סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 20, 2025 6:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:43 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
הכישלון של דאנקן עם הנבחרת מספיק כדי לדחוק את קובי לפניו? יש עוד סיבות שאתה חושב שקובי עבר אותו הסטורית? אני פשוט לא רואה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:47 pm 
Hall of Famer

לא סתם דיברתי על קובי לפני כמה ימים ואמרתי שהבנאדם פשוט לא יהיה מוכן לוותר בכזו קלות על עוד הזדמנות לאליפות. ואם בדרך הוא צריך לתפור 30 נק' למשחק, לרדת על גאסול הרכרוכי ולהתחנחן להווארד הילדותי, אז הוא יעשה את זה.

סיכום המשחקים:
- פורטלנד מנצחת עם שלשת נצחון של לילארד 95-94 את ניו אורלינס. אנתוני דיוויס 15 ו-5 ריב' לא רע. גריוויס ואסקז הוא אחד השחקנים האלמוניים ביותר עם 8.5 אס' למשחק ומעלה בשנים האחרונות, למעשה מאז ברווין ניייט ב-05/06. מאז, השחקנים היחידים עם 8.5 אס' למשחק בעונה - דרון, כריס פול, נאש, קיד, קלדרון, רונדו, לברון, והשנה גם ווסטברוק וג'רו הולידיי. בפורטלנד היקסון עם 24 ו-16 ריב' ב-31 דקות. האקס בנה"ש עם 12 נק' ו-10.5 ריב' למשחק, מי היה מאמין שקליבלנד העבירו אותו תמורת כספי...
- גם כשאלן אנדרסון קלעי בולט (24 נק' ב-25 דקות מהספסל), קלדרון מאפיל עליו עם טריפל דאבל; יוסטון יורדת למאזן שלילי ומעניין לראות איך הסטט' מתיישרות אצל הרוקטס - ג'רמי לין מתברר כרכז בינוני, הארדן מתייצב על אחוזים רעים מהשדה והרבה איבודים אבל מגיע הכי הרבה פעמים בליגה לקו אחרי דוייט הווארד, אשיק סנטר הגנתי טוב והתקפי רע שעדיין לא יכול להגיד שניצח במו ידיו משחק בשביל הרוקטס.
- פילי לא שלחו את דוייט הווארד מספיק פעמים לקו, והוא קלע 3/3. קובי מצוין עם 34 נק', ונראה שג'ודי מיקס במשחקים האחרונים קנה לעצמו מקום בתור המחליף החשוב של הלייקרס.
- משהו רע עובר על סקרמנטו. המאמן מאוד iffy על הרוטציה, והם נראים בדרך הנכונה ללוטרי. בסה"כ זו קבוצה די בינונית עם סגל של שחקנים בינוניים - ברוקס, ג'ייסון תומפסון, סלמונס, ג'יימס ג'ונסון, גרסיה, אאוטלו. במקומם, אם טייריק אוונס לא לוקח את עצמו בידיים, אני מחליף אותו בבחירות דראפט או שחקן צעיר אחר עם פוטנציאל. הייתי בונה סביב דמרקוס קאזינס, ונותן יותר דקות לתומאס רובינסון, ג'ימר פרדט ואייזיאה תומאס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:47 pm 
Junior

Super Mario כתב:
פלאש אתה התעמקת בחלק אחד של המשפט שציטטתי. אני דווקא יותר התייחסתי לחלק אחר (״אם נתעלם מחוסר היכולת לנצח משחקים״). זו מהות האוברייטדיות בעיני.

אני מניך שאתה ואיגי ודומיכם מתייגים את קובי באותה קבוצה עם דאנקן, מג׳יק, בירד וכו (אני גם לא אתפלא אם לדעתך הוא כבר עבר את כל אלה). העניין הוא שקובי הוא היוצא מן הכלל בין רשימת הכוכבים שרשמתי בכל מה שקשור לניצחונות ומצויינות קבוצתית (לא מצאתי סטטיסטיקה כזו אבל אני די בטוח שקובי לא מתקרב לכוכבים האלה בכל מה שקשור לאחוזי ניצחונות (גם בעונה הסדירה וגם בפלייאוף). אז אתה יכול להאשים את הקבוצה שמסביבו או את המאמן או את הג׳י אם או את החדרניות במלון, אבל אין עוד סופרסטאר ברמות האלו שנכשל עם הקבוצה שלו (או שהקבוצות שלו להיו רלוונטיות בצמרת) כל כך הרבה כמו קובי. תגיד מה שתגיד על לברון, אבל עם חבורת נמושות ששוות 19 ניצחונות בעונה קליבלנד היתה קונטנדרית עונה אחרי עונה. גם סאן אנטוניו של דאנקן.

זה מה שמפריד לדעתי את שחקני העלית (קובי, שאקיל, גארנט, קיד וכו...) מהגדולים שבגדולים (ג׳ורדן, בירד, לברון, ראסל, דאנקן וכו...)

אין לי מושג על מה אתה מדבר. בוא נעבור על הקרירה:
בפלייאוף, הנתונים מראים שקובי בראינט הגיע 7 פעמים לגמר, 5 פעמים אלוף, באותה תקופה טים דאנקן שיחק בליגה, אז בוא נבדוק: דאנקן הגיע 4 פעמים לגמר (מאותו מערב), בפעם האחרונה שבדקתי 7 זה "קצת" יותר מ4. מן הסתם אתה מזכה בזה את הצוות המסייע המושלם של הלייקרס, אבל לקובי כלל לא היו יותר אלסטארים בקבוצה מאשר הגדולים האחרים שהזכרת.

בעונה הרגילה:
בקדנציה עם שאקיל, השניים הובילו את הלייקרס להצלחה קבוצתית לא רעה בעונה הרגילה, לא פחות ממיאמי ושל לברון-וייד-בוש. לאחר מכן העונה החלשה ב05, ושתי עונות שקובי הוציא את המיטב מצוות מסייע עלוב. הקאבס של אותם עונות לא היו עוברים סיבוב ראשון במערב. לאחר מכן הוא קיבל סיידקיק אמיתי והוביל את הלייקרס ל57, 57, 65 ו57 נצחונות. השנה וחצי האחרונות מעט פחות טובות בעונה הרגילה, אבל גם הסלטיקס של בירד ירדו בכמות הנצחונות כשבירד ומקהייל הזדקנו (הפלא ופלא, ממש כמו הלייקרס של קובי וגאסול).

האזכור של לברון עם שאר הגדולים שבגדולים הוא בדיוק האוברייטד הגדול בהיסטוריה שאני מדבר עליו, הוא פשוט לא עשוי מהחומר של ג'ורדן בירד מג'יק ושאר הווינרים הגדולים.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ב' דצמבר 17, 2012 10:49 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:48 pm 
Hall of Famer

שחף - דאנקן אכן היה בנבחרת, אבל מי שהוביל את הסגל היו בעיקר אייברסון את מרבורי שהרגו את האמריקאים עם הרבה לבנים מבחוץ ומשחק טיפש מאוד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:50 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
Super Mario כתב:
פלאש אתה התעמקת בחלק אחד של המשפט שציטטתי. אני דווקא יותר התייחסתי לחלק אחר (״אם נתעלם מחוסר היכולת לנצח משחקים״). זו מהות האוברייטדיות בעיני.

אני מניך שאתה ואיגי ודומיכם מתייגים את קובי באותה קבוצה עם דאנקן, מג׳יק, בירד וכו (אני גם לא אתפלא אם לדעתך הוא כבר עבר את כל אלה). העניין הוא שקובי הוא היוצא מן הכלל בין רשימת הכוכבים שרשמתי בכל מה שקשור לניצחונות ומצויינות קבוצתית (לא מצאתי סטטיסטיקה כזו אבל אני די בטוח שקובי לא מתקרב לכוכבים האלה בכל מה שקשור לאחוזי ניצחונות (גם בעונה הסדירה וגם בפלייאוף). אז אתה יכול להאשים את הקבוצה שמסביבו או את המאמן או את הג׳י אם או את החדרניות במלון, אבל אין עוד סופרסטאר ברמות האלו שנכשל עם הקבוצה שלו (או שהקבוצות שלו להיו רלוונטיות בצמרת) כל כך הרבה כמו קובי. תגיד מה שתגיד על לברון, אבל עם חבורת נמושות ששוות 19 ניצחונות בעונה קליבלנד היתה קונטנדרית עונה אחרי עונה. גם סאן אנטוניו של דאנקן.

זה מה שמפריד לדעתי את שחקני העלית (קובי, שאקיל, גארנט, קיד וכו...) מהגדולים שבגדולים (ג׳ורדן, בירד, לברון, ראסל, דאנקן וכו...)

אין לי מושג על מה אתה מדבר. בוא נעבור על הקרירה:
בפלייאוף, הנתונים מראים שקובי בראינט הגיע 7 פעמים לגמר, 5 פעמים אלוף, באותה תקופה טים דאנקן שיחק בליגה, אז בוא נבדוק: דאנקן הגיע 4 פעמים לגמר (מאותו מערב), בפעם האחרונה שבדקתי 7 זה "קצת" יותר מ4. מן הסתם אתה מזכה בזה את הצוות המסייע המושלם של הלייקרס, אבל לקובי כלל לא היו יותר אלסטארים בקבוצה מאשר הגדולים האחרים שהזכרת.

בעונה הרגילה:
בקדנציה עם שאקיל, השניים הובילו את הלייקרס להצלחה קבוצתית לא רעה בעונה הרגילה, לא פחות ממיאמי ושל לברון-וייד-בוש. לאחר מכן העונה החלשה ב05, ושתי עונות שקובי הוציא את המיטב מצוות מסייע עלוב. הקאבס של אותם עונות לא היו עוברים סיבוב ראשון במערב. לאחר מכן הוא קיבל סיידקיק אמיתי והוביל את הלייקרס ל57, 57, 65 ו57 נצחונות. השנה וחצי האחרונות מעט פחות טובות בעונה הרגילה, אבל גם הסלטיקס של בירד ירדו בכמות הנצחונות כשבירד ומקהייל הזדקנו (הפלא ופלא, ממש כמו הלייקרס של קובי וגאסול).

האזכור של לברון עם שאר הגדולים שבגדולים הוא בדיוק האוברייטד הגדול בהיסטוריה שאני מדבר עליו, הוא פשוט לא עשוי מהחומר של ג'ורדן בירד מג'יק ושאר הווינרים הגדולים.

אבל גם אתה מזלזל. הוא עדיין לא הוכיח שהוא עשוי מהחומר הזה, אבל בהחלט יתכן והוא עוד יוכיח. הוא כאמור, עוד צעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:58 pm 
Junior

לברון כבר 10 שנים בליגה, ובעיני הוא הוכיח שהוא לא ווינר מהחומר הזה. הוא כן מסוגל להיות מאוד דומיננטי, בעיני הבסט קייס שלו זה שאקיל של שחקני החוץ, שזה מצוין, אבל לא טופ 5 אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:59 pm 
Senior

פלאש, עד 2008 כל ההצלחות של קובי היו עם אחד הסנטרים הטובים ביותר אי פעם. כשהוא דאג ששאק יעוף הלייקרס לא עשו כלום. כולל לעבור סיבוב בפלייאוף. מה שלברון עשה באופן די תדיר עם ורז'או ובובי גיבסון וכל מיני כישרונות שקיבצו סביבו בקליבלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:02 pm 
Freshman

הודעה כל כך ארוכה ולא התייחסת אפילו במשפט למה שטענתי. אולי לא הייתי מספיק ברור.

הכוכבים הגדולים באמת (וכאן הרשימה שנתתי של ג׳ורדן, דאנקן, ראסל וכו...) שווים לבדם קונטנדריות. זה עד כדי כך פשוט. זה ההבדל בין הגדולים לגדולים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:07 pm 
Junior

לברון בעונה שעברה לא הוכיח שהוא ווינר בפלייאוף? הוא סחב קבוצה בתצוגה מופתית כשבאחת הסדרות הגבוה הדומיננטי לידו היה האסלם. זה שהוא לא קלע סלי נצחון עם הבזאר מענין לי את אתה יודע מה, אין פה רלוונטיות ליכולת שלו לנצח משחקים.

לברון עם צוות מסייע עלוב היה שווה גמר, ועם צוות מסייע מעולה הוא שווה אליפות.

ולזכותו של דאנקן, מה שאי אפשר להגיד על לברון ולא על קובי, זה ששחקנים פורחים לידו. יכול להיות שזאת השיטה של פופ, אבל לשמחתו של דאנקן אי אפשר להפריד , ולכן חלק גדול מהקרדיט הולך אליו בתור המנהיג ובעל הבית שם. פארקר ומאנו הם אולסטארים לכל דבר וענין, אבל העובדה ששניהם פרחו משום מקום זו נקודת זכות לדאנקן, שלא קובי ולא לברון יכולים להתגאות בה.

גם לברון, ובאופן יותר מובהק אצל קובי - בלי עוד כוכב מוכח ליד הם לא יכולים לקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:07 pm 
Junior

ומה זה קשור לקובי? שוב, לברון שחקן מצוין, שאק של שחקני החוץ זה מעולה ואולי זה אפילו יספיק לו כדי לעבור את קובי (קלוש בעיני, אבל אפשרי).

אגב, קובי לא דאג ששאקיל יעוף מהלייקרס. שאקיל דאג ששאקיל יעוף מהלייקרס. זה אפילו ברור לו (ציטוט מויקי):

During the offseason, Bryant was "beyond furious" at reports from a Laker insider that Bryant had insisted O'Neal be traded from the Lakers.[117] Bryant reported that Buss said, "I am not going to re-sign Shaq. I am not about to pay him $30 million a year or $80 million over three years ... His body is breaking down, and I don't want to pay that money to him when I can get value for him right now rather than wait ... It doesn't matter to me what you do in free agency because I do not want to pay [Shaq], period."[117] O'Neal agreed with Bryant: "There's no doubt in my mind Kobe is telling the truth. I believe him a thousand percent ... I would have respected Dr. Buss more as a man if he would have told me that himself, because I know he said it."
ויש גם ציטוט של גורמים במועדון שאומרים שזו היתה הסיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:12 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
אני חושב שלברון הוא הסופרסטאר האוברייטד בהיסטוריה. יותר מדי צומת לב ל% מהשדה ובכלל לסטטיסטיקה. מעניין מה תגיד על ה44% מהשדה של ביל ראסל.
אם כבר, יותר מעניין אם יבדקו את האהבה העיוורת הזו של הkobe-haters או ה"lebrons" לאחוזי שדה. אני יכול להבין מי שחושב שיעילות=אחוזי שדה גבוהים=תכלית הכדורסל, אבל סה"כ 1-2% יותר משנות השיא של קובי, זה די חסר חשיבות בעיני יחסית לפרמטרים כמו ווינריות, הגנה ומנהיגות.

לגבי האחוז הנמוך של ראסל, בשנות ה-50/60 כל הליגה קלעה באחוזים נמוכים מאוד (במיוחד לאחר כניסת שעון ה-24 שניות). זה יפה שהסתכלת על האחוזים שלו והתעלמת מכך שבין עונת 56/57 ל59/60 הוא דורג 5, 3, 2 ו-4 באחוזי קליעה מהשדה... ובלי קשר, לא על אחוזי קליעה שפטו את ראסל, הוא אף פעם לא נחשב לסקורר.

ד"א, עוד שחקן שולי קולע 30 נק' על הראש של בראיינט - ניק יאנג מהסיקסרס... וזה אחרי ארון אפללו (30), CJ מיילס (28), מרקוס תורנטון (23), ווסלי מת'יוס (22), ג'מאל קרופורד (21), וקארטייה מרטין (?! 21). דוקא ה-SG המובילים (מאיו, ג'ו ג'ונסון, הארדן) נתנו משחקים מתחת לממוצע מול הלייקרס. אולי זה מתקשר לסברה של איגי שמול התותחים בראיינט משקיע בהגנה, אבל זה לא תירוץ לתת לכל מיני סקראבס לקלוע עליך שיאי עונה/קריירה (ולנצח תוך כדי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:13 pm 
Freshman

אני מת על התיאור הזה, שאק של שחקני החוץ.

רק אם שאק היה סוחב עוד 5 שנים ביכולת השיא, והיה לו את המחויבות לגוף שלו ולמשחק כדי להישאר בריא ולרצות להשתפר כל הזמן.

אם לזה התכוונת, אני איתך. כי שאק כזה שווה טופ 3. רק שלשאק האמיתי היו בעיות (חוסר רצינות ומוטיבציה בעיקר) שרחוקות מלברון כמו שקובי רחוק ממונטה אליס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:14 pm 
Junior

Super Mario כתב:
הודעה כל כך ארוכה ולא התייחסת אפילו במשפט למה שטענתי. אולי לא הייתי מספיק ברור.

הכוכבים הגדולים באמת (וכאן הרשימה שנתתי של ג׳ורדן, דאנקן, ראסל וכו...) שווים לבדם קונטנדריות. זה עד כדי כך פשוט. זה ההבדל בין הגדולים לגדולים ביותר.

זה מאוד לא נכון. כשג'ורדן היה לבדו הוא הפסיד בסיבוב הראשון כל עונה עד שפיפן הגיע, בדיוק כמו קובי עד שגאסול הגיע. שניהם גם שיחקו בקונפרנס החזק באותה תקופה. להבדיל מהגמר הבודד של הקאבס. שקי, יש ווינר שהוא מספיק טוב כדי להתעלות ולהיות דומיננטי, שאקיל ולברון, אבל כאלה שלא הייתי סומך עליהם נניח מהעונשין במאני טיים. ויש את הלבל של ג'ורדן, מג'יק, בירד, ראסל, קארים וקובי. כאלה שלא הפסידו 3 שנים רצוף למרות הביתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:20 pm 
Junior

שאק אולי לא היה מחויב כמו לברון, אבל היה לו איזה עשור אדיר עוד מימי המג'יק, ולאורך הת'ריפיט הוא היה דומיננטי ברמות שלברון לא יגיע אליהם.

sir charles כתב:
לגבי האחוז הנמוך של ראסל, בשנות ה-50/60 כל הליגה קלעה באחוזים נמוכים מאוד (במיוחד לאחר כניסת שעון ה-24 שניות). זה יפה שהסתכלת על האחוזים שלו והתעלמת מכך שבין עונת 56/57 ל59/60 הוא דורג 5, 3, 2 ו-4 באחוזי קליעה מהשדה... ובלי קשר, לא על אחוזי קליעה שפטו את ראסל, הוא אף פעם לא נחשב לסקורר.

ומצד שני, ראסל היה סנטר. וזה שראסל לא נחשב לסקורר רק מחזק את הטענה שלי, אם הוא היה סקורר של 25-30 למשחק אחוז כזה עוד היה הגיוני. בכל מקרה, כל הטענה שלי שלא אחוזי השדה קובעים מי בין הגדולים ומי לא., והתברר שבכלל לא זאת היתה כוונת המשורר (כרגע כוונתו היא שקובי אוברייטד כי הוא לא שווה קונטנדרית לבדו, אבל אני לא ראיתי שחקן שכן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:24 pm 
Junior

מצד שני כבר ראינו את לברון משתק שחקן בהתקפה מכרעת או מוסר אסיסט (רק העונה יש לו 3 כאלו). אז אתה מקדש את הקליעה, אני מקדש את הניצחון באשר הוא.

זה שקובי קולע סלי ניצחון על 3 שחקנים בפייד זה יפה, אבל זה פחות יעיל מהדאבל שלברון מושך ומוסר לשחקן פנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:26 pm 
Freshman

ג׳ורדן עד שפיפן הגיע? אתה מתכוון בעונותיו הראשונות כשהיה ילד?

זה לא ברור שאנחנו מדברים פה על תקופות השיא של שחקנים? אני לא אשפוט את אנתוני דייויס גם אם לא יגיע לפלייאוף בעונתו השלישית.

קובי בשיאו לא הגיע לפלייאוף. קובי בשיאו לא עבר סיבוב ראשון עוד שנתיים. זה לא ג׳ורדן של תחילת דרכו ולא בירד אחרי הפציעות. זה השחקן בשיאו.

וכל הקביעה שלך לדירוג שהוא על סמך מי עם אחוזי עונשין גבוהים יותר בדקות הסיום? עזוב שזה פרטני ברמות מטורפות, כי גארדים בדרך כלל קולעים באחוזים גבוהים יותר מגבוהים באופן ניכר, אבל לך תעיף מבט על המספרים של לברון בקלאץ׳ (עונשין ומהשדה). חוץ מעונת 2010/2011, הוא טופ 3 כל עונה מאז שהוא בליגה. אם את רוצה להמשיך לטעון ש״הוא לא עשוי מהחומר של הגדולים״ לפחות תבסס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:40 pm 
Junior

אני לא מקדש כלום, אני באמת מעריך את לברון כשחקן מעולה. אבל יש שחקנים בודדים שהם בספירה אחרת (ושום מילה על קובי, חבל שאתם דוחפים אותו כל הזמן) ולברון הוכיח לדעתי שהוא לא מהחומר הזה, בטח מבחינה מנטלית.

מריו, ג'ורדן לא היה ילד. הוא רשם סטט' מעולים באותם סדרות, כמו בשיא הקרירה, אבל אי אפשר לנצח לבד. הוא היה בן 25 כשפיפן הגיע והבולס עברו סיבוב ראשון. קובי היה בן 26 בפעם הראשונה שהוא הוביל קבוצה, הוא ואודום עברו פציעות באותה עונה שהם לא הגיעו לפלייאוף זה נראה לך רציני לשפוט על פי עונה אחת בקרירה כ"כ ארוכה?

איפה אמרתי שאני מדרג ע"פ אחוזי עונשין? שוב: לברון בעיני לא עשוי מהחומר של ג'ורדן, מג'יק ובירד כי מבחינה מנטלית הוא התפרק לא פעם ולא פעמיים, הוא נתן שנה מעולה והיה מדהים בפלייאוף האחרון, ושאק של שחקני החוץ נראה לי מחמאה גדולה, זה עדיין לא הופך אותו לווינר היסטורי כמו אותם בודדים. אם השוואה לשאקיל זה זלזול זה מבהיר את כל עניין האוברייטד שאני מדבר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:46 pm 
Junior

אבל אתה מתעלם בהפגנתיות מהעונה האחרונה של לברון ומהפלייאוף שלו.
זה שלברון לא נולד כזה זה ברור לכולנו, השאלה אם הוא יכול להפוך לכזה, וכרגע הכיוו המסתמן הוא שכן. יכול להיות שזו הייתה הבלחה חד פעמית, אבל שזה בא באופן עקבי במאני טיים של הפלייאוף אני מאמין שזה שינוי מנטאלי שהוא עבר.

לברון לא בספירה של מייקל מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא בספירה של מייקל. כרגע הוא גם לא מתקרב ללארי ומג'יק, אבל בוא נראה איך הוא ימשיך את העונה הקודמת.

ג'ורדן היה בגילו של לברון היום שהוא לקח אליפות ראשון. אין פה שום טעם לנסות להשוות למייקל חלילה, אלא להגיד רק שאי אפשר להגיד מה הוא לא בשלב הזה, כי באותה נקודה גם מייקל לא היה מייקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:53 pm 
Junior

ואני חשבתי לתומי ש"שאק של שחקני החוץ" זה בדיוק ההפך מהתעלמות הפגנתית מהעונה האחרונה של לברון ומהפלייאוף שלו.

אם לברון לא היה כבר 10 שנים בליגה, והרפרטואר שלו היה נקי מ3 שנים רצוף שהוא הפסיד עם הביתיות, מסדרות כמו מול המאבס והספרס- כלומר רפרטואר נקי יחסית כמו של ג'ורדן בירד ומג'יק בגילו, הייתי מסכים איתך שיש עוד סיכוי שלברון יוכיח שהוא מצוין עד כדי כך. אבל הוא שיכנע אותי שהוא לא עשוי מהחומר הזה, מנטלית. (אגב, החברה האלה וגם חברה כמו קובי ודאנקן וגם דוראנט היו ווינרים וחזקים מנטלית יחסית מההתחלה).

ועדיין, הטנק עדיין שחקן מאוד דומיננטי ובין הטובים והמוכשרים אי פעם, אין שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 12:00 am 
Junior

אבל מה זה אומר שדוראנט ווינר? שהוא קולע סלי ניצחון עם הבזאר? למה זה כל כך מעסיק אותך הדבר הזה? כי אליפות אין לו, ולמרות שאני מניח שהוא יאסוף כמה, הוא כרגע שחקן מדהים אבל עם חובת הוכחה עליו.
ג'ורדן זה ג'ורדן לכן אמחוק אותו מההשוואה, כי אין לי שום ויכוח לגבי המיקום בספירה, אבל מג'יק ובירד נכנסו לקבוצות עם 3-4 הול אוף פיימרים כל קבוצה, בזמן שהכוכבים לצד לברון היו שאקיל אחרי השיא ומו וויליאמס שראינו יפה מה הוא עושה בחוץ. אז בואו נשפוט את לברון עכשיו שיש לו חבורה מוצלחת מסביבו, וכרגע הוא עומד בציפיות עם גמר אחד (ותצוגה משפילה מאוד בו) , ואליפות אחת.
ולמען האמת? היה ולברון מעמיס עוד 3 אליפויות, את מי לעזאזל מעניין שהוא הפסיד נגד הביתיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 12:06 am 
Freshman

אני לא מאמין שאני אשכרה צריך לשאול אותך את זה אבל מה עם הסדרה של קובי מול המאבס ב2011? או קובי נגד הסאנס? או גולת הכותרת - קובי נגד הפיסטונס ב2004??

לך קרא קצת אגב על מג׳יק ה״ווינר״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 12:08 am 
Hall of Famer

Super Mario כתב:
אני מת על התיאור הזה, שאק של שחקני החוץ.

רק אם שאק היה סוחב עוד 5 שנים ביכולת השיא, והיה לו את המחויבות לגוף שלו ולמשחק כדי להישאר בריא ולרצות להשתפר כל הזמן.

אם לזה התכוונת, אני איתך. כי שאק כזה שווה טופ 3. רק שלשאק האמיתי היו בעיות (חוסר רצינות ומוטיבציה בעיקר) שרחוקות מלברון כמו שקובי רחוק ממונטה אליס.

האמת היא שאני גם מאד אוהב את ההגדרה הזאת, היא מבריקה. והיא לפחות בינתיים גם נכונה מאד. שאקיל היה תפלצת בדיוק כמו לברון. רק שבינתיים שאקיל היה עוד יותר תפלצת ועוד יותר הישגי מלברון, אבל אני בהחלט בהחלט יכול לראות קווים מקבילים בין הקריירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 12:13 am 
Junior

לא דווקא סל נצחון. היכולת להתעלות במאני טיים סופר חשובה, אליפויות מוכרעות על הדברים האלה, על המהלכים הגדולים לקראת הסיום, על ההתעלות ברבע האחרון, זה למה דאלאס לקחה אליפות, על זה הוכרעה הסדרה ת'אנדר-LA שנה שעברה. דוראנט הראה לי שהוא ווינר בפלייאוף האחרון. בטח שקובי, בעיני הכשלונות שלו ושל מג'יק אפילו לא מדגדגים את אלו של ג'יימס.

מג'יק ובירד היו ווינרים ענקיים. זה לאו דווקא קליעה, אם יש לך כוח כנס בסרטון ל4:30 בערך ותראה איך אפשר לצאת ווינר בפעולה פשוטה:
http://www.youtube.com/watch?v=I4YTifBU1tE

ללברון היו מספר רגעים של ווינריות מרשימים בקאבס, אבל היו לו הרבה יותר רגעים הפוכים וכרגע אני משוכנע שהוא לא שחקן היסטורי כמו מג'יק/בירד/קארים/ראסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 12:16 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

sir charles כתב:
FLASH כתב:
ד"א, עוד שחקן שולי קולע 30 נק' על הראש של בראיינט - ניק יאנג מהסיקסרס...

יש לי את המשחק מוקלט... היה אולי פוזשן אחד שיאנג קלע על קובי. קובי שמר רק על ריצ'ארדסון ודמיאן ווילקינס. הכל היה על וורלד פיס או איבנקס.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 12:19 am 
Junior

עזוב אותך איגי, ממתי צריך לראות משחקים כדי לרדת על קובי? אתה ברצינות מתווכח עם הסטטיסטיקה מהבוקס סקור שאומרת שניק יאנג היה הגארד השני?

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' דצמבר 18, 2012 12:21 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], כינוי2 ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה