סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' ינואר 23, 2025 9:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי לקראת הטופ 16
הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 1:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה לא קצת מוזר שאוהדי אלקטרה תמיד מניחים שלקבוצות אחרות יש רצון מובן מאליו לשחרר שחקנים לאלקטרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 1:41 pm 
Hall of Famer

אמממ... מי הניח את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 1:49 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
אני לא אומר שהוא בהכרח האופציה הכי מוצלחת למכבי, אבל בהתחשב בעובדה שקאנטו לא עלתה לשלב הבא ושהוא בסך הכל היה לא רע עד עכשיו ביורוליג, לא קצת מוזר שלא שמענו את השם של אלכס טיוס עולה עד עכשיו?

אני יודע שאתה עוד שייך לחלק המתון וההגיוני, אבל קודם כל דיבורים כמו "יאללה שיביאו את ההוא משם" הם מאד נפוצים בקרב לקוחות אלקטרה, והנה גם אתה בא ומדבר על טיוס. אז יכול להיות שזו בקורת על תקשורת הספורט נטו, אבל אם גם אתה חושב שזה מה שצריך לעשות וכו', אזי ההערה שלי תקפה במידה מסוימת גם לגביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 1:53 pm 
Hall of Famer

לא אמרתי שצריך להביא את ההוא משם או באופן כללי שצריך להביא מישהו (למרות שאני כן חושב שמכבי צריכה חיזוק אם היא רוצה להגיע רחוק השנה, אבל זה בטח לא מובן מאליו שקבוצות ישחררו את כל מי שהוא רוצה), רק אמרתי שבהתחשב בסיטואציה שבה ברור לכולם שמכבי מחפשת חיזוק בקו הקדמי וכבר כמה שמות עלו כמועמדים, ובהתחשב בעובדה שהקבוצה של טיוס סיימה את הדרך שלה באירופה, שהוא שחקן ישראלי ושהוא היה בכלל לא רע ביורוליג השנה, זה מוזר שלא שמענו את השם שלו כמועמד, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 1:58 pm 
Hall of Famer

אבל למה צריך להתחשב בסיטואציה הזאת? לקאנטו יש ליגה איטלקית על הראש, ותיוס הוא שחקן חשוב. למה שזה יעניין מישהו שם שהוא ישראלי, ושאלקטרה צריכה חיזוק וכל שאר מה שכתבת? ולהזכירך, למרות השקרים שהיו מסביב (ואיפה קוף ירוק שיסביר לי שוב שאלקטרה לא הציעה לתיוס חוזה), אלקטרה הציעה לתיוס חוזה והוא העדיף לשחק בקאנטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 1:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עסקית שמסקית, מכבי לא תעשה לדעתי שום צעד במצבת השחקנים לפני שתדע סופית מה קורה עם דווין סמית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 2:11 pm 
Sophomore

מה קשור טיוס עכשיו.מכבי צריכה סנטר ולא עוד פורוורד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 2:12 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
אבל למה צריך להתחשב בסיטואציה הזאת? לקאנטו יש ליגה איטלקית על הראש, ותיוס הוא שחקן חשוב. למה שזה יעניין מישהו שם שהוא ישראלי, ושאלקטרה צריכה חיזוק וכל שאר מה שכתבת? ולהזכירך, למרות השקרים שהיו מסביב (ואיפה קוף ירוק שיסביר לי שוב שאלקטרה לא הציעה לתיוס חוזה), אלקטרה הציעה לתיוס חוזה והוא העדיף לשחק בקאנטו.

יופי, אתה מכניס לי מילים לפה ואז מתווכח איתן ומבסוט שאתה יוצא כמנצח.

איפה כתבתי שקאנטו צריכה לשחרר את טיוס? איפה כתבתי שזה צריך לעניין אותה שמכבי צריכה חיזוק? כתבתי שבסיטואציה שבה מכבי צריכה חיזוק לקו הקדמי (אני מקווה שאתה לא מתווכח אם הטענה הזו), שטיוס מועמד מתאים לה מבחינת עמדה, מבחינת אזרחות ומהבחינה שבסך הכל הוא נראה לא רע ביורוליג (ואני שוב מקווה שגם עם הטענות האלו אתה לא מתווכח) ושקאנטו סיימה את דרכה ביורוליג ועשויה, אולי, לרצות ולקצץ בהוצאות שלה (עוד טענה שאני מקווה שאתה לא מתווכח איתה), זה נראה לי הגיוני שהשם שלו יעלה כמועמד.

בכל מה שכתבתי, לא התייחסתי אפילו פעם אחת למה קאנטו צריכה לעשות ומה הגיוני מבחינתה, רק מה הגיוני שמכבי תנסה לחפש ואילו שמועות הגיוני שיצוצו באתרי ספורט בסיטואציה הזו. כל שאר הדברים שאתה מייחס לי קיימים רק בדמיונך הפורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 2:12 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
עסקית שמסקית, מכבי לא תעשה לדעתי שום צעד במצבת השחקנים לפני שתדע סופית מה קורה עם דווין סמית.

יכול להיות שהיא לא תעשה שום צעד עד שתדע מה קורה עם סמית', אבל להגיד "עסקית שמסקית"....פחחחחחח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 2:13 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
nadav_hacohen כתב:

יופי, אתה מכניס לי מילים לפה ואז מתווכח איתן ומבסוט שאתה יוצא כמנצח.

איפה כתבתי שקאנטו צריכה לשחרר את טיוס? איפה כתבתי שזה צריך לעניין אותה שמכבי צריכה חיזוק? כתבתי שבסיטואציה שבה מכבי צריכה חיזוק לקו הקדמי (אני מקווה שאתה לא מתווכח אם הטענה הזו), שטיוס מועמד מתאים לה מבחינת עמדה, מבחינת אזרחות ומהבחינה שבסך הכל הוא נראה לא רע ביורוליג (ואני שוב מקווה שגם עם הטענות האלו אתה לא מתווכח) ושקאנטו סיימה את דרכה ביורוליג ועשויה, אולי, לרצות ולקצץ בהוצאות שלה (עוד טענה שאני מקווה שאתה לא מתווכח איתה), זה נראה לי הגיוני שהשם שלו יעלה כמועמד.

בכל מה שכתבתי, לא התייחסתי אפילו פעם אחת למה קאנטו צריכה לעשות ומה הגיוני מבחינתה, רק מה הגיוני שמכבי תנסה לחפש ואילו שמועות הגיוני שיצוצו באתרי ספורט בסיטואציה הזו. כל שאר הדברים שאתה מייחס לי קיימים רק בדמיונך הפורה.

לגבי הסיפא שלך, כבר ציינתי שאולי אתה עושה פה ביקורת תקשורת גרידא ופשוט מתפלא שלא צצות השמעות.

אבל מכיוון שאתה טרחת לבוא ולכתוב הודעה על מה שהגיוני שאלקטרה תחפש, אני טרחתי להסביר מה הגיוני שקאנטו לא תעשה, וגם להזכיר מה תיוס לא רצה בקיץ (לשחק באלקטרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 2:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
nadav_hacohen כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

יכול להיות שהיא לא תעשה שום צעד עד שתדע מה קורה עם סמית', אבל להגיד "עסקית שמסקית"....פחחחחחח.

עסקית שמסקית (הכנס "פחחחח" כאן), מכבי לא תעשה לדעתי שום צעד במצבת השחקנים לפני שתדע סופית מה קורה עם דווין סמית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 2:19 pm 
Hall of Famer

אבל נדב, זה בדיוק מה שכתבתי וכל מה שכתבתי, שאני מתפלא שלא צצות שמועות.

כל השאר, ובמיוחד הנחות לגבי מה סביר שקאנטו כן או לא תעשה, זה הכל הגיע מצידך. אני מקווה שזה די ברור מאליו שאני לא מניח שברגע שמכבי מעוניינת בשחקן כלשהו או שכתבים כאלו ואחרים משערים שהוא מועמד לקבוצה זה אומר אוטומטית שאני גם מניח שהקבוצה שלו תסכים לשחרר אותו, שהוא בעצמו ירצה להגיע או שלמכבי יש את היכולת הכלכלית להביא אותו, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 2:24 pm 
Hall of Famer

זה לא היה ברור, אבל טוב שהבהרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 5:44 pm 
Junior

אם להאמין לידיעות אז ההתלבטות היא בין פניני (עוף) לביינס: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4319848,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 11:47 pm 
Hall of Famer

בית קשה לאלקטרה בטופ 16.

על ברצלונה אין הרבה מה להרחיב, הקבוצה הטובה באירופה. חימקי עמוקה, יש לה מאמן מצוין בדמותו של קורטייניטיס ולנסוע לשחק ברוסיה בחורף זה אף פעם לא כיף גדול. ראיתי אותם כמה פעמים העונה, לא הכי יציבים אבל כשהם במשחק טוב-קשה מאד לנצח אותם. פלאניניץ' נותן עונה נהדרת כרכז שם, ויש להם קו קדמי לא פראייר בכלל. אולימפיאקוס זו אלופת אירופה שלא שינתה הרבה מהסגל שעשה את זה, ועוד צירפה את פרפרוגלו. לבקר בשלום והאחווה זו בטח לא חוויה נעימה. פנר גם מצוינת, גם אולם ביתי חזק. קאחה לבורל עוברת רנסנס אצל טבק, ובשיקטאש הפתיעה לטובה בשלב המוקדם. סיינה היא ככל הנראה החלשה בבית.

בקיצור, סיכוי לא מופרך שאלקטרה לא עולה לרבע הגמר בכלל. איזה כיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 1:44 am 
Junior

בהחלט בית קשה אבל:
א. סבבה. משחקים מעניינים מדי שבוע. נזכה לראות אחלא קבוצות. דיברנו על זה המון בעבר - זה שינוי מאוד חיובי עבור היורוליג.
ב. זה שלב מאוד ארוך - 14 משחקים. יש זמן לתקן וזה חשוב במיוחד לקבוצה כמו מכבי שיש לה עוד הרבה מה לשפר.
ג. אין ספק שברצלונה ברמה מעל שאר הקבוצות בבית, אבל בין היתר? ואללה, מכבי ניצחה העונה קבוצות שהן פחות או יותר ברמה שלהן. אם מאזן 7-7 שווה מקום רביעי, הצלבה היא לא בלתי אפשרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 2:14 am 
Junior

זה נראה מאוד קשה. בטח למכבי בסגלה הנוכחית ועם סמית' בסימן שאלה.
מה שבעיקר מרתיע זה שמכבי קיבלה קבוצות שבשביל לנצח אותן בחוץ צריך אקסטרה, צריך שילוב של ניסיון ואיכות. אני לא רוצה להכריז ישר שזה להתחיל עונה ב-2-0, אבל על סמך העונות האחרונות מכבי גם בבית לא מצליחה לגרד ניצחון מברצלונה. אולימפיאקוס לא איכותית כמו הפעם אבל היא ממוקדת ומודעת לעצמה. מספיק היה לראות את המלחמה שהם נתנו שנה שעברה בהצלבה בשביל לא לחזור לאיטליה, בשביל להבין שיש שם חבורה של פייטרים וגם שם ניצחון חוץ יהיה קשה.
אם אני מסמן קבוצות שהם מעט נוחות יותר אז זה בהחלט בשיקטאש שאפשר לנצח אותה פעמיים וקאחה לבורל שלמרות הרנסנס היא נעה בעיקר על אדי דלק של 'פוסט איבנוביץ'.

נערך לאחרונה על ידי יואב בתאריך ש' דצמבר 15, 2012 12:28 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 5:41 am 
Sophomore

בואו נהיה ריאלים. מכבי זאת קבוצה עם מסורת שמתעלה ומתחברת ככל שהעונה מתקדמת. זה קרה גם בשנים עברו בהן סיימה את השלב המוקדם היחסית קשה יותר בתוצאות פחות טובות ובכל זאת עמדה ביעדיה בטופ16 (ובחלק מהמקרים- בהצלבה).

אני מאמין שיגיע חיזוק. לא מאסיבי, כי מכבי מאז עונת גרשון לא משתוללת באמצע העונה, אבל מישהו נקודתי לעמדות הפנים סביר שיגיע (בהנחה שסמית' אכן מושבת לתקופה קצרה). מכבי תרים את המשחק שלה, את המחויבות בהגנה, תרגילים יתוקתקו טוב יותר, הריי הכלים ההתקפיים שלה לא כ-א-ל-ה מוגבלים. הקהל ייתן את הדחיפה שלו ובסה"כ עם שמירה על הבית (לפחות 5 ניצחונות) וכמה גניבות בחוץ - היא תצלח את השלב הזה גם, להערכתי ממקום 3-4.

לא נמנה על האוהדים והלוואי שאני טועה, אבל כמו שלא צריך לנפח כל וי קטן ככה גם לא לנפח את היכולת המגומגמת יחסית שהקבוצה הציגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 10:08 am 
Sophomore

ארון ביינס סיכם במכבי :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4320001,00.html

ומה עם הפיצויי ללובליאנה? לבחור יש חוזה עד סוף העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 10:23 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
זה לא קצת מוזר שאוהדי אלקטרה תמיד מניחים שלקבוצות אחרות יש רצון מובן מאליו לשחרר שחקנים לאלקטרה?

הנה, אפילו קבוצות מנש משחררות שחקנים בשביל מכבי. לך תתווכח: http://sports.walla.co.il/?w=/151/2596859

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 10:57 am 
Hall of Famer

בית קשה אבל לפחות נראה משחקים מול קבוצות ברמה גבוהה ולא עוד קבוצות יולבקאפ,הסיכוי של מכבי לעלות 50-50 . מחר (ראשון)דווין סמית יערוך בדיקה מקיפה כדי לקבוע האם הוא סובל ממחלת הנשיקה . בנוסף ,מחר תתברר חומרת הפציעה של מדלי ....
ארון ביינס(26,208) סגר במכבי ת'א ויחליף את גרגמל,העונה בלובליאנה עם 14 נ'ק ו10 רבי' למשחק,בסה'כ שחקן סביר, בין היתר משחק בנבחרת אוסטרליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 6:23 pm 
Freshman

מישהו יכול להרחיב קצת על מר ביינס? בינתיים חוץ מסטטיסטיקה מרשימה העונה במדי לובליאנה לא שמעתי על הבחור.
מה דעתכם על התאמתו המקצועית למכבי? לשאר השחקנים? לפילוסופיה של בלאט? האם הוא החיית צבע שמכבי צריכה בפנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 7:33 pm 
Hall of Famer

לא מבין את מנטרת ה"בית קשה" שחזרה פה אצל מספר כותבים .
אנחנו בטופ 16 , שמתחלק הפעם לשני בתים שאמורים להיות שווים ברמתם ( ע"פ שיטת החלוקה ) .
כל עוד הבית של מכבי לא קשה יותר ממקבילו ( ולטעמי הוא לא ) אז הוא לא בית קשה .

הבית של מכבי לטעמי פתוח יותר - חוץ מברצלונה שנראית כטובה בבית , ובשיקטאש שנראית פחות איכותית , כל הקבוצות לטעמי שוות פחות או יותר .
בבית המקביל צסק"א וריאל מדריד צפויות להיות ראש חץ למעלה , בעוד הגרמניות יזנבו בתחתית הבית עם כמה ניצחונות ביתיים , אבל לא יותר מזה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 11:40 pm 
Junior

דווקא לפי הניתוח שלך (שאני מסכים איתו) הבית של מכבי כן יותר קשה. בבית השני יש שתי קבוצות (הגרמניות) שלא יהיו פאקטור. בבית של מכבי, אכן יש את בשיקטש, שהיא קבוצה עם אולם שלא קל לנצח בו והיא החלשה בבית. אני מאמין שבבית השני שתי הראשונות יגמרו עם מאזן של בערך 2-12 בעוד שבבית של מכבי גם 4-10 או 5-9 יהיו שווים מקום ראשון/שני.

אבל מצד שני באמת לא צריך להתלונן, להפך, צריך לשמוח שיגיעו לפה בחורף כמה מהקבוצות הבכירות של אירופה ושלא יהיה אף משחק שעל פניו נראה משעמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 16, 2012 1:35 am 
Hall of Famer

אפשר גם להתסכל על זה מהצד השני - אם נניח נעביר את מכבי במקום קבוצה אחרת שסיימה במקום הראשון ( ז'לגיריס ) , נקבל בית עם ריאל וצסק"א , שבו 2 המקומות הראשונים די מחוץ לתחום של מכבי .
בבית הנוכחי , עקב הרמה הדי אחידה של מרבית הקבוצות , כאמור גם מאזן "חיובי חלש" ( אפילו 6-8 לדעתי ) יכול בהחלט להספיק למקום השני ( עם הפרשים טובים ) .

אני גם מגיב בבוז לקביעה שהשנה "קשה יותר לעלות להצלבה" . עדיין 8 עולות מתוך 16 , כך שהמתמטיקה לא השתנתה . מה שכן השתנה זה אורך השלב השני ( 14 משחקים במקום 6 ) , שאמור להקטין את הסיכוי של קבוצות חלשות יחסית לשלב זה להפתיע במשחק בודד ובכך להגיע לעמדת עלייה . מכבי , איך שלא נהפוך את זה , היא לכל הפחות קבוצה ממוצעת בטופ 16 השנה , ולכן לא יהיה לה קשה יותר להעפיל מאשר בבית בשיטה המקבילה ( בניגוד למשל לבשיקטאש , שבבית של 4 קבוצות שבו היא בדרג 3 יכלה בהחלט להמשיך הלאה , ועכשיו חסרת סיכוי לחלוטין ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: