סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 20, 2025 1:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 16, 2012 10:10 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אתה טוען שלדוראנט עם ווסטברוק בתור אופציה שנייה ולפעמים ראשונה יותר קל לעשות כמויות של נקודות בגלל שבתחילת העשור קלעו פחות(והרמה הייתה נמוכה יותר)? אני מניח שבלי ווסטברוק דוראנט היה שחקן של 30+ נקודוות באחוזים דומים לאלו של קארטר(היום האחוזים שלו טובים יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 16, 2012 6:06 pm 
Junior

מה זה צורה כ"כ שונה? דוראנט כבר עכשיו יותר קרוב לג'ורג' גרווין מאשר לקרטר. הוא כבר 3 פעמים מלך הסלים, 3 פעמים ALL-NBA-TEAM (קרטר נבחר פעם אחת לחמישיה השניה ופעם לשלישית), הגיע לגמר מערב, ולגמר NBA בו הוא היה קלע ביעילות מדהימה לקלעי חוץ. ב2010 הוא סחב את ארה"ב על הגב לאליפות העולם עם 23 נק' 6 רב' 3 אס' למשחק, גם באולימפיאדה הוא הוביל לזהב עם 19.5 נק' ו5.8 רב', שני טורנירים נדירים. לשם השוואה, לברון עד גיל 24 הגיע לגמר NBA, גמר מזרח, MVP (בקצב הזה נראה שדוראנט ישווה את זה השנה) תואר מלך הסלים, 3 פעמים ALL-NBA-TEAM , ומדליית זהב. ההבדל ביניהם הוא בעיקר בהייפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 16, 2012 7:49 pm 
Hall of Famer

אני חושב שלדוראנט יותר קל לעשות נק', כי פשוט היום הרבה יותר קשה לשמור על שחקני חוץ, בגלל שלא נותנים לשים ידיים עליהם בהגנה, מה שהיה מותר בתקופת קרטר. אני חושב שקובי, לברון, ווייד, רוז, ווסטברוק וסטיב נאש הם הנהנים העיקריים משינוי החוק, אבל גם דוראנט בהחלט נהנה.

פלאש, אתה יודע שבעונה השלישית שלו וינס קרטר נבחר פעם לחמישיה השלישית ופעם לחמישיה השניה, וזה בלי קבוצה טובה סביבו. קווין דוראנט אחרי העונה השלישית שלו הייתה לו בחירה אחת לחמישיית העונה, אמנם הראשונה, אבל כשלצידו קבוצה מוכשרת הרבה יותר. אין ספק שדוראנט נתן טורניר מדהים באליפות העולם, אולי הטורניר הכי דומיננטי אי פעם של שחקן אמריקאי, אבל זה לא שלקרטר היה מה להתבייש בסידני 2000, שם הוא היה השחקן המוביל בנבחרת יותר עמוקה ויותר מוכשרת (גארנט, קיד, פייטון, ריי אלן, מורנינג) ובמשחקים הצמודים בחצי הגמר מול ליטא ובגמר מול צרפת הוא היה האיש שסחב את הנבחרת ההיא לניצחון. עד הפציעה הראשונה שלו וינס קרטר בהחלט היה במעמד של הטופ שבטופ באן.בי.איי. אחר כך קרה מה שקרה.

אז אני מסכים שכיום דוראנט יותר מתקדם מהמעמד של קרטר ב-5 העונות הראשונות שלו, לפני השביתה האיטלקית, אבל זה לא הבדל של שמיים וארץ.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 16, 2012 8:35 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מדהים איך מאחד השחקנים והספורטאים האהובים הוא הפך לכל כך שנוא. סימונס רשם עליו שכנראה אין שחקן אחר שספג כל כך הרבה קריאות get up you pussy!! כמו וינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 12:08 am 
Hall of Famer

עמוס - הסקור היה נמוך, אבל אני לא חושב שזה עד כדי כך. ההבדלים מבחינת ממוצע נקודות בליגה היו אזור ה-2 נק' למשחק לקבוצה. אם כבר הבעיה שלו שהוא פשוט שיחק ספציפית בקבוצה שקלעה פחות, ובתור מישהו שהיה הסקורר הראשי של הקבוצה, אז נראה לי שהסיבה לזה שהקבוצה שלו קלעה בסקור נמוך היא קרטר עצמו, בין השאר.

אבל עזבו שנייה הישגים וסטט' ואליפות עולם או אולימפיאדה. מבחינת השחקן עצמו. כשהייתי רואה את וינס משחק בשיאו, בשבילי דבר ראשון הוא היה פריק אתלטי מטורף. האתלט הכי טוב שראיתי באן בי איי, מנתר לשמיים, דופק דאנקים לא מהעולם הזה, אקרובט שיכול להגיע מצד אחד של הצבע לצד השני ועדיין להצליח להטביע את הכתום על הפרצוף של היריב שלו. כן, גם יכול לעשות נקודות כמו זבל, ג'אמפ שוטר טוב, קלעי שלשות טוב, מוסר אנדרייטד עם ראיית משחק מצוינת. אבל בראש ובראשונה אתלט פנומנאלי, ואני חושב שלאורך הקריירה שלו גם ככל שהאתלטיות שלו נחלשה, ככה גם הוא נחלש.

ויש את דוראנט, שבשבילי בראש ובראשונה, הוא סקורר פנומנאלי. הקלעי הכי טוב אוף דה דריבל שראיתי בליגה מאז מייקל ג'ורדן ואני לא מגזים, אפילו שהגרופיות של קובי מחכות לי מעבר לפינה. קלעי מאוד מדויק לא משנה מאיזה בלטה על המגרש שתבחר. אם זה לא מספיק, יש לו כדרור של גארד (אם כי פחות טוב ממה שהיה לוינס), חדירה מעולה וסיומת מצוינת ליד הטבעת.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 12:13 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
באספקט הזה של קליעה דוראנט יותר טוב גם מג'ורדן. כמובן לג'ורדן היתה גם הגנה עילאית, הבנת משחק קרובה למושלמת ופסיכופתיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 12:33 am 
Hall of Famer

מבחינת הטווח אין ספק. מבחינת החצי מרחק אני לא חושב. ראיתי לא מעט משחקים של ג'ורדן משנות השיא שלו, והבחור ברמת החצי מרחק יכל אוף דה דריבל/פייד אוויי לשים את הכתום בדיוק באמצע של החישוק. דוראנט הכי טוב בזה מאז ג'ורדן. ברמת הג'אב סטפ כרמלו היה כנראה הכי טוב עד שדוראנט הופיע.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 12:58 am 
Senior

מה שחסר לדוראנט וכנראה יהפוך אותו לסקורר פסיכי יותר ממה שהוא היום זה פוסט אפ. לא לואו פוסט, אלא יותר באזור האותיות, סטייל נוביצקי. מצד שני, הוא הרבה פחות חזק מלברון או מכרמלו אז אולי זה יעבוד לו הרבה פחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 4:13 am 
Junior

כקלעי חצי מרחק (וודאי מה3) לטעמי קובי קצת יותר טוב מג'ורדן, אוף דה דריבל, דיוק, באיה מושגים שתרצה. דוראנט טיפה טוב משניהם. ולגבי היכולת לקלוע את החצי מרחק בבידוד, נוביצקי המדויק מכולם בעיני.

ההבדל הוא (ובתור אוהד בולס אתה מודע לעניין) שג'ורדן יכל ליצור לעצמו זריקות נוחות מאוד יחסית. מכל מצב שהוא קיבל בו את הכדור, הוא יכל להגיע לג'אמפ שוט נוח (שלא לדבר על סיומת בצבע). ניתור מדהים, כל רגע ורגע תוקף עם הראש קדימה, שינויי כיוון מטורפים ובמהירות, עצירות חזקות וגבוהות שלא משאירות שום סיכוי למגן להפריע לג'אמפ וגם למנוע חדירה. ההבדל הוא שכשג'ורדן עולה לפידוואי הוא היה מגיע מעל המגן ולא עם יד בפנים כמו קובי ודירק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: CP3 ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה