סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' ינואר 22, 2025 2:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 7:45 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מסכים שלא נקבל גבוה ברמה של גאסול. אין סיבה שהבלייזרס יתנו את אלדרידג' הצעיר למשל על גאסול הזקן, אין סיבה שממפיס המצליחה תוותר על רנדולף, שאטלנטה המצליחה תוותר על סמית', שמיאמי תוותר על בוש, במיוחד כשכל הפאוורים האלה בעונה טובה. והאמת? LA בכלל לא צריכים גבוה ברמה של גאסול, LA צריכים שחקן חוץ מהיר ואתלטי (סטייל שאמפרט, איגי, ברואר), וסקורר שיכול לקלוע מבחוץ ולהשים 15 למשחק, הוא יכול להיות גארד או פורוורד, מצידי שארטסט ג'יימסון והיל ישחקו בעמדה 4- זה מספיק טוב. רוב הקבוצות יכולות לתת ויוותרו על שחקנים כאלה תמורת גאסול.

גם קבוצה בבניה תשמח לקבל את גאסול גם אם היא לא מכוונת לאליפות- למה שקבוצה בבניה שאין לה סנטר מצוין תתנגד לקבל סנטר סופר-מגוון בן 32 כמו גאסול? נניח דנבר. או יוטה עם מילסאפ+היוורד, או פיניקס, עם סקולה דראגיץ' ועוד מישהו, יש לא מעט קבוצות שאין להם סנטר כמו גאסול, ויש להם שחקנים כאלה לתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 7:54 pm 
Junior

כי קבוצה בבנייה מכוונת לשנים הבאות, וכנראה שגאסול לא יהיה רלוונטי.

דנבר מאוד תשמח לגאסול, השאלה אם הלייקרס יהיו מוכנים לקבל חבילה שלא תהרוס את הקבוצה הצעירה והמעניינת של הנאגטס. השאלה כמה הלייקרס מוכנים לוותר על הערך של גאסול, כי אני לא חושב שהם יקבלו מישהו שווה ערך אליו בשלב הזה של העונה. מצד שני כבר ראינו קבוצות מוותרות על כוכבים בשביל הרבה פחות (דרון, האוורד וכו'), ככה שקוטנתי מלהבין את הראש של מרבית ראשי הליגה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 7:57 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

sheky כתב:
מצד שני כבר ראינו קבוצות מוותרות על כוכבים בשביל הרבה פחות (דרון, האוורד וכו'), ככה שקוטנתי מלהבין את הראש של מרבית ראשי הליגה הזאת

אצל הלייקרס זאת בעייה חריפה פי כמה, ברמה כזאת ששוקלים אפילו לעשות אמנסטי על גאסול כי בכושר הנוכחי הוא לא שווה 40 מיליון (או אפילו יותר) שהחוזה שלו עולה לנו- ולדבוק למשל בשחקני מינימום כמו ג'ורדן היל וג'יימיסון שעושים עבודה לא רעה.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 8:00 pm 
Junior

אבל הלייקרס רוצים מישהו כבר לעונה. גם כי לך תדע עוד כמה שנים יש לנאש, ולא פחות מזה , כדי להשאיר את האוורד בקיץ.

חוץ מזה הלייקרס יכולים להפעיל אמנסטי על גאסול? הוא עומד בתנאים? ולמה שיעשו אמנסטי אם יש לו שווי שוק לא קטן, גם אם לא לאולסטאר... שחקנים טובים מהיל הם יכולים להשיג מכל קבוצה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 8:05 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

כי אם גאסול הוא חסר תועלת, למה לא לחסוך קצת כסף על הדרך, גם ככה הלייקרס משלמים 100 מיליון דולר או משהו. כמו שוויתרו על אודום בשביל כסף ברגע שהבינו שהוא לא מועיל. לעשות טרייד על גאסול זה אומר בלאו הכי לקבל לפחות 15 מיליון דולר בחזרה במשכורות, וסביר להניח לשחקנים שלא שווים את הסכום הזה. אני לא טוען שהלייקרס יעשו עליו אמנסטי, אבל זה שיקול שהם לוקחים בחשבון- וראינו את הלייקרס מוותרים גם על בחירות סיבוב ראשון בדרפאט בשביל כסף בלבד, דבר שהכעיס אותנו האוהדים אבל מה אתה יכול לעשות. אפשר גם לטעון שפיל ג'קסון לא הגיע מסיבות פיננסיות.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 8:29 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
rony כתב:
ראיין אנדרסון עם סטטיסטיקה די מדהימה, כשאנחנו משהו כמו דקה לסיום הוא שיחק 39 דקות, קלע 28 נק' ויש לו 0 עגול בריבאונד ובאסיסטים. אני חושב שאפילו אני, אם הייתי נמצא על המגרש 39 דקות במשחק NBA, הייתי מצליח לאסוף איזה ריבאונד או אסיסט לגמרי בטעות.

satriani כתב:
ראיין אנדרסון עם 4-14 מהשלוש!

שחקן מגעיל במיוחד.
nadav_hacohen כתב:
שימי ריגר וונאבי כתב:
מה מגעיל בו? הוא סטרץ' 4 שקוטף 8 קרשים פר36. זה לא מדהים אבל בהחלט סביר בסיטואציה שלו. הוא קלעי אדיר ומשתיק תמלעיזים שאמרו שבלי דוויאט לצידו הוא יהיה לא אפקטיבי. 19 נקודות, 42% משלוש, 46% מהשדה, משאיר תצבע פנוי לדיוויס ולופז. חצי מהקבוצות בליגה היו שמחות לקחת אותו בחוזה הלא קטן שלו.

מה שמגעיל זה שהוא לא באמת 4. הוא בגובה של 4 ומוגדר 4 ולא יכול להיות משהו אחר, אבל הוא לא מתלכלך בפנים, לא קשוח, בורח לזריקה מבחוץ כל הזמן. לא אוהב כאלה.

עזוב את זה שהוא כן באמת 4 והוא כן קשוח וכן נלחם על ריבאונדים בהתקפה, והוא לא "בורח" לזריקה מבחוץ, כשצריך הוא נלחם בפנים בשביל הנקודות שלו, הוא לא "בורח" כי זאת הזריקה היעילה שלו וזה מה שהמאמן מבקש ממנו מן הסתם בתור אחד מקלעי השלשות הטובים בליגה בשנים האחרונות.

עזוב את כל זה שרשמת דברים מוטעים...עזוב.
אני רק רוצה לשאול מה ההבדל התהומי בין "שחקן מגעיל" שיוצא ממך ל"שחקן אפס" שיצא ממני על ביומבו וגרר קיטונות בוז ממך, או כשנורטון רשם "אפס" על לא זוכר מי ופתחת במניפסט על כמה מגעיל אותך דרך ההתבטאות הזאת של "אנשי כורסא כלפי ספורטאים מקצועניים".
?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 10:25 pm 
Hall of Famer

אז אמרת שרשמתי דברים מוטעים, נו.

ואתה באמת לא מזהה את ההבדל בין "מגעיל" ל"אפס"? שחקן מגעיל זה אומר, מבחינתי, שאני לא אוהב את הסגנון שלו. לא מזלזל בו כספורטאי. מי שקורא "אפס" לספורטאי שנכשל מקצועית, הוא בעיניי לא פחות אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 11:04 pm 
Junior

מה שאני קראתי פה זה מגעיל אני אמרתי ואפס אתם אמרתם ולכן כך וכך.
תודה פעם אחת שטעית.. גם אני יכול להסביר את ההבדלים:
כשמנסים במילה אחת להגיד ששחקן הוא לא טוב העדינים משתמשים ב"גרוע" הבוטים משתמשים ב"אפס".
כשרוצים להסביר שאתה ממש לא אוהב את המשחק של שחקן מסויים, העדינים משתמשים ב"לא כוס התה שלי", הבוטים משתמשים ב"מגעיל".
זהו כל ההבדל ידידי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 11:07 pm 
Hall of Famer

האמת היא שאני לא זוכר את המקרה איתך, אני יותר זוכר שנורטון קרא לספורטאי אולימפי כלשהו שנכשל "אפס", וזה הרגיז אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 11:49 pm 
Hall of Famer

זה לא הרגיז אותך, זה פשוט סיפק לך את הסיבה היומית לריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 11:49 pm 
Junior

אני זוכר את שני המקרים, וגם עכשיו, עם המקרה שלך, כל הסיפור פה זה שכשמשתמשים במילה אחת תמיד יהיה מי שיקפוץ כדי לדרוש הסבר מנומק יותר מהמילים החלולות והלא מכבדות, אם זה אפס ואם זה מגעיל, אני ממש לא חושב שיש הבדל תהומי או הבדל בכלל.

את נורטון תקפת על המילה אפס עצמה, למרות שאחר כך הסביר שהוא התכוון יותר ללוזר,
ואותי תקפת על השימוש במילה אפס, למרות שהסברתי גם לפני שהכוונה היא לכך שביומבו פשוט לא שחקן כדורסל, "אפס בכדורסל" או אתלט ללא שום יסודות משחק, וההוכחה לכך היא שכבר שנתיים הוא לדעתי השחקן היחיד בעולם שלא קולע 50 אחוז לא מהשדה ולא מהקו.
אז זה קצת מצחיק שאתה משתמש במילה אחת, די דומה בחוסר הכבוד שהיא מייצגת, כדי לנסות לתאר מצב כולל, ועוד בכלל אחר כך, מבחינתי לפחות שראיתי את אנדרסון משחק מ-ל-א משחקים, טועה לגמרי כשאתה מפרט את סיבותיך לאותו וואן וורד.

זהו, לא חשוב מדי מבחינתי כל העניין ולא ראוי אולי ל"מריבה" פומבית..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 11:51 pm 
Hall of Famer

עכשיו נזכרתי, זה היה אסאפה פאוול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2012 11:55 pm 
Hall of Famer

ובחדשות נ.ב.א., ייתכן וקובי יעבור לעמדת הסמול עם היכנסו של מיקס לחמישיה ומעבר צפוי של מטא לשחק לא מעט בעמדה 4 (הלייקרס עוברים לשיטת דאנת'וני באופן רשמי). כמו כן, ייתכן שבמהלך מעצבן אך לא בלתי צפוי, נייט רובינסון ישוחרר מהחוזה הלא מחייב שחתם עליו בשיקאגו, למרות שהוא עושה עד כה עבודה טובה מהמצופה. ענייני מס. שיקאגו למרות רווחיות לאורך השנים מעולם לא עברה את מס המותרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 12:13 am 
Sophomore

מהלך איום, עד עכשיו יש להם עונה לא רעה בכלל בהתחשב בכך שהם בלי רוז (מקום רביעי במזרח), רובינסון נותן עונה טובה וכל ניצחון חשוב להם כדי להישאר בעמדה טובה כשרוז יחזור (יחזור העונה?), חוץ מזה בטח יש לו חוזה נמוך, כמה מס כבר ישלמו עליו? רובינסון יכל להיות אופציה ללייקרס שחייבים בק אפ נורמלי בעמדת הרכז (וברור שהוא עדיף מדוהון) אבל פעם עבר חתול שחור בינו למשופם שייבש אותו 14 משחקים על הספסל (טען שהוא לא מחוייב או משהו כזה) רק כדי לקבל ממנו 41 נקודות במשחק ה-15.

מאיפה בא לכם הרעיון לצרף את שמפארט לעיסקה של גאסול? מה המוטיבציה של הניקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 12:24 am 
Junior

המוטיבציה של הניקס יכולה להיות בכך שהם עוברים משלוש שנים ועשרות מיליונים לא מבוטחים של אמארה לשנתיים עם ביטוח ושחקן לא פציע כל כך.
לא שהייתי נותן את שאמפרט בשביל זה, שחקן הגנה ברמתו זה לא משהו ששווה לתת בשביל ההחלפה הנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 12:57 am 
Hall of Famer

יהיה לי מאוד עצוב אם נייט רוב ילך. מבחינתי שיעיפו את היינריך לקיבינימט. הבולס העונה בלי רוז עם 3 רכזים, וכרגע נראה שהחתול בשק זה היינריך, שנותן תפוקה פתטית מתחילת העונה (35% מהשדה, 66% מהקו), בעוד נייט רוב משיג לבולס נצחונות והראה שהוא יכול להיות שחקן כדורסל טוב אם רק נותנים לו לשחק. טוענים שחלק מהסיבה לרצון לחתוך את נייט רוב, זה שמרקיז טיג משחק טוב. ראיתי את הבולס בכמה משחקים ולא כ"כ התרשמתי מהילד, לא מבין מאיפה הקונספט הזה, הוא משחק כולה 7 דקות ונותן פחות מ-2 נק' למשחק באחוזים רעים.

סיכום משחקי הלילה שעבר:
- אטלנטה מנצחת בוושינגטון 100-95. הויזארדס עם 3 נצ' מפתיחת העונה. קרופורד טריפל דאבל 27 נק' 11 ריב' ו-11 אס'. לא מבין מה ההתעקשות של הויזארדס על אמקה אוקפור וסינגלטון בחמישיה. סראפין חייב לקבל 35 דקות לערב.
- מיאמי מנצחת 103-92 את מינסוטה. פקוביץ' גבר-גבר 18 נק' ו-12 ריב' (וגם 6 איב'). קווין לאב נראה בדרך החוצה כרגע ממינסוטה. כבר השמיע קולות נגד המועדון וענייני הארכת החוזה. נראה לי שבעונה הבאה (או אפילו העונה כבר) הוא יארוז את הפקלאות למקום אחר.
- יוטה מנצחת 92-90 בברוקלין. 18 ריב' התקפה ליוטה. דיברתי כבר שהקו הקדמי שלהם מהעמוקים בליגה, ואין ספק שהריב' הולך לנצח להם משחקים השנה.
- מילווקי מנצחת את אינדיאנה 98-93. ג'נינגס 34 נק' 6 אס' ו-5 ריב', והסוכן שלו יכול לנשום לרווחה. באינדיאנה לא כ"כ מפתיע לראות את היברט עם 8 נק' ב-4/10 מהשדה. יותר נו-סטאר מאולסטאר. האחים הנסברו עם 16 נק' מהספסל, אמא שלהם בטח מאוד גאה.
- שיקגו מנצחת 100-89 את בוסטון. אחרי 24 משחקים בוסטון ב-50%. משהו לא דופק שם כמו שצריך. מרגישים את עייפות החומר ואני בספק אם בפלייאוף זה ייראה אחרת, וזה עוד אחרי החזרה של אייברי בראדלי. בשיקגו נואה עם עוד משחק נהדר 11 נק' 13 ריב' 10 אס' ו-3 חס', הסנטר המוסר הכי טוב בליגה עם 4.5 אס' למשחק.
- דאלאס מנצחת 107-100 את פילי. מאיו ענק 26 ו-8 אס'. מאוד מרשים, ונראה שהמעבר לדאלאס היה בדיוק מה שהוא היה צריך כדי להרים את הקריירה שלו עוד מדרגה אחת למעלה. בפילי טרנר עם 17 נק' 5 ריב' ו-5 אס'.
- דנבר מנצחת 112-106 את סן אנטוניו. אני חותם היום על טרייד של היינריך תמורת אנדרה מילר. איזה הבדל בין וטרן שלא תורם כלום לאחד שמוכיח שגם בגילו המופלג הוא עדיין ראוי להיות יקיר פורום. דאנקן 31 נק' 18 ריב' 6 אס' ו-5 חס'. מאנו ג'ינובילי עוד לא נכנס לעונה הזאת, ואני מקווה שזה יקרה מתישהו כי כשהוא בשיאו הוא אחד השחקנים המעניינים בליגה.
- לייקרס נגד שארלוט 101-100. ראיתי את הסוף, זה קצת הזכיר משחקי כדורגל מפעם שקבוצה חלשה הייתה מובילה 2-0 במחצית על ברזיל/איטליה, ואיכשהו הם תמיד היו חוזרים לנצחון. מצחיק שרמון סשנס, אחד שנכנס לתודעה עם משחק של 24 אסיסטים בגארבג' טיים של עונת הרוקי שלו, הפך העונה לסקורר בעל כורחו. בלייקרס כבר ציינתי את ג'ודי מיקס ונראה כרגע שהוא יהפוך לראג'ה בל/מאט בארנס של הלייקרס.
- גולדן סטייט 103-96 על ניו אורלינס. אנתוני דיוויס 15 נק' 16 ריב' ו-4 חט', אני בטוח שלסר צ'ארלס עדיין זה לא מספיק. גריוויס ואסקז שציינתי לפני כמה ימים עם 11 אס'.
- טורונטו מנצחת 113-99 בקליבלנד. כספי שוב לא שיחק. אירווינג ממשיך במסע לעבר ה-HM לחמישיה השלישית של ה-NBA או השחקן המשתפר. אלן אנדרסון כבר למדנו שחזק במשחקים לא חשובים וברוך השם השנה יש לו הרבה כאלה בטורונטו. קלדרון תענוג, מעניין למי יהיה הביצים להשיג אותו בטרייד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 12:58 am 
Senior

אי אפשר להפעיל אמנסטי שלושה חודשים בתוך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 3:18 am 
Hall of Famer

אם ככה אז יכול להיות שהפיתרון יהיה להביא את ארגון אמנסטי לסייע לגאסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 4:19 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שמע תותח, לא ראיתי את חדגבה עדיין העונה ויותר התייחסתי לסטטיסטיקה שלו שמה לעשות לא ממש מרשימה אותי בקבוצה הכ"כ חלשה שלו (פחות מ-8 ריב' ו-2 חס' לשחקן שהטיקט שלו זה הגנה). כשהוא ייתן מספרים ברמה של נבחרים ראשונים כמו גריפין, דאנקן, האוורד ולא כמו ג'ו סמית' (ויעזור לקבוצה לנצח כמה משחקים על הדרך) אני אתרשם.
ועוד משהו - זה יפה שהוא נבחר להחליף את גריפין שנפצע בקיץ (ששוב, חוץ מאותה פציעה לפני העונה הראשונה וזו שמנעה ממנו לשחק בלונדון, הוא שיחק 185 משחקים רצופים כולל פלייאוף כך שמבחינתי הוא שחקן די עמיד), אבל זה עדיין לא מסביר למה בקבוצה כ"כ חלשה הוא משחק רק 30 דקות למשחק ופספס חצי ממשחקי הקבוצה עד עכשיו. ההשערה שלי - עדיין לא פיזי מספיק לליגה של הגדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 4:36 pm 
Junior

חדגבה בן 19. איזה סנטר בן 19 עשה 15 - 8 - 2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 4:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה בדיוק העניין - אם היה נשאר בקולג' עוד שנה ומגיע לליגה בגיל 20 אולי היה מוכן יותר פיזית.
שאק נתן בגיל 20 - 23, 14, 3.5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 7:03 pm 
Junior

ואולי בעוד שנתיים כשהקבוצה שלו תהיה בפלייאוף תגיד שהיה עדיף לו לצאת שנה קודם כי כך היה צובר יותר ניסיון.

כן, הוא נפגע כרגע לא מעט מבחינה פיזית ויש כנראה טעם למה שאתה אומר בכך שאם היה נשאר עוד שנה בקולג'ים יכול להיות שהיה נכנס חזק יותר פיזית לNBA, אבל במידה והוא מסיים את השנה הזאת בלי איזה ניתוח או חתימה פיזית אחרת שתשפיע על עתידו -
אין שום ספק קל בקלים שהשנה הזאת תתרום לו יותר לעתיד מאשר עוד שנה בקולג' נגד שחקנים לא ברמתו. גם הקיץ שלו עם הנבחרת חייב היה לתרום לו ה-מ-ו-ן , והוא לא היה מוזמן לשם אם היה נשאר בקולג'.

לגבי המשחקים והיכולת שלו - זה נכתב בערך מיליון פעם על ידי מאה משתמשים אחרים בפורום הזה -
טוב מראה עיניים ממבט חטוף בסטטיסטיקות. דיוויס בינתיים הרבה יותר טוב ממה שציפו, מילד בן 19 שמשחק בצבע ועדיין לא העמיס שרירים.
וגם אם אתה מסתכל רק על הסטטיסטיקה, זה שהוא חוסם מעל 2 במשחק ולוקח מעל 8 ריבאונדים במשחק בשלושים דקות זה אחלה-בחלה ויותר חשוב מזה- האחוזים שלו מהשדה ומהעונשין נהדרים ומעלים הרבה מאוד אופטימיות, יותר מכשאר נכנס לליגה, כלומר קרנו רק עלתה מאז הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 10:49 pm 
Hall of Famer

סר צ'ארלס - המספרים של גריפין, דאנקן או שאקיל, הם היוצאים מן הכלל שמעידים על הכלל.
נקח לדוגמא גבוהים שנבחרו גבוה ב-5 שנים האחרונות ונסתכל על עונת הרוקי. לצורכי הדיון, לקחתי שחקני טופ10 בלבד וכאלו ששיחקו בעונת הרוקי 20 דקות למשחק ומעלה.
טריסטן תומפסון - 24 דקות, 8.2 נק', 6.5 ריב'
יונאס ולנצ'ונאס - 23 דקות, 8.1 נק', 5.4 ריב', 1.2 חס'
דרק פייבורס - 20 דקות, 6.8 נק', 5.3 ריב'
דמרקוס קאזינס - 28 דקות, 14.1 נק', 8.6 ריב'
גרג מונרו - 28 דקות, 9.4 נק', 7.5 ריב'
בלייק גריפין - 38 דקות, 22.5 נק', 12.1 ריב'
קווין לאב - 25 דקות, 11.1 נק', 9.1 ריב'
ברוק לופז - 31 דקות, 13 נק', 8.1 ריב', 1.8 חס'
אל הורפורד - 31 דקות, 10.1 נק', 9.7 ריב'
ג'ואקים נואה - 21 דקות, 6.6 נק' ו-5.6 ריב'

בקיצור, אם נתעלם מ-3 הראשונים ברשימה, יש פה 7 גבוהים שהם כיום נחשבים כולם בטופ של הגבוהים בליגה. חוץ מאחד גריפין שנתן סטט' של אולסטאר, כל השאר התייצבו על מספרים סבירים יותר וסבירים פחות. דיוויס עם 30 דקות, 14.8 נק' (84% מהקו, 50% מהשדה), 7.9 ריב', 1.9 חס' ו-1.3 חט' בהחלט נמצא בנקודת פתיחה טובה.
בתור מישהו שראה את החדגבה משחק כמה פעמים השנה, חשוב להדגיש שהוא הרבה יותר פאוור מאחרים. אם הוא חוטף כדור הוא יכול להוביל מתפרצת ולנהל משחק כמו שרואים לפעמים את ג'ואקים נואה עושה, הוא לוקח לפעמים זריקות אוף דה דריבל מחצי מרחק שזה משהו שלא רואים כמעט גבוהים בליגה עושים (אולי קווין גארנט)... בקיצור, מנסה ומתנסה ואין לי ספק שאם הוא היה משחק על סטט' בלבד, הוא היה יכול להתרומם לפחות בעוד נקודה בממוצע ועוד חצי ריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 11:32 pm 
Hall of Famer

אבל את חדגבה צריך להשוות בעיקר לשחקנים להם הוא מושווה, כלומר, לשחקנים שנבחרו ראשונים (או גג שניים) בדראפט, ואמורים להיות סופרסטארים. אתה יודע, שאקיל, דאנקן, גריפין, כאלה (כן גם קוואמי, קנדי מן וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2012 12:09 am 
Senior

אבל מה רלוונטי לפה שאק? מה בסגנון המשחק שלהם בדיוק אמור להיות דומה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה