סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 20, 2025 6:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:51 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
למאלון היה את סטוקטון, אוסטרטג וראסל והורנאסק, אבל זו לא הנקודה. יוטה היתה מספיק טובה בשביל לעקוף קבוצות כמו יוסטון של שלושת הוטרנים וסיאטל של קמפ ופייטון בדרך לשני גמרים. זאת ממש לא היתה קבוצה חלשה
אז כן , ג'ורדן בוודאי ווינר, אבל האמת היא שגם מאלון לוזר.

זה נשמע לך כמו קבוצה חזקה? עם כל הכבוד לזה שהוא לבן ומבית טוב, סטוקטון הביא לשולחן רק מעט יותר מרייג'ון רונדו.
צריך להבין איזו מעמסה זאת לתת ערב ערב 25-26-27 נקודות בכל משחק וכל משחק. דאנקן לא מדגדג יכולת התקפית שכזאת. סיפור דומה לקובי, אי אפשר להפריז ב30,000 נקודות.
דאנקן וסטוקטון לא מביאים אף אליפות ליוטה באותה סיטואציה. דאנקן גנב אליפויות עם כוכבית ובתווך בשנים שהלייקרס היו חלשים או שהמערב היה מאוד מאוד חזק אבל מאוזן להפליא עם מלא קבוצות של 50 נצחונות. בשנות ה80 הספרס עם דאנקן לא היו עושים כלום ושום דבר- ואני לא מאשים אותם, בשנות ה80 הכישרון היה מפוזר על פני מספר מצומצם של קבוצות- ובשנות ה90, הם לא היו עוברים לא את פיניקס, לא את יוסטון, לא את סיאטל, לא את יוטה, לא את אינדיאנה- אולי היו לוקחים את הניקס. למזלם ג'ורדן פרש ב98, והם הצליחו לקחת אליפויות רק בשנים ששאקיל היה חלש ולא בכושר.

ועדיין אין לדיון הזה שום פואנטה כי דאנקן הוא סנטר רק במעט - ממש טיפה - יותר טוב מהאקים. לזכותו של דאנקן- הוא מספק נוכחות הגנתית טובה יותר מקארל מלון. אבל זאת לא חוכמה גדולה כשאתה סנטר, נכון?

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:53 am 
Hall of Famer

סטוקטון הוא גם החוטף והמוסר הכי טוב בכל הזמנים. כלומר, נו באמת. איך שלא מסתכלים על זה מדובר בטופ 5 בפוינט גארדים של כל הזמנים וכנראה אפילו יותר (למרות שאני לא סובל, אותו, וגם לא את מאלון). שאר הטיעונים שהזכרת , בכל מקרה, הם תיאורטיים לגמרי. המספרים הם עדיין 4-0 לטובת דאנקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:57 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

אבל האחד הוא סנטר והשני הוא פאוור פורוורד! אני מסכים שדאנקן סנטר טוב ממלון, אוקיי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 2:08 am 
Hall of Famer

נו באמת, שתיים מהאליפויות של דאנקן היו יחד עם רובינסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 2:15 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

שתיים מהאליפויות של פאו גאסול היו עם אנדרו ביינום.

זה רק מחזק את הבלוף והקונספציה השגויה שהוא PF. כמה טוב ליחסי הציבור, זה עוזר גם להשכיח את ההופעות האלה ששאקיל דרך ומחץ וריסק אותך בלואו פוסט. כלומר, באותם פוזשנים שבהם דאנקן manned up ולקח על עצמו את השמירה על שאק ולא השאיר את המלאכה לראשו-נסטרוביץ' ושות' שיקחו על עצמם את האשמה.

וסטוקטון- תגיד מה שאתה רוצה, נתן 20 שנה את אותה תפוקה, הכל נכון. אבל בשנתיים האחרונות רונדו נותן לפחות 80% ממה שסטוקטון נתן. אם רונדו ייתן עוד 18 עונות כאלה, הוא יגיע גם הוא לטופ 10 בפויינטים. זה עדיין לא גיים-צ'יינג'ר ברמה מספקת שתעביר קבוצה מעבר לhump ולאליפות. אין מה לעשות, כשאומרים שצריך 2 סופרסטארים בקבוצה בשביל אליפות, מתכוונים בד"כ ל2 כלים התקפיים שיכולים לשים לפחות 20 נקודות על הלוח. למאלון אף פעם לא היה מישהו שהיה כל כך טוב. סטוקטון עזר להוריד את הנטל בכך שלקח שחקנים של 10 נקודות והפך אותם לכלים משמעותיים בהתקפה, אבל ברגעים לוחצים- בפלייאוף, במשחקים מכריעים- לא היה איזשהו גארד שיעזור למלון לשים נקודות בכל דרך אפשרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 2:19 am 
Hall of Famer

סטוקטון גם נטל את הנטל בכך שהוא היה וואחד שחקן הגנה.
ושוב, מדבר כאן מישהו שמתעב את מאלון את סטוקטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 2:24 am 
Freshman

טוב פלאש עכשיו אתה אומר דברים שפשוט לא לעניין:

2011: לברון נגד בוסטון משחק 4 http://www.youtube.com/watch?v=mOwCjHloLnI קלע את 5 הנקודות האחרונות של ההיט כדי להשוות וללכת להארכה בבוסטון, כולל שלשה בפנים של פירס

משחק 5 באותה סדרה: http://www.youtube.com/watch?v=_mvhQWuXWKU במשחק שסגר את הסדרה. היה שיוויון 2 דקות לסיום, מאותה נקודה לברון קלע 10 נקודות כולל 2 שלשות וסגר את הסדרה.

בגמר המזרח נגד שיקגו לברון שיתף את רוז בכל הרבעים האחרונים ועלה גמר. הסדרה כוללת חזרה ממינוס 12, 2 דקות לסיום במשחק 5 שסגר עניין. http://www.youtube.com/watch?v=KgLMI784M4E

בפלייאוף הקודם היו לו כמובן את משחק 6 בבוסטון שהיה משחק הדחה, ואז משחק 7 שהיה צמוד בסוף עד הדבר הזה - http://www.youtube.com/watch?v=BycDTKpT568

נגד אוקלהומה היו לו סלים במשחק השני וכמובן שלשת ההתכוצות במשחק 4...

זה מהשנתיים האחרונות מאוד בקצרה... אני ממליץ לך לעבור על הסדררות של לברון לדורותיו. כי חוץ מהסדרות הנוראיות שלו (דאלאס 2011, סאן אנטוניו 2007) הוא היה גדול בכל סדרה, להוציא משחק 5 אחד בבוסטון 2010 כמובן :) באמת תעבור, אני חושב שאתה תופתע...

הייתי חייב להצדיק את תואר פלאש של הלברונים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 2:31 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:

גם רונדו חוטף מלא וball hawk ברמה מדהימה. זאת השוואה משעשעת ומופרכת, אבל זה מצחיק כמה נקודות דימיון יש בין שניהם. נועד רק להדגיש שהאימפקט של סטוקטון פשוט לא היה מספיק טוב לקונטנדרית- בניגוד, למשל, לפייטון בשיאו. סטוקטון הוא בערך הרול פלייר המושלם, לפעמים קבוצה צריכה דווקא את הטוני פארקר שיוכל לעשות נקודות ממצבים בלתי אפשריים ולחרוך את הצבע במהירות על פני הדוגמטיות וריגורוזיות של שחקנים כמו סטוקטון. למלון היה עדיף כל רכז מודרני- פול, וויליאמס, נאש, הלפרין- שיכול בכל ערב נתון לשים 20 נקודות. כי מלון היה מוצא את ה25 נקודות שלו גם בלי הפיק אנד רול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 2:38 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

מריו- רשימה נאה, אני מבין שלקח לך 10 דקות- רבע שעה לערוך אותה. גם יצאה הודעה דיי ארוכה, משהו כמו 20 שורות. וזה מאוד נחמד מצד להברון לספק קצת רגעי קלאץ', מ2004 חיכינו לזה, סוף סוף זה הגיע. נחמד.
אם נערוך את רשימת הקאלץ' של קובי נצטרך לנבור בארכיונים ימים ארוכים ולכתוב הודעה עם מאות שורות ועשרות סרטוני יוטיוב. אבל ניסיון נחמד! :bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 2:49 am 
Freshman

זו רשימה מ2011. עד 2012. 12 חודשים. 365 ימים.
בשביל רשימה יותר ארוכה ומפורטת אני אתן לך לעשות חיפוש קצר, ממש לא קשה למצוא. כי לברון היה ענק ב90% מהסדרות שהששתף בהם.

אבל סתם כי אני בחור נחמד אני אעזור לך קצת. חפש סרטונים ובוקס סקורים מהסדרה נגד דטרויט מ2007, שיקגו מ2009, וושינגטון מ2007, בוסטון מ2008, אורלנדו מ2009, וושינגטון מ2006. את הסדרות מ2011 ו2012 אני מקווה שאתה זוכר מההודע המקודם. תוסיף לזה גם את הסדרה נגד אינדיאנה מ2012 שלא צויינה שם.

אני יכול עכשיו להשתדרג לאיגי של הלברונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 3:03 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

Super Mario כתב:
חפש סרטונים ובוקס סקורים מהסדרה נגד
דטרויט מ 2007 - קבוצה מעבר לשיא על אדי הדלק האחרונים שקוראת לעצמה הקבוצה הכי טובה במזרח בלי בן וואלאס ועם וובר בצבע.
שיקגו מ2009 - קבוצה צעירה ולא בשלה עם דריק רוז בגיל 20 נגד הביתיות מול קבוצה עמוסה של קליבלנד ושוב בלי אף אחד בצבע.
וושינגטון מ2007 - קובי היה מסיים עם 50 נקודות למשחק מולם.
בוסטון מ2008 - הובס והתפרק.
אורלנדו מ2009 - הובס.
וושינגטון מ2006 - קובי היה מסיים עם 60 נקודות למשחק מולם. אחלה יריבות הייתה להם, קליבלנד מול וושינגטון. הוויזארדס באותה שנה לא היו מסיימים אפילו במקום 10 במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 3:08 am 
Freshman

לא יודע מה חשבתי... אין מצב שאני אהיה איגי של הלברונים.
אני אסתפק בלהיות פלאש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 3:16 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

תתבייש לך שבכלל ניסית לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 3:21 am 
Freshman

:)

אגב בעניין אחר לגמרי, התחיל עכשיו אורלנדו נגד מינסוטה שעלתה עם ההרכב הבא: רינדאור, שבד, קירלינקו, לאב ופקוביץ'. רוביו כנראה יהיה הראשון לעלות מהספסל. כשבראה, אלמינדסון וסטימסה מחכים להיכנס. נדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 3:26 am 
Freshman

ועוד משהו מהמשחק. רבע ראשון ולאב עם 5 ריבאונדים, כולם בהגנה. פקוביץ' עם 5 ריבאונדים, כולם בהתקפה. מפחיד לשחק מולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 11:31 am 
Hall of Famer

כנראה שלא כל כך מפחיד כי אורלנדו ניצחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 11:37 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Iggy כתב:
אם נערוך את רשימת הקאלץ' של קובי נצטרך לנבור בארכיונים ימים ארוכים ולכתוב הודעה עם מאות שורות ועשרות סרטוני יוטיוב. אבל ניסיון נחמד! :bra_vo:

רגע, זה לא מה שאתם עושים כל הזמן?

הנטייה שלך להחליט דברים היפותטיים לחלוטין כיצוקים בסלע (דאנקן לא היה זוכה באליפות עם יוטה, קובי היה קולע 50 על וושינגטון) היא מדהימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:26 pm 
Junior

Iggy כתב:
נורטון כתב:

גם רונדו חוטף מלא וball hawk ברמה מדהימה. זאת השוואה משעשעת ומופרכת, אבל זה מצחיק כמה נקודות דימיון יש בין שניהם. נועד רק להדגיש שהאימפקט של סטוקטון פשוט לא היה מספיק טוב לקונטנדרית- בניגוד, למשל, לפייטון בשיאו. סטוקטון הוא בערך הרול פלייר המושלם, לפעמים קבוצה צריכה דווקא את הטוני פארקר שיוכל לעשות נקודות ממצבים בלתי אפשריים ולחרוך את הצבע במהירות על פני הדוגמטיות וריגורוזיות של שחקנים כמו סטוקטון. למלון היה עדיף כל רכז מודרני- פול, וויליאמס, נאש, הלפרין- שיכול בכל ערב נתון לשים 20 נקודות. כי מלון היה מוצא את ה25 נקודות שלו גם בלי הפיק אנד רול.

לפעמים יש לאנשים סטיגמה, והם נשארים איתה כשהזכרון דועך. קרל מאלון וסטוקטון פרחו בשיטה של סלואן שאיפשרה להם יצירתיות וחופש במסגרת תרגיל בודד. סטוקטון היה שחקן יוצר, שנהג להתב במאני טיים, בניגוד למאלון שנעדר במאני טיים. רונדו הוא שחקן הרבה פחות טוב היום מסטוקטון בשיאו. הוא צריך עוד לעבוד על הקליעה מבחוץ שלו למשל. סטוקטון גם ידע להצליח התקפית בלי כדור, ורונדו לא שם. בהמשך לדיון המקביל, איפה רשימת סלי הנצחון של רונדו? רונדו הרבה יותר מתאים להיות ג'ייסון קיד עתידי מסטקטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 3:35 pm 
Junior

Super Mario כתב:
לא יודע מה חשבתי... אין מצב שאני אהיה איגי של הלברונים.
אני אסתפק בלהיות פלאש...

:hi_hi_hi: , אתה גם לא בליגה של פלאש, מצטער.

Super Mario כתב:

אגב בעניין אחר לגמרי, התחיל עכשיו אורלנדו נגד מינסוטה שעלתה עם ההרכב הבא: רינדאור, שבד, קירלינקו, לאב ופקוביץ'. רוביו כנראה יהיה הראשון לעלות מהספסל. כשבראה, אלמינדסון וסטימסה מחכים להיכנס. נדיר.

תמונה

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], כינוי2, עודד ל ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה