קוף ירוק כתב:
מה שאתה עושה זה כמובן קצת דמגוגי. אתה מנסה להשוואת שחקן שחקן ולא מכלול. אין לי ספק שהקו הקידמי הכולל של הגליל טוב משל הקבוצות האלה ושהקבוצות האלה גם היו מחליפות עם הגליל את השחקנים אם היתה להם אפשרות.
באשקלון הגבוהים זה בוקרא, דאב, ומוסינזון מול גרין, וואט והאנטר. של גליל לוקחים בהליכה, זה לא שחקן מול שחקן, זה סה"כ של השלישיה (כשכמו שאמרתי כבר גם סנדרס משחק שם בתור גבוה לפעמים!! ולא סופרים את זה)
באשדוד זה סקין, סימפסון וגורה (גורדון הוא 2-3 לא ברור לי איך החלטת שהוא גבוה). המספרים של סקין דרך אגב קפצו רק לאחרונה אחרי שהיו כמה משחקים עם מעט זרים ואין וואקום.
בהפועל ת"א זה אלן, שולדנברד וקלי. הם היחידים שיש להם קייס, לדעתי תשאל את אדלשטיין אם הוא מחליף את אלו של הגליל באלו שלו הוא נוסע בעצמו לגלבוע לקחת אותם ברכב שלו.
אין פה שום תיקו עם הקבוצות האלה. האנטר, וואט וגרין הם שחקנים ברמה יותר טובה מהשחקנים שיש בהפועל ת"א, באשדוד ובאשקלון, זה שכרגע גם לובין מוציא מהם פחות זה גם חלק מאשמתו ומזה שהם לא מוציאים את הפוטנציאל של הקבוצה. בדיוק כמו שעד אתמול יבזורי למשל נתן רק משחק אחד טוב מול אילת ובכל השאר היה חלש יחסית, אבל דיי בטוח שהוא לא הפך להיות שחקן פחות טוב. ההבדל בין הגליל לאשקלון, הפועל ת"א או אשדוד זה לא האיכות של הקו פנים, הקו פנים של הגליל הוא יותר איכותי (לפחות לדעתי) ולא במעט, ההבדל הוא שלובין לא ממצא את הפוטנציאל של הקו הקידמי שלו נכון לעכשיו, לעומת אשקלון והפועל ת"א ואפילו אשדוד שמוציאים את המקסימום האפשרי משלם, ולכן יש פה למראית עין איזה תיקו שגם הוא לדעתי כמובן לא נכון.
בלי להתייחס לשאר הדיון, אין לי ספק שהמשפט המודגש הוא קשקוש ובעיקר מראה כמה אתה לא מכיר את הגבוהים של הפועל ואת ארז בעיקר.
שיחקנו העונה כבר פעמיים נגד גליל וניצחנו בנוק אאוט מתחת לסל ואני חושב שהיום הקו הקדמי שלנו הרבה יותר תורם ממה שהיה אז (בעיקר אלן שמתגלה כיופי של שחקן).