סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 9:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 4:36 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קוף ירוק כתב:
לאומית כתב:
shmueliki כתב:
אופיר פרחי שוחרר מחולון , וחתם באליצור יבנה מהלאומית .
זה לא שהוא תרם משהו לחולון ב-9 דקות שהוא קיבל למשחק , אבל חולון נשארת למעשה עם רוטציה של 7 שחקנים , כאשר הספסל שלה ( שון דניאל ושלומי הרוש ) מזכיר לי בול את הספסל של בני השרון בעונת 2003-4 ( איתי לב וגיא פניני בצעירותם ) - שני שחקנים די סבירים , אבל די על אותה עמדה , שלמעשה נכנסים כמחליפים על כל העמדות .
נראה לי סיכון גדול מאוד ( בייחוד בחודשיים הקרובים לכל הפחות , בהם חולון משחקת גם באירופה ) , ואני חושב שחולון בדרך הבטוחה ( עם עוד זר שתביא אשדוד ) להפוך לקבוצה החלשה ביותר בליגה .

אם כך יישאר המצב, אנחנו ללא ספק נתמודד על הירידה עד הסוף.
אבל גם אני, כמו הקוף, רוצה להאמין שבימים הקרובים יביאו חיזוק. דרך אגב, אם יביאו רכז זר השחקן שישוחרר לדעתי הוא דווקא לורנס היל. טיילר סמית' הוא די עמוד תווך בקבוצה הזו ואפשר גם להזיז אותו ל-4 והכי חשוב, ככה יקיר המחלקה שון דניאל יוכל להיות כמה שיותר דקות על המגרש.

לדעתי אתה טועה. בהנחה שגבוה ישראלי טוב באמת לא יכול להגיע אלא איזה איידן או משהו כזה, מי שישוחרר לטעמי יהיה סמית כאמור. זה יפנה את עמדה 3 לחלוטין לשון דניאל כמובן. כשהיל והאסל יהיו בעמדות הגבוהים עם ישראלי מחליף ממוצע ל5-10 דקות. במידה וחולון תשנה לקונספציה הזאת ה4 שלה צריך להיות מסוגל לשחק גם בעמדה 5, דבר שסמית לא מסוגל לעשות, ולא צריך לשחק בכלל (אפילו לא דקה אחת) בעמדה 3, מה שהופך חצי מסט היכולות של סמית למיותר. היתרון של סמית הוא בעמדה 3 עם הכוח ופיזיות שלו, בעמדה 4 הוא חיסרון מול רוב הקבוצות בליגה, בגלל הקליעה החלשה. שינוי קונספציה לרכז זר יחייב את חולון ללכת גבוה יותר בפנים וזה אומר היל והאסל, גם מכיוון שיהיו הרבה דקות של 3 גארדים בהרכב הזה (רכז זר ודייסון + הרוש\רוזן).

היל יכול לשחק 5 באותה מידה שסמית' יכול. כלומר שניהם לא יכולים. היל שחקן רך מאוד שאם כבר הוא לא 4 אז הוא יותר 3 מ-5. הבנייה בעייתית מלכתחילה גם אם זק רוזן היה מתגלה כסטיב נאש. אין מחליף לגבוהים וככה זה נראה, זו לא בעיה שתיפתר העונה כי כסף אין (או שיש ומשתמשים בו לשטויות שלא קשורות ישירות לכדורסל) וצריך לפתור את האלטרנטיבה הפחות גרועה.
בכל אופן, סמית' לעומת היל תורם אלמנטים של ריכוז משחק, הגנה ומבחינת ריבאונדים הוא לא נופל מהיל. לאור אחוזי הקליעה המזעזעים של היל מתחילת העונה שזו היתה אמורה להיות החוזקה שלו, אני לא רואה איפה הערך המוסף שלו בלהשאר בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 5:55 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
השופטים לא התנהלו בחוכמה יתרה, אבל הכתבה בוואן היום היא שיא של צביעות וליקוק. גם מצד וואן וגם מצד נשואי הכתבה.
הפועל עם יציאה כמו "ליגת העל לא ערוכה להתנהלות עם קהל דומיננטי וחזק כמו הקהל של הפועל וכי גם השופטים, המשקיפים, הסדרנים והמשטרה מתקשים להתנהל מול הקהל כראוי." אתם קולטים את החוצפה? משפט מכובס שזהה בדיוק למה שאומרים לא מעט אוהדי בית"ר בכדורגל.
אחר כך מדובר על היו"ר של הפועל, שבסך הכל "ניגש אליו (אל רייניש) במהלך המשחק במטרה להרגיע אותו וזכה לשמוע את המילים: "אתה חוצפן ואני לא מדבר איתך בכלל". מזל שעל רייניש היה מיקרופון פתוח, או שהויכוח קרה ליד עמדת השידור - בכל אופן הסאונד נקלט בטלויזיה, אז אפשר לדעת שרמי כהן ניגש להרגיע אותו במשפט המרגיע והרגוע "באת לחפש אותנו מהתחלה" וזכה לתגובה הזו בצדק רב.

זה עוד כלום לעומת מה שנשמע בתכניות הערב, אני מתערב איתכם. הליקוק שאפי בירנבוים קיבל בזמנו אחרי שלושת פסקי הזמן בדרבי יהיה חוקן לעומת מה שיהיה הערב.

קשקשן
באתר נרשם על התפרעות ונסיון לפרוץ למגרש כאשר לא היה ולא נברא.
הליקוק הכי גדול הוא בערוץ הספורט שם צריך ללקק כי הבעלים של קבוצת אלקטרה ת"א משלם לעיתונאי החצר שלו את המשכורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 6:15 pm 
Senior

לאומית, להיל יש סייז, מה שאין לסמית. הוא גם חוסם לא רע ושומר על "גבוהים" טוב יותר ככה נראה לי. אומנם רך אבל שומר על גבוהים לא רע. לסמית מה לעשות אין סייז, בהתחשב בזה שיגיע גארד נוסף שמן הסתם יהיה רכז, כזה שגם מנהל משחק וגם עושה נקודות, אז היכולות של סמית בניהול משחק ובכלל יהיו הרבה פחות משהו שחולון תצטרך. סייז אי אפשר ללמד ובסופו של דבר מבחינה מעשית היל יכול לשחק 5 כ10-15 דקות בליגה שלנו, סמית לדעתי לא מסוגל לזה. בהרכב שיווצר אם יוחתם גארד היל לדעתי יהיה יותר אפקטיבי משחקן כמו סמית ואם חולון באמת תלך לכיוון הזה לדעתי זה מה שאני מהמהר שהיא תעשה.

אני מסכים איתך שהבנייה לא אידיאלית מכיוון שאין לכם מחליף לגבוהים, אבל אתה טועה לגביי רוזן. במידה ורוזן היה מתברר כשחקן ישראלי מוביל (מה שאני מניח שחשבו שיהיה) סוג של מורן רוט, אז חולון הלכה על אותה הבנייה משנה שעברה. רוטציה של 3 זרים בצבע כשה3 יכול לשחק כ4 (סמית). ובמצב הזה לא צריך מחליף לגבוהים בעצם. הבעיה שרוזן הסתבר כלא מספיק טוב נכון לעכשיו, וגם התחליפים על הספסל לא משהו. ואז ההרכב הפך להיות מוגבל הרבה יותר. תחליף את רוזן ברוט ואת פרחי בשעשוע משנה שעברה והבנייה לא נראת כל כך רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 10:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דובראש כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
השופטים לא התנהלו בחוכמה יתרה, אבל הכתבה בוואן היום היא שיא של צביעות וליקוק. גם מצד וואן וגם מצד נשואי הכתבה.
הפועל עם יציאה כמו "ליגת העל לא ערוכה להתנהלות עם קהל דומיננטי וחזק כמו הקהל של הפועל וכי גם השופטים, המשקיפים, הסדרנים והמשטרה מתקשים להתנהל מול הקהל כראוי." אתם קולטים את החוצפה? משפט מכובס שזהה בדיוק למה שאומרים לא מעט אוהדי בית"ר בכדורגל.
אחר כך מדובר על היו"ר של הפועל, שבסך הכל "ניגש אליו (אל רייניש) במהלך המשחק במטרה להרגיע אותו וזכה לשמוע את המילים: "אתה חוצפן ואני לא מדבר איתך בכלל". מזל שעל רייניש היה מיקרופון פתוח, או שהויכוח קרה ליד עמדת השידור - בכל אופן הסאונד נקלט בטלויזיה, אז אפשר לדעת שרמי כהן ניגש להרגיע אותו במשפט המרגיע והרגוע "באת לחפש אותנו מהתחלה" וזכה לתגובה הזו בצדק רב.

זה עוד כלום לעומת מה שנשמע בתכניות הערב, אני מתערב איתכם. הליקוק שאפי בירנבוים קיבל בזמנו אחרי שלושת פסקי הזמן בדרבי יהיה חוקן לעומת מה שיהיה הערב.

קשקשן
באתר נרשם על התפרעות ונסיון לפרוץ למגרש כאשר לא היה ולא נברא.
הליקוק הכי גדול הוא בערוץ הספורט שם צריך ללקק כי הבעלים של קבוצת אלקטרה ת"א משלם לעיתונאי החצר שלו את המשכורת

או, שלום לך מתוקי! מזמן לא באת לשעשע אותנו!
טוב לראות ששוב אתה לא עונה למה שכותבים, והעיקר שאחרים קשקשנים...

עוד אנקדוטה משעשעת: אחרי שבוע שבו "אפילו רייניש אמר", פתאום הקבוצה שלך היום: "רייניש משקר!"

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 11:08 pm 
Junior

אחרי שרייניש קיבל שטיפה ממזרחי על הריסת התזה ששולדברנד התחיל וגיא רק נגרר, הוא החזיר למזרחי בשיפוט המחפיר במשחק.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 11:10 pm 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
אחרי שרייניש קיבל שטיפה ממזרחי על הריסת התזה ששולדברנד התחיל וגיא רק נגרר, הוא החזיר למזרחי בשיפוט המחפיר במשחק.

ואין כמו סומו כדי לקחת טענות רציניות נגד רייניש (שהוא קריקטורה על "שופט בכיר") ולהפוך אותן לחוכא ואטלולא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 11:52 pm 
Freshman

Red Sumo1 כתב:

:D רק אוהדי הפועל (הנרדפים תמידית) מסוגלים לחשוב על משהו כל כך הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 12:10 am 
Sophomore

Red Sumo1 כתב:

פאקה כתב:
חייב לציין, ש"התופעה" הזאת שאוהדי הפועל בכדורסל וכדורגל בוכים כל שבוע יותר ויותר, ברוב המקרים בלי שום קשר למציאות, שווה בדיקה של מיטב הפסיכולוגים ואולי הפסיכיאטרים. איך יכול להיות, שמקבץ אנשים שרובם הם ממוצא מסויים ומגיעים מאזור מסויים, שלא ידוע שסובל מקיפוח, מצליחים לייצר כזאת כמות של בכיינות .

וסליחה שאני מצטט את עצמי, אבל זה מתבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 12:29 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
לאומית, להיל יש סייז, מה שאין לסמית. הוא גם חוסם לא רע ושומר על "גבוהים" טוב יותר ככה נראה לי. אומנם רך אבל שומר על גבוהים לא רע. לסמית מה לעשות אין סייז, בהתחשב בזה שיגיע גארד נוסף שמן הסתם יהיה רכז, כזה שגם מנהל משחק וגם עושה נקודות, אז היכולות של סמית בניהול משחק ובכלל יהיו הרבה פחות משהו שחולון תצטרך. סייז אי אפשר ללמד ובסופו של דבר מבחינה מעשית היל יכול לשחק 5 כ10-15 דקות בליגה שלנו, סמית לדעתי לא מסוגל לזה. בהרכב שיווצר אם יוחתם גארד היל לדעתי יהיה יותר אפקטיבי משחקן כמו סמית ואם חולון באמת תלך לכיוון הזה לדעתי זה מה שאני מהמהר שהיא תעשה.

אני מסכים איתך שהבנייה לא אידיאלית מכיוון שאין לכם מחליף לגבוהים, אבל אתה טועה לגביי רוזן. במידה ורוזן היה מתברר כשחקן ישראלי מוביל (מה שאני מניח שחשבו שיהיה) סוג של מורן רוט, אז חולון הלכה על אותה הבנייה משנה שעברה. רוטציה של 3 זרים בצבע כשה3 יכול לשחק כ4 (סמית). ובמצב הזה לא צריך מחליף לגבוהים בעצם. הבעיה שרוזן הסתבר כלא מספיק טוב נכון לעכשיו, וגם התחליפים על הספסל לא משהו. ואז ההרכב הפך להיות מוגבל הרבה יותר. תחליף את רוזן ברוט ואת פרחי בשעשוע משנה שעברה והבנייה לא נראת כל כך רע.

אז היום היל היה אגרסיבי מתמיד, סיים עם 23 נקודות ו-7 כ"ח, אפילו 4 אסיסטים ועדיין גרם ל-90% מהאוהדים למרוט את השערות עם קבלת החלטות הזויה, החטאת מומנטום מסמרת שיער והגנה שלא קיימת. בכל אופן, ממה שאני שומע הצדק בידך. סמית' בדרך החוצה, רכז זר יגיע (אם השם שאני שמעתי יגיע אז אני מאוד מרוצה) וגם גבוה ישראלי. ואנחנו נשאר עם שון דניאל הלוזר ששבוע שעבר קלע מכל מצב בלי הבחנה בכפר בלום והיום במאני טיים החטיא שלשות חופשיות עם שעה זמן לזרוק. שנאמר: "חכם על חלשים".
לגבי המשחק היום, מי שמכיר את ההנהלה של חולון יודע שטוב מאוד שהפסדנו. שישב על המצפון של הגאון ששחרר את פרחי לפני שהביא לו מחליף. מי שהולך עם סגל של 7 שחקני רוטציה, שיקח בחשבון מצב ששחקן מרכזי שלו יושבת והוא יישאר עם 6 וזה מה שקרה היום. ולא רק זה, גם נגררנו להארכה שם הגארדים שלנו כבר נפלו מהרגליים ובסוף בכלל נשארנו בלי שחקנים שגם היל נפצע. זק רוזן, אם כבר מדברים, מסיים היום עם 14 נקודות, 12 מהם כ-2 למעשה. במקום שהוא ימסור אסיסטים לדייסון, דייסון מוסר לו ומתפקד בפועל כרכז, מה שהוא לא.
מכל מקום, ניצחון מקרי במשחק הזה עוד היה גורם לחבר'ה אצלנו לחשוב שאפשר לחסוך עוד קצת והפטנט לשחק עם 6 שחקנים זה סבבה. עכשיו יתבצעו שינויים ולטווח הארוך זה יעשה לנו טוב. המטרה צריכה להיות לסיים במקום ה-7.
מי שצריכה לצאת מודאגת מהמשחק הזה זו ראשון, שום זכר לקבוצה הממושמעת משנה שעברה, אוסף שחקנים שלא מצליח להתחבר. וההרגשה שלי שיוטר ורייט זה קצת יותר מדי לליגה שלנו, היה עדיף להשאר עם 4 שהוא גם קצת 3 מאשר 4 שהוא קצת 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 12:36 am 
Sophomore

פאקה כתב:
Red Sumo1 כתב:

פאקה כתב:
חייב לציין, ש"התופעה" הזאת שאוהדי הפועל בכדורסל וכדורגל בוכים כל שבוע יותר ויותר, ברוב המקרים בלי שום קשר למציאות, שווה בדיקה של מיטב הפסיכולוגים ואולי הפסיכיאטרים. איך יכול להיות, שמקבץ אנשים שרובם הם ממוצא מסויים ומגיעים מאזור מסויים, שלא ידוע שסובל מקיפוח, מצליחים לייצר כזאת כמות של בכיינות .

וסליחה שאני מצטט את עצמי, אבל זה מתבקש.

וסליחה שאני מצטט אותך. מה הקשר בין מחט לתחת? מה הקשר בין כדורגל לכדורסל? במשחק שבו אפילו רסקין ושלח מעירים על השיפוט, במשחק שבו קבוצה מקבלת חמש עבירות טכניות, בקבוצה שסופגת 39 זריקות עונשין במשחק, אז לא מדובר בהתבכיינות. בניגוד לכדורגל, אבל זה לפורום אחר. ולא הייתה שום התפרעות אתמול, ניפחו את זה מעבר לכל פרופורציה בדוח השיפוט עם "חשש שיפרצו למגרש". אולי שוטר יעניק לאדון רייניש דוח תנועה על "חשש לאי-עצירה בתמרור עצור"? ושלא יתפלא אדון רייניש, הוא משחק בחיים של אנשים. לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 12:40 am 
Hall of Famer

הפועל ירושלים וברצלונה באותם אחוזי הצלחה. יש במה להתגאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 1:22 am 
Sophomore

אני לא כתבתי ספציפית על המשחק אתמול, גם לא כתבתי שהייתה התפרעות (למרות שהייתה, אבל זה פחות רלוונטי). מכיוון שאני יוצא מנקודת הנחה שרוב יושבי בית מכבי, יושבים גם בבלומפילד, רגשות הקיפוח המדומים שיוצאים משני המקומות האלה העונה, עברו מזמן את גבול הסביר.

מכבי איבדו 20 הפרש והפסידו גביע מקו העונשין, נו אז? קורה. התגובות האינפנטיליות של מאמני הפועל (כדורגל וכדורסל) והאוהדים לכל טעות שיפוט, עושה יותר נזק לכם מאשר תועלת, אבל למי אכפת. למה להתפלא? שהקהל מגיע למגרש ומשנן את המנטרה "כל העולם כולו שונא את הפועל ורק אני אוהב", בסוף באמת מאמינים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 1:26 am 
Sophomore

פאקה כתב:
אני לא כתבתי ספציפית על המשחק אתמול, גם לא כתבתי שהייתה התפרעות (למרות שהייתה, אבל זה פחות רלוונטי). מכיוון שאני יוצא מנקודת הנחה שרוב יושבי בית מכבי, יושבים גם בבלומפילד, רגשות הקיפוח המדומים שיוצאים משני המקומות האלה העונה, עברו מזמן את גבול הסביר.

מכבי איבדו 20 הפרש והפסידו גביע מקו העונשין, נו אז? קורה. התגובות האינפנטיליות של מאמני הפועל (כדורגל וכדורסל) והאוהדים לכל טעות שיפוט, עושה יותר נזק לכם מאשר תועלת, אבל למי אכפת. למה להתפלא? שהקהל מגיע למגרש ומשנן את המנטרה "כל העולם כולו שונא את הפועל ורק אני אוהב", בסוף באמת מאמינים לזה.

מכבי איבדה 20 הפרש, הפסידה גביע, וירדה מהמגרש כשבית"ר מגדל הניפה אותו. סתם להזכירך. לא הייתה התפרעות, מה שאוהדי מכבי עשו לספסל שלנו בדרבי חמור פי כמה. ואיזו הפתעה, הם אפילו לא עמדו לדין!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 1:31 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פאקה, אתה רציני בדוגמה של מכבי והגביע?

לזכותה של מכבי ייאמר שהיא לא מפסידה מספיק כדי שיהיו לה הזדמנויות להתבכיין, אבל ההתנהגות של הקבוצה שלך אחרי האירוע ההוא היתה מזכה אותה בקיתונות של ארס על המקופחים הבכיינים לו זה היה מגיע מקבוצה אחרת. להזכיר לך את מנטרת ה"בNBA לא שרקו כל כך הרבה עבירות ברבע אחד" שחזרו עליה ללא הרף, או שמא זה מוגדר אצלך לא כהתבכיינות אלא כניתוח סטטיסטי קר?

אני יכול גם להיזכר בדברים שנאמרו על השופטים אחרי סיום המשחק מול פאו. או בכל מיני מכתבים לכנסת על שלטים שמופיעה בהם המילה מוות. וכן הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 1:33 am 
Sophomore

נכון, מכבי לא התנהגו יפה, אוהדי מכבי התבכיינו ואני לא חושב שאוהדי הפועל צידדו אז במכבי. פה אוהדי הפועל זעקו לשחקנים לרדת מהמגרש (כל כך חבל שזה לא קרה), היית מצטער אם זה היה קורה? סה"כ עוד תצוגת שיפוט חלשה, מודה שלא ראיתי הכל, אבל ממה שראיתי גם נתניה קופחה מספיק (במיוחד אחרי הבאלגן).

אפשר לפעמים להלין על שיפוט, אפשר לקלל, אבל איכשהו אצלכם זה תמיד בגדול, בענק ובהגזמה. אבל שוב, אתם לא צריכים הטפות, הריי כל עונש כזה פוגע ליושבי בית מכבי ישירות בכיס, ככה שתלמדו על בשרכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 1:57 am 
Sophomore

לעניות דעתי ישנה בעיה בצורת השיפוט שקיימת באירופה, לא יודע איך החוקים המדוייקים, אבל לפי החוקים הם אמורים לשרוק על הרבה דברים שלא שורקים בNBA.
כמובן שאם כל משחק ישרקו על כל נגיעה או כל דבר שנראה קצת אגרסיבי אז זה יהפוך לתחרות קליעות עונשין ולא לכדורסל, בנוסף יש את הקטע על האם לשרוק על מהלכים שלא משפיעים על המשחק אבל עדיין הן עבירות בקטנה ,כמו לדוגמא מאבק על מיקום בין שחקנים או לא. יוצא ככה שהשופטים כל משחק צריכים להחליט אם להרשות משחק אגרסיבי או לא, דבר שיוצר בלגן ולפעמים קורה שהשופטים מתבלבלים במשחקים לחוצים ושורקים יותר מידי. 61 עבירות נשרקו בסה"כ במשחק (הפועל ונתניה ביחד) כמו מספר הנקודות של הפועל, דבר לא הגיוני.
לדעתי באירופה צריך לעשות איזו הסבה מיקצועית שתדאג לכך שצורת השיפוט בליגות באירופה תהיה תואמת לNBA ויהיו פחות בעיות.
בכל מקרה לעשות הסבה יקח שנים רבות, ועד שזה יקרה (אם יקרה בכלל) המאמנים צריכים לשמור על קור רוח ולא להיות "רגישים" ולקחת ללב כל שריקה שנראית להם קצת נגדם. לדוגמא אר אדלשטיין, כל ההתעצבנויות שלו רק גרמו לטכניות, חיממו את הקהל והשופטים, וגרם להם לבעיות רציניות בסופו של דבר, שארז קצת ילמד משולדברנד איך להיות קר רוח גם אם קורים דברים שהם לא בדיוק לטובתך, זה לא אומר שאתה צריך לאבד עשתונות,זה רק גורם לקבוצה לקרוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 2:12 am 
Senior

לאומית, הקהל של חולון מעולם לא היה הכי חכם מה לעשות. אם ההחטאות של היל היום הרגו את הקהל אז מה יגידו על דייסון שחירב היום משחק ברמה שכבר הרבה זמן לא ראיתי שחקן מחרב. אבל לעניין, דווקא המשחק היום הוא בדיוק הנקודה שהעלתי מוקדם יותר היום, בשינוי קונספציה והבאה של רכז סמית הופך לשחקן פשוט מיותר לחלוטין בהרכב של חולון. היום הוא שיחק כל המשחק כ4 וככה זה נראה, אפס תרומה התקפית (הגנתית הוא דווקא טוב מאד, ולדעתי גם היל שחקן הגנה אנדרייטד, קצת רך, אבל חכם ועם ידיים טובות. הקו הקידמי הטוב בליגה יש יאמרו פגש אותם היום והם עשו עליהם הגנה טובה סה"כ). סמית פשוט בעמדה 4 הוא חיסרון מול רוב קבוצות הליגה ושחקן לא יעיל. היל מהצד השני לא כוכב, אבל שחקן יותר יעיל ממנו, וכמו שאמרתי גם עם סייז לשחק כ10 דקות במשחק כ5 (ולא משחק שלם כמו היום) במידת הצורך.

חולון על פניו צריכה לצאת מעודדת מהמשחק היום אחרי שלמרות משחק זוועתי של דייסון, בלי האסל, ובעצם עם תרומה רק מזר אחד ומינימום מהישראלים כמעט וניצחה את המשחק (לדעתי חולון יותר הפסידה את המשחק מראשון שניצחה, למרות שראשון הובילה רוב הזמן, ההחטאות לייאפים וזריקות חופשיות של חולון היום שברו שיאים, בניגוד לראשון שנתקלו בהגנה טובה מאד של חולון בחצי השני סה"כ וקלעו זריקות קשות).

זאק רוזן לא שחקן גרוע כמו שעשו ממנו אבל הוא בטח לא רכז טוב. לא מסוגל לקבל החלטות, לא מסוגל לנהל משחק, מה שכן יש לו זה קליעה לא רעה מבחוץ. זה לא מעט לישראלי אבל הוא בהחלט לא יכול להיות רכז מוביל של קבוצה (או אפילו רכז בכלל, אולי מחליף ל10 דקות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 2:16 am 
Senior

ובינתיים במגרש אחר, גן נר... הקו הקידמי הגרוע בליגה (על פי משתמש כלשהו... :-) ) ניצח את זה של ירושלים (שאמור להיות מהטובים בליגה בנוק אווט מוחלט. 38 נק' ו24 ריב' ומדד משותף של 60 לקו הקידמי הגרוע בארץ.

לדעתי כאמור גלבוע קבוצה טובה יותר מהתוצאות שלה עד עכשיו ובסיבוב השני אני צופה שהם יתרוממו קצת כלפי מעלה.

ואני גם חוזר ואומר מה שאמרתי מקודם, לאוהד הפועל ת"א סקפטי, אדלשטיין נוסע באוטו שלו באמצע הלילה אם צריך ומחליף את הקו הקידמי שלו בזה של גלבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 8:30 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
לאומית, הקהל של חולון מעולם לא היה הכי חכם מה לעשות. אם ההחטאות של היל היום הרגו את הקהל אז מה יגידו על דייסון שחירב היום משחק ברמה שכבר הרבה זמן לא ראיתי שחקן מחרב. אבל לעניין, דווקא המשחק היום הוא בדיוק הנקודה שהעלתי מוקדם יותר היום, בשינוי קונספציה והבאה של רכז סמית הופך לשחקן פשוט מיותר לחלוטין בהרכב של חולון. היום הוא שיחק כל המשחק כ4 וככה זה נראה, אפס תרומה התקפית (הגנתית הוא דווקא טוב מאד, ולדעתי גם היל שחקן הגנה אנדרייטד, קצת רך, אבל חכם ועם ידיים טובות. הקו הקידמי הטוב בליגה יש יאמרו פגש אותם היום והם עשו עליהם הגנה טובה סה"כ). סמית פשוט בעמדה 4 הוא חיסרון מול רוב קבוצות הליגה ושחקן לא יעיל. היל מהצד השני לא כוכב, אבל שחקן יותר יעיל ממנו, וכמו שאמרתי גם עם סייז לשחק כ10 דקות במשחק כ5 (ולא משחק שלם כמו היום) במידת הצורך.

חולון על פניו צריכה לצאת מעודדת מהמשחק היום אחרי שלמרות משחק זוועתי של דייסון, בלי האסל, ובעצם עם תרומה רק מזר אחד ומינימום מהישראלים כמעט וניצחה את המשחק (לדעתי חולון יותר הפסידה את המשחק מראשון שניצחה, למרות שראשון הובילה רוב הזמן, ההחטאות לייאפים וזריקות חופשיות של חולון היום שברו שיאים, בניגוד לראשון שנתקלו בהגנה טובה מאד של חולון בחצי השני סה"כ וקלעו זריקות קשות).

זאק רוזן לא שחקן גרוע כמו שעשו ממנו אבל הוא בטח לא רכז טוב. לא מסוגל לקבל החלטות, לא מסוגל לנהל משחק, מה שכן יש לו זה קליעה לא רעה מבחוץ. זה לא מעט לישראלי אבל הוא בהחלט לא יכול להיות רכז מוביל של קבוצה (או אפילו רכז בכלל, אולי מחליף ל10 דקות).

דייסון מתעסק ביותר מדי דברים שהוא צריך להיות פטור מהם. זה ברור שכל קבוצה לוקחת אותו כפרויקט, ועדיין לוקח אותו לפני כל גארד זר בארץ, חוץ ממכבי. שיגיע רכז זר הוא עוד ישתפר. זק רוזן כמו שאמרת מתאים להיות רכז מחליף או 2, זו הסיבה שמגיע רכז זר.
ולגבי היל, משהו רך וכל כך אדיש אצלו, זה שחקן שמתאים אולי לבני השרון, לא לאווירה בחולון. ולגבי סמית', היום זה לא מדד, הוא נתקבל בקו הקדמי הטוב ביותר בליגה, בוא נראה אותו כ-4 מול נתניה למשל, אם יזכה להגיע עד אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 8:41 am 
Sophomore

פאקה כתב:
נכון, מכבי לא התנהגו יפה, אוהדי מכבי התבכיינו ואני לא חושב שאוהדי הפועל צידדו אז במכבי. פה אוהדי הפועל זעקו לשחקנים לרדת מהמגרש (כל כך חבל שזה לא קרה), היית מצטער אם זה היה קורה? סה"כ עוד תצוגת שיפוט חלשה, מודה שלא ראיתי הכל, אבל ממה שראיתי גם נתניה קופחה מספיק (במיוחד אחרי הבאלגן).

אפשר לפעמים להלין על שיפוט, אפשר לקלל, אבל איכשהו אצלכם זה תמיד בגדול, בענק ובהגזמה. אבל שוב, אתם לא צריכים הטפות, הריי כל עונש כזה פוגע ליושבי בית מכבי ישירות בכיס, ככה שתלמדו על בשרכם.

האם ניתן לומר שהיה חשש ששחקני הפועל ירדו מהמגרש? :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 8:53 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
ובינתיים במגרש אחר, גן נר... הקו הקידמי הגרוע בליגה (על פי משתמש כלשהו... :-) ) ניצח את זה של ירושלים (שאמור להיות מהטובים בליגה בנוק אווט מוחלט. 38 נק' ו24 ריב' ומדד משותף של 60 לקו הקידמי הגרוע בארץ.

לדעתי כאמור גלבוע קבוצה טובה יותר מהתוצאות שלה עד עכשיו ובסיבוב השני אני צופה שהם יתרוממו קצת כלפי מעלה.

ואני גם חוזר ואומר מה שאמרתי מקודם, לאוהד הפועל ת"א סקפטי, אדלשטיין נוסע באוטו שלו באמצע הלילה אם צריך ומחליף את הקו הקידמי שלו בזה של גלבוע.

צריך לציין למען ההגינות שקרייג סמית' הבהמה בקושי שיחק בגלל מחלה.
פה המקום להזכיר את לפני שבועיים, כשמגדל נצחה את בזן, טענתי שאין מה להתרגש מירושלים (בניגוד לכמה שהפריזו בהתלהבות מפלס ושות') מאחר וחיפה באו בלי 2 הזרים הבכירים שלה, ואם מגדל הייתה מתייצבת ללא סמית' ופלס ובזן עם הרכב מלא, זה היה נגמר חד צדדי לטובת חיפה (ואז באו וטענו שאין ואקום, לבזן סגל ארוך וכו'), והנה באה גלבוע עם סגל חלש ביותר והראתה שמגדל בלי סמית' בהחלט אבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 9:33 am 
Hall of Famer

ירושלים גם הייתה ללא טפירו ( אם כי לא ברור עד כמה זה פוגע בה ... ) .

shmueliki כתב:
יהיה די מגוחך למשל לראות את חולון מופיעה למשחק ללא פרנק האסל .

נכתב בלילה שבין ראשון לשני בתמימות מוחלטת , וללא כל מידע מוקדם ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 9:40 am 
Junior

shmueliki כתב:
ירושלים גם הייתה ללא טפירו ( אם כי לא ברור עד כמה זה פוגע בה ... ) .

shmueliki כתב:
יהיה די מגוחך למשל לראות את חולון מופיעה למשחק ללא פרנק האסל .

נכתב בלילה שבין ראשון לשני בתמימות מוחלטת , וללא כל מידע מוקדם ...

כן, כן. בטוח. אתה ושימון שני אפונים בתרמיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 9:46 am 
Hall of Famer

צריך להוסיף משהו לגבי המשחק של הפועל ונתניה, שאף אחד לא העיר לגביו כמדומני באף מקום. העבירה של דרון וושינגטון על שחקן של הפועל לקראת הסיום - נדמה לי מתן נאור, אבל אני לא זוכר - הייתה אחת המלוכלכות שראיתי בחיים. השחקן של הפועל פרץ לסל, וושינגטון ויתר על הקפיצה לחסימה ובמקום זה התכופף לו לרגליים בכוונה תחילה כשהשחקן באוויר כדי לגרום לו לעוף בלי שליטה וליפול בצורה לא מבוקרת. עבירה שגיא פניני צריך לקחת כמה שיעורים פרטיים כדי להגיע לדרגת הלכלוך שלה. הוא קיבל על זה ב"ס, לדעתי זו עבירה ששווה הרחקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 10:22 am 
מנהל פורום

יש לינק לעבירה איפשהו? נשמע מסקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: