סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 11:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 11:31 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בינתיים עדי אזולאי שירדו עליו כאן הוא אולי מאמן העונה. היה לו השכל להביא רכז זר במקום 4 מיותר ומאז שעשה את זה הקבוצה שלו, ממצב של הקבוצה הכי מחורבנת בליגה, הפכה להיות ללהיט של הליגה. אני אפילו לא חושב שזה עלה לאשקלון כסף, בסך הכל זר תמורת זר. זה בניגוד אלינו שם עדיין
תקועים עם רכז ליגה לאומית בינוני ברמתו וגארד ליגה לאומית חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 11:50 am 
Junior

שמואליקי, אני ראיתי את המשחק. קארקטר פשוט היה חור הגנתי בלתי נסבל והועף לספסל. בנוסף הוא איבד שלוש פעמים בעבירות צעדים, כך שבית הלחמי כנראה פשוט התעצבן עליו. שאר המשחק רוזפלט שיחק, והיה אותו החור בדיוק, רק עם קצת יותר מוטיבציה. חוסר ההגנה של הרצליה אתמול היה באמת המגוחך ביותר שראיתי העונה. אשקלון זרקו רק זריקות חופשיות, ומה שהשאיר את הרצליה בתמונת ה 20 הפרש היה זה שלפחות היה לה ריבאונד הגנה טוב. בשלבים מסוימים סימון, שמריז ובוקרא פשוט לקחו את הכדור ושעתו לסל ללא הפרעה.

באמת היה נחמד לראות את לביא קולע קצת, אבל זה היה בגרבאג' טיים ורוב הזמן פשוט כי אשקלון עזבו אותו לזרוק.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 3:40 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
בינתיים עדי אזולאי שירדו עליו כאן הוא אולי מאמן העונה. היה לו השכל להביא רכז זר במקום 4 מיותר ומאז שעשה את זה הקבוצה שלו, ממצב של הקבוצה הכי מחורבנת בליגה, הפכה להיות ללהיט של הליגה. אני אפילו לא חושב שזה עלה לאשקלון כסף, בסך הכל זר תמורת זר. זה בניגוד אלינו שם עדיין

גם התוספת של גור פורת איזנה את כל הקבוצה.

בראשלצ' רוצים לחתוך את לזריק ג'ונס .

הולך להיות שמח העונה בתחתית שנזכיר שיש יורדת אחת ועולה אחת(אחריי שנתיים של הקפאת ירידות),להסדיל משנים קודמות אם הקבוצה במקום ה-1 בליגה הלאומית לא תוכל לעלות ליגה אז ילכו על הפיינלסטית בגמר הפ.א ולא ישאירו אוטמטית את הקבוצה במקום האחרון מליגת העל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 5:21 pm 
Junior

RREEDDTT. כתב:
לאומית כתב:

גם התוספת של גור פורת איזנה את כל הקבוצה.

בראשלצ' רוצים לחתוך את לזריק ג'ונס .

הולך להיות שמח העונה בתחתית שנזכיר שיש יורדת אחת ועולה אחת(אחריי שנתיים של הקפאת ירידות),להסדיל משנים קודמות אם הקבוצה במקום ה-1 בליגה הלאומית לא תוכל לעלות ליגה אז ילכו על הפיינלסטית בגמר הפ.א ולא ישאירו אוטמטית את הקבוצה במקום האחרון מליגת העל

ראשון לציון ישחררו את רביב פיטשון לחולון אחרי המשחק בין שתי הקבוצות. לזאריק ג׳ונס הוא בדיוק מה שחולון צריכה, רכז סולידי עם יד טובה מבחוץ שלא יגנוב את ההצגה לדייסון ויעשה קצת סדר בקבוצה. הלוואי שנביא אותו על חשבון לורנס היל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 8:28 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
מה שאתה עושה זה כמובן קצת דמגוגי. אתה מנסה להשוואת שחקן שחקן ולא מכלול. אין לי ספק שהקו הקידמי הכולל של הגליל טוב משל הקבוצות האלה ושהקבוצות האלה גם היו מחליפות עם הגליל את השחקנים אם היתה להם אפשרות.

באשקלון הגבוהים זה בוקרא, דאב, ומוסינזון מול גרין, וואט והאנטר. של גליל לוקחים בהליכה, זה לא שחקן מול שחקן, זה סה"כ של השלישיה (כשכמו שאמרתי כבר גם סנדרס משחק שם בתור גבוה לפעמים!! ולא סופרים את זה)

באשדוד זה סקין, סימפסון וגורה (גורדון הוא 2-3 לא ברור לי איך החלטת שהוא גבוה). המספרים של סקין דרך אגב קפצו רק לאחרונה אחרי שהיו כמה משחקים עם מעט זרים ואין וואקום.

בהפועל ת"א זה אלן, שולדנברד וקלי. הם היחידים שיש להם קייס, לדעתי תשאל את אדלשטיין אם הוא מחליף את אלו של הגליל באלו שלו הוא נוסע בעצמו לגלבוע לקחת אותם ברכב שלו.

אין פה שום תיקו עם הקבוצות האלה. האנטר, וואט וגרין הם שחקנים ברמה יותר טובה מהשחקנים שיש בהפועל ת"א, באשדוד ובאשקלון, זה שכרגע גם לובין מוציא מהם פחות זה גם חלק מאשמתו ומזה שהם לא מוציאים את הפוטנציאל של הקבוצה. בדיוק כמו שעד אתמול יבזורי למשל נתן רק משחק אחד טוב מול אילת ובכל השאר היה חלש יחסית, אבל דיי בטוח שהוא לא הפך להיות שחקן פחות טוב. ההבדל בין הגליל לאשקלון, הפועל ת"א או אשדוד זה לא האיכות של הקו פנים, הקו פנים של הגליל הוא יותר איכותי (לפחות לדעתי) ולא במעט, ההבדל הוא שלובין לא ממצא את הפוטנציאל של הקו הקידמי שלו נכון לעכשיו, לעומת אשקלון והפועל ת"א ואפילו אשדוד שמוציאים את המקסימום האפשרי משלם, ולכן יש פה למראית עין איזה תיקו שגם הוא לדעתי כמובן לא נכון.

בלי להתייחס לשאר הדיון, אין לי ספק שהמשפט המודגש הוא קשקוש ובעיקר מראה כמה אתה לא מכיר את הגבוהים של הפועל ואת ארז בעיקר.
שיחקנו העונה כבר פעמיים נגד גליל וניצחנו בנוק אאוט מתחת לסל ואני חושב שהיום הקו הקדמי שלנו הרבה יותר תורם ממה שהיה אז (בעיקר אלן שמתגלה כיופי של שחקן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 9:34 pm 
Hall of Famer

אני עם הוקיץ'. קלי שחקן נהדר, שולדברנד מהישראלים הטובים בליגה ולג'ף אלן לקח זמן להתאקלם-אבל אחרי שהתאקלם הראה הרבה כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 12:22 pm 
Junior

ואני אם שניכם.
טוב, בעצם אתם יודעים את זה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], RREEDDTT, shmueliki, Y.T, רלפי ו 34 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: