סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 9:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 10:58 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
פאקה כתב:
מכבי איבדו 20 הפרש והפסידו גביע מקו העונשין, נו אז? קורה. התגובות האינפנטיליות של מאמני הפועל

המשפט הזה חייב להיכנס לת'רד ה"נשבע לכם ששמעתי את זה.
לדבר על הגמר גביע ההוא ואז להגיד משהו על התגובות האינפנטיליות של מאמני הפועל?
אח שלו, אני לא יודע אם עשית פסיכומטרי ואם כן כמה קיבלת, אבל אני ממליץ לך לחזור לפרק של "האם הדוגמה מחזקת או מחלישה את הטענה".

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 11:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני בספק, משום מה בשידור התייחסו לזה כמו עוד איזה משהו שקורה במשחק אז לא בטוח שזה אפילו נכנס לתקצירים. וושינגטון ממש חיכה לו, וכשהשחקן של הפועל התרומם לסל וושינגטון התכופף מתחתיו עם הברכיים והיה ברור שהוא מתכוון לפגוע לו ברגליים באוויר. גם השופטים חשבו ככה, עובדה שהם נתנו לו ב"ס, אבל אם הם חשבו שזה מכוון היה צריך להרחיק אותו לדעתי. זו עבירה שיכולה לפצוע שחקן בצורה קשה, אין לו שום אפשרות לשלוט על צורת הנפילה שלו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 11:18 am 
Junior

קוף, האחרים אמרו - סמית' לא שיחק.
מה שכן, אתה צריך להסכים איתי שהתצוגה של גרין (14 נק' ו 11 ריב') היא היוצא מהכלל ולא הכלל. מאוד יכול להיות שאי קיומו של סנטר מנגד היא הסיבה לכך.

בתחילת העונה התרשמתי מאוד מוואט, אבל עד עכשיו מאז הפציעה הוא לא חזר לעצמו. אם הוא וגרין ימשיכו להיות טובים (ולא בגלל היעדרותם של השחקנים המרכזיים של היריבה), הם יהיו קו קדמי חזק, אבל נכון לזמן שבו כתבתי את מה שכתבתי - הם היו החלשים בליגה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 11:19 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לפטופ כתב:
קוף ירוק כתב:
ובינתיים במגרש אחר, גן נר... הקו הקידמי הגרוע בליגה (על פי משתמש כלשהו... :-) ) ניצח את זה של ירושלים (שאמור להיות מהטובים בליגה בנוק אווט מוחלט. 38 נק' ו24 ריב' ומדד משותף של 60 לקו הקידמי הגרוע בארץ.

לדעתי כאמור גלבוע קבוצה טובה יותר מהתוצאות שלה עד עכשיו ובסיבוב השני אני צופה שהם יתרוממו קצת כלפי מעלה.

ואני גם חוזר ואומר מה שאמרתי מקודם, לאוהד הפועל ת"א סקפטי, אדלשטיין נוסע באוטו שלו באמצע הלילה אם צריך ומחליף את הקו הקידמי שלו בזה של גלבוע.

צריך לציין למען ההגינות שקרייג סמית' הבהמה בקושי שיחק בגלל מחלה.
פה המקום להזכיר את לפני שבועיים, כשמגדל נצחה את בזן, טענתי שאין מה להתרגש מירושלים (בניגוד לכמה שהפריזו בהתלהבות מפלס ושות') מאחר וחיפה באו בלי 2 הזרים הבכירים שלה, ואם מגדל הייתה מתייצבת ללא סמית' ופלס ובזן עם הרכב מלא, זה היה נגמר חד צדדי לטובת חיפה (ואז באו וטענו שאין ואקום, לבזן סגל ארוך וכו'), והנה באה גלבוע עם סגל חלש ביותר והראתה שמגדל בלי סמית' בהחלט אבודה.

מה הקשר ? מגדל עם סגל מלא גם הפסידה במלחה לאשקלון וגם להפועל ת"א עם שניים ורבע זרים. כל משחק זה סיפור אחר.ואני עדיין חושב שהרבה מאד פעמים יש בסיס לטענה שאין ואקום, במיוחד כשיש לך סגל ארוך וטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 11:56 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
צריך להוסיף משהו לגבי המשחק של הפועל ונתניה, שאף אחד לא העיר לגביו כמדומני באף מקום. העבירה של דרון וושינגטון על שחקן של הפועל לקראת הסיום - נדמה לי מתן נאור, אבל אני לא זוכר - הייתה אחת המלוכלכות שראיתי בחיים. השחקן של הפועל פרץ לסל, וושינגטון ויתר על הקפיצה לחסימה ובמקום זה התכופף לו לרגליים בכוונה תחילה כשהשחקן באוויר כדי לגרום לו לעוף בלי שליטה וליפול בצורה לא מבוקרת. עבירה שגיא פניני צריך לקחת כמה שיעורים פרטיים כדי להגיע לדרגת הלכלוך שלה. הוא קיבל על זה ב"ס, לדעתי זו עבירה ששווה הרחקה.

אם זיכרוני אינו מטעני, אותו בחור גמר לגור פורת חצי עונה כשגור שיחק במכבי חיפה. אחד מהמשחקים הראשונים בעונה, גור רץ לאורך הקו ודרון פשוט הכניס לו מרפק מלוכלך.

שוב, אם מישהו יכול למצוא לינק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 12:10 pm 
Hall of Famer

בצר לי פניתי לפורום שדים, יש שם קישור למשחק המלא (אזהרה - קובץ ענק של 1.5 ג'יגה):
http://server.wscouting.com/CurrentGame ... yia-10.avi
כשהוא יסיים לרדת, אתן טיים-פיקס לפאול של וושינגטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 12:12 pm 
Hall of Famer

לא היית צריך. באתר המנהלת יש את כל המשחקים זמינים להורדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 12:41 pm 
Hall of Famer

הפאול של וושינגטון היה על סטיט. איך זכרתי מתן נאור? זה אפילו לא אותו, איך נאמר, צירוף RGB...
בכל אופן, אפשר לראות את הפאול ב-1:59:55 בקובץ הענק שלמעלה. מדהים כמה שזה בכוונה ומלוכלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 1:25 pm 
Sophomore

נתניה קבוצה מטונפת. באמת. גם בראדלי לא טמן ידו בצלחת וגם גואטה ואורלנד הפרובוקטורים. באמת אחת המגעילות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 1:34 pm 
Hall of Famer

אני מקבל את זה שאורלנד פרובוקטור, אני אומר את זה בריש גלי ואני גם היחיד ביציע אוהדי נתניה שמוחא כפיים לשופטים כשהם תופסים אותו בפלופים. על בראדלי לא שמעתי מעולם שהוא פרובוקטור, ואנחנו מדברים על זר שנמצא שנים בארץ. נניח שפשוט לא שמתי לב.

אבל גואטה?! ג-ו-א-ט-ה?! בולשיט, אבל ממש בולשיט טהור. כל קשר בין גואטה לפרובוקציות דומה לקשר שבין שמעון מזרחי לשמעון אמסלם.

אבל אתם כמובן, אף פעם לא מטונפים, אף פעם לא פרובוקטורים, כולם תמיד אשמים-חוץ מכם. בגלל הגישה הזאת אתם מצליחים להמאיס את עצמכם פעם אחרי פעם בעיני כולם בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 1:48 pm 
Junior

רבע שלישי וושינגטון מתגרה בקהל אחרי דאנק. השדרים מציינים זאת בפירוש.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 1:52 pm 
Hall of Famer

יופי. אז מה? והקהל שלכם, חבורה של מלאכי שרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 1:55 pm 
Hall of Famer

מעניין מה סומו היה אומר על הקבוצה ההיא עם אמסלם , ארדיטי ונאווי...... או כל קבוצה שהייתה מעלה למגרש את היצור רועי ניצן.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 1:55 pm 
Hall of Famer

או את רוקני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 1:59 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
אבל גואטה?! ג-ו-א-ט-ה?! בולשיט, אבל ממש בולשיט טהור. כל קשר בין גואטה לפרובוקציות דומה לקשר שבין שמעון מזרחי לשמעון אמסלם.

דווקא יש קשר. אמסלם סיפר פעם איך באותה תאונה ביתית קטנה שהוא חטף כוויות במטבח והלך לבי"ח, הוא קיבל זר איחולי החלמה משימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 2:02 pm 
Senior

אני חושב שהאח של סומו התכוון לעמוס גואטה (הפרובוקטור הזה, בחיי!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 2:18 pm 
Junior

אני עדיין טוען שיש הבדל בין הקהל לבין שחקנים.

אני טוען שיש איפה ואיפה בהגשת כתבי אישום.

אני טוען שאפילו עלפי מה שפורסם בדו"ח השיפוט אין על מה להעמיד אותנו לדין. "חששנו שהקהל יתפרץ למגרש", הקהל קילל אותנו "מושחתים" (לא אני העלמתי מס רייניש אלא אתה) ולא תצאו מפה חיים (כאן יש הגנה מין הצדק היות שדברים כאלו קוראים בכל מגרש). הזיזו את הסל. קורה כל משחק במלחה.

מה עוד יש באישומים?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 2:32 pm 
Hall of Famer

בוא נבדיל בין כמה דברים:

1. אכן, יש הבדל בין שחקנים לאוהדים. אבל אנחנו עדיין לא בNBA וסימנים של השתקה או דברים דומים לזה משחקן לקהל אוהדים בדרך כלל לא נושא עונש. אם אמור לשאת עונש-אז יאללה, שיעמידו אותו לועדת משמעת. אין לי בעיה עם זה.

2. רייניש הוא בדיחה. האיש הוא מאגר אגו בלתי נדלה עם חיבה הזויה למתן טכניות, וכל משחק בשיפוטו הוא פוטנציאל נפץ. אני חושב שבגדול, הטענות שלו כנגד הקהל של הפועל ת"א מגוחכות.

3. אחרי כל זה, לבוא ולהגיד שאנחנו "קבוצה מטונפת" שמלאה בפרובוקטורים כשאתם כמובן צדיקים תמימים....נו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 2:35 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
האמת, אלירן עד כמה שאני יודע סוג של קרוב רחוק שלי (לא היה לי מושג עד שפגשתי את אבא שלו באירוע משפחתי) וכל קרבה אלי היא בבחינת פרובוקציה מובנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 2:45 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
שרים "לא תצאו מפה חיים" בכל אולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 2:51 pm 
Junior

1. לא אמרתי מעולם שאתם קבוצה מטונפת.
2. מעמידים לדין עפ"י כותרות בחדשות הספורט בערוץ 5. כך היה בפרשת פאנן (שבו בסוף לא הועמדנו לדין). אם כתבי הספורט היה בא להם להכנס בנתניה אז היו הופכים את זה לסיפור. היה להם את "סיפור" הקהל.
3. יש לנו גורמים שהם "תת תרבות עבריינית" בקהל. זה לא משנה את העובדה שביום א' חוץ מלצעוק, לנפנף בידים ולקלל הם לא עשו משהו שיש סיבה להעמיד אותנו עליו לדין.
4. ראובן: לא שרו צעקו. ולמכבי סל יש שיר (אשמח לתת לך לינק) על שהשופט ימות היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 2:55 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני אשמח לקבל לינק ואני בטוח שיש גם כמה עיתונאים שישמחו. זה למרבה הצער והמזל לא עונה לי על השאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 2:58 pm 
Hall of Famer

"שופט אתה הולך למות היום, מכרת ת'משחק....אתה בדרך לגיהנום" (משהו כזה).
מהשירים היותר צולעים מבחינת ה"נוכחות והנשמעות" והיותר מפגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 3:01 pm 
Senior

הרסי הוקינס כתב:
קוף, האחרים אמרו - סמית' לא שיחק.
מה שכן, אתה צריך להסכים איתי שהתצוגה של גרין (14 נק' ו 11 ריב') היא היוצא מהכלל ולא הכלל. מאוד יכול להיות שאי קיומו של סנטר מנגד היא הסיבה לכך.

בתחילת העונה התרשמתי מאוד מוואט, אבל עד עכשיו מאז הפציעה הוא לא חזר לעצמו. אם הוא וגרין ימשיכו להיות טובים (ולא בגלל היעדרותם של השחקנים המרכזיים של היריבה), הם יהיו קו קדמי חזק, אבל נכון לזמן שבו כתבתי את מה שכתבתי - הם היו החלשים בליגה.

הטענה שלי הייתה כבר אז, מה שמוציאים מהם. על הנייר מדובר בקו קידמי איכותי מאד, האנטר למשל במשחקים האחרונים מצוין למרות הזלזול בו. גם נגד אילת בגביע הוא נתן 20 ו 10. אני חוזר על הטענה שלי, שאם הקו הקידמי הזה היה משחק בהפועל ת"א במקום הקו הקידמי שלהם אז היית אומר גם לפני שבועיים וגם לפני חודש שזה הקו הקידמי הכי טוב בליגה. זה שלובין עד לאחרונה הוציא מהקו הקידמי שלו (ובכלל מהקבוצה) מעט מאד לא הופך אותם לחלשים לטעמי עדיין, פשוט לכזה שלא מצליח להביא את היכולת שלו לידי ביטוי.

יש מגמת השתפרות דיי ברורה בגלבוע, בקו הקידמי ובכלל, מאז תחילת העונה ובמשחקים האחרונים גם התוצאות שלהם בכלל לא רעות (הפסידו בחודש האחרון בליגה רק להרצליה בחוץ, ניצחו את אשדוד וירושלים בקלות בבית, נתניה בחוץ, והפסידו לאילת בנקודה בגביע בחוץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 3:05 pm 
Senior

לאומית כתב:
קוף ירוק כתב:
לאומית, הקהל של חולון מעולם לא היה הכי חכם מה לעשות. אם ההחטאות של היל היום הרגו את הקהל אז מה יגידו על דייסון שחירב היום משחק ברמה שכבר הרבה זמן לא ראיתי שחקן מחרב. אבל לעניין, דווקא המשחק היום הוא בדיוק הנקודה שהעלתי מוקדם יותר היום, בשינוי קונספציה והבאה של רכז סמית הופך לשחקן פשוט מיותר לחלוטין בהרכב של חולון. היום הוא שיחק כל המשחק כ4 וככה זה נראה, אפס תרומה התקפית (הגנתית הוא דווקא טוב מאד, ולדעתי גם היל שחקן הגנה אנדרייטד, קצת רך, אבל חכם ועם ידיים טובות. הקו הקידמי הטוב בליגה יש יאמרו פגש אותם היום והם עשו עליהם הגנה טובה סה"כ). סמית פשוט בעמדה 4 הוא חיסרון מול רוב קבוצות הליגה ושחקן לא יעיל. היל מהצד השני לא כוכב, אבל שחקן יותר יעיל ממנו, וכמו שאמרתי גם עם סייז לשחק כ10 דקות במשחק כ5 (ולא משחק שלם כמו היום) במידת הצורך.

חולון על פניו צריכה לצאת מעודדת מהמשחק היום אחרי שלמרות משחק זוועתי של דייסון, בלי האסל, ובעצם עם תרומה רק מזר אחד ומינימום מהישראלים כמעט וניצחה את המשחק (לדעתי חולון יותר הפסידה את המשחק מראשון שניצחה, למרות שראשון הובילה רוב הזמן, ההחטאות לייאפים וזריקות חופשיות של חולון היום שברו שיאים, בניגוד לראשון שנתקלו בהגנה טובה מאד של חולון בחצי השני סה"כ וקלעו זריקות קשות).

זאק רוזן לא שחקן גרוע כמו שעשו ממנו אבל הוא בטח לא רכז טוב. לא מסוגל לקבל החלטות, לא מסוגל לנהל משחק, מה שכן יש לו זה קליעה לא רעה מבחוץ. זה לא מעט לישראלי אבל הוא בהחלט לא יכול להיות רכז מוביל של קבוצה (או אפילו רכז בכלל, אולי מחליף ל10 דקות).

דייסון מתעסק ביותר מדי דברים שהוא צריך להיות פטור מהם. זה ברור שכל קבוצה לוקחת אותו כפרויקט, ועדיין לוקח אותו לפני כל גארד זר בארץ, חוץ ממכבי. שיגיע רכז זר הוא עוד ישתפר. זק רוזן כמו שאמרת מתאים להיות רכז מחליף או 2, זו הסיבה שמגיע רכז זר.
ולגבי היל, משהו רך וכל כך אדיש אצלו, זה שחקן שמתאים אולי לבני השרון, לא לאווירה בחולון. ולגבי סמית', היום זה לא מדד, הוא נתקבל בקו הקדמי הטוב ביותר בליגה, בוא נראה אותו כ-4 מול נתניה למשל, אם יזכה להגיע עד אז.

אני חושב שזה מוגזם להגיד שלוקחים אותו כפרוייקט. המשחק שלו אתמול היה הזוי תסלח לי. שום קרדיט להגנה של ראשון, דייסון החטיא זריקות חופשיות לחלוטין, כולל סדרת החטאות לייאפים במתפרצות שהרבה זמן לא ראיתי גארד מחטיא. ברור שעבר עליו יום שחור משחור אתמול, אבל דווקא במשחק כמו אתמול שאם הוא היה משחק סביר הייתם מנצחים, 2 מתוך 3 הזרים שכן היו לכם נתנו יכולת מתחת לממוצא וככה אי אפשר לנצח כמובן.

אני מסכים איתך לגביי האדישות של היל, הוא לא שחקן "חולני" באנרגיות ובטירוף, כנראה לא כזה שיפול על הרצפה מה שידליק את הקהל, אבל הוא כן סה"כ שחקן טוב ויעיל ומבחינה מקצועית סה"כ שחקן שעושה את העבודה שלו בצורה סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: