סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' ינואר 21, 2025 10:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 12:01 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
11 משחקים הלילה:

דטרויט בטורונטו, האורחת ברצף של חמישה הפסדים, המארחת ברצף של שלושה נצחונות וכנראה ששני הרצפים יימשכו.

דרבי ראשון בגארדן, הניקס כנראה בלי כרמלו (2-2) ואם קופלנד שוב יוביל את רשימת הקלעים במקום פלטון את צ'נדלר, אז סביר להניח שהניקס יפסידו פעמיים רצוף בגארדן, לא יזיק גם אם ראשיד או לפחות קמבי יחזרו לשחק.

וושינגטון באורלנדו שניצחה כבר שלושה רצוף.

יוטה אצל החברים של עופר האדום.

כספי ירגיש את הספסל בבוסטון.

הקבוצה הטובה בליגה מבקרת באטלנטה, אוקלהומה ברצף של 11 נצחונות, אטלנטה שלישית במזרח.

ג'רמי לין חוזר הביתה כדי לפגוש את פילדלפיה ולהמשיך בעונה הרעה שלו או להשתמש במשחק בגארדן כמקפצה?

שארלוט שלא ניצחה כבר איזה עשור תמשיך להפסיד גם בפיניקס.

מילווקי בממפיס.

דיוויד לי אצל הקבוצה של אוריאל17.

וניו אורלינס תנסה (ולא תצליח) לעצור את הרצף של הקליפרס על 10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 12:16 am 
Junior

וודסון יהיה חייב לשחק היום יותר עם תומאס ואם הוא יכול להשתמש בקמבי או ראשיד.
הוא לא יכול כמו נגד יוסטון לשחק עם קופלנד/נובאק רוב הדקות כשחקן הגבוה לצד צ'נדלר שישמור את לופז כי אחרת הנטס יהרגו אותם בריבאונד עם האמפריז/אוואנס וקצת בלאטצ' וג'רלד וואלאס בעמדה הזאת.

חוץ מזה, אם כרמלו לא משחק הניקס תלויים היום בכוונון של הידית של JR.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 1:22 am 
Senior

ב-NBA מתכוננים לכריסמס:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XUT6L1ZEhI

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 3:22 am 
Sophomore

כרמלו משחק :co_ol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 4:11 am 
Hall of Famer

מה זה משחק, 17 נקודות במחצית. 52-48 לניקס. ג'ו ג'ונסון עם 13 בצד השני, ולופז עם 10.
הניקס כהרגלם עם הרבה שלשות (6/17), ודווקא לנטס נכנסו יותר (7/12) בחסות הפורמר בול קית בוגאנס עם 3/3 לשלוש.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 4:17 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

הם קוראים לו mellow yellow

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 6:11 am 
Sophomore

86-100 לניקס, 31 לכרמלו, 19 לסמית במשחק מצוין, 16 נקודות, 12 ריבאונדים ו-3 חסימות לצ'אנדלר.
17 לג'נסון שהיה טוב מאוד במחצית הראשונה ונעלם בשניה (הגנה), 16 לוויליאמס וללופז.
לא רשמו כאן פעם שהנייטס הם היחידים במזרח שיכולים להתמודד עם מיאמי????????????

אוקלהומה סופרת כבר עד 12 עם נצחון נאה באטלנטה 92-100, 41 נקודות ו-13 ריבאונדים לדוראנט, 27 נקודות ו-11 אסיסטים לווסטברוק.

טורונטו ניצחה את דטרויט 91-97, 17 אסיסטים לקלדרון, 35 נקודות למונרו.

אינדיאנה הביסה את יוטה 84-104, 21 לגרין, 20 לפול ג'ורג' היל.

כספי ראה מהספסל את פירס קולע 40 נקודות, את רונדו מוסיף 20 ואת בוסטון מנצחת 91-103.

הידעתם שאורלנדו שניצחה את וושינגטון 83-90 וטורונטו הן הקבוצות החמות במזרח עם 4 נצחונות כל אחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 7:33 am 
Sophomore

ה40 של פירס היו מ13-16 מהשדה(6-7 מעבר לקשת ו8-8 מהקו).
קיד גליכריסט עם 25 נק' 12 ריב' 4 אס' ו3 חט' בהפסד של שארלוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 9:51 am 
Hall of Famer

הנטס מורכבים אחד-אחד משחקנים שהם אוברייטד ולכן כקבוצה טבעי שהם יהיו אוברייטד גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 10:28 am 
Junior

אחרי שהתווכחתי על זה בקיץ עם מספר אנשים - אפשר גם באופן רשמי להוציא את דרון מרשימת הסופרסטארים שיכולים להוביל קבוצות גבוה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 11:16 am 
Hall of Famer

יוסטון עם 103-125 על פילי, ג'יימס הארדן אחרי 2 משחקים רצופים של 28 נקודות כ"א משתדרג ל33, באחוזי שדה טובים אבל גם נתון מרשים של 17/18 מהקו, ואף הוסיף 7 אסיסטים. ג'רמי לין עם 18 ב8/12 מהשדה, 6 אסיסטים על איבוד בודד ועומר אשיק 17 ו-15 ריבאונדים.

סקרמנטו וגולדן סטייט הזכירו את ימי הסקור המטורף שלהן עם 127-131 לקינגס, בלי הארכה. 3 שחקנים בווריורס סביב ה30 נקודות: 32 לסטפ קארי (7/12 מחוץ לקשת), 29 דיוויד לי, 28 לג'ארט ג'ק מכל האנשים בעולם. גם ביידרינש חגג ולקח 2 זריקות, ואפילו קלע אחת. חלוקת קלעים מאוזנת בהרבה אצל המנצחים, בראשות דימרקוס בני-דודים שקלע 24 עם 18 הליכות לקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 12:29 pm 
מנהל פורום

sheky כתב:
אחרי שהתווכחתי על זה בקיץ עם מספר אנשים - אפשר גם באופן רשמי להוציא את דרון מרשימת הסופרסטארים שיכולים להוביל קבוצות גבוה?

בהחלט אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 12:33 pm 
Hall of Famer

ג'ארט ג'ק הוא אחד משחקני הספסל הטובים בליגה בעיניי ויש לו חלק חשוב בריצה של גולדן סטייט השנה. מאכזב לראות משחק כזה שמחזיר את הקבוצה שנים אחורה ועוד מול קבוצת התקפה כמו סקרמנטו שיש לה אמנם את הפוטנציאל להתפוצץ אך ברגע שהיא פוגשת קבוצת הגנה נורמלית היא מתקפלת וקולעת מספר נק' מביך. בלי הגנה חזקה, גולדן סטייט יחזרו להיות קבוצה חביבה. אני מקווה שמארק ג'קסון גוער בהם ברגעים אלו.

אני לא הבנתי את ההערה של התותח מלפני כמה ימים לגבי אשיק, אלא אם כן מייחסים אותה לכך שאתה לא נהנה להאדיר שחקנים שהקבוצה שלך בחרה לא להשוות את ההצעה עליהם. למה שהוא יביא משחקים ליוסטון בכוחות עצמו? והאם 17 נק' ו - 15 ריבאונדים לא נקרא להביא משחק? מדובר ככל הנראה באחד מעשרת הסנטרים הטובים בליגה בעמדה שהפכה מדלילה לעמוקה מאוד, לפחות בכשרון ביניים, לפני דרגת אולסטאר. החוזה הגדול והמופרך לכאורה שלו נראה כרגע כמו אחד החוזים הטובים ביותר שיש כיום לסנטרים בליגה. מקרה מאוד דומה למקרה של גורטאט באורלנדו שהוחבא מאחורי דווייט. גם אז אורלנדו לא השכילה להוציא מהעסקה הרבה ערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 1:21 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
שקי, אני ממש לא יודע אם אפשר, בטח לא לפני שראינו איך העניין עובד שם בפלייאוף. כרגע, לטעמי כל הרפיוטשן של דרון כרכז שיכול להביא קבוצה רחוק יושב על ריצת פלייאוף אחת של יוטה ב-2007 עד הגמר האזורי, וכמי שראה הרבה משחקים בריצה הזו אני יכול לאמר ששם הוא נראה כסופר-דופרסטאר פאר אקסלנס. הקרדיט על העונה הזו בהחלט הולך ונשחק עם השנים, אבל זה עדיין יותר רחוק ממה שכריס פול הגיע אליו אי פעם, למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 1:37 pm 
Junior

עמוס, מודה ומתוודה שלא ראיתי כמעט אף משחק של דרון ביוטה בעונה ההיא. משום מה מאז שמאלון וסטוקטון עזבו את העיר הכדורסל של יוטה משעמם אותי קצת. לכן, הדיעה שלי על וויליאמס היא נטו על סמך משחקים שראיתי ממנו בנטס ועל סמך סטטיסטיקה.

אבל, מאז שיצא לי לראות אותו, אני חייב להגיד שלא התרשמתי במיוחד. רכז מצוין, אין ספק לרגע, אבל אני לא חושב שההגדרה של סופרסטאר מתאימה לו... אולסטאר בלי ספק, אבל כאלו יש לא מעט בליגה (לפחות 24 :) ) .
ֿ
אם עד העונה עוד היה לו את ההסבר של קבוצה פח, שזה הסבר כמובן שאני לא מקבל כי מסופרסטאר מצופה לקחת אפילו קבוצה פח למאביקי כניסה לפלייאוף (דרישה מינימאלית לטעמי) שהוא לא התקרב אליה, אבל נגיד והתירוץ היה תקף.

השנה יש לו קבוצה טובה סביבו, והמצופה היה שיצעיד אותם גבוה יותר ממאזן 13-12 כמעט שליש עונה.
כמובן שלא הוגן לשפוט קבוצה שהרבה חלקים בה נוספו בקיץ בתחילת העונה, אבל כן הוגן לשפוט שחקן, ודרון העונה עם 16.8 נקודות ב39.6 אחוז מהשדה, ויחס אסיסטים איבודים חביב של 8.2 על 3 איבודים לא נראה בשום צורה כמו סופרסטאר, ושעם המספרים החביבים מגיע גם מאזן בינוני, אז התמונה הכוללת היא של שחקן טוב, אבל ממש לא בקליבר של קובי-לברון-דוראנט-רוז-ווסטברוק-כרמלו וכו'.

לגבי ההשוואה לכריס פול, אז קשה לי ממש לחלוק עליך... ההרגשה היא שכריס פול משך יחסית לבד קבוצה בינונית לרמה גבוה מהמצופה. לא יודע כמה זה נכון, ואקבל את הטענה שגם כריס פול קצת אוברייטד. אבל לטעמי הוא עדיין הרכז הטוב בליגה ועדיין השחקן המוביל של קבוצה טובה, ככה שאני נותן לו יותר קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 2:03 pm 
Hall of Famer

הקריירה של פול תלויה לא מעט בעונה הנוכחית. יש לו קבוצה מצוינת סביבו (אמנם עם מאמן לא מספיק טוב), סופר אתלטית, עמוקה, עם קליעה וגם לא מעט ניסיון בחדר ההלבשה. לכאורה הקליפרס יכולים ללכת עד הסוף השנה. נראה מה הם יעשו בפועל.

לגבי דרון, אני חושב שהוא כנראה פשוט דעך. עברו כבר 5 שנים מאז אותו פלייאוף ודרון מוכיח פעם אחר פעם מאז שהוא לא באותה רמה בה הוא היה בפלייאוף ההוא. מה שמטריד הוא האופי שלו. ביוטה שיחקו כדורסל שמבליט אותו והוא עדיין הצליח להסתכסך עם סבא סלואן. לפני זמן קצר, הוא יצא על המאמן הנוכחי שלו בתקשורת והביע געגועים לאותו סלואן. האגו שלו בשמיים והוא יותר קרוב בעיניי להווארדים של עולם הכדורסל מאשר לדוראנט-ים. להיות מנהיג זה חלק לא מבוטל מלהיות סופרסטאר ומשפיע על כמה רחוק אתה יכול לקחת את הקבוצה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 4:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
ג'ארט ג'ק הוא אחד משחקני הספסל הטובים בליגה בעיניי ויש לו חלק חשוב בריצה של גולדן סטייט השנה. מאכזב לראות משחק כזה שמחזיר את הקבוצה שנים אחורה ועוד מול קבוצת התקפה כמו סקרמנטו שיש לה אמנם את הפוטנציאל להתפוצץ אך ברגע שהיא פוגשת קבוצת הגנה נורמלית היא מתקפלת וקולעת מספר נק' מביך. בלי הגנה חזקה, גולדן סטייט יחזרו להיות קבוצה חביבה. אני מקווה שמארק ג'קסון גוער בהם ברגעים אלו.

אני מקווה שלא כי "ברגעים אלו" זה 2:30 בלילה באזור המפרץ ואז כולם יהיו עייפים לאימון הבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 5:21 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Att כתב:

אני מקווה שלא כי "ברגעים אלו" זה 2:30 בלילה באזור המפרץ ואז כולם יהיו עייפים לאימון הבוקר.

לפחות עבורי, הזהירות שבה צריך לנקוט בפורום הזה עם כל מלה היא קצת מעייפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2012 11:05 pm 
Hall of Famer

לגבי אשיק, מאוד מעריך אותו כשחקן, אבל במשחקים שראיתי שלו ביוסטון, לא התרשמתי שהוא מנצח משחקים. כלומר, יש לו תרומה בריב' התקפה, אבל הוא לא כלי התקפי טוב באופן כללי, ובהגנה הוא קוטף ריבאונד ושומר טוב אבל לא ראיתי אותו משתק שחקנים. ואם כבר הספסל של הבולס מהעונה שעברה, טאז' גיבסון אחרי הארכת החוזה נראה כמו ג'רום ג'יימס אחרי הארכת חוזה. לא סתם אמרתי אוברייטד. ברור שהיכולת הנוכחית לא מייצגת, אבל גם בשיא שלו הוא לא היה כמו שעשו ממנו. ולחשוב שאנשים אמרו שהם צריכים להעביר את בוזר ולקדם את גיבסון לחמישיה...

סיכום משחקי הלילה:
- ויזארדס ממשיכים במסע ללוטרי עם הפסד 90-83 למג'יק. רדיק 17 נק' מהספסל, אחד השחקנים היעילים בליגה מהספסל.
- טורונטו 97-91 על דטרויט. 17 אסיסטים לקלדרון, אאז"נ היו לו 10 כבר תוך רבע אחד. אלן אנדרסון בשלו עם 16 נק', טרנס רוס 9 נק' ב-10 דקות. לדטרויט מונרו עם 35 ו-10 ריב', דראמונד 6 נק' ו-8 ריב' ב-20 דקות.
- אינדי 104-84 על יוטה. פול ג'ורג' 20 ו-11 ריב' עם 4 חס'. מעניין אם הג'יאם קווין פריצ'רד כבר מתכנן טרייד על גריינג'ר.... ביוטה פייבורס 16 ו-9 ריב', קאנטר 9 ו-9 ריב'. לא מבין איך גורדון הייוורד נדחק ברוטציה אחרי העונה שעברה.
- הניקס מנצחים 100-86 את הנטס. מסכים עם מי שרשם שניו ג'רזי אוברייטד. כרמלו נפלא, וג'ייאר סמית גם.
- בוסטון מנצחת 103-91 את קליבלנד. פירס 40 נק' 8 ריב' ו-5 אס'. זלר 20 נק', כספי ופארגו במלונה של ביירון סקוט.
- אוקלהומה 100-92 באטלנטה. דוראנט 41 ו-13 ריב', ווסטברוק 27 ו-11 אס'.
- יוסטון 125-103 על פילי. הארדן 33 ו-7 אס', לין 18 ו-6 אס', אשיק 17 ו-15 ריב' (ולא, תצוגה כזאת בבלוואאוט לא נחשבת "לנצח משחק" בספר שלי)
- פיניקס 121-104 על שארלוט. קמבר 27 ו-6 אס' ומק"ג 25 ו-12 ריב' ועדיין לא הספיק לנצחון. ככה זה כשמקבלים 78 נק' מקו אחורי של דראגיץ', שנון בראון, ג'ארד דאדלי וסבסטיאן טלפייר.
- ממפיס 90-80 על מילווקי. רנדולף בערב שגרתי 15 ו-17 ריב'. ג'נינגס גם כן בערב שגרתי - 26 נק' (9/26 מהשדה, 3/9 לשלוש), מונטה אליס 1/14 מהשדה.
- סקרמנטו 131-127 על גולדן סטייט. ג'ימר 15 ב-14 דקות.
- קליפרס מנצחים 93-77 את ניו אורלינס. דיוויס 16 ו-5 ריב'...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2012 1:12 am 
Hall of Famer

אני עדיין לא מבין מה זה אומר "מנצח משחקים". משחקי כדורסל מוכרעים במספר הפוזשנים שיש לקבוצה ביחס לקבוצה היריבה ובאחוזים שהיא קולעת ביחס לקבוצה היריבה. אשיק תורם בשתי קטגוריות מאוד חשובות - הוא אחד מ-5 הריבאונדרים הטובים בליגה (אחראי על הפרש ריבאונדים חיובי ליוסטון עד כה, אם המידע שאני מסתמך עליו נכון) - ואחראי להורדת אחוזי הקליעה של הקבוצה היריבה בחסימות, נוכחות בצבע, ניידות יחסית מרשימה לגובה שלו, משחק הגנה טוב מאוד ומעלה באחד על אחד ובעזרה, הבנה טובה של המשחק והרבה מוטיבציה. הוא גם מעלה, בתרופה לא צפויה, את אחוזי הקבוצה שלו מהשדה בהתקפה, עם תנועה נכונה והשתתפות במשחק ההתקפי, כך שלא ניתן להתעלם ממנו בצד הזה. לא יודע אם שמת לב או לא אבל יוסטון במאזן חיובי במערב ואשיק הוא חלק גדול מכך. בסופו של דבר, לין עם עונה מאכזבת יחסית, הארדן מוכיח שהוא שחקן נהדר אבל הוא בוודאי לא יכול להוליך את הקבוצה הזאת לבד. אשיק הוא השחקן ה-2 או ה-3 בטיבו ובחשיבותו בקבוצה הזאת. אני לא מבין איך אפשר לומר שהוא לא מנצח עבורם משחקים. מה, כי הוא לא קולע 40 נק' למשחק?

או במלים אחרות, אם אשיק לא שם, הם עדיין במאזן הזה בעיניך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2012 1:16 am 
Senior

נראה לי שהחוזה של טאג' גיבסון היה תוצר של פאניקה של הבולס אחרי שכל הספסל ברח להם בקיץ. שחקן שהרף שלו זה האסלם לעשירים. ואם מדברים על המקור, האיש הפך השנה מפאוור פורוורד בינוני לאחד הסנטרים המחליפים הגרועים בליגה. סייז אף פעם לא היה לו, אבל גם האתלטיות ויכולות הריבאונד שהיו לו הלכו קפוט. בדיעבד, טעות יותר גדולה של מיאמי מאשר מייק מילר, שאף אחד לא ציפה שיסבול מכל כך הרבה פציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2012 3:19 am 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
נראה לי שהחוזה של טאג' גיבסון היה תוצר של פאניקה של הבולס אחרי שכל הספסל ברח להם בקיץ. שחקן שהרף שלו זה האסלם לעשירים. ואם מדברים על המקור, האיש הפך השנה מפאוור פורוורד בינוני לאחד הסנטרים המחליפים הגרועים בליגה. סייז אף פעם לא היה לו, אבל גם האתלטיות ויכולות הריבאונד שהיו לו הלכו קפוט. בדיעבד, טעות יותר גדולה של מיאמי מאשר מייק מילר, שאף אחד לא ציפה שיסבול מכל כך הרבה פציעות.

אני לא חושב שהספסל ברח כמו שהם אפשרו לו לברוח. מבחינת שיקאגו, הם לא היו מוכנים לשלם את המס והאליפות שאולי הייתה משנה זאת לא הגיעה אחרי הפציעה של רוז ולכן הם היו צריכים לבחור בינו לבין אשיק. ככל הנראה עשו בחירה לא נכונה (אני בכלל הייתי משאיר את שניהם ועושה טרייד על נואה אבל נדמה לי שכבר כתבתי כאן על כך) אבל טאג' גיבסון הוא שחקן טוב, אתלטי, רול פלייר מצוין, אחד המגנים הטובים בעמדה שלו בליגה והוא היה זוכה לחוזה גבוה, פחות או יותר בסדר הגודל הזה גם בשוק החופשי. שיקאגו בחרו להשאיר אותו מתוך מחשבה שבוזר מתישהו ידעך ומתוך מחשבה שהם רוצים את ההגנה החזקה, הריבאונד, הגישה החיובית וגם את הערך המוסף שטאג' נותן להם בפלייאוף. אין לי מספרים לגבות אבל נדמה לי שהבחור מעלה את הרמה שלו בפלייאוף לפחות בנוץ' אחד וזה משמעותי לקבוצה כמו שיקאגו. בקיצור, עדיין לא הייתי מסכם את העונה של טאג'. הייתי מחכה לפחות עד סיומה, כולל תקופת הפלייאוף אם אכן יגיעו לשם, כדי לבחון אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2012 2:23 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
sir charles כתב:
Att כתב:

לפחות עבורי, הזהירות שבה צריך לנקוט בפורום הזה עם כל מלה היא קצת מעייפת.

זה היה בהומור. לא התכוונתי לתקן אותך. גם אני לא אוהב שמתקנים פה כותבים על כל פסיק וטעות הגייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2012 3:21 pm 
Hall of Famer

אוקיי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר