קוף ירוק כתב:
הרסי הוקינס כתב:
קוף, האחרים אמרו - סמית' לא שיחק.
מה שכן, אתה צריך להסכים איתי שהתצוגה של גרין (14 נק' ו 11 ריב') היא היוצא מהכלל ולא הכלל. מאוד יכול להיות שאי קיומו של סנטר מנגד היא הסיבה לכך.
בתחילת העונה התרשמתי מאוד מוואט, אבל עד עכשיו מאז הפציעה הוא לא חזר לעצמו. אם הוא וגרין ימשיכו להיות טובים (ולא בגלל היעדרותם של השחקנים המרכזיים של היריבה), הם יהיו קו קדמי חזק, אבל נכון לזמן שבו כתבתי את מה שכתבתי - הם היו החלשים בליגה.
הטענה שלי הייתה כבר אז, מה שמוציאים מהם. על הנייר מדובר בקו קידמי איכותי מאד, האנטר למשל במשחקים האחרונים מצוין למרות הזלזול בו. גם נגד אילת בגביע הוא נתן 20 ו 10. אני חוזר על הטענה שלי, שאם הקו הקידמי הזה היה משחק בהפועל ת"א במקום הקו הקידמי שלהם אז היית אומר גם לפני שבועיים וגם לפני חודש שזה הקו הקידמי הכי טוב בליגה. זה שלובין עד לאחרונה הוציא מהקו הקידמי שלו (ובכלל מהקבוצה) מעט מאד לא הופך אותם לחלשים לטעמי עדיין, פשוט לכזה שלא מצליח להביא את היכולת שלו לידי ביטוי.
יש מגמת השתפרות דיי ברורה בגלבוע, בקו הקידמי ובכלל, מאז תחילת העונה ובמשחקים האחרונים גם התוצאות שלהם בכלל לא רעות (הפסידו בחודש האחרון בליגה רק להרצליה בחוץ, ניצחו את אשדוד וירושלים בקלות בבית, נתניה בחוץ, והפסידו לאילת בנקודה בגביע בחוץ).
מה אני אגיד לך - אני עדיין לא בשל לקבל את זה שאחרי משחק אחד שבו הגבוהים של גלבוע משחקים טוב, מול קו קדמי חסר וגרוע לכשעצמו של ירושלים, אז הם לא מהקווים הקדמיים החלשים. בממוצע, הם כנראה הגרוע שבהם. במשחק האחרון, הם היו טובים מירושלים.
לגבי ה"טובים מהגבוהים של הפועל", אוקיי, הבנתי שזו דעתך. אני לא מסכים איתה. לא יודע אם זה מה שארזשטיין היה עושה, לא מבחינת איכות ולא מבחינת האופי והסגנון של השחקנים. ההתעקשות שלך על הנקודה הזו גורמת לי לחשוב שאתה אח/בן/ארז אדלשטיין עצמו, ולכן אני לא אתווכח איתך אם אתה מכיר את הדברים ממקור ראשון.
הערת סיכום מבחינתי: מאוד יתכן שבסוף העונה הזו אנחנו נראה את גליל הרבה יותר גבוה מאיפה שהיא כרגע, עם הספק גבוהים טוב יותר. מבחינת נתוני הסיבוב הראשון שעומד להיגמר: הם היו הכי פחות טובים, או מבין שלושת הגרועים ביותר. אני מרגיש שאנחנו ניכנס שוב לעניין הרזומה והסטטיסטיקה - סטטיסטית הם היו פחות טובים, מבחינת רזומה ויכולות פוטנציאליות, הם מהיותר טובים.