הוא נתן בדיוק משחק אחד מרשים ועוד חצי משחק לא רע?
אני חושב שהבעיה הגדולה ביותר של מיאמי היא לאו דוקוא הפרסונל שלה, אלא יותר הגישה המזלזלת בהגנה שהם נוקטים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 6:35 pm 
Sophomore

ולא עקף ולו במשחק אחד את העשרים נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 6:42 pm 
Junior

אז טעות בזכרון הקולקטיבי האישי שלי :(
זכרתי רק את הייפ אחרי המשחק הכן מרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 6:43 pm 
Hall of Famer

כן, היברט תמיד נהנה מהייפ ומתקשורת אוהדת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 6:59 pm 
Junior

כן, זה בגלל שהוא בן אדם מאוד חביב.
מישהו אחר, פחות סימפטי, כבר היה נצלב לחלוטין על פתיחת עונה כל-כך זוועתית רגע אחרי שהוא מקבל חוזה מקסימום.
והכוונה לא שהעונה שלו עד עכשיו היא זוועה ביחס למצופה משחקן מקסימום. הוא זוועה ולא היה מצדיק את החוזה שלו גם אם היה חצי מזה.

אתר כלשהו, לפני יותר מחודש, טען בשם סקאוטים יריבים אנונימיים שהיברט שחקן התקפה מאוד מאוד צפוי ואחד השחקנים שהכי קל להתכונן אליהם.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 8:19 pm 
Senior

היברט לא קיבל חוזה מקסימום כי הוא נחמד, הוא קיבל חוזה מקסימום כי הוא סנטר ארוך עם יכולות התקפיות סבירות. הבעיה של היברט היא שהוא רך להחריד. רך ברמה שגם מול קו קדמי נמוך להחריד ולא הכי פיזי כמו של מיאמי הוא לא ממש הצליח לבלוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 8:57 pm 
Junior

אני לא יודע מה הסיבות שהוא קיבל חוזה מקסימום אבל הבן אדם החביב היה התייחסות לתגובתו של עמוס לסיבה שהוא מקבל תקשורת אוהדת.

בנוגע לכך שיש לו יכולות התקפיות סבירות ושהוא רך להחריד, זאת גם דיעה.
מצד שני יש כאמור את הדעה של סקאוטים בליגה שטוענים שדווקא אין לו יכולות התקפיות סבירות כי הוא מאוד מאוד צפוי ולכן מאוד מאוד קל להגן מולו, האחוזים המגוחכים שלו העונה בשביל מישהו שמשחק באיזור הטבעת רוב הזמן תומכים בטענה זו,
ולגבי הרך להחריד, המספרים ההגנתיים שלו והמספרים שהיריבים שלו מעמידים מולו דווקא מלמדים ההפך.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 9:43 pm 
Sophomore

shachaf78 כתב:
היברט לא קיבל חוזה מקסימום כי הוא נחמד, הוא קיבל חוזה מקסימום כי הוא סנטר ארוך עם יכולות התקפיות סבירות. הבעיה של היברט היא שהוא רך להחריד. רך ברמה שגם מול קו קדמי נמוך להחריד ולא הכי פיזי כמו של מיאמי הוא לא ממש הצליח לבלוט.

עזוב רך זה השחקן הכי מסורבל ואיטי שאני מכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 9:46 pm 
Hall of Famer

חוץ מהאשם ת'אביט אתה מתכוון. חוץ מזה, יש עוד כל מיני ענקים גמלוניים כאלה, שגם אני בטוח, משחקים יותר לאט ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 9:49 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
חוץ מהאשם ת'אביט אתה מתכוון. חוץ מזה, יש עוד כל מיני ענקים גמלוניים כאלה, שגם אני בטוח, משחקים יותר לאט ממנו.

כן,ת'אביט באמת לוקח אותו.
אז נסייג את זה ל"בין השחקנים הכי איטיים ומסורבלים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 10:23 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
מישהו ביקש נצחון של גולדן סטייט על אחת מהגדולות? בבקשה. נצחון חמישי רצוף של הווריורס, הרצף השני בטיבו כרגע בליגה אחרי הקליפרס עם 8.

מזל שאוקלהומה לא משחקת באן בי איי. (9 נצחונות רצופים)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 10:49 pm 
Junior

בקשר למיאמי ולהחטאת הבאזר של לברון, מתי הוא ישבור את הבצורת ויקלע סוף כל סוף סל נצחון אמיתי במיאמי? לא שאני אומר שלברון לוזר/צ'וקר ולא באתי לעצבן את ראובן.
פשוט במדי קליבלנד היו לו לא מעט כאלה (למעונינים: http://www.youtube.com/watch?v=kDCD-XCR5fs) ובמיאמי, היו סלי קלאץ' גדולים למשל בסדרות המזרח, אבל ללא סל נצחון בשנתיים וחצי האחרונות, שזה מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 10:58 pm 
Hall of Famer

טוף. מה עוד בליגה?
- ניו אורלינס מסתמנת כחלשה במערב כרגע, אולי החזרה של אנתוני דיוויס תחזיר אותה קצת לתלם.
- במזרח יש הרבה נמושות, והבולטת האחרונה היא שארלוט, שאחרי שפתחה עם מאזן 7-5 וכבר עשתה קולות שאולי השנה זה יהיה אחרת, מגיעים 9 הפסדים רצופים ופתאום כולם נזכרים כמה שזו קבוצה פתטית בלי חומר שחקנים מי יודע מה. קיד גילכריסט דווקא מפתיע יחסית לדעתי, 11 נק' 6.4 ריב' ו-1.4 חס' ב-28 דקות זה לא רע בכלל לרוקי. זה סביר לרוקי בקבוצת ואקום.
- מדהים אותי בכלל ששיקגו במאבק על הפלייאוף. קו אחורי מהדלילים ביותר בליגה, ספסל שהתחלף כולו, ושני כוכבים של הקבוצה שמועדים לפציעות ומשחקים 40 דקות לערב כי אין אפשרות אחרת.
- פול ג'ורג' תופס בטחון במשחקים האחרונים. 24 נק' למשחק ב-5 משחקים האחרונים (54% מחוץ לקשת), 7.6 ריב' ו-3.8 אס'. בצד השני ורז'או ואלונזו ג'י 0/16 מקומבן. על כספי היה רשום: גסטרואנטנייטיס. למישהו יש מושג מה זה?
- הספרס הפסידו אבל דאנקן עם 22 נק' 21 ריב' ו-6 חס' ממשיך בעונה פנומנלית. דאנקן הוא השחקן השני הכי מבוגר ב-25 שנים האחרונות שהשיג 20-20. הראשון הוא כמובן הצ'יף רוברט פאריש עם 21 ו-20 ריב' בגיל 37.
- ברוקלין מנצחת כרגע למרות שג'וג'ו ודרון עם 39% ו-42% מהשדה.
- מיאמי תהיה חייבת את וייד הרבה יותר חד בפלייאוף. וייד בהפסדים השנה עם 13.3 נק' (37% מהשדה), 3.7 אס' ו-3.3 איב'. בנצחונות 23.4 נק' (56% מהשדה), 4.7 אס' ו-2.1 איב'. סתם לשם השוואה, לברון בהפסדים 26.8 נק' (52% מהשדה, 64% מהקו) 8 ריב' 7.2 אס' 1.3 חט' 1.7 חס' ו-3.3 איב'. בנצחונות 24.9 נק' (55% מהשדה, 70% מהקו) 8.8 ריב' 6.6 אס' 0.5 חס' 1.2 חט' ו-2.4 איב'. אם מישהו תהה מי הברומטר של מיאמי, וייד הוא התשובה.
- עוד על הבולס. הרבה דיברו בקיץ על החלפת הספסל. אין ספק, אשיק הוא אבידה גדולה, ומי שהכי מרגיש את האבידה הזאת זה ג'ואקים נואה שמשחק 40 דקות למשחק. אבל היו תוספות טובות ואני בעיקר מדבר על נייט רובינסון ומרקו בלינלי. נייט רוב לא פחות מסוכן ואולי אפילו יותר מסי ג'יי ווטסון. אין ספק שיש לו יותר כשרון מסי ג'יי. בלינלי הוא אולי לא שארפשוטר כמו קייל קורבר, אבל סקורר טוב יותר. עד כה הוא פתח ב-6 משחקים, וצלף 16.8 נק' ב-42% מהשדה ו-39% לשלוש.
- משהו רע עובר על סקרמנטו אם ג'ון סלמונס פותח בחמישיה וטייריק עולה מהספסל.
- דארן קוליסון הוא עד כדי כך חרא של שחקן שדרק פישר בגיל 38 פותח לפניו בחמישיה??
- אנדרה איגואדלה נראה רע מאוד העונה בדנבר. ידענו שהוא לא יכול להוביל קבוצה, אבל חשבתי שהוא אולאראונד שיכול להשתלב בקבוצה מלהיבה ולתת לה את האקסטרא בהגנה, וגם במשחק ההתקפה הקבוצתי. מסתבר שאפילו לא זה, ונראה שהעונה אחת ולתמיד הבלוף נחשף.
- אוקלהומה סיטי עם 9 נצ' רצופים דוהרת ליתרון הביתיות שהיא כ"כ חושקת בו. מי זוכר היום את ג'יימס הארדן?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 11:02 pm 
Junior

אחת הבעיות שטרייד הארדן היה אמור לגרום, שאוקלהומה יחזיקו בקו האחורי שלושה סקוררים ללא אף מנהל משחק.
סטטיסטית, ווסטברוק+דוראנט קפצו מ9 אס' משותפים שנה שעברה לכמעט 13 אס' משותפים השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 11:06 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
אחת הבעיות שטרייד הארדן היה אמור לגרום, שאוקלהומה יחזיקו בקו האחורי שלושה סקוררים ללא אף מנהל משחק.
סטטיסטית, ווסטברוק+דוראנט קפצו מ9 אס' משותפים שנה שעברה לכמעט 13 אס' משותפים השנה.

דוראנט הוא קו אחורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה