אני חושב שלדוראנט יותר קל לעשות נק', כי פשוט היום הרבה יותר קשה לשמור על שחקני חוץ, בגלל שלא נותנים לשים ידיים עליהם בהגנה, מה שהיה מותר בתקופת קרטר. אני חושב שקובי, לברון, ווייד, רוז, ווסטברוק וסטיב נאש הם הנהנים העיקריים משינוי החוק, אבל גם דוראנט בהחלט נהנה.
פלאש, אתה יודע שבעונה השלישית שלו וינס קרטר נבחר פעם לחמישיה השלישית ופעם לחמישיה השניה, וזה בלי קבוצה טובה סביבו. קווין דוראנט אחרי העונה השלישית שלו הייתה לו בחירה אחת לחמישיית העונה, אמנם הראשונה, אבל כשלצידו קבוצה מוכשרת הרבה יותר. אין ספק שדוראנט נתן טורניר מדהים באליפות העולם, אולי הטורניר הכי דומיננטי אי פעם של שחקן אמריקאי, אבל זה לא שלקרטר היה מה להתבייש בסידני 2000, שם הוא היה השחקן המוביל בנבחרת יותר עמוקה ויותר מוכשרת (גארנט, קיד, פייטון, ריי אלן, מורנינג) ובמשחקים הצמודים בחצי הגמר מול ליטא ובגמר מול צרפת הוא היה האיש שסחב את הנבחרת ההיא לניצחון. עד הפציעה הראשונה שלו וינס קרטר בהחלט היה במעמד של הטופ שבטופ באן.בי.איי. אחר כך קרה מה שקרה.
אז אני מסכים שכיום דוראנט יותר מתקדם מהמעמד של קרטר ב-5 העונות הראשונות שלו, לפני השביתה האיטלקית, אבל זה לא הבדל של שמיים וארץ.
_________________ "You can see my knowledge of [Dwyane Wade's] game- we were able to limit him to his season high points of 32,"
סטן ואן גנדי
|