סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 9:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 4:15 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קוף ירוק כתב:
הרסי הוקינס כתב:
קוף, האחרים אמרו - סמית' לא שיחק.
מה שכן, אתה צריך להסכים איתי שהתצוגה של גרין (14 נק' ו 11 ריב') היא היוצא מהכלל ולא הכלל. מאוד יכול להיות שאי קיומו של סנטר מנגד היא הסיבה לכך.

בתחילת העונה התרשמתי מאוד מוואט, אבל עד עכשיו מאז הפציעה הוא לא חזר לעצמו. אם הוא וגרין ימשיכו להיות טובים (ולא בגלל היעדרותם של השחקנים המרכזיים של היריבה), הם יהיו קו קדמי חזק, אבל נכון לזמן שבו כתבתי את מה שכתבתי - הם היו החלשים בליגה.

הטענה שלי הייתה כבר אז, מה שמוציאים מהם. על הנייר מדובר בקו קידמי איכותי מאד, האנטר למשל במשחקים האחרונים מצוין למרות הזלזול בו. גם נגד אילת בגביע הוא נתן 20 ו 10. אני חוזר על הטענה שלי, שאם הקו הקידמי הזה היה משחק בהפועל ת"א במקום הקו הקידמי שלהם אז היית אומר גם לפני שבועיים וגם לפני חודש שזה הקו הקידמי הכי טוב בליגה. זה שלובין עד לאחרונה הוציא מהקו הקידמי שלו (ובכלל מהקבוצה) מעט מאד לא הופך אותם לחלשים לטעמי עדיין, פשוט לכזה שלא מצליח להביא את היכולת שלו לידי ביטוי.

יש מגמת השתפרות דיי ברורה בגלבוע, בקו הקידמי ובכלל, מאז תחילת העונה ובמשחקים האחרונים גם התוצאות שלהם בכלל לא רעות (הפסידו בחודש האחרון בליגה רק להרצליה בחוץ, ניצחו את אשדוד וירושלים בקלות בבית, נתניה בחוץ, והפסידו לאילת בנקודה בגביע בחוץ).

מה אני אגיד לך - אני עדיין לא בשל לקבל את זה שאחרי משחק אחד שבו הגבוהים של גלבוע משחקים טוב, מול קו קדמי חסר וגרוע לכשעצמו של ירושלים, אז הם לא מהקווים הקדמיים החלשים. בממוצע, הם כנראה הגרוע שבהם. במשחק האחרון, הם היו טובים מירושלים.

לגבי ה"טובים מהגבוהים של הפועל", אוקיי, הבנתי שזו דעתך. אני לא מסכים איתה. לא יודע אם זה מה שארזשטיין היה עושה, לא מבחינת איכות ולא מבחינת האופי והסגנון של השחקנים. ההתעקשות שלך על הנקודה הזו גורמת לי לחשוב שאתה אח/בן/ארז אדלשטיין עצמו, ולכן אני לא אתווכח איתך אם אתה מכיר את הדברים ממקור ראשון.

הערת סיכום מבחינתי: מאוד יתכן שבסוף העונה הזו אנחנו נראה את גליל הרבה יותר גבוה מאיפה שהיא כרגע, עם הספק גבוהים טוב יותר. מבחינת נתוני הסיבוב הראשון שעומד להיגמר: הם היו הכי פחות טובים, או מבין שלושת הגרועים ביותר. אני מרגיש שאנחנו ניכנס שוב לעניין הרזומה והסטטיסטיקה - סטטיסטית הם היו פחות טובים, מבחינת רזומה ויכולות פוטנציאליות, הם מהיותר טובים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 4:23 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הפועל שיחקו במשחק הזה בלי טפירו (לא קשור לקו הקדמי כמובן) ובלי קוקיה, ולפי התיאור עם סמית' חולה. מה שמותיר קו קדמי של כדיר ודאנקן. זו הפתעה שהקו הקדמי הזה לא חזק במיוחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 4:40 pm 
Senior

סמית שיחק, עשה 5 נק' ו 5 ריב' + 5 עבירות ב13 דקות, לא משחק גדול אבל שבוע לפני נגדנו הוא עשה 9 ו 4 ב18 דקות (וזה נגד קבוצה עם קוז'י כגבוה יחיד). כדיר ודאנקן הם ישראלי וזר מובילים. סה"כ עדיין עדיין אמור להיות קו קידמי לא רע.

עם קשר, גם נגד אילת בגביע הקו הקידמי שלהם נתן 39 נק' ו25 ריב' (אז הקו הקידמי כלל את סנדרס בהרבה דקות כ4, וואט שיחק הרבה פחות).
נגד נתניה הם נתנו 36 נק' ו19 ריב'.
נגד אשדוד 33 נק' ו23 ריב'
ונגד הרצליה 25 ו15 במשחק הכי פחות טוב שלהם כמובן.

סה"כ מגמת שיפור מאד חדה וברורה בחודש האחרון, ובהתחשב בזה שרוב הקו הקידמי שלהם מורכב משחקים הצטרפו מאד מאוחר (בין אם בגלל פציעה או כי חתמו ממש בתחילת העונה) זה גם מובן מכיוון שלגבוהים לוקח יותר זמן להשתלב בדרך כלל.

והרסי, הוויכוח שלך איתי לא היה על הרמה שהשחקנים של גלבוע הציגו עד עכשיו, אלא על זה שמדובר בקו קידמי נהדר עם שחקנים מצויינים שמשחק חרא והמאמן לא מוציא מהם 50% מהפוטנציאל שכן יש להם. לכן גם הייתה הטענה שלי שרוב הקבוצות שאמרת שיש להם קו קידמי טוב יותר, כולל הפועל ת"א, היו בשנייה מחליפים את השחקנים שלהם באלו של הגלבוע. בשבועות האחרונים גלבוע התחילו לשחק יותר טוב, להוציא חלק מהפוטנציאל שכן יש להם, ואז פתאום הקו הקידמי לא נראה כזה רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 4:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כל הויכוח מי מטונף יותר ממי מחוויר בעיני מול העבירה של וושינגטון, שהיא הכי מטונפת מכל מה שהיה על המגרש מאיזשהו שחקן, עסקן, שופט או קהל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 4:59 pm 
Hall of Famer

אין לי שום ויכוח עם אף אחד. אם וושינגטון עשה עבירה אלימה והתגרה בקהל-שיוענש. אם קוראים לאורלנד "פרובוקטור", סבבה-זה נכון. אבל לבוא ולהגיד שאנחנו "קבוצה מטונפת" לפי משחק אחד, להכניס את גואטה (שהוא אחלה ספורטאי, אחלה גבר ואחלה בנאדם) למדמנה הזאת ובתוך כל זה להתעלם מהעובדה שלא האוהדים ולא השחקנים (איפה מתן נאור עם הבייבי פייס ועם הסטטוסים בפייסבוק, שגם הוא מתגרה בשחקנים אחרים ועושה פלופים סטייל אורלנד?)-ובטח שלא המאמן-הם צדיקים תמימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 6:02 pm 
Sophomore

צוד כתב:
פאקה כתב:
מכבי איבדו 20 הפרש והפסידו גביע מקו העונשין, נו אז? קורה. התגובות האינפנטיליות של מאמני הפועל

המשפט הזה חייב להיכנס לת'רד ה"נשבע לכם ששמעתי את זה.
לדבר על הגמר גביע ההוא ואז להגיד משהו על התגובות האינפנטיליות של מאמני הפועל?
אח שלו, אני לא יודע אם עשית פסיכומטרי ואם כן כמה קיבלת, אבל אני ממליץ לך לחזור לפרק של "האם הדוגמה מחזקת או מחלישה את הטענה".

מקרה קאלסי, של להוציא דברים מהקשרם, לתת "קטנה" ולקנח בבדיחה שכנראה רק בחלק הסורי של רמת הגולן, יוכלו להעריך אותה.

כתבתי על הבכיינות של הפועלים, בלי קשר למשחק נגד נתניה בכלל, זה משהו שמאפיין אותם מאז ומעולם, השנה בצורה קיצונית ובולטת יותר. "אח של סומו" התייחס למשחק הספציפי נגד נתניה, הסברתי לו שאני לאו דווקא מתייחס למשחק עצמו וכדי להראות שכבר קרו דברים "גורעים מזה", נתתי את הדוגמא מגמר הגביע. שהריי תסכים איתי, לאבד 20 הפרש וגביע מקו העונשין, קצת יותר משמעותי מלהפסיד עוד משחק ליגה. עדיין, אז האוהדים של מכבי התנהגו פחות בקיצוניות מאוהדי הפועל.

בכל אופן, לא עשיתי פסיכומטרי ולמרות זאת, דיי התקדמתי בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 6:14 pm 
Sophomore

ואלו הם סעיפי האישום ע"פ YNET
ציטוט:
"אי קיום חובות הקבוצה הביתית" ו/או "אי מתן הגנה לשופט המשחק" ו/או "התפרצות לשדה המשחק" ו/או "התנהגות בלתי ספורטיבית של אוהדים", ו/או "פגיעה על ידי אוהדים", ו/או "התפרעות אוהדים"; וזאת, הן בנוגע להפרעה הפיזית של אוהדי הקבוצה לשופטי המשחק והן בנוגע לביטויי האלימות הקשים והמזעזעים וכן האיומים שהושמעו ע"י קהל הקבוצה לעבר שופטי המשחק.

מה זאת אומרת:
אי קיום חובות הקבוצה הביתית-יש אינספור כאלה
אי מתן הגנה לשופט המשחק-רייניש צריך מאבטח 24/7?
פגיעה ע"י אוהדים-במי פגעו?באיזה אופן פגעו?
התפרעות אוהדים-האם לקפוץ לצעוק ולהשתולל נחשב כהתפרעות?
התנהגות בלתי ספורטיבית של אוהדים-אני מבין שאסור לצעוק לעמוד או לקלל כי זה לא ספורטיבי
התפרצות לשדה המשחק-שקר וכזב לא היה ולא נברא
מישהו פה היה אי פעם בועדת משמעת של האיגוד ויכול לספר מה רמת המחויבות למשפט תקין שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 6:20 pm 
Junior

פאקה כתב:
צוד כתב:
פאקה כתב:
מכבי איבדו 20 הפרש והפסידו גביע מקו העונשין, נו אז? קורה. התגובות האינפנטיליות של מאמני הפועל

המשפט הזה חייב להיכנס לת'רד ה"נשבע לכם ששמעתי את זה.
לדבר על הגמר גביע ההוא ואז להגיד משהו על התגובות האינפנטיליות של מאמני הפועל?
אח שלו, אני לא יודע אם עשית פסיכומטרי ואם כן כמה קיבלת, אבל אני ממליץ לך לחזור לפרק של "האם הדוגמה מחזקת או מחלישה את הטענה".

מקרה קאלסי, של להוציא דברים מהקשרם, לתת "קטנה" ולקנח בבדיחה שכנראה רק בחלק הסורי של רמת הגולן, יוכלו להעריך אותה.

כתבתי על הבכיינות של הפועלים, בלי קשר למשחק נגד נתניה בכלל, זה משהו שמאפיין אותם מאז ומעולם, השנה בצורה קיצונית ובולטת יותר. "אח של סומו" התייחס למשחק הספציפי נגד נתניה, הסברתי לו שאני לאו דווקא מתייחס למשחק עצמו וכדי להראות שכבר קרו דברים "גורעים מזה", נתתי את הדוגמא מגמר הגביע. שהריי תסכים איתי, לאבד 20 הפרש וגביע מקו העונשין, קצת יותר משמעותי מלהפסיד עוד משחק ליגה. עדיין, אז האוהדים של מכבי התנהגו פחות בקיצוניות מאוהדי הפועל.

בכל אופן, לא עשיתי פסיכומטרי ולמרות זאת, דיי התקדמתי בחיים.

הכל טוב, אחשלו. אבל לא הייתי מביא את ההפסד ההוא של מכבי כשאני מנסה לטעון שהפועל בכיינית.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 9:32 pm 
Junior

לפי ניצב בדימוס דויד צור, האוראקל החדש בנושא אלימות בספורט, "אכן לא היה אירוע אלים או חריג במשחק המדובר מבחינת אלימות אוהדים וכי במשחק כדורסל מותר לקלל, כל עוד הקללות לא חורגות מהדין הפלילי".

דויד צור אמר זאת בישיבת המנהלת היום.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 10:05 pm 
Hall of Famer

מעבר להיתממות המתוקה של אוהדי מצרפלס, בסה״כ העובדות מורות על זה שהמשחק בסופו של דבר הופסק לכמות לא מבוטלת של דקות בגלל שהאוהדים היו איפה שהם לא צריכים להיות (מעבר לעובדה אם הם איימו או לא על השופטים) ולקח לא מעט זמן עד שפינו אותם משם. מה לעשות שזה נשמע לי אחריות של אף גורם חוץ מהקבוצה הביתית, שהיא מצרפלס במקרה הזה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 10:39 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
מעבר להיתממות המתוקה של אוהדי מצרפלס, בסה״כ העובדות מורות על זה שהמשחק בסופו של דבר הופסק לכמות לא מבוטלת של דקות בגלל שהאוהדים היו איפה שהם לא צריכים להיות (מעבר לעובדה אם הם איימו או לא על השופטים) ולקח לא מעט זמן עד שפינו אותם משם. מה לעשות שזה נשמע לי אחריות של אף גורם חוץ מהקבוצה הביתית, שהיא מצרפלס במקרה הזה.

חמוד,ראית את המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 10:48 pm 
Hall of Famer

לצערי מבחינת כדורסל, ולשמחתי מבחינת השעשוע, כן.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 10:49 pm 
Senior

עופר האדום כתב:

זה לא מה שקרה. המשחק הופסק כי השופטים לא אהבו את זה שחצי מטר מהם המון רב וזועם מקלל אותם ומאיים עליהם שהם לא יצאו מהאולם. אוהדי הפועל לא עשו משהו מיוחד, פשוט האווירה (והרצון של חלק מהשופטים מה לעשות להיות מרכז הבמה) גרמה להם לחשוב כנראה שעוד רגע הקהל הולך וקופץ עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 10:58 pm 
Hall of Famer

שלילי. השופטים פשוט לא יכלו לעמוד מתחת לסל ולבצע משם את תפקידם, אי אפשר בשום פנים ואופן לתפקד ככה כמה סנטימטרים מקהל ספורט, בטח המקופח הקבוע. בלתי אפשרי.

ציטוט:
שופטים לא אהבו את זה שחצי מטר מהם המון רב וזועם מקלל אותם ומאיים עליהם שהם לא יצאו מהאולם

אתה לא חושב שהם צודקים ?

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ג' דצמבר 25, 2012 10:59 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2012 10:58 pm 
מנהל פורום

קוף, לא הבנתי, זה לרעת השופטים שהם "לא אהבו את זה שחצי מטר מהם המון רב וזועם מקלל אותם ומאיים עליהם שהם לא יצאו מהאולם"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:08 am 
Senior

אני חושב שהשופטים לחלוטין הגזימו. כמובן שאי אפשר להכנס לראש ולתחושות שלהם, את זה אני בהחלט מבין ולכן גם אם לא מסכים יכול להבין. אני לא חושב שהקהל של הפועל ת"א עשה שום דבר יוצא דופן או מיוחד שהם כשופטים לא אמורים להתמודד איתו ולהמשיך לנהל את המשחק בלי בעיה. אני חושב שהם ניפחו את זה מעבר לכל פרופורציה, בהמשך לשיפוט שלהם שהיה שערורייתי ברמה מזוויעה שגרם לזה להתנפח מההתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:09 am 
Senior

ראובן כתב:
קוף, לא הבנתי, זה לרעת השופטים שהם "לא אהבו את זה שחצי מטר מהם המון רב וזועם מקלל אותם ומאיים עליהם שהם לא יצאו מהאולם"?

ראובן, קללות גם אם לא אוהבים את זה זה חלק מהמשחק. כולל צעקות שלא תצאו מהאולם (קללות אין יציאה זה לא משהו חדש בכדורסל הישראלי). אני לא חושב שאוהדי הפועל עשו משהו בעבר או במשחק הזה שהיה צריך לגרום לשופטים לחשוב שעוד רגע הם במגרש עליהם. אני חושב שמבנה האולם כמו מבנה האישיות של השופטים שהיו במשחק ניפח את העניין הזה מעבר לכל פרופורציה כאמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:45 am 
מנהל פורום

אני לא יודע מה קרה במגרש כי לא ראיתי. אני יודע שהתיאור שלך בפני עצמו מצדיק במאה אחוז כל התנהגות של השופטים ואפילו פיצוץ של המשחק. ואם אתה מצטרף לדברים של סומו שטוען שאיומי אין יציאה על השופטים זה דבר שגור, אז צריך להפסיק לחלוטין את הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 1:06 am 
Sophomore

ראובן כתב:
אני לא יודע מה קרה במגרש כי לא ראיתי. אני יודע שהתיאור שלך בפני עצמו מצדיק במאה אחוז כל התנהגות של השופטים ואפילו פיצוץ של המשחק. ואם אתה מצטרף לדברים של סומו שטוען שאיומי אין יציאה על השופטים זה דבר שגור, אז צריך להפסיק לחלוטין את הליגה.

יצאת קשקשן. ואני דווקא מחזיק ממך כותב רציני. רייניש ניפח בלון גדול ונאלץ לפוצץ אותו, במיוחד כשהוא רצה להזמין משטרה שתאבטח אותו ביציאה מהאולם. בפועל, היו בחוץ כמה אוהדים משועממים שלא התייחסו אליו אפילו. "איומי אין יציאה", מונח חדש, מניח שנעמוד עליו לדין בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 1:06 am 
Sophomore

ראובן כתב:

יצאת קשקשן. ואני דווקא מחזיק ממך כותב רציני. רייניש ניפח בלון גדול ונאלץ לפוצץ אותו, במיוחד כשהוא רצה להזמין משטרה שתאבטח אותו ביציאה מהאולם. בפועל, היו בחוץ כמה אוהדים משועממים שלא התייחסו אליו אפילו. "איומי אין יציאה", מונח חדש, מניח שנעמוד עליו לדין בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 2:25 am 
Senior

ראובן, קריאות אין יציאה לשופטים זה משהו שנהוג וקורה פה שנים, במיוחד באולם שלך, גם בזה בחולון, ובעצם בכל אולם שבו יש קהל אמיתי שהשופטים שורקים שריקות שלא נראה לקהל. אם בגלל זה צריך לסגור פה את הליגה אז היה צריך לסגור אותה כבר לפני שנים רבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 7:43 am 
מנהל פורום

אני אגיד לך מה שאמרתי לסומו - אתה מוזמן להביא ראיות לזה. בכל מקרה, שופט לא יכול לנהל משחק באופן תקין כשחצי מטר ממנו (לפי התיאור שלך) יציע שלם צועק לו שהוא לא יצא מהאולם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 8:05 am 
Sophomore

ראובן כתב:
אני אגיד לך מה שאמרתי לסומו - אתה מוזמן להביא ראיות לזה. בכל מקרה, שופט לא יכול לנהל משחק באופן תקין כשחצי מטר ממנו (לפי התיאור שלך) יציע שלם צועק לו שהוא לא יצא מהאולם הזה.

מהיום נשב עם הרולקסים והפרוות ונצעק: השופט שגה.
ככה צריך להראות קהל בליגת העל?
עופר האדום כתב:
לצערי מבחינת כדורסל, ולשמחתי מבחינת השעשוע, כן.

http://static.doctors.co.il/eye-test/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 8:09 am 
Freshman

ראובן כתב:

גם שנה שעברה בהדר יוסף עשו לשופטים את המוות ולא היה כלום.
http://youtu.be/-iRE6ABeoJU

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 10:20 am 
Hall of Famer

מי שצריך בדיקת ראיה זה האוהדים התמימים הנפלאים של מצרפלס תל אביב. כשרייניש הפסיק את המשחק , זה היה בפירוש בסיטואציה שלא מאפשרת את ההמשך שלו , מאחר והאוהדים של ת"א היו כמעט על הקו , ובוודאי שברמת השילהוב שלהם נגד השופטים , השופט לא יכול לעמוד מחוץ לקו ולעשות את העבודה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מיכאל, נורטון ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: