nadav_hacohen כתב:
ולהציג את הארגון הזה כאיזה ארגון ש"מסייע לנפגעי תקיפה מינית" זה פשוט בולשיט. תגגל עליו קצת, ותגלה מיד עד כמה הוא שנוי במחלוקת וכמה סיפורים ועדויות אודותיו. זה ארגון דתי שנועד "להפוך" נטיות הומוסקסואליות ו"למנוע" אוננות. ואני בטוח ששטרק היא לא "רק" רואת חשבון שם, אבל אני פשוט לא מוצא שרידים של האתר הישן ההוא.
נדב,
לא מכיר את האירגון והוא לא מעניין אותי, כתבתי מה שמופיע בדף הבית שלו, הייתי מצפה ממך להתעמק בתפקידיה של שטרק בארגון לפחות כפי שאתה מעמיק במטרות הארגון טרם השלכת הרפש, ורק אז לצאת בהודעה, אגב למען הסר ספק, אני גם לא מכיר את שטרק וגם היא....לא מעניינת אותי
ראי- לאחר שקראתי קצת באתר רשם העמותות, נראה לי שרו"ח איריס שטרק אינה מבקרת של העמותה (כלומר עוסקת בביקורת על התנהלות העמותה במקום ועדת ביקורת) אלא משמשת כרו"ח מבקר לדוחות הכספיים בלבד (בודקת שהדו"חות מייצגים נאמנה את התנהלותה הכספית של העמותה וכו'), וזאת מאחר ורו"ח משה שטרק (בעלה ושותפה למשרד) מצויין כרו"ח בעמותה, ועל כן היא אינה יכולה להיות ועדת ביקורת של העמותה כי יש פה ניגוד אינטרסים (ועדת ביקורת צריכה להמליץ לאסיפה הכללית לאשר את הדו"חות הכספיים)
האם הדבר נעשה בשכר או לא? שאלה טובה, אם לעמותה מחזר של מעל מליון שקל בשנה היא חייבת במינוי רו"ח ובהגשת דו"חות מבוקרים- האם מותר לעשות את זה בהתנדבות? אני לא יודע
אבל נראה לי שאסור להיות רו"ח בהתנדבות ולמרות זאת רו"ח איריס שטרק פועלת בעמותה בהתנדבות (תוך הוצאת חשבוניות פיקטיביות) וזאת מאחר וילדיה הם בעלי נטיות הפוכות הנוטים גם לאונן (לעיתים במהופך- כך לפחות אני זוכר...)