סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 20, 2025 4:08 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 2:38 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
במשחק מוקדם טורונטו נטולי ברניאני מנצחים את הרוקטס בעזרת 24 נק' של מיודעינו אנדרסון.

במשחק עכשיו בין הלייקרס לסיקסרס הלייקרס מובילים בסוף רבע ראשון 28-24 עם רבע מצוין של קובי (שכלל סל מדהים על הוז) ושל ארטסט ( לא רוצה לקרוא לו וורד פיס, אז מה?) . הלייקרס עם 6-8 מהשלוש.
אצל הסיקרס טרנר פתח טוב עם 8 נקודות

יש דנבר- סקרמנטו במקביל ואחר כך יהיה הורנטס-פורטלנד... זה משעמם וזה משעמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 2:50 am 
Junior

תופעה מעניינת:
ברבע הראשון LA היו ב28-24 אך ורק בזכות קובי וארטסט (שקלע הכל).
קובי וארטסט ירדו לנוח, היית חושב שכשדוויט לא משהו הם יפסידו במהירות את היתרון? הם עלו ליתרון 10 דווקא כשקובי (ששיחק מדהים ברבע הראשון) בחוץ, בזכות המון שלשות ובעיקר בעיקר הגנת לחץ טובה... ואולי פשוט פילי גרועים בלי הולידיי.

LA 10-15 משלוש, אבל הגנת הכלום חזרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 3:47 am 
Junior

אפשר להשתפך קצת (הרבה) על קובי בראינט?

לא יאומן כמה הבנאדם מוכשר, הוא טוען שהעונה הוא עשה יותר screen&rolls מאשר כל שאר הקרירה שלו, ובניגוד לציפיות, הוא נראה תפור על השיטה, אני נדהם כל פעם מחדש. הוא מגיע לצבע הרבה הרבה יותר בקלות יחסית לעונות האחרונות במשולש. ממש בקלילות. חסימה, שניים שלושה כדרורים והוא בצבע בלי בעיות בזכות האינטלגנציה ועבודת הרגליים המדהימה, וכמובן הסיומת במגוון דרכים, מהיום: רווסרס לייאפ ב360 עם ריחוף יפה מעל הוז, הוק שוט אלגנטית שכל פעם שאני רואה אותו מנסה הוא גם משחיל, סל בלתי אפשרי על ת'ד יאנג בסוף שעון. עד לא מזמן כמעט כל הסלים שלו היו ג'מפרים, השיטה עוזרת לו להגיע לצבע ולא סתם הוא מגיע לקו העונשין כל כך הרבה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 8:34 am 
Hall of Famer

ניקולא באטום עם ה-5X5 הראשון בליגה מאז 2006 ובסך הכל השני בהיסטוריה עם לפחות 10 אסיסטים (הראשון היה ג'מאל טינסלי ב-2001) ודמיאן לילארד ממשיך לסמן את עצמו כרוקי העונה עם 16 נק' ושלשת ניצחון 0.3 שניות לסיום מול ההורנטס, הבלייזרס מנצחים 95-94. היקסון עם משחק מצויין, 24 ו-16 ריב', אולדריג' כרגיל סולידי עם 20 (אבל רק 3 ריב'), באטום עם 11 נק', 10 אס', 5 ריב', 5 חט' ו-5 חס'. בהורנטס, ריאן אנדרסון מפציץ 26 כולל 7/10 לשלוש, גריוויס ואסקז עם כמעט טריפל דאבל, 23 נק', 11 אס' ו-8 ריב' ואנתוני דיוויס מפסיד גם במץ' אפ ללילארד עם 15 ו-5 מהספסל.

חוץ מזה, דנבר מועכת את סקרמנטו בחוץ 122-97. ג'אוול מקגי המושמץ מוביל עם 19 ב-7/9 מהשדה, גאלינארי עם 18, ג'ורדן המילטון עם 15 ואיגי עם כמעט טריפל דאבל-11, 8 ו-8. בקינגס, אייזיאה תומאס עם 20 מהספסל (3/10 מהשדה, 13/15 מהקו), קאזינס ותומפסון עם דאבל-דאבלים, 19 ו-11 ו-16 ו-10 בהתאמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:00 am 
Senior

קירילנקו לא עשה גם 5x5? ואיך טינסלי ממרומי ה-1.83 השיג 5 חסימות במשחק אחד????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:30 am 
Freshman

קירילנקו עשה את רוב ה-5X5 שקרו בשנים האחרונות. הוא דיבר על 5X5 עם 10 אסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:46 am 
Sophomore

טינסלי 1.91, לא כזה נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:09 am 
Junior

הנה כל החמש על חמש:

http://www.basketball-reference.com/pla ... der_by=pts

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 1:01 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
קירילנקו לא עשה גם 5x5? ואיך טינסלי ממרומי ה-1.83 השיג 5 חסימות במשחק אחד????

קירילנקו היה זה שעשה 5X5 בפעם האחרונה וכמו שכתבתי, זה היה ב-2006.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 6:52 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

נמשיך להשתפך על קובי ברייאנט.

אז היום הוא שבר את השיא "המלאכותי" של מייקל וקארים עם מספר משחקים רצוף של מעל 30 נקודות בגיל 34 ומעלה עם 6 משחקים כאלה (השיא הקודם היה 5).

מה שמביא אותי לתהיה הבאה. קובי השנה הוא יותר מדי טוב. והוא כל הזמן חוזר ואומר שיש לו רק עוד שנתיים לשחק וב2014 הוא תולה את הנעליים- כל הרטוריקה שלו בנושא מצביעה לכיוון הנ"ל, וגם הההתנהגות שלו דבר שמקבל יתר שאת הערב בפילדלפיה, שם הוא קיבל תשואות בסוף המשחק ונתן לכולם את ההרגשה הנוסטלגית שיש לו רק עוד פעם-פעמיים לחזור לעיר הולדתו.

אין שום דבר שמצביע על כך שהוא ימשיך מעבר ל2014 פרט לתקוות של האוהדים וספקלוציות שהוא רוצה (ויכול) לשבור את השיא של קארים, כשאין שום ספק שהוא יוכל לתת 25 נקודות לערב גם בגיל 40. אבל הוא משחק כל כך טוב השנה שזה מצביע דווקא על ההפך- שהוא נותן את כל מה שיש לו, ערב ערב, בהכנה ובאימונים דווקא השנה דבר שמצביע שהוא נותן הכל "היום" כי הוא רוצה לאפס את הטנק ולא לשמור רזרבות כי זה כל מה שהוא מתכוון לתת. לא עוד עונות של 33 דקות ושמירת כוחות לפלייאוף או שמירה על הגוף עד גיל 40, קובי נותן הכל עכשיו כי אולי הוא באמת מאמין שיש לו רק עוד שנה וחצי. קצב השחיקה שלו השנה הוא באמת מופרז, יש לו מספיק סטמינה לסחוב עוד עונה-שתיים אבל בשום אופן לא עד 38-40 אלא אם אולי יעשה עונת פרישה באמצע.

קובי אמר שאין משחק שהוא לא נפצע או סוחב פציעה או נחבל, וזה בגלל הגיל, תמיד יש משהו שיטריד אותו (זה העונש כשאתה נלחם באב-הזמן, וfather time is undefeated). במקום להוריד הילוך ולעצור קצת, קובי ממשיך לזרוק 25 פעם גם במשחקים באוהיו ובפילי ובניו אורלינס, להוליך כדור, לנהל משחק- הכל. למעשה, אחרי שנים קודמות בהם קובי הפסיק לחדור באופן ניכר ושמר על עצמו, ונהיה על טהרת הג'אמפ שוט- השנה הוא חודר הכי הרבה מאז 2006 בערך וגם מגיע לקו בהתאם וגם מקבל את העונש הגופני הנלווה- התוצאה, אחת מ3 העונות האינדיבידואליות הגדולות שלו בקריירה. אז ב2009-2010-2011 הוא אכן שמר על עצמו בשביל להאריך את הקריירה שלו, והיום הוא כבר לא שומר על עצמו.

האם המסקנה הלוגית היא שיש אמת ברטוריקה של ברייאנט ונותרו לנו רק עוד שנה וחצי להתפעל ממנו? יעבור את ג'ורדן בנקודות, ייתן את כל מה שהוא יכול לנסות להגיע לטבעת שישית- מעבר לזה, אין שום מטרות נוספות.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 7:00 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
איגי, הפקפוק הזה בקובי מדאיג אותי. ברור שיש לו את היכולת לסחוב ככה עשר שנים לפחות. גם העובדה שהקבוצה שלו במאזן שלילי נובעת רק מכך שהוא לא רוצה שיבוא איזה דייגו סימאונה ויגיד על הNBA שהיא משעממת כמו שנאמר על מסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 7:10 pm 
Junior

תהיה רגוע, איגי. קובי לא יפרוש לפני שישבור את שיא השערים של מסי בשנה קלנדרית.
(מצד שני, סיכוי טוב שקובי יעשה את זה כבר ב2012. אכן בעיה).

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 7:21 pm 
Junior

לא יודע מה איתכם, אני הרבה יותר מפחד מהיום שאיגי יפרוש או יתאדה, כאותו מלאך שסיים את שליחותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 8:20 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

רגע, אז אם היום קובי קולע 29 למשחק ועוד שש שנים בגיל 40 הוא בטוח יקלע 25 למשחק, אז בגיל 46 הוא יקלע 21 למשחק או שזה לא חישוב לינארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 8:36 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם זה חישוב לינארי והיום הוא קולע 29, אז בגיל 40 הוא יקלע בסביבות ה40 נקודות, בהתחשב בממוצעי הקריירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 8:55 pm 
Junior

אני עדיין מחכה ליום שסטודנט שאפתן לפסיכולוגיה קלינית ירד לשורש העניין הזה של kobe-fanboys.

בלי קשר, אם קובי יצליח לשמור על הרמה הנוכחית שלו (אם נתעלם מחוסר ההגנה וחוסר היכולת הזמני לנצח משחקים) כל העונה, זאת תהיה אחת העונות המרשימות שלו בעיני..הוא קולע באחוזים הכי טובים שקלע אי פעם בקריירה.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 9:25 pm 
Sophomore

http://www.emeraldinsight.com/journals. ... w=abstract

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 9:27 pm 
Freshman

שימי ריגר וונאבי כתב:
בלי קשר, אם קובי יצליח לשמור על הרמה הנוכחית שלו (אם נתעלם מחוסר ההגנה וחוסר היכולת הזמני לנצח משחקים) כל העונה, זאת תהיה אחת העונות המרשימות שלו בעיני..הוא קולע באחוזים הכי טובים שקלע אי פעם בקריירה.

המשפט הזה, שאני מסכים איתו אגב, הוא הבסיס שבגללו אני חושב שקובי בראיינט הוא הסופר סטאר האוברייטד בהסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 9:40 pm 
Junior

אני חושב שלברון הוא הסופרסטאר האוברייטד בהיסטוריה. יותר מדי צומת לב ל% מהשדה ובכלל לסטטיסטיקה. מעניין מה תגיד על ה44% מהשדה של ביל ראסל.
אם כבר, יותר מעניין אם יבדקו את האהבה העיוורת הזו של הkobe-haters או ה"lebrons" לאחוזי שדה. אני יכול להבין מי שחושב שיעילות=אחוזי שדה גבוהים=תכלית הכדורסל, אבל סה"כ 1-2% יותר משנות השיא של קובי, זה די חסר חשיבות בעיני יחסית לפרמטרים כמו ווינריות, הגנה ומנהיגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 9:54 pm 
Hall of Famer

לברון בהתחלה (כלומר באמצע הקריירה, אבל בהתחלת הווינריות אולי). חלאס, הבחור הוריד את הקוף מהגב, ואם הוא יצליח (חס וחלילה) לקחת עוד 2-3 אליפויות, ויש לו עוד 8 שנים בקלות בצמרת, אז הוא לא אוברייטד ולא בטיח. בגילו, הוא רייטד בדיוק איפה שהוא. הסמול פורוורד השני-שלישי בטיבו בהיסטוריה. יחד עם ד"ר ג'יי.

לגבי הגנה, ברוך ה' ללברון לא חסר. את הסיבות שאני לא אוהב את לברון כבר כתבתי מזמן, אבל זה לא מוריד מערכו כחתיכת שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:03 pm 
Senior

אני חושב שאם לברון ייקח עוד 3 אליפויות הוא די בוודאות יעבור את קובי(בכל מה שלא קשור למספרי נקודות, אלא למקום בהיסטוריה), בוודאי איך שוויד נראה כרגע. בגיל 27 וכששיאו לפניו אני לא חושב שזה מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:11 pm 
מנהל פורום

צוד כתב:
תהיה רגוע, איגי. קובי לא יפרוש לפני שישבור את שיא השערים של מסי בשנה קלנדרית.
(מצד שני, סיכוי טוב שקובי יעשה את זה כבר ב2012. אכן בעיה).

אפרופו קובי ומסי, חובה לצרף את הפרסומת החדשה של שניהם. די מצחיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:18 pm 
Freshman

פלאש אתה התעמקת בחלק אחד של המשפט שציטטתי. אני דווקא יותר התייחסתי לחלק אחר (״אם נתעלם מחוסר היכולת לנצח משחקים״). זו מהות האוברייטדיות בעיני.

אני מניך שאתה ואיגי ודומיכם מתייגים את קובי באותה קבוצה עם דאנקן, מג׳יק, בירד וכו (אני גם לא אתפלא אם לדעתך הוא כבר עבר את כל אלה). העניין הוא שקובי הוא היוצא מן הכלל בין רשימת הכוכבים שרשמתי בכל מה שקשור לניצחונות ומצויינות קבוצתית (לא מצאתי סטטיסטיקה כזו אבל אני די בטוח שקובי לא מתקרב לכוכבים האלה בכל מה שקשור לאחוזי ניצחונות (גם בעונה הסדירה וגם בפלייאוף). אז אתה יכול להאשים את הקבוצה שמסביבו או את המאמן או את הג׳י אם או את החדרניות במלון, אבל אין עוד סופרסטאר ברמות האלו שנכשל עם הקבוצה שלו (או שהקבוצות שלו להיו רלוונטיות בצמרת) כל כך הרבה כמו קובי. תגיד מה שתגיד על לברון, אבל עם חבורת נמושות ששוות 19 ניצחונות בעונה קליבלנד היתה קונטנדרית עונה אחרי עונה. גם סאן אנטוניו של דאנקן.

זה מה שמפריד לדעתי את שחקני העלית (קובי, שאקיל, גארנט, קיד וכו...) מהגדולים שבגדולים (ג׳ורדן, בירד, לברון, ראסל, דאנקן וכו...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:28 pm 
Junior

נורטון כתב:
לברון בהתחלה (כלומר באמצע הקריירה, אבל בהתחלת הווינריות אולי). חלאס, הבחור הוריד את הקוף מהגב, ואם הוא יצליח (חס וחלילה) לקחת עוד 2-3 אליפויות, ויש לו עוד 8 שנים בקלות בצמרת, אז הוא לא אוברייטד ולא בטיח. בגילו, הוא רייטד בדיוק איפה שהוא. הסמול פורוורד השני-שלישי בטיבו בהיסטוריה. יחד עם ד"ר ג'יי.

לגבי הגנה, ברוך ה' ללברון לא חסר. את הסיבות שאני לא אוהב את לברון כבר כתבתי מזמן, אבל זה לא מוריד מערכו כחתיכת שחקן.

ודאי שהוא חתיכת שחקן, אבל היו בעבר הרבה חתיכות שחקנים, ולהם היתה גם חתיכת מנטליות והם היו חתיכת ווינרים מדהימים. לברון שחקן גדול, אבל הוא לא חומר לטופ 5 בכל הזמנים או הסמול הטוב אי פעם, בעיני.
לגבי עוד 3 אליפויות ולברון עובר את קובי, אם כנראה שכן, אבל כנ"ל אם דוראנט יתחיל עכשיו שושלת עם הת'אנדר ויזכה ב3 אליפויות על חשבון ההיט, הוא יעבור את ג'יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:33 pm 
Senior

אני מאוד מאוד אוהב את דאנקן(כאדם וכחבר לקבוצה הוא בוודאי עדיף על קובי, בעיני), אבל קובי בריפיט ב-2010 עבר אותו היסטורית. דאנקן אומנם לא פיספס פלייאוף בקריירה שלו, אבל הכישלון באתונה 2004 רשום במידה רבה על שמו, כשחקן הבכיר ביותר שהגיע לאליפות ההיא. זה משהו שקצת שוכחים לו אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה