סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 11:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 12:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז זהו, שאתמול לפחות בקטעים שראיתי לא היה לג'יימס גם את אפקט החסימות. הוא פשוט לא קפץ לחסום, שחקנים עלו סביבו לסל כשהוא מתבונן בהם מלמטה. כבר ראיתי אצלו משחקים כאלה, כתבתי על אחד כזה יותר מוקדם העונה וגם בעונה שעברה (לא זוכר מתי).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 12:35 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לאומית כתב:
arie כתב:
חולון ובית"ר ירושלים, תאומים, שאפילו לא הופרדו בלידתם.

תסתכל מסביבך ביציע, תהיה בטוח שיש שם פי 5 אוהדי בית״ר ממה שיש אצלנו... לא לדבר על זה שהבעלים שלכם, זה שביתר אותו כריש (משחק מילים ) אהב להשתעשע עם חולצה אדומה של מגדל וכובע צהוב של בית״ר...

אוהד של ביט"ר מגדל שמעיד על קבוצה אחרת שהיא תאומה של הבבונים מהבירה? priceless.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 1:55 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
אז הרצליה נגד גליל:

אין לי חשק לסיכום רציני, אז אתן בקטנות.
- קראקטר: גדול, מסיבי, ידיים מצוינות בריבאונד. שאב את ה 10 שלו כמעט בלי לקפוץ. גם את הנקודות עשה ללא הרבה מאמץ. נראה יעיל בפיקנרול, אבל ממוצע ביותר בהגנה, וזה מול הקו הקדמי החלש בליגה.
- ריינולדס: היה אחלה. שותף בעיקר ברבעים השני והרביעי, כנראה כי עוד לא התאמן מספיק עם הקבוצה. לא ברור איך הוא על 3.5 אס' קריירה, כי הוא ניהל בשקט כשנתנו לו והוציא כמה מסירות אמן. כשיתחבר יהיה יופי, אני מקווה.
- הרצליה ניצחה למרות 17 איבודים, מתוכם לא פחות משמונה (!) שהיו פשוט מ-ס-י-ר-ו-ת החוצה. זה היה מזעזע לצפייה.
- רוזפלט היה נזק היום על המגרש, וזה בא לידיי ביטוי בפלוס מינוס (9-). לא הצליח להתמודד עם כלום בהגנה והתחבא בהתקפה.
- סמית' מגלבוע הוא שחקן על הכיפאק, והיה אחראי על הנעילה של בק. בק הוציא היום את הנקודות שלו מהאקסטרה, אבל בהרבה שלבים הנעילה הזו החריבה את המשחק של הרצליה.
- יבזורי היה אלוהים היום ועשה סל מתי שרק חפץ, ואם המאמן שלו לא היה עושה היום רוטציה מגוכחת גליל גם הייתה מנצחת.

ריינולדס ב-20 דקות משחק קלע כמות שלשות ( 3 ) אותה קלע החבר פלאסיו ב-6 משחקים ...
על פי הסטטיסטיקה ( לא ראיתי את המשחק ) ריבאונד ההתקפה של הרצליה ( 14 מתוך 31 כדורים חוזרים תחת הסל של הגליל ) הכריע את המשחק . קארקטר עם 7 כאלו ב-22 דקות משחק :shock:
ההערה שלך לגבי רומל בק רק מדגישה את הפוטנציאל שלו ובכלל של הקבוצה - גם בערב שהוא "ננעל" הגנתית , הוא מסיים עם 19 נקודות באחוזים די סבירים . אני חושב שבקבוצה יותר מחוברת ומאומנת הוא שחקן של 22-25 נקודות למשחק כמו כלום .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 2:10 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אז זהו, שאתמול לפחות בקטעים שראיתי לא היה לג'יימס גם את אפקט החסימות. הוא פשוט לא קפץ לחסום, שחקנים עלו סביבו לסל כשהוא מתבונן בהם מלמטה. כבר ראיתי אצלו משחקים כאלה, כתבתי על אחד כזה יותר מוקדם העונה וגם בעונה שעברה (לא זוכר מתי).

ובכל זאת הוא חסם פעמיים, כולל אחת מאד משמעותית על מרקו קילינסוורת' בדקות צמודות.

אבל מהתרשמות שלי, השחקן שהכי לא משתמש ביכולת שלו לחסום ונהנה להתבונן בלי לקפוץ בשחקנים שזורקים הוא דרון וושינגטון שלנו. למרות שהוא חוסם לפחות פעם במשחק, יש לו פוטנציאל לחסום גם שלוש פעמים אם הוא היה טורח-לעזאזל-לקפוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 2:26 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
למה אתה אומר שהקו הקידמי של הגליל הוא החלש בליגה? לא חושב שהאנטר, וואט וגרין הם קו קדמי חלש (בתוספת של סנדרס כגיבוי כלשהו), אפילו קו קידמי דיי טוב. לפני שבועיים הם התעללו בנתניה עם קו קדמי נהדר של מורגן את קילנגסוורת. בכלל גליל נראת לי כאילו בדרך הנכונה סה"כ והתוצאות שלהם בשבועות האחרונים היו לא רעות בכלל, וגם לפני זה מאז בעצם 2 מחזורי הפתיחה שבהם היא הובסה (על ידי ראשון ועל ידיינו) היא משחקת כדורסל יותר טוב, שבהתחלה הוביל להפסדים צמודים בבית לאילת, חולון והפועל ת"א ואחרי זה ל2 נצחונות. מתישהו חומר השחקנים של הגליל שהוא היום לא רע בכלל יצליח להכנס למומנטום ולעשות כמה נצחונות רצופים.

אני גם מעריך שהם יביאו בסופו של דבר 4 קליעה שהם מדברים עליו מתחילת העונה. אולי בנוסף ואולי במקום אחד השחקנים, אבל בסופו של דבר הם יביאו מישהו כזה כי למרות שהם קבוצת קליעה יוצאת מן הכלל (כנראה בגארדים הם הטובים בליגה, מבחינת קליעה) מבחינת הגבוהים אין להם אף אחד שיכול לקלוע מבחוץ (וזה משהו שלכמעט כל קבוצה בליגה יש).

למה אני אומר את זה? כי זו דעתי. גרין נוראי, והיה בכל פעם שראיתי אותו השנה. האנטר לא יציב ולא נותן את המספרים הדרושים ווואט עוד לא נראה כמו שהוא היה נראה בתחילת השנה. סאנדרס שותף אתמול שש דקות והוא היה בעמדה מספר שתיים, כך שאין לו קשר לקו הקדמי. את מי שכחתי? את ביר-כץ: נוראי.

אני מסכים איתך שגליל נראית במגמת שיפור, ופחדתי שנפסיד אתמול, אבל כל מה שראיתי אתמול היה לקוח מתחילת העונה מבחינת הקו הקדמי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 2:34 pm 
Junior

shmueliki כתב:
הרסי הוקינס כתב:
אז הרצליה נגד גליל:

אין לי חשק לסיכום רציני, אז אתן בקטנות.
- קראקטר: גדול, מסיבי, ידיים מצוינות בריבאונד. שאב את ה 10 שלו כמעט בלי לקפוץ. גם את הנקודות עשה ללא הרבה מאמץ. נראה יעיל בפיקנרול, אבל ממוצע ביותר בהגנה, וזה מול הקו הקדמי החלש בליגה.
- ריינולדס: היה אחלה. שותף בעיקר ברבעים השני והרביעי, כנראה כי עוד לא התאמן מספיק עם הקבוצה. לא ברור איך הוא על 3.5 אס' קריירה, כי הוא ניהל בשקט כשנתנו לו והוציא כמה מסירות אמן. כשיתחבר יהיה יופי, אני מקווה.
- הרצליה ניצחה למרות 17 איבודים, מתוכם לא פחות משמונה (!) שהיו פשוט מ-ס-י-ר-ו-ת החוצה. זה היה מזעזע לצפייה.
- רוזפלט היה נזק היום על המגרש, וזה בא לידיי ביטוי בפלוס מינוס (9-). לא הצליח להתמודד עם כלום בהגנה והתחבא בהתקפה.
- סמית' מגלבוע הוא שחקן על הכיפאק, והיה אחראי על הנעילה של בק. בק הוציא היום את הנקודות שלו מהאקסטרה, אבל בהרבה שלבים הנעילה הזו החריבה את המשחק של הרצליה.
- יבזורי היה אלוהים היום ועשה סל מתי שרק חפץ, ואם המאמן שלו לא היה עושה היום רוטציה מגוכחת גליל גם הייתה מנצחת.

ריינולדס ב-20 דקות משחק קלע כמות שלשות ( 3 ) אותה קלע החבר פלאסיו ב-6 משחקים ...
על פי הסטטיסטיקה ( לא ראיתי את המשחק ) ריבאונד ההתקפה של הרצליה ( 14 מתוך 31 כדורים חוזרים תחת הסל של הגליל ) הכריע את המשחק . קארקטר עם 7 כאלו ב-22 דקות משחק :shock:
ההערה שלך לגבי רומל בק רק מדגישה את הפוטנציאל שלו ובכלל של הקבוצה - גם בערב שהוא "ננעל" הגנתית , הוא מסיים עם 19 נקודות באחוזים די סבירים . אני חושב שבקבוצה יותר מחוברת ומאומנת הוא שחקן של 22-25 נקודות למשחק כמו כלום .

מסכים איתך שריבאונד ההתקפה ניצח את המשחק. יתרה מכך, המהלך המכריע באחד הפרש לטובת הרצליה, איירבול של בן רייס משלוש נפל לידיים של קראקטר שנאבק עם שלושה שומרים והוציא סל ופאוול. כך שגם סטטיסטית, וגם בפועל - זה מה שגמר את המשחק.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 4:18 pm 
Senior

הרסי הוקינס כתב:
קוף ירוק כתב:
למה אתה אומר שהקו הקידמי של הגליל הוא החלש בליגה? לא חושב שהאנטר, וואט וגרין הם קו קדמי חלש (בתוספת של סנדרס כגיבוי כלשהו), אפילו קו קידמי דיי טוב. לפני שבועיים הם התעללו בנתניה עם קו קדמי נהדר של מורגן את קילנגסוורת. בכלל גליל נראת לי כאילו בדרך הנכונה סה"כ והתוצאות שלהם בשבועות האחרונים היו לא רעות בכלל, וגם לפני זה מאז בעצם 2 מחזורי הפתיחה שבהם היא הובסה (על ידי ראשון ועל ידיינו) היא משחקת כדורסל יותר טוב, שבהתחלה הוביל להפסדים צמודים בבית לאילת, חולון והפועל ת"א ואחרי זה ל2 נצחונות. מתישהו חומר השחקנים של הגליל שהוא היום לא רע בכלל יצליח להכנס למומנטום ולעשות כמה נצחונות רצופים.

אני גם מעריך שהם יביאו בסופו של דבר 4 קליעה שהם מדברים עליו מתחילת העונה. אולי בנוסף ואולי במקום אחד השחקנים, אבל בסופו של דבר הם יביאו מישהו כזה כי למרות שהם קבוצת קליעה יוצאת מן הכלל (כנראה בגארדים הם הטובים בליגה, מבחינת קליעה) מבחינת הגבוהים אין להם אף אחד שיכול לקלוע מבחוץ (וזה משהו שלכמעט כל קבוצה בליגה יש).

למה אני אומר את זה? כי זו דעתי. גרין נוראי, והיה בכל פעם שראיתי אותו השנה. האנטר לא יציב ולא נותן את המספרים הדרושים ווואט עוד לא נראה כמו שהוא היה נראה בתחילת השנה. סאנדרס שותף אתמול שש דקות והוא היה בעמדה מספר שתיים, כך שאין לו קשר לקו הקדמי. את מי שכחתי? את ביר-כץ: נוראי.

אני מסכים איתך שגליל נראית במגמת שיפור, ופחדתי שנפסיד אתמול, אבל כל מה שראיתי אתמול היה לקוח מתחילת העונה מבחינת הקו הקדמי.

בין זה לבין הכי חלש בליגה יש עדיין מרחק רב. הקו הקדמי של אשקלון פחות טוב, כמוהו גם של אשדוד והפועל ת"א.

וואט במשחקים האחרונים נותן אחלה מספרים (לדעתי משהו כמו 15 ו10) וכמוהו גם האנטר (שפשוט מקבל פחות דקות בגלל החוק הרוסי). גרין זה גרין, הוא לא שחקן גדול כבר וגם לא יהיה אבל כישראלי מחליף ל10-15 דקות (אפילו שהוא פותח בחמישיה זה בערך הדקות שהוא משחק) הוא לא רע, במיוחד הגנתית שם הוא אפילו אפשר להגיד טוב. הבעיה של הגליל מבחינת הקו פנים אם כבר היא החוק הרוסי שמחייב את לובין להשתמש בביר כץ או להחליף את 2 הגארדים הזרים שלו, כשיש עוד בעיה והיא שסמית שהוא השחקן הכי טוב של הגליל לא יכול לשחק בתור רכז, מה שיוצר בעיה יותר גדולה ללובין בחוץ הרוסי כי זה מחייב אותו להשתמש בטישמן או בית יוסף במידה והוא רוצה לשחק עם 2 גבוהים זרים וסמית (שזה נגיד הרכב 3 הזרים הכי טוב שלו) מה שבעצם יוצר מצב שהוא לא יכול לשחק בהרכב הכי חזק שלו של ישראלים + זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 4:20 pm 
Senior

אחד הדברים הכי בולטים סטטיסטית במשחק של הרצליה הוא דווקא הפלוס מינוס של קארקטר. ב22 דקות שהוא שיחק הרצליה הייתה בפלוס 15. במשחק שנגמר ב3 הפרש לטובת הקבוצה שלו זה נתון מאד משמעותי (מיותר לציין שאף שחקן אחר לא היה קרוב לזה בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 4:27 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
הרסי הוקינס כתב:
קוף ירוק כתב:

בין זה לבין הכי חלש בליגה יש עדיין מרחק רב. הקו הקדמי של אשקלון פחות טוב, כמוהו גם של אשדוד והפועל ת"א.

וואט במשחקים האחרונים נותן אחלה מספרים (לדעתי משהו כמו 15 ו10) וכמוהו גם האנטר (שפשוט מקבל פחות דקות בגלל החוק הרוסי). גרין זה גרין, הוא לא שחקן גדול כבר וגם לא יהיה אבל כישראלי מחליף ל10-15 דקות (אפילו שהוא פותח בחמישיה זה בערך הדקות שהוא משחק) הוא לא רע, במיוחד הגנתית שם הוא אפילו אפשר להגיד טוב. הבעיה של הגליל מבחינת הקו פנים אם כבר היא החוק הרוסי שמחייב את לובין להשתמש בביר כץ או להחליף את 2 הגארדים הזרים שלו, כשיש עוד בעיה והיא שסמית שהוא השחקן הכי טוב של הגליל לא יכול לשחק בתור רכז, מה שיוצר בעיה יותר גדולה ללובין בחוץ הרוסי כי זה מחייב אותו להשתמש בטישמן או בית יוסף במידה והוא רוצה לשחק עם 2 גבוהים זרים וסמית (שזה נגיד הרכב 3 הזרים הכי טוב שלו) מה שבעצם יוצר מצב שהוא לא יכול לשחק בהרכב הכי חזק שלו של ישראלים + זרים.

גליל ממש לא יכולה לשחק בהרכב הכי טוב שלה, ולכן היא תישאר למטה. נגדנו למשל, הם הובילו בחמש ברבע האחרון ואז בגלל החוק הרוסי היו צריכים להוציא את האנטר ולהכניס את גרין במקביל להחלפה של גארד זר בגארד ישראלי (לא זוכר שמות). זה נגמר בריצה של 0-15 שלנו עד סוף המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 4:39 pm 
Senior

אם לא שמת לב זה בדיוק מה שאמרתי כאחת הבעיות שלו.

דרך אגב, במשחק נגדכם אני לא חושב שהוא הייתה "צריכה" לעשות את זה, היא בחרה. הם היו יכולים להישאר עם האנטר, אבל הבעיה של לובין בגלל החוק הרוסי זה כשבדקות הסיום הוא רוצה את הרכז הזר שלו על המגרש הוא חייב במקביל לוותר על הקו הקידמי הטוב שלו ולשחק עם אחד הנגרים הישראלים במקום (בירכץ או גרין זה לא ממש משנה כרגע). וזאת בעיה כפולה ולא רק בדקות הסיום, עצם העובדה שבחוק הרוסי לובין לא יכול להעמיד הרכב של 5 השחקנים הכי טובים שלו (סמית, יבזורי, שמחון, האנטר ווואט) הוא חיסרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 4:52 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:

דרך אגב, במשחק נגדכם אני לא חושב שהוא הייתה "צריכה" לעשות את זה, היא בחרה. הם היו יכולים להישאר עם האנטר, אבל הבעיה של לובין בגלל החוק הרוסי זה כשבדקות הסיום הוא רוצה את הרכז הזר שלו על המגרש הוא חייב במקביל לוותר על הקו הקידמי הטוב שלו ולשחק עם אחד הנגרים הישראלים במקום (בירכץ או גרין זה לא ממש משנה כרגע). וזאת בעיה כפולה ולא רק בדקות הסיום, עצם העובדה שבחוק הרוסי לובין לא יכול להעמיד הרכב של 5 השחקנים הכי טובים שלו (סמית, יבזורי, שמחון, האנטר ווואט) הוא חיסרון.

סה"כ חיזקתי את הנקודה שלך. אבל הכל בסדר, כשדני עטר לא יהיה שם והיום קרוב - גם לא תהיה קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 5:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
nadav_hacohen כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

ובכל זאת הוא חסם פעמיים, כולל אחת מאד משמעותית על מרקו קילינסוורת' בדקות צמודות.

אבל מהתרשמות שלי, השחקן שהכי לא משתמש ביכולת שלו לחסום ונהנה להתבונן בלי לקפוץ בשחקנים שזורקים הוא דרון וושינגטון שלנו. למרות שהוא חוסם לפחות פעם במשחק, יש לו פוטנציאל לחסום גם שלוש פעמים אם הוא היה טורח-לעזאזל-לקפוץ.

גם מלקולם תומס לוקה במחלה הזו, בין שאר מחלותיו. נגד גדיניה היו כמה דקות שהוא אשכרה קפץ לחסימות, עלה לגבהים עצומים, וגם כשלא חסם - שינה לגמרי זריקות בפנים. אתמול הוא חזר לעצמו. עם עיניים אי אפשר לחסום.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 7:34 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
הרסי הוקינס כתב:
קוף ירוק כתב:

טוב, אז אנחנו פשוט לא מסכימים. אני אעשה השוואה מצחיקה קצת, אבל כזו שלדעתי תמחיש את הבוץ של הגליל. וכן, אני מסכים שהחוק הרוסי שהם לקחו על עצמם דופק אותם קשות.
לקחתי את שני הטובים (הראשון והאחרון) מכל קבוצה ואת הישראלי הגבוהה המוביל (באמצע):

אשקלון: דאב 18, 9 > גליל: וואט 12, 6; בוקרא 4.9, 3.6 ב 13 דקות = גרין עם 3.9, 4.7 ב 18 דקות; גור פורת 7.2, 3.3 ב 24 דקות <= האנטר 10 נק' 5 ריב'.

כאן יש סוג של תיקו, אבל כיוון שגליל נאלצים לוותר על שירותי הצייד שלהם בגלל החוק הרוסי, הניצחון הולך לאשקלון.

אשדוד: דיימון סמספון 19, 9 >> גליל: וואט 12, 6; זאק גורדון 8, 3.7 > גרין 3.9, 4.7; ג'יימי סקין 9, 3.4 <= האנטר 10, 5.

כנ"ל מה שנאמר באשקלון, רק שפה בשניים מתוך שלושה לאשדוד יש את השחקן המוצלח יותר.

הפועל ת"א (באמת??): קרטיס קלי 13, 5 = וואט 12, 6; שולדברנד 10, 4 > גרין 3.9, 4.7; ג'ף אלן 7.6, 5.7 < האנטר 10, 5

פה שוב אני חוזר על עניין החוק הרוסי, אבל מדגיש שמעבר לזה הפועל תל אביב במקרים רבים משחקת עם ארבעה שחקנים שלא מוגדרים כגבוהים באותו הרכב, כך שההשוואה הופכת ליותר בעייתית.

בשורה התחתונה, לגליל יש קו קדמי גרוע. אם לא הגרוע ביותר בליגה, אז בשוויון עם אשקלון כאחד משני הגרועים ביותר. חבל שבדקתי את עצמי בכלל, כי כיודע טוב מראה עיניים, והוא אומר שיש להם משחק פנים חלש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 9:48 pm 
Senior

מה שאתה עושה זה כמובן קצת דמגוגי. אתה מנסה להשוואת שחקן שחקן ולא מכלול. אין לי ספק שהקו הקידמי הכולל של הגליל טוב משל הקבוצות האלה ושהקבוצות האלה גם היו מחליפות עם הגליל את השחקנים אם היתה להם אפשרות.

באשקלון הגבוהים זה בוקרא, דאב, ומוסינזון מול גרין, וואט והאנטר. של גליל לוקחים בהליכה, זה לא שחקן מול שחקן, זה סה"כ של השלישיה (כשכמו שאמרתי כבר גם סנדרס משחק שם בתור גבוה לפעמים!! ולא סופרים את זה)

באשדוד זה סקין, סימפסון וגורה (גורדון הוא 2-3 לא ברור לי איך החלטת שהוא גבוה). המספרים של סקין דרך אגב קפצו רק לאחרונה אחרי שהיו כמה משחקים עם מעט זרים ואין וואקום.

בהפועל ת"א זה אלן, שולדנברד וקלי. הם היחידים שיש להם קייס, לדעתי תשאל את אדלשטיין אם הוא מחליף את אלו של הגליל באלו שלו הוא נוסע בעצמו לגלבוע לקחת אותם ברכב שלו.

אין פה שום תיקו עם הקבוצות האלה. האנטר, וואט וגרין הם שחקנים ברמה יותר טובה מהשחקנים שיש בהפועל ת"א, באשדוד ובאשקלון, זה שכרגע גם לובין מוציא מהם פחות זה גם חלק מאשמתו ומזה שהם לא מוציאים את הפוטנציאל של הקבוצה. בדיוק כמו שעד אתמול יבזורי למשל נתן רק משחק אחד טוב מול אילת ובכל השאר היה חלש יחסית, אבל דיי בטוח שהוא לא הפך להיות שחקן פחות טוב. ההבדל בין הגליל לאשקלון, הפועל ת"א או אשדוד זה לא האיכות של הקו פנים, הקו פנים של הגליל הוא יותר איכותי (לפחות לדעתי) ולא במעט, ההבדל הוא שלובין לא ממצא את הפוטנציאל של הקו הקידמי שלו נכון לעכשיו, לעומת אשקלון והפועל ת"א ואפילו אשדוד שמוציאים את המקסימום האפשרי משלם, ולכן יש פה למראית עין איזה תיקו שגם הוא לדעתי כמובן לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 10:02 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
גרין זה שלא שהוזכר כאן שהרצליה עשו ריצת 15-0 כשהוא נכנס? זה לא השחקן שקולע השנה ב30% מהשתיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 10:14 pm 
Senior

נראה לי שאתה מתבלבל. על פי הסטטיסטיקה אתמול ב13 הדקות של גרין גליל הייתה דווקא בפלוס 4. לא נראה לי שהייתה ריצה של 15-0.

אותו דבר לגביי המשחק נגד הפועל ת"א (שזה מה שסומו דיבר עליו), גרין במשחק נגד הפועל סיים 25 דקות עם מינוס 1.

גרין באמת קולע באחוזים זוועה, אבל התרומה של גרין בימים האלה היא כבר מזמן לא בהתקפה. הוא לא פאקטור בהתקפה אבל בהגנה ובריבאונד הוא עדיין ופאקטור ושחקן ישראלי גבוה בהחלט לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 11:24 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:

למה בחוק הרוסי ליובין לא יכול לשחק עם 5 השחקנים הכי טובים שלו כפי שכתבת?
יכול ועוד איך לשחק עם סמית, יבזורי, שמחון, האנטר, וואט. שני ישראלים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 11:26 pm 
Junior

גרין היה נזק בהגנה אתמול, וזמן המשחק שלו היה מוגבל כי הוא התחפש למכונת עבירות.

קוף, הדיונים הללו אף פעם לא לוקחים אותנו לשום מקום. זה לא דמגוגי, וזה היה ניסיון נאיבי שלי להציג לך נתונים סטטיסטיים, בצד הערה (לאחר מכן) ש"טוב מראה עיניים". מכיוון שכשאני אומר לך מראה עיניים אתה אומר לי סטטיסטיקה, וכשאני אומר לך סטטיסטיקה אתה אומר לי מראה עיניים, אני סוגר את הדיון הזה מבחינתי. רק אגיד את הדבר הבא: אין לי מושג איך אתה קובע איזה מאמן ילך ויקח את הגבוהים של גליל, ומה האיכות שלהם. בשורה התחתונה: וואט הוא יופי של שחקן שנמצא עכשיו על 50%, האנטר שחקן בעייתי מאוד, בעיקר הגנתית, וגרין פשוט ממש גרוע בשני הצדדים.

סלמאת כל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 11:33 pm 
Senior

גלעד כתב:
קוף ירוק כתב:

למה בחוק הרוסי ליובין לא יכול לשחק עם 5 השחקנים הכי טובים שלו כפי שכתבת?
יכול ועוד איך לשחק עם סמית, יבזורי, שמחון, האנטר, וואט. שני ישראלים...

כי סמית הוא לא רכז, הוא קלעי נטו בלי שום יכולות של רכז. כמובן שאפשר לשחק בלי רכז עם 3 קלעים, אבל זה בטח לא אידיאלי, לא חכם, וכנראה גם לא יעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 11:33 pm 
Junior

ואגב קטן, גורה משחק 6 דקות בממוצע העונה, אז אולי יהיה נכון יותר לקחת את מזרחי ולא את גורדון. אחד מהם בכל מקרה נמצא לא מעט זמן על תקן 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 11:38 pm 
Senior

אף אחד מהם לא נמצא על תקן של 4 ולדעתי גם לא שיחקו 4 העונה (אולי חוץ מבמשחק נגדנו אז שיחקו רק 2 זרים). עכשיו יש להם את מייק הול על תקן 4, כשסקין מהספסל. הסטטיסטיקה של מייק הול כרגע לא משקפת לדעתי (אמור להיות שחקן טוב, אבל עומד על 0 נקודות).

ואני אומר שכל אחת מהקבוצות היתה מחליפה את הקו הקידמי מהסיבה המאד פשוטה שהשלישיה הזאת פשוט יותר טובה מהמקבילה בכל אחת מהקבוצות. יותר טובה על הנייר ולא כרגע, גם כי גליל פתחה את העונה חלש מאד ושיחקה חלש מאד. היכולת של הגבוהים הרבה פעמים זה פונקציה של איך מפעילים אותם ומה עושים מהם. לדעתי למשל הגבוהים הזרים של הפועל ת"א הם החלשים בליגה מבחינת יכולת (אין לי ספק שאדלשטיין מחליף את קלי ואלן בהאנטר ווואט בלי לחשוב בכלל כאמור) אבל מה שאדלשטיין בשיטה שלו, בסגנון המשחק, בחיבור של הקבוצה שלו מוציא מהם זה פשוט המקסימום של המקסימום. את לו את וואט והאנטר בהפועל ת"א עם הגארדים וסגנון המשחק שלהם ויכול להיות שהיית מדבר על הקו הקידמי הכי טוב בליגה ולא הכי חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 12:14 am 
Junior

מן הסתם, זו הסיבה שלא הכנסתי את הול. נגד הרצליה אשדוד שיחקה זמן לא מבוטל עם מזרחי בארבע. לזכותם יאמר שהרצליה שיחקה באותן דקות עם בק כארבע וג'ונס בחמש.

לגבי שיטות האימון השונות, סורי אבל אני לא רואה את זה כמוך. גם וואט וגם האנטר מקבלים הרבה כדורים בהתקפה ומתמקמים לרוב בלי בעיה (בגלל היתרון הפיזי שלהם, גובה ורוחב בהתאמה). יש בהם איזו רוך או חוסר רוח קרב שלא מאפשרים להם להוציא מעצמם משהו שקרוב למקסימום. לשלושת הגבוהים של גליל יש נתוני ריבאונד נמוכים יחסית, ואת זה יותר קשה לשייך לשיטת המשחק. גם בקבוצה גרועה ולא מאומנת יכול שחקן גבוה טוב להתבלט: מהזדמנויות שניות, מחוסר תפקוד של אחרים וכו'). משהו חסר להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 8:22 pm 
Junior

אגב פרשת ההתעללות במשחטות - אשקלון שוחטת את הרצליה ומתעללת בה במקביל. 23 הפרש לאשקלון באמצע הרבע השלישי... ובכל טיים אווט שבית הלחמי לוקח המצב רק מדרדר.

שני הזרים החדשים? 23 דקות במשותף עם מדד 2- במשותף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 8:48 pm 
Junior

נגמר 94-70. יאללה, להעיף את הליצן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 11:21 am 
Hall of Famer

מעניין אם מישהו צפה במשחק כי הבוקס-סקור מוזר לי ממש :
- שני הסנטרים המובילים בכל אחת מהקבוצות ( דאב באשקלון , קארקטר בהרצליה ) לא שיחקו כמעט ( 11 ו-8 דקות בהתאמה ) וסיימו עם מדד שלילי . האם מעורבות כאן פציעות/הרחקות כלשהן , או שסתם 2 המאמנים בחרו לעבור להרכבים ננסיים יחדיו ?

ג'ונס ממשיך עם 2/7 מהשדה , ואני שואל מתי ראיתם "שחקן פנים" זר שקולע ב-38% ל-2 נקודות ?

חלקיק אור ( אפילו לא נקודת אור ) היא התרומה ההתקפית של גיא לביא אמש - 12 נק' עם 3 שלשות , שזה יותר מסך התרומה שלו עד לאמש ( 11 נקודות במצטבר ללא שלשות ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Y.T, נורטון, עופר האדום ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה