ציטוט:
העניין הוא שלא ציפיתי לכלום. העניין הוא שהיה סביבו הייפ מטורף שלדעתי נבע עקב היותו אסיאתי. אותו הייפ גרם ליוסטון להציע לו חוזה לא קטן בכלל שהניקס בשכל לא הישוו וקיבלו רכז טוב יותר - פלטון.
לך 8 חודשים אחורה ותראה איזה הייפ סביבו היה. דיברו פה (ולא רק פה) על היותו רכז טופ 5 בNBA.
אני טוען שהוא רכז טופ 20-30 אולי. יש מצב שג'רמי פארגו באותם צ'אנסים היה נותן אותה תוצרת.
לין מרוויח העונה 5 מיליון דולר, עונה הבאה 5.2 מיליון דולר ובעונתו השלישית והאחרונה בחוזה הוא מרוויח 14 מיליון.
סך הכל זה יוצא 24 מיליון דולר ל-3 שנים, או 8 מיליון בממוצע לעונה. מה עוד שחוזה כזה הרבה יותר טוב לקבוצה, כי בעונתו האחרונה האקספיירינג קונטרקט שלו נהיה אחלה קלף לטרייד.
לא יודע מי דיבר עליו כטופ 5, אני חייב לקרוא את זה כדי להאמין. אבל בכל אופן ההייפ שהיה סביבו שנה שעברה היה מוצדק לחלוטין, הוא עשה דברים שפשוט לא אמורים לקרות בעולם של היום שבו על כל שחקן בן 11 יש דוח סקאוט מפורט.
אבל בלי קשר ללינסאניטי של העונה שעברה, לין הוא עדיין שחקן יוצר ואפקטיבי מאוד. הוא גדול בשביל רכז, מנהל את הפיקנרול ברמה גבוהה, חודר טוב ומפעיל ידיים מצויין בהגנה (המון חטיפות). הוא לא כריס פול ואפילו לא ג'רו הולדיי, אבל הוא כן רכז ששווה חמישיה ברוב הקבוצות.
מה עוד שמוסיפים את העובדה שהוא אמריקאי ממוצא סיני, והופ, יוסטון קיבלה הזדמנות פז גם להחתים שחקן צעיר ומלהיב וגם להחזיר לעצמה קצת מהכסף הסיני שהיא איבדה עם פרישתו של יאו מינג.
אני באמת חושב שאתה ממעיט בערכו של לין אם אתה משווה אותו לפארגו.