סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' ינואר 21, 2025 1:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 7:57 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
שיהיה במזל טוב ( יותר גרוע מקופל הוא בטוח לא יהיה )

קצת מוזר שהוא שימש בתפקידים בעלית ויו"ר היכל הספורט, למרות שאני אוהד מכבי, זה לא נראה טוב.

היו פשוט בוחרים את פרצלינה :lol:

מה אתם אומרים על המינוי?

הנה כל הפרטים:

דירקטוריון מנהלת הליגה בחר הערב יושב ראש חדש למנהלת הליגה, שמואל פרנקל

פרנקל, נשוי+5, בעל תואר מ.א במדעי החברה מהאוניברסיטה העברית בירושלים, הוא מייסד ומנכ"ל בית ההשקעות "אפסילון" , הוא משמש כסגן נשיא של איגוד לשכות המסחר בישראל. בעברו שימש כמשנה למנכ"ל בעלית, כיהן כיו"ר דירקטוריון היכלי הספורט, כחבר דירקטוריון בבזק, יו"ר ועדת כספים וחבר דירקטוריון ברשות הדואר וחבר דירקטוריון בקופת החולים הכללית.

פרנקל, השוהה בימים אלה בחו"ל, העביר לחברי הדירקטוריון את חזונו לליגה ולמנהלת בשנים הקרובות והבטיח כי יפעל למען הגדלת התקציבים לקבוצות על ידי גיוס נותני חסות גדולים מהמגזר הפרטי, שיפור האולמות הקיימים וקידום בניית אולמות חדשים, הגדלת כמות הקהל במשחקים תוך פניה למשפחות ולבני נוער, הגדלת החשיפה של הליגה בערוצי הטלוויזיה ובגופי התקשורת השונים, הגדלת הנציגות הישראליות במפעלים האירופאים הבכירים, שיפור חווית הצפייה במשחקים ושימור ההיסטוריה והקשר לשחקני ומאמני עבר.

פרנקל: ''אני מודה לועדת האיתור שמצאה אותי ראוי לכהן כיו"ר דירקטוריון מנהלת הליגה. אני רואה תפקיד זה כאתגר על מנת לקדם את ענף הכדורסל בישראל. יחד עם חברי הדירקטוריון, הקבוצות והצוות במנהלת הליגה נוכל להמשיך את ההצלחה ולהוביל את ליגת הכדורסל הבכירה בישראל ואת הענף כולו ליעדים חדשים וגבוהים, אני שמח להחליף את ידידי אבנר קופל שלקח את המנהלת והציב אותה במשך עשר שנים ברמות הכי גבוהות, אני מעריך מאוד את פועלו ואת תנופת היצירה שלו ומקווה שאמשיך את דרכו בעשייה לקידום הכדורסל בישראל.

http://www.basket.co.il/News.asp?id=4867

נערך לאחרונה על ידי basketball_fan בתאריך ד' דצמבר 12, 2012 8:04 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 7:58 pm 
Sophomore

התגובה הראשונה לא איחרה להגיע בפייסבוק:

Karin Levi גל סוקולובסקי: חובה לקרוא
"חג החנוכה הגיע, ואחרי שקברניטי מנהלת הליגה בכדורסל סיימו להדליק את הנרות הראשונים לכבוד המכבים הם חזרו להתפנות לשחיתויות ולקומבינות לכבוד המכבים, והפעם על הפרק מינויו הצפוי של שמואל פרנקל לתפקיד יו"ר מנהלת הליגה. שמואל פרנקל, למי שלא מכיר, שימש יו"ר דירקטוריון חברת היכלי הספורט בתקופה בה שיפצה החברה את היכל נוקיה, חברה שמבקר המדינה פירסם עליה ב 2010 דו"ח חמור ביותר על שחיתויות ואי סדרים שהתנהלו בשיפוץ ההיכל. בין היתר פירסם המבקר כי השיפוץ שהיה אמור לעלות כ- 100 מיליון שקל עלה בסופו של דבר 216 מיליון שקל ושהחריגה הלא תקינה של מעל 100 מיליון שקל מכספי ציבור נבעה מכך שבהיכל ניבנו בין היתר תאי צפיה (שישרתו את מכבי ת"א), משרדים לשימוש מכבי ת"א, ומוזיאון למכבי ת"א. ועכשו, כשהשיפוץ הסתיים ושמעון מזרחי מפיק רווחים של מיליונים מכל מה שניבנה עבורו בשחיתות מכספי ציבור, הגיע תורו של מזרחי לתגמל את האיש שסידר לו את כל הצ'ופרים האלה, והשבוע צפויות הבובות של שמעון במנהלת לאשר את מינויו של האיש המושחת הזה להיות יו"ר מנהלת הליגה. חג חנוכה שמח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 8:03 pm 
Senior

זה ממש לא מעניין למי הוא מקורב, הוא גם יכול להיות אוהד מכבי שרוף מבחינתי. ליו"ר אין סמכויות ותפקיד של ממש כי ההחלטות מתקבלות בדירקטוריון שבו צריך רוב של קבוצות. זה לא שהוא יכול להחליט דברים בעצמו.

השאלה העיקרית האם הוא מסוגל לגייס כסף וכמה שיותר למנהלת ולקבוצות. אם הוא טוב לתפקיד הזה אז הוא מינוי טוב, אם לא אז לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2012 11:48 pm 
Junior

"בעל תואר מ.א במדעי החברה מהאוניברסיטה העברית בירושלים"
אין, אין מצב, המשחק מכור. לסגור את הכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:46 am 
Hall of Famer

ואיפה אתה חושב למד שמעון מזרחי משפטים.....?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:49 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זהו, עוד יותר משחק מכור! תמיד חשדתי!

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 1:05 am 
Junior

אז סוקולובסקי סתם ממציא? כי אם כן זאת עילה לתביעת לדיבה.

או שהטיעון הוא שגם אם זה נכון זה לא משנה כי יו"ר המנהלת הוא איש גיוס כספים בלי סמכות משמעותית אחרת.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 1:10 am 
Hall of Famer

עד כמה שאני זוכר את אותו הדו"ח, לפחות מה שהוא אומר בדבר זה שהחריגה נבעה בגלל שבנו דברים בשביל מכבי היא שקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 11:16 am 
Sophomore

הטענה של סוקולובסקי היא שמבקר המדינה מצא ליקויים חמורים בהתנהלות. של חברת היכלי הספורט.
מסיבה זו הוא לא מתאים לנהל גוף ציבורי(או ציבורי למחצה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:01 pm 
Hall of Famer

זה רק חלק מהטענה של סוקולובסקי. הטענה המלאה היא שהבניה חרגה מעל לתקציב בין היתר בשל נכסים שנבנו עבור מכבי, שנהנתה מכספים של שחיתות ציבורית ועכשיו מזרחי משלם את החלק שלו בשוחד בדמות התפקיד כיו"ר המנהלת. כשמישהו כותב מכלול של דברים, רצוי להתייחס לכל הדברים ולא רק לחלקים שנוחים ואם יש חלקים בעייתיים במכלול, זה מעיב על כל שאר החלקים.

לגבי הטענה שהחריגה נבעה בין היתר מבניית התאים למכבי, לפי מה שאני זוכר מכבי שילמה עבורם, לא?

לא שאני חושב שאיש שניהל עם ליקויים חמורים גוף שעסק בכספי ציבור צריך להתמנות ליו"ר המנהלת, אם זה הדבר אז פרנקל לא צריך להיות יו"ר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:15 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עמוס, אם אתה מדבר על התייחסות למכלול ולא רק לדברים הנוחים, אז שים לב שהחריגה שקשורה למכבי מתייחסת לא רק לתאי הצפייה אלא ל"תאי צפיה (שישרתו את מכבי ת"א), משרדים לשימוש מכבי ת"א, ומוזיאון למכבי ת"א". בכל אופן, אין לי מושג לגבי הפרטים אבל עצם ההאשמה שמדובר באיש מוטה לטובת מכבי היא רלוונטית מאוד בהקשר הנוכחי ולא ברור לי מה היה האינטרס של דובראש להשמיט את זה.

אני באופן אישי מתייחס לדברים שיוצאים מהמקלדת של גל סוקולובסקי בדיוק כפי שאני מתייחס לדברים שיוצאים מהפה של אלדד יניב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:26 pm 
Hall of Famer

אני לא התייחסתי להאשמות על המוזיאון או חנות המזכרות והמשרדים, כי פשוט אני לא יודע שום דבר על כך. לגבי התאים שנכללו בהאשמה נדמה לי שמכבי שילמו עבורם. אני אפילו לא אמרתי שזה לא נכון, אלא רק שאלתי אם אני זוכר את הדברים בצורה הנכונה ומכבי לא שילמה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 3:45 pm 
Junior

מכבי שילמה חלק מהשיפוץ בתמורה לתאי צפייה + התחייבות לשחק בנוקיה לפחות 10 שנים.

השאלה המעניינת של מי שלא מצוי בפרטים והתרד הנ"ל הוא המידע העיקרי שלו היא :
אם השיפוץ היה אמור לעלות 100 מיליון ומכבי הייתה אמורה לשים X האם בעקבות החריגות של השיפוץ שהגיעו ל216 מיליון מכבי שמה 2.16X

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 4:05 pm 
Junior

האם יש קשר שדויד פדרמן מינה אותו לסמנכ"ל בעילית כשהיה בעלים?

היום ב"עושים ספורט" הוא אמר שאם לא היה אוהד מכבי ת"א, לא היה מתעניין כלל בענף. ואללה יופי. איזה מזל יש לנו...הרי ברור ששטרן נבחר כי הוא אוהד קבוצה כלשהי.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 4:14 pm 
Junior

זה לא הוא מואלס עם באשיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 7:31 pm 
Hall of Famer

beatla כתב:
מכבי שילמה חלק מהשיפוץ בתמורה לתאי צפייה + התחייבות לשחק בנוקיה לפחות 10 שנים.

השאלה המעניינת של מי שלא מצוי בפרטים והתרד הנ"ל הוא המידע העיקרי שלו היא :
אם השיפוץ היה אמור לעלות 100 מיליון ומכבי הייתה אמורה לשים X האם בעקבות החריגות של השיפוץ שהגיעו ל216 מיליון מכבי שמה 2.16X

ולמה זה מעניין? מי אמר שמכבי צריכה לשים 2.16X? אם היא שילמה על החלקים שהיום מניבים לה הכנסות, זו השאלה החשובה. על תאי הצפייה היא שילמה, את זה אני יודע. על המוזיאון והחנות האמת היא שאני לא יודע, בכל אופו למיטב זכרוני מבקר המדינה לא טען שהם נבנו בכספי ציבור וניתנו לה במתנה, ואם אני צודק זה כבר אומר שסוקולובסקי משקר (בנוסף לשקר שלו שכל החריגה נבעה מדברים שניתנו במתנה למכבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 8:16 pm 
מנהל פורום

הנה עיקרי הביקורת של דו"ח המבקר על הבעיות בשיפוץ של היכל נוקיה:
http://sports.walla.co.il/?w=//1824223

יש שם גם פסקה על המוזיאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 10:27 am 
Hall of Famer

והיום פורסם בידיעות אחרונות ראיון אוהד של רפאל נאה עם פרנקל, כשכבר בפסקת הפתיחה מתייחסים לעובדה שהאיש הוא אוהד אלקטרה, עבד אצל פדרמן וחבר שלו עשרות שנים, ולכאורה זה לא ישפיע על האובייקטיביות הברורה שלו. הרשו לי לגחך. ואני מוכרח לציין שממש התמלאתי גאווה לגלות שהקבוצה היחידה מלבד הפועל ת"א שהתנגדה למינוי היתה נתניה. כל הכבוד לליבר (שהיה גם מתנגד להחלטה השערורייתית של 6 זרים וחוק רוסי, לטובת אלקטרה כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 10:55 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
והיום פורסם בידיעות אחרונות ראיון אוהד של רפאל נאה עם פרנקל, כשכבר בפסקת הפתיחה מתייחסים לעובדה שהאיש הוא אוהד אלקטרה, עבד אצל פדרמן וחבר שלו עשרות שנים, ולכאורה זה לא ישפיע על האובייקטיביות הברורה שלו. הרשו לי לגחך. ואני מוכרח לציין שממש התמלאתי גאווה לגלות שהקבוצה היחידה מלבד הפועל ת"א שהתנגדה למינוי היתה נתניה. כל הכבוד לליבר (שהיה גם מתנגד להחלטה השערורייתית של 6 זרים וחוק רוסי, לטובת אלקטרה כמובן).

ליבר היה מתנגד לכל מינוי, גם אם זה היה אלוהים. הוא בסיעה של צביקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 10:59 am 
Hall of Famer

מילא, לא מבין הרבה בפוליטיקה פנימית של האיגוד/מנהלת וכל החרא הזה. העיקר שפרנקל אובייקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 11:07 am 
Hall of Famer

לפחות הסתדרה לך הסתירה הפנימית בנוגע לליבר, אחרי הדלי ששפכת על הנהלת נתניה בתחילת העונה. נשאר רק ליישב את הסתירה הפנימית על דני פרנקו והקבוצה בכלל ואתה מסודר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 11:12 am 
Hall of Famer

תזכיר לי מה כתבתי על ההנהלה, בבקשה.

ואני לא רואה שום סתירה פנימית. הקבוצה נראתה נורא בעונה שעברה והודחה בתחילת העונה הזאת מגביע המדינה ע"י קבוצת לאומית בינונית. זה היה הגיוני וסביר שאנחנו הולכים לראות עוד עונה גרועה שמלווה בתירוצים וניכור מהקהל, וזה מה שכתבתי. משראיתי שהדברים שונים, לא התביישתי לכתוב פה שמסתבר שטעיתי, שפרנקו עושה עבודה טובה ושהקבוצה מוציאה מעצמה הרבה יותר ממה שחשבתי.

לגבי ההנהלה, אני עדיין ממש לא חושב שמדובר בהנהלה טובה במיוחד. הם עשו ועושים לא מעט טעויות. זה לא ימנע ממני לשבח אותם כשהם עושים משהו נכון.

בכל מקרה, זה לא הנושא הנדון, אלא שיש לנו יו"ר מנהלת אובייקטיבי שכלל לא קשור בשום צורה שהיא לאלקטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 12:42 pm 
Junior

פרנגל תמיד אומר שאם לא היה אוהד כדורסל (מכבי) לא היה לוקח את התפקיד. השאלה היא למה? מה קשור אהבה למשחק למנוי מנהל ומגייס כספים?
עוד טיעון שלו זה שהוא חבר שך רמון, אז הוא לא אנטי הפועל.

משני הסעיפים הללו ניתן להקיש שריציני הוא לא...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 12:43 pm 
Hall of Famer

כתבת בעצמך מה כתבת על ההנהלה (אם כי אני זוכר ניסוחים יותר מחמירים) אז אין לי מה להוסיף. גם לא לגבי פרנקל שגם לי יש הסתייגות גדולה ממנו. בכל אופן, את ליבר לא ממש עניין מיהו המנכ"ל המוצע, כנראה שגם אם היו מציבים בתפקיד שופט עליון בדימוס הוא היה מתנגד, אז הרבה להיות הו-כה-גאה אין לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 1:46 pm 
Hall of Famer

אבל את זה כבר אמר לאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר