סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' ינואר 21, 2025 1:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 8:26 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
קטע מוזר במקצת - אתר הNBA טוען שהרבע השלישי בין הלייקרס לשארלוט נגמר 84-76, בזמן שESPN נותנים ללייקרס 77 נקודות (וכוללים זריקות עונשין נוספות של גאסול). מי שכר את נסים קיוויתי לעבוד אצלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 8:42 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עכשיו זה כבר שיוויון באתר אחד ויתרון נקודה ללייקרס באתר השני, עמוק בתוך הרבע הרביעי. לא זוכר שראיתי דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 8:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראיין אנדרסון עם סטטיסטיקה די מדהימה, כשאנחנו משהו כמו דקה לסיום הוא שיחק 39 דקות, קלע 28 נק' ויש לו 0 עגול בריבאונד ובאסיסטים. אני חושב שאפילו אני, אם הייתי נמצא על המגרש 39 דקות במשחק NBA, הייתי מצליח לאסוף איזה ריבאונד או אסיסט לגמרי בטעות.

לגבי הבובלעך, הם ממשיכים עם המסורת הלוזרית, כבר היו ביתרון 18 עמוק בתוך הרבע השלישי, הצליחו איכשהו לאבד אותו וכנראה יפסידו את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 10:24 am 
Hall of Famer

25 משחקים בתוך העונה, ואו.ג'יי מאיו עדיין מעל 50% לשלוש, עם מעל 5 זריקות במשחק. מדהים. הלילה 2/2 ו-26 נקודות בנצחון של דאלאס על פילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 10:56 am 
Hall of Famer

גם שני ט"ד היו היום. נואה עם אחד יחסית מינימלי בניצחון וג'ורדן קרופורד (לדעתי הראשון שלו) עם ט"ד בהפסד. חוץ מזה, המספרים של דאנקן מהלילה אגדיים, ובכל זאת הספרס הפסידו, עם משהו כמו 31 נקודות, 18 ריב' ו 6 אס' (או חסימות, לא זוכר כבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 11:20 am 
Hall of Famer

אלן אנדרסון ממשיך בשלו עם 18 נקודות ו6 ריב'
מתחילת העונה (שיחק 8 משחקים) הוא עם 19-20 מהקו. מרשים מאד.ועם 32% מהשדה - לא מרשים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 11:27 am 
Junior

אתם חייבים לראות את התקציר של לייקרס-בובקאטס. ההחטאות של הבובעלך בסוף הן פשוט מסמרות שיער. המספרים של דאנקן אכן נדירים ביותר, משהו כמו 4-5 שחקנים עשו את זה לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 11:39 am 
Hall of Famer

ראיין אנדרסון עם 4-14 מהשלוש!
קווין לאב ממשיך עונה יחסית גרועה בשבילו. אחוזים זוועה מהשדה. קולע בממוצע 19 נק' שזה הרבה פחות מעונה שעברה.
אני יודע שיש לו סיבות מקלות (עבר פציעה) אבל השורה התחתונה זה לא נראה לפי המספרים אותו שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 2:30 pm 
Junior

מינסוטה עם 53 ריבאונדים, מיאמי עם 24 ריבאונדים, ועדיין מיאמי מנצחים ב11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 2:43 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
ראיין אנדרסון עם סטטיסטיקה די מדהימה, כשאנחנו משהו כמו דקה לסיום הוא שיחק 39 דקות, קלע 28 נק' ויש לו 0 עגול בריבאונד ובאסיסטים. אני חושב שאפילו אני, אם הייתי נמצא על המגרש 39 דקות במשחק NBA, הייתי מצליח לאסוף איזה ריבאונד או אסיסט לגמרי בטעות.

satriani כתב:
ראיין אנדרסון עם 4-14 מהשלוש!

שחקן מגעיל במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 4:18 pm 
Junior

מה מגעיל בו? הוא סטרץ' 4 שקוטף 8 קרשים פר36. זה לא מדהים אבל בהחלט סביר בסיטואציה שלו. הוא קלעי אדיר ומשתיק תמלעיזים שאמרו שבלי דוויאט לצידו הוא יהיה לא אפקטיבי. 19 נקודות, 42% משלוש, 46% מהשדה, משאיר תצבע פנוי לדיוויס ולופז. חצי מהקבוצות בליגה היו שמחות לקחת אותו בחוזה הלא קטן שלו.

הלייקרס יוצאים בנס מהפסד ביתי ללולקאטס, איזה סיום שלומיאלי. הנדרסון מחטיא פוט-בק חופשי לגמרי 3 שניות לסוף.

ההיט נשחתו מתחת לסלים כשפקוביץ ולאב משחקים כדורעף מעלהם, בכלזאת ניצחו בזכות וייד ולברון. מה חדש. ספולסטרה צריך להתעורר ולהפסיק להתעקש על סמול בול כל הזמן. אגב, הפציעה של לאב היתה ביד הקולעת שלו? כי הבןאדם לא פוגע בכלום העונה.

הסלטיקס עדיין ישנים, פתחו תעונה עם מאזן 12-12, לא ברור אם זאת הטקטיקה הידועה של לשמור כוחות לפלייאוף או שהם פשוט לא חזקים כמו שהם נראו בקיץ.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 4:53 pm 
Hall of Famer

אגב, חד גבה לא 4? או אמור להיות ה4 שלהם? אם כן, בעתיד מה יעשו עם מטיל השלשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 5:01 pm 
Hall of Famer

הם חשבו עליו כעל 5 בזמן מסוים. בכל מקרה, מה שמעניין זה האם אנדרסון שווה את החוזה שלו. אם כן, לא תהיה להם בעיה לשלוח אותו בטרייד ולקבל תמורתו שחקן בשלל העמדות שבהם הם לוקים בחסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 5:27 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

מישהו יכול להסביר לי מה הסיפור של טים דאנקן? הוא חווה תחייה מחדש? לפני שנתיים הוא נראה סוס-מת, גמור ועשוי היטב, ופתאום הוא חוזר להציג יכולת אול סטאר ואפילו חמישיית NBA, רץ את המגרש, פעיל בהגנה, נשק התקפי יעיל. האם לקח לו שנה-שנתיים להבין את המגבלות של הגוף שלו ולהתאים את המשחק שלו מחדש עם כלים אחרים משהיה רגיל אליהם, ועכשיו זה נושא פרי?

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 5:44 pm 
Junior

חמישה שחקנים מאז 86. להאקים לא היה משחק כזה, אבל מפסידים פה משחק שלו עם 38 נק' 17 רב' ו6 אסיסטים, 12 חסימות ו7 חטיפות, רק בגלל שחסר לו ריבאונד אחד.

-------------------------
הלייקרס:
החדשות הטובות שמשחק ההתקפה זורם טוב, בעיקר בגלל שקובי מעולה, ובגלל שהשנה סוף סוף יש לנו קלעי שלוש יציבים (הלילה זה דווקא לא עבד-הגענו לטריליון מצבי קליעה מבחוץ, מהם לקחנו 30 מהם וקלענו רק 10).

החדשות הרעות הם שקובי -גארד לא מהיר בNBA של היום, הוא השחקן הכי מהיר ואתלטי בקבוצה. ארטסט הסמול הכי איטי בליגה וגאסול הפאוור הכי איטי בליגה. גאסול הוא אסון בכל מה שקשור לשמירה על סטרץ' 4 או על הפיק-רול, הוא מסוגל לשמור רק בפוסט על סנטרים. כשפאו (בן 32) משחק 4, ארטסט (בן 33) משחק 3 וקובי 2 (בן 34, ומשחק פאקינג 42.6 דקות למשחק ב7 המשחקים האחרונים), הלייקרס בחיים לא יצליחו להתרוצץ ולרדוף אחרי גארדים בחסימות, לא יספיקו לרוץ אחרי הנעת הכדור מסביב לקשת אחרי שההגנה נשברת, ובחיים לא יספיקו לרדוף אחרי היריבות בפאסט ברייק. תוסיפו לזה את העובדה שהלייקרס עם 16 איבודי כדור למשחק- השניה הכי גרועה בליגה, ותקבלו שאפילו שארלוט ו-ושינגטון מתעללות בנו בנקודות מפאסט ברייק ובשלשות. כל זה כמובן יחמיר כשסטיב נאש יחזור.

היום דאנטוני ניסה את ארטסט ב4 וזה יכול לעבוד מצוין מול OKC/מיאמי/ספרס. קבוצה על בסיס נאש, קובי, האוורד, ארטסט ואלסטאר במקום גאסול יכולה להיות בלתי עצירה לחלוטין, אם יש בה גארד ופורוורד קצת אתלטיים ומהירים. נניח איגודאלה+גאלינארי/אנטוני רנדולף/ברואר יועילו לנו יותר מגאסול. תמורת כמה מהם, ללייקרס יש שחקנים עם ערך: פאו גאסול כסנטר הוא שחקן ברמה מעל כל מי שיש לדנבר, וצעירים כמו מיקס/ג'ורדן היל/מוריס ואיבנקס... חבל לבזבז את הזמן כי ברור כשמש שלא נגיע לשום מקום עם ההרכב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 6:07 pm 
Hall of Famer

שימי ריגר וונאבי כתב:
מה מגעיל בו? הוא סטרץ' 4 שקוטף 8 קרשים פר36. זה לא מדהים אבל בהחלט סביר בסיטואציה שלו. הוא קלעי אדיר ומשתיק תמלעיזים שאמרו שבלי דוויאט לצידו הוא יהיה לא אפקטיבי. 19 נקודות, 42% משלוש, 46% מהשדה, משאיר תצבע פנוי לדיוויס ולופז. חצי מהקבוצות בליגה היו שמחות לקחת אותו בחוזה הלא קטן שלו.

מה שמגעיל זה שהוא לא באמת 4. הוא בגובה של 4 ומוגדר 4 ולא יכול להיות משהו אחר, אבל הוא לא מתלכלך בפנים, לא קשוח, בורח לזריקה מבחוץ כל הזמן. לא אוהב כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 6:08 pm 
Junior

קשה לי להאמין שדנבר תוותר על איגי (בן 28) וגלינארי (בן 24) בשביל לקבל את גאסול. אם גאסול שווה כמו שניהם או לא זה דיון אחר, אבל בהנחה ודנבר לא מאיימת על אליפות השנה או שנה הבאה, אין טעם להביא שחקן שיש לו עד שנתיים-שלוש ברמה טובה על חשבון שחקנים עם 6-7 שנים טובות (איגי) ושחקן שעוד לא הגיע לשיא (גלינארי).
קבוצה צעירה בבניה כמו דנבר לא תיקח לדעתי שחקן כמו גאסול תמורת 2 שחקנים מאוד חשובים לקבוצה גם בטווח הארוך.

את האמת קשה לי לאפיין את הקבוצה שתיקח את החוזה הגדול של גאסול לעונה וחצי כבר העונה. הבנתי שיש דיבור עם טורונטו, שקצת לא ברור לי מה המטרה שלה.

הקבוצה היחידה שנראית לי הגיוני שתקח אותו זו הניקס כרגע בטרייד סטייט אפ על אמארה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 6:22 pm 
Freshman

nadav_hacohen כתב:
שימי ריגר וונאבי כתב:

מה שמגעיל זה שהוא לא באמת 4. הוא בגובה של 4 ומוגדר 4 ולא יכול להיות משהו אחר, אבל הוא לא מתלכלך בפנים, לא קשוח, בורח לזריקה מבחוץ כל הזמן. לא אוהב כאלה.

יפה שקבעת מה נכון ומה לא לעמדה מסויימת.

ראיין אנדרסון אחד השחקנים הכי יעילים ותורמים בליגה. הוא לא שחקן פיזי, אבל אם על סמך זה אתה פוסל אותו למקצוע שלו, משהו דפוק אצלך במדד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 6:34 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
את האמת קשה לי לאפיין את הקבוצה שתיקח את החוזה הגדול של גאסול לעונה וחצי כבר העונה. הבנתי שיש דיבור עם טורונטו, שקצת לא ברור לי מה המטרה שלה.

זה בסדר, גם לטורונטו עצמה לא ברור מה המטרה שלה. ראה ערך הניסיון לרכוש את סטיב נאש בקיץ לקבוצה שעד לפני רגע הייתה בבנייה קלוקלת מחדש.
קולנג'לו מנסה לשמור על המשרה שלו והוא יעשה כנראה מהלך ייאוש אחרון לפני שהוא יועזב, אם אכן סוף-סוף זה יקרה. הג'נרל מנג'ר הגרוע בליגה.

לטורונטו יש את קלדרון להציע (פוינט גארד שדומה לנאש לפחות במובן שהוא חלש הגנתית אבל מהמוסרים המובילים בליגה) וכמובן ברניאני שלא נראה שמישהו רוצה, כמו גם טרנס רוס ופחות או יותר כל אחד בסגל.

זה נראה שהלייקרס אכן יהיו חייבים לעשות טרייד אבל עבור כל קבוצה אחרת מלבד הלייקרס, זה היה פועל לרעתה במשא ומתן. טרייד על אמארה נשמע הגיוני, כי אמארה כנראה יכול רק להזיק לניקס, אבל קבוצה שתיקח את גאסול תעשה בחכמה אם תיקח אותו כסנטר לצד פאואר עם יכולות הגנתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 6:56 pm 
Junior

הניקס קבוצה מוצלחת ולדעתי לא יקחו לעמדת הפאוור שחקן שכפאוור לא יעיל בהתקפה (וזה היה כך גם ליד ביינום) ונזק לא פחות גדול מאמארה בהגנה. אבל הלוואי, במיוחד אמארה + שאמפרט.

אם גאסול היה שווה את איגי וגלינארי לא הייתי מציע לצרף לו את השחקנים שהצעתי. מיקס שוטר טוב, 8 נקודות למשחק בקרירה ורול פלייר שאני אוהב. גאסול למרות גילו והחוזה שלו, שחקן שמתאים לרוב הקבוצות כי הוא אחד הסנטרים המגוונים בליגה, והוא יהיה טוב ליד פאריד/מקגי בדנבר. רק שהוא לא מועיל בשיט ליד האוורד. זה יכול להשתלם לדנבר.

כל טרייד שכולל את גאסול תמורת כל פוורוורד/גארד/פורוורד+גארד ששווים את הערך שלו, אני חוטף, גם גאסול תמורת גאלינרי+ברואר+ורנדולף אני חוטף, אפילו גאסול תמורת ראיין אנדרסון+גארד או בארניאני+קלדרון אני לוקח אם הברירה השניה היא להישאר עם ההרכב הנוכחי, גאסול לא מתאים לLA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 7:09 pm 
Junior

אין ספק שגאסול עדיין שחקן מאוד תורם, השאלה רק מי קבוצות היעד שרוצות לקלוט אותו בהתחשב בחוזה הגדול שלו וההרגשה שאין לו עוד יותר מ3 שנים טובות ( למרות שלך תדע).

סוג הקבוצות כמו שאני רואה את זה - או קבוצות שרוצות אליפות העונה/עונה הבאה ויכולות לתת מישהו שלא יפגע בהם מדי ולקבל שחקן כמו גאסול. כאלו קבוצות אני לא רואה.
סוג שני, זה קבוצות שהולכות לבניה מחדש ומכוונות לרדת מכל נכסיהן ולהתבנקר לקראת הלוטורי בשנתיים הקרובות. אין הרבה קבוצות מובהקות כאלו עם דברים לתת שהם לא פרוספקטים. פחות או יותר טורונטו עונה על זה... יש גם את הקאבס וושינגטון וכאלו, אבל לא רואה מה יש להם לתת שיהיה שווה את לפאו.

לגבי היכולות של גאסול אין הרבה ספק (למרות שיש קצת היום), השאלה היחידה זה למה שקבוצה תוותר על גבוה למען הלייקרס (כלומר גבוה שמספיק טוב לליקרס) בשביל לקבל גבוה טוב מאוד אבל עם זמן מאוד מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 7:22 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

לגאסול יש עוד לא מעט שנים טובות מאוד. הוא לא בנוי על אתלטיות, יש לו ג'אמפ טוב, יכולת מסירה פנומנלית, בהגנה הבעיות שלו ידועות והיו כאלה גם בעבר וגם היום- היה חלש פיזית בעבר ויהיה גם בעתיד. אבל הוא עדיין ארוך מאוד מאוד, 7 פוטר- יכול למשוך בקלות לקריירה כמו של דיבאץ' או סבוניס, 7 פוטרים עם יכולת מסירה ויד רכה עד גיל 40. יש לו את היכולת להיות שחקן חשוב מאוד בכל קבוצה - גם קונטנדרית- גם אם הוא יירד מרמת האולסטאר. למעשה, השנה הוא לא משחק ברמת אולסטאר, נותן רק 13 נקודות לערך למשחק, ועדיין יש לו אימפקט גדול מאוד על המשחק. המגבלה היחידה שלו שהוא לא יכול לשחק PF בצורה מאוד טובה, ואכן עם הגיל המגבלה הזאת רק תחריף, ואי אפשר לדרוש ממנו לרוץ את המגרש כמו מילסאפ או פאריד, אבל יש רק 2 קבוצות בליגה שבכלל יכולות לשקול להעמיד אותו בעמדה הלא טבעית שלו, ואלו הן הלייקרס ופילדלפיה עם ביינום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 7:23 pm 
Hall of Famer

סאבוניס היה סבן פוטר בישיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 7:32 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

7 פוטר זאת מחלקת שקילות.
בניגוד לסאבוניס, גאסול מאוד-מאוד עמיד וכמעט לא נפצע ויכול לשחק דקות גדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 7:45 pm 
Junior

השאלה היא לא מי רוצה את גאסול, כי אני מניח שכל הקבוצות רוצות את גאסול אם היו יכולות לקבלו.
השאלה מי מספיק רוצה את גאסול כדי לוותר על שחקן שהוא מספיק טוב עבור הלייקרס בהתחשב בגילו של גאסול ובכושר הבינוני שלו נכון לעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], כינוי2 ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה