סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' ינואר 22, 2025 11:12 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 6:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
וזו לשון הסטטוס שהעליתי בפייסבוק לפני מספר רגעים:

"היום נבחרה יושבת ראש חדשה למנהלת ליגת העל בכדורסל נשים, רו"ח איריס שטרק. בYNET הזכירו את פועלה המכובד של הגברת, כולל מיני תפקידים ציבוריים חשובים בהם החזיקה. מה שלא מספרים לכם, זה שהגברת שטרק היא חלק מהועד המנהל של ארגון בשם "עצת נפש"-ארגון שמגדיר הומוסקסואליות כ"נטיות הפוכות" ומציע תמיכה ב"טיפולי המרה"-טיפולים מפוקפקים שאנשים כגון הגברת שטרק סבורים שעשויים להפוך הומוסקסואלים לסטרייטים.

בהתחשב בעובדה שכדורסל הנשים המקצועני בישראל הוא אחד הענפים שמרימים את דגל התמיכה והקבלה המלאה של הומוסקסואלים בחברה, הייתי מאד מעוניין לדעת אם ראשי המועדונים שתמכו במינויה של הגברת יודעים על פעילותה זו.".

המידע הזה הועבר לשי לוי מוואן ולטל שורר מגלי צה"ל, שהולכים לעבוד עם זה. אז תזכרו מי מצא את זה ראשון ואיפה שמעתם על זה לראשונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 8:07 pm 
Junior

השאלה הרלוונטית (בעיני) היא לא מה עצת נפש מייעץ לחבר׳ה האלה, אלא איך הוא מתייחס למי שנשאר הומו.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 9:13 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה נראה לי נותן תשובה חלקית לשאלה הזו:

http://www.atzat-nefesh.org/index.php/% ... 2-09/131-q

ציטוט:
אולי זה יפתיע אותך, אבל אנחנו לא רוצים שהחברה תכיר בנו ותקבל אותנו כפי שאנחנו- 'בעלי נטיות הפוכות', אנחנו לא רוצים שילמדו להכיל אותנו, לא רוצים בתווית של בעלי נטיות הפוכות או הומואים, לא רוצים שימצאו לנו את הפתרונות, או שידביקו לנו קביים הלכתיים אשר ינציחו את מצבינו כבעלי נטיות הפוכות. אנחנו בסך הכל רוצים לצאת מהמקום הנוראי והמדכא בו אנו נמצאים

נדב לדעתי פספס את הייעוד האמיתי שלו, להיות עיתונאי חוקר או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 10:27 pm 
Junior

אני לא יודע אם הומוסקסואליות היא תכונה הפיכה או לא, אבל אני די בטוח שאם כן (או לפחות, במקרים שכן), יהיו הרבה מאד הומואים שיסכימו עם כותב המכתב.
הרצון להביא ילד לעולם עם בת הזוג שלך נשמע לי כמו אחת התשוקות הכי בסיסיות של המין האנושי.
אז לא, אני לא מוצא במכתב הזה בעייתיות, והוא עדיין לא עונה לשאלה איך הארגון מתייחס להומו שמעוניין להישאר הומו, גם אם הוא יכול תיאורטית להפוך לסטרייט.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 12:04 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
נדב לדעתי פספס את הייעוד האמיתי שלו, להיות עיתונאי חוקר או משהו כזה.

והפרנסה, מה יהא עליה?

צוד כתב:
אני לא יודע אם הומוסקסואליות היא תכונה הפיכה או לא, אבל אני די בטוח שאם כן (או לפחות, במקרים שכן), יהיו הרבה מאד הומואים שיסכימו עם כותב המכתב.
הרצון להביא ילד לעולם עם בת הזוג שלך נשמע לי כמו אחת התשוקות הכי בסיסיות של המין האנושי.
אז לא, אני לא מוצא במכתב הזה בעייתיות, והוא עדיין לא עונה לשאלה איך הארגון מתייחס להומו שמעוניין להישאר הומו, גם אם הוא יכול תיאורטית להפוך לסטרייט.

צוד, אני באמת לא רוצה להעליב, אבל הגישה שלך היא מאד אנכרוניסטית ומן הסתם נובעת מבית גידולך הדתי. בוא נאמר, בלשון עדינה, שבעולם הנאור מאד-מאד לא מקובל להסתכל על הומוסקסואלים כאנשים מסכנים שסובלים נורא מהנטייה שלהם וכל רצונם האמיתי הוא להשתנות ולהיות כמו כולם. ילדים? חלק מאמצים, חלק משתמשים בפונדקאית, חלק עושים עם ידידה. לא בעיה בימינו.

בכל מקרה, זה לא בא להיות דיון על הומוסקסואליות כי אם על עצם העובדה שדווקא בליגת הספורט שהכי מזוהה עם הומוסקסואליות בישראל (להזכירכם: הדמות הידועה ביותר בענף היא מאמנת שנמצאת בזוגיות עם יושבת הראש של הקבוצה שלה, יש בליגה הזאת כמה וכמה שחקניות לסביות מוצהרות ואפילו זוג זרות נשואות והמנכ"לית היוצאת של הליגה גם היא לסבית מוצהרת) ממנים יו"ר שחברה ואף ממלאת תפקיד מרכזי בהתנדבות בעמותה שרואה בהומוסקסואליות פגם שיש לתקנו. אני די משוכנע שאילו אורנה אוסטפלד היתה מכירה את הפרט הזה בביוגרפיה של שטרק, המינוי הזה לא היה עובר בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 12:16 am 
Sophomore

השאלה היא אם זה לא בעייתי מהכיוון השני - כלומר, לפחות לפי רשימת ההישגים שלה היא הרבה יותר מתאימה מזאת שהיא החליפה (שמה בעצם עשה אותו מתאימה? תהיתי ועודני תוהה) - אז הדעות שלה בנוגע להומוסקסואליות, לא דעות בלתי חוקיות, גם אם הם אינן חביבות - האם מספיק בהן בשביל לפסול בן אדם מלעשות תפקיד שאין לו שום נגיעה להעדפות מיניות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 12:20 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
פספסתם את הדבר הכי חשוב.
רבאק, מכל האנשים בעולם אתה מעביר את הסקופ הזה לאופירה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 12:24 am 
Hall of Famer

קודם כל, למיטב הבנתי את הארגון, שטרק לא מחליפה את שם-טוב שגם אני חשבתי שלא מתאימה כלל לשמש מנכ"ל הליגה. שם-טוב כאמור היתה מנכ"ל, שטרק נבחרה ליו"ר המנהלת-תפקיד שאמרו שבכלל עומד להינתן לדני קליין עוד בתקופת שם-טוב.

לעצם שאלתך, יש דבר שלא כל כך מוכר בישראל והוא אף מוגחך בהזדמנויות שונות, והוא עניין הפוליטיקלי קורקט. באופן מוקצן, אם פיני גרשון היה מעז לנפק את נאום המוקה כמאמן אמריקאי בארה"ב, סביר להניח שהוא לא היה זוכה לעלות יותר על פרקט מקצועני במדינה. פשוט, אף שחקן שחור לא היה מסכים לשחק תחתיו ואף אחד אחר לא היה רוצה להיות מזוהה ציבורית עם גזען. במקרה שלנו, בלי שום קשר לזכותה החוקית של שטרק להיות מטומטמת במקרה הזה, לא נתפש שליגה שמנופפת בגלוי בדגל קבלת ההומוסקסואליות תמנה לעמוד בראשה יו"ר שחושבת שמדובר בפגם שיש לתקנו. זה לא מסתדר תדמיתית, זה לא מסתדר מבחינת ערכים של מותג. ואני לא אומר שזה מה שצריך לטרפד באופן מוחלט מינוי שכזה, אלא שמן הראוי שראשי המועדונים והשחקניות יידעו שזה אחד הפרטים ברזומה של היו"ר החדשה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 12:24 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
פספסתם את הדבר הכי חשוב.
רבאק, מכל האנשים בעולם אתה מעביר את הסקופ הזה לאופירה?

להגנתי ייאמר שהעברתי אותו גם לשורר, אבל שי לוי הוא בחור טוב וחבר שלי בפייסבוק שגם היה אונליין שכתבתי את הסטטוס, אז שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 12:55 am 
Junior

אני מניח שהדעות שלי בנושא הזה, כמו בנושאים רבים אחרים, נובעות מבית גידולי הדתי. אין לי בעיה עם זה.
אין לי בעיה עם הומואים. אני לא חושב שזה פגם גנטי או משהו כזה. אני כן יודע שהומו לא יכול, מעצם הגדרתו כהומו, להקים משפחה של אבא אמא ילד.
ניחשתי, ואני מדגיש, ניחשתי, שהרבה אנשים דווקא מאד רוצים מבנה כזה של משפחה. ולכן, אם יש למישהו בחירה בין להיות הומו לבין להיות סטרייט, (בהנחה שזה דבר שנתון לבחירה, אין לי באמת ידע בעניין) אני חושב שיש הרבה כאלה שישמחו להיות סטרייטים.
זה עוד לפני שדיברנו על הומואים דתיים שנתקלים בעוד שתי בעיות:
א. התנגשות על בסיס קבוע בין אורח החיים שלהם לבין האמונה שלהם.
ב. פער חברתי, או איך שתגדירו את זה. קשה חברתית היום להיות הומו דתי.
משלוש הסיבות האלה (משפחה, אמונה וחברה), לא מופרך בעיני לחשוב שאנשים ישמחו להפוך מהומואים לסטרייטים. (שוב, אם בכלל זה אפשרי).

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 12:56 am 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
אני די משוכנע שאילו אורנה אוסטפלד היתה מכירה את הפרט הזה בביוגרפיה של שטרק, המינוי הזה לא היה עובר בשקט.

נו, אתה שוב יכול להפתיע אותה. רק אל תשכח מצלמה גם הפעם :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 12:58 am 
Junior

בהחלט יהיה מעניין לעקוב אחרי הרעש.
נכון לעכשיו- עוד אין כזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 1:02 am 
Hall of Famer

לא, צוד. הומו לא רוצה להקים משפחה של אבא, אמא, ילד. הומו, אם וכאשר, רוצה להקים משפחה עם בן זוגו. רק בחברה שהופכת את ההומוסקסואליות לפגם או לחסרון, הוא עשוי לחוש את הלחץ הזה.

אבל שוב, זה בכלל לא הדיון כאן. העובדה היא שהארגון הזה רואה במפורש בהומוסקסואליות פגם שיש לתקנו (וכולם מוזמנים להתרשם כאן: http://www.atzat-nefesh.org/index.php/% ... 7%99%D7%96), ושפעילות התנדבותית כתמיכה בארגון כזה לא מסתדרת עם האג'נדה שמשדרת ליגת הנשים בכדורסל.

אני אשמח אם תביע את דעתך על עצם העניין ולא על שאלות ההתמודדות של הומוסקסואלים עם החברה, שאלות שככל הידוע לנו, רק קאלימי מבין חברי הפורום יכול לענות עליהן ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 1:04 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
בהחלט יהיה מעניין לעקוב אחרי הרעש.
נכון לעכשיו- עוד אין כזה...

שורר אמר שהוא מזיז את זה אט-אט (אבל שורר הוא גם פוליטיקאי גדול, אז אין לדעת), לוי העביר את זה לכתבת הנשים של וואן, לי נוף. בכל מקרה, אם תוך יום-יומיים הם לא יעשו עם זה כלום, אולי אעביר את זה ישירות לאורנה אוסטפלד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 1:11 am 
מנהל פורום

nadav_hacohen כתב:
אני אשמח אם תביע את דעתך על עצם העניין ולא על שאלות ההתמודדות של הומוסקסואלים עם החברה, שאלות שככל הידוע לנו, רק קאלימי מבין חברי הפורום יכול לענות עליהן ברצינות.

דרך ההתמודדות החביבה עליהם היא לקבל בטוסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 1:12 am 
Hall of Famer

תודה, קאלימי. חזור לשיחים, בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 1:15 am 
מנהל פורום

אני לא יכול, אימא שלך תפסה לי אותם :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 1:16 am 
Hall of Famer

עכשיו אני גם מבין למה צוד נעלם פתאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 1:17 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
צוד, פספסת את ההקשר של הציטוט לגמרי. המכתב הזה הובא כתגובה לאמירה של עתניאל שנלר שפחות או יותר אומרת "צריך לקבל הומואים" (אני זקן מדי בשביל ה"להכיל" הזה), והוא אומר לו "אני הומו ואני לא חושב שצריך לקבל אותנו". ככה שאני חושב שזה די עונה לשאלה שלך - "איך הוא מתייחס למי שנשאר הומו". הוא מתייחס אליו כמי שאסור לקבל את היותו הומו, ושהוא צריך להמשיך להרגיש רגשות אשמה כדי שיהיה לו סיכוי להינצל איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 1:38 am 
Junior

אה, או קיי.
אז:
כותב המכתב הוא דביל.
לעצם העניין:
בהחלט עוד אחד מהשיאים של תיאטרון האבסורד שנקרא הספורט הישראלי. מה השלב הבא? מיכאל בן ארי כמנכ״ל בני סכנין?
זה הזוי כמובן גם לכיוון השני, למה הגברת עצת נפש הולכת לשאת תפקיד בכיר בליגה שמנופפת בדגל הגאווה.
אבסורד.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 3:25 am 
Hall of Famer

רק אציין שהמשתמש red טוען שהסיפור יובא מחר בידיעה גדולה בספורט ידיעות אחרונות, כולל הפניה בשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 9:07 am 
Hall of Famer

וזה הסטטוס הטרי שלי מהבוקר:

"הסטטוס שלי מאתמול הפך לידיעה במדור הספורט של "ידיעות אחרונות", אלא שהכתב לא טרח לדבר איתי ולכן יצר עבודה מביכה במקצת: רו"ח שטרק טענה שהיא רק מבקרת העמותה כפי שהיא משמשת בגופים רבים אחרים, אבל הוא לא שאל אותה האם היא מכהנת בגוף זה בהתנדבות, כפי שניתן להבין מאתר הארגון, ולא טרח להביא תגובה מאורנה אוסטפלד למשל, הדמות המוכרת ביותר בענף כדורסל הנשים בישראל ולסבית מוצהרת.

אה, ומר רענן וייס (כתב ידיעות אחרונות): זו לא בושה לתת קרדיט. לא התקשרתי אליך כמקור אנונימי כדי למסור לך ידיעה. לקחת את זה מהפייסבוק שלי-מן הראוי שתציין את זה בצורה כזאת או אחרת."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 9:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא הבנתי, הנושא מפורסם בידיעות היום? או מיועד להתפרסם מחר?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 9:54 am 
Hall of Famer

פורסם בגליון של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 11:04 am 
Junior

הנה "החשיפה":מזל שלא כתבו "בלעדי" או "פרסום ראשון..."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4323663,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דורון, נביא בעירו, נורטון, סאבוניס, עופר האדום, פרארי ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: