סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' ינואר 23, 2025 12:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחקי קריסמס ב-NBA
הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 11:34 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
היה יפה לראות שאחרי משחק ענק של סמית' קובי אטם אותו ברבע האחרון, ואז כשMWP יצא ב6 עבירות, קובי עבר לעצור את מלו, וסמית' החזיר את הניקס ל2 הפרש עם שלשה. ואז הגיע נאש-לראות אותו זה פשוט עונג רצוף, גם בגיל 39. שחקן ההתקפה מספר 2 של הלייקרס, לא האוורד. קובי בשמחה נותן לנאש לנהל את העניינים במאני טיים, ובכלל לאורך כל המשחק, עדיף נאש בפיק-רול מאשר קובי מול כל העולם בקלאץ'. לא יותר קובי מול העולם, עכשיו יש עוד יוצר ברמה גבוהה מבחוץ, מה שלא היה בLA מאז... מי? והכי כיף שאלו שני השחקנים שאני הכי אוהב לראות, קובי ונאש.

אגב אני לא מתרשם מהגנת LA: מלו וסמית' שחקני בידוד וארטסט קובי והאוורד שחקני 1 על 1 מעולים, זה תפור עליהם. קבוצת סילון כמו OKC תאנוס את נאש-קובי-ארטסט-גאסול במתפרצות ואחרי פיקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 11:51 am 
Junior

הלייקרס כבר עם 5 רצופים שה2 האחרונים על הניקס והווריירס. מרשים מאוד. קובי עם 9 משחקים רצוף מעל 30 נקודות, מרשים לא פחות!
עם נאש המשחק נראה הרבה יותר משוחרר התקפית. יהיה ללייקרס קשה להשיג ביתיות בפלייאוף אחרי פתיחת העונה, אבל כרגע הם נראים מרשים מאוד ואי אפשר לדעת אם הם יצליחו או לא.

עוד שבוע וקצת יש דרבי, לפי הלוז של הלייקרס ( דנבר פורטלנד ופילי) והלוז של הקליפרס (בוסטון, יוטה פעמיים, דנבר וגולדן סטייט) אז יש מצב שדווקא הלייקרס יגיעו בסטריק הטוב יותר... אם הקליפרס שומרים על הסטריק עד הלייקרס זה סופר מרשים.

לגבי המשחק של מיאמי - ת'אנדר ... דוראנט הסקורר הכי טוב בעולם היום בלי צל של ספק, איזה גיון, איזה יכולת לקלוע באחוזים גבוהים על שומרים בגלל הגובה שלו. באמת שחקן מרשים מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 1:24 pm 
Hall of Famer

ולגבי משחקים שפחות דיברו עליהם, הקליפרס עם הנצחון על הנאגטס נמצאים ברצף מטורף של 14 נצחונות ומתבססים במקום הראשון במערב עם המאזן הטוב בליגה.

גם ההארדניה מיוסטון ממשיכה בחגיגות, מביסה את שיקגו ביונייטד סנטר 97-120 עם 26 של הארדן, 23 לפרסונס, 20, 18 ריבאונדים ו-3 חסימות ל"סנטר שלא שווה את החוזה שלו" עומר אשיק, וגם ג'רמי לין בעניינים עם 20 נקודות ו-11 אסיסטים. נצחון רביעי רצוף לרוקטס שכרגע במקום השישי במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 2:24 pm 
Junior

ג'רמי לין סותם פיות. ב8 המשחקים האחרונים: 17 נק', 52.6% מהשדה, 7.3 אס' על 2.5 אב', בהם יוסטון במאזן 6-2 חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 3:07 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
ג'רמי לין סותם פיות. ב8 המשחקים האחרונים: 17 נק', 52.6% מהשדה, 7.3 אס' על 2.5 אב', בהם יוסטון במאזן 6-2 חיובי.

הוא יסתום לי את הפה כאשר זה יהיה 60 משחקים בעונה ולא 10. גם אלן אנדרסון פוגע ב4 משחקים האחרונה. זה לא הופך אותו ל2 מוביל בליגה.
לין הוא ב20-30 PG הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 4:24 pm 
Freshman

satriani כתב:
FLASH כתב:

הוא יסתום לי את הפה כאשר זה יהיה 60 משחקים בעונה ולא 10. גם אלן אנדרסון פוגע ב4 משחקים האחרונה. זה לא הופך אותו ל2 מוביל בליגה.

אני לא מבין תגובות כאלו. אפשר לחשוב שלין מרוויח 15 מיליון דולר לעונה. לחוזה שלו או סותם פיות ומוכיח שהוא יכול להיות רכז פותח מועיל. אם חשבת שהוא יהיה ג׳ייסון קיד הבעיה היא אצלך, לא איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 5:11 pm 
Sophomore

קליפרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 6:21 pm 
Hall of Famer

Super Mario כתב:
satriani כתב:
FLASH כתב:

אני לא מבין תגובות כאלו. אפשר לחשוב שלין מרוויח 15 מיליון דולר לעונה. לחוזה שלו או סותם פיות ומוכיח שהוא יכול להיות רכז פותח מועיל. אם חשבת שהוא יהיה ג׳ייסון קיד הבעיה היא אצלך, לא איתו.

העניין הוא שלא ציפיתי לכלום. העניין הוא שהיה סביבו הייפ מטורף שלדעתי נבע עקב היותו אסיאתי. אותו הייפ גרם ליוסטון להציע לו חוזה לא קטן בכלל שהניקס בשכל לא הישוו וקיבלו רכז טוב יותר - פלטון.
לך 8 חודשים אחורה ותראה איזה הייפ סביבו היה. דיברו פה (ולא רק פה) על היותו רכז טופ 5 בNBA.
אני טוען שהוא רכז טופ 20-30 אולי. יש מצב שג'רמי פארגו באותם צ'אנסים היה נותן אותה תוצרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 6:29 pm 
מנהל פורום

עוד משהו מהלילה: אחרי 254 דק' ו-7 שניות (כ5.3 משחקי NBA מלאים) סוף סוף תם הרצף שהמילה הכי טובה לכנות אותו הוא 'הזוי' של לברון ג'יימס. כל הזמן הזה ברצף לא נשרקה לחובתו עבירה, למעט עבירה טכנית שלא קשורה על תלונה לשופט שלא נשרקה עליו עבירה.
אני בספק אם יש תקדים לשחקן עם אופי המשחק האגרסיבי של לברון או ייתכן אפילו בכלל שנזקף לזכותו רצף דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 7:17 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
היתה על זה בדיוק כתבה מזעזעת של ניצן פלד בערוץ הספורט. בכל אופן, מה שהוא אמר זה שהרצף של לברון הוא שישה משחקים והשיאן הוא סטיב נאש עם 14 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 7:46 pm 
Hall of Famer

סאטריאני, אני לא זוכר אף אחד כאן או בכלל שדיבר על לין כרכז טופ 5, המקסימום שאמרו עליו זה שאם הוא ימשיך באותה יכולת מטורפת שהוא הציג באותם כמה שבועות בניקס לאורך זמן, אז יהיה לו קייס לשם. אמירה בהחלט סבירה לאור העובדה שכרכז פותח בניקס הוא עשה 18 נק' ו-8 אס' לערב באחוזים טובים ושהם עשו רצף יפה מאוד של ניצחונות איתו כשחקן מרכזי, מצד שני, הפציעה והיכולת שלו ביוסטון הראו שהוא לא מסוגל להמשיך עם היכולת ההיא באופן קונסיסטנטי, אז מן הסתם אף אחד לא חושב שהוא טופ-5.

חוץ מזה, צריך לזכור שלין רק בן 24, צעיר מפלטון ב-4 שנים ולטווח הארוך בהחלט ייתכן שהוא יהיה שחקן לא פחות טוב, אולי אפילו יותר, יוסטון נמצאת במצב שונה מניו-יורק, הניקס צריכים לנצח עכשיו, הרוקטס בונים קבוצה צעירה שעוד צריכה להתגבש. רק תנסה להזכר איפה היה פלטון לפני 4 שנים, הרכז הפותח והמאוד בינוני של שארלוט שאמנם לא הייתה קבוצה זוועתית, אבל בטח ובטח שיותר חלשה מיוסטון של היום, והוא ממש לא העמיד שם סטטיסטיקות טובות יותר מאלו שלין מעמיד ביוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 7:47 pm 
Freshman

ציטוט:
העניין הוא שלא ציפיתי לכלום. העניין הוא שהיה סביבו הייפ מטורף שלדעתי נבע עקב היותו אסיאתי. אותו הייפ גרם ליוסטון להציע לו חוזה לא קטן בכלל שהניקס בשכל לא הישוו וקיבלו רכז טוב יותר - פלטון.
לך 8 חודשים אחורה ותראה איזה הייפ סביבו היה. דיברו פה (ולא רק פה) על היותו רכז טופ 5 בNBA.
אני טוען שהוא רכז טופ 20-30 אולי. יש מצב שג'רמי פארגו באותם צ'אנסים היה נותן אותה תוצרת.

לין מרוויח העונה 5 מיליון דולר, עונה הבאה 5.2 מיליון דולר ובעונתו השלישית והאחרונה בחוזה הוא מרוויח 14 מיליון.
סך הכל זה יוצא 24 מיליון דולר ל-3 שנים, או 8 מיליון בממוצע לעונה. מה עוד שחוזה כזה הרבה יותר טוב לקבוצה, כי בעונתו האחרונה האקספיירינג קונטרקט שלו נהיה אחלה קלף לטרייד.

לא יודע מי דיבר עליו כטופ 5, אני חייב לקרוא את זה כדי להאמין. אבל בכל אופן ההייפ שהיה סביבו שנה שעברה היה מוצדק לחלוטין, הוא עשה דברים שפשוט לא אמורים לקרות בעולם של היום שבו על כל שחקן בן 11 יש דוח סקאוט מפורט.

אבל בלי קשר ללינסאניטי של העונה שעברה, לין הוא עדיין שחקן יוצר ואפקטיבי מאוד. הוא גדול בשביל רכז, מנהל את הפיקנרול ברמה גבוהה, חודר טוב ומפעיל ידיים מצויין בהגנה (המון חטיפות). הוא לא כריס פול ואפילו לא ג'רו הולדיי, אבל הוא כן רכז ששווה חמישיה ברוב הקבוצות.

מה עוד שמוסיפים את העובדה שהוא אמריקאי ממוצא סיני, והופ, יוסטון קיבלה הזדמנות פז גם להחתים שחקן צעיר ומלהיב וגם להחזיר לעצמה קצת מהכסף הסיני שהיא איבדה עם פרישתו של יאו מינג.

אני באמת חושב שאתה ממעיט בערכו של לין אם אתה משווה אותו לפארגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 8:13 pm 
Junior

או מפריז בערכו של פארגו. (וון ליינר ראשון ב12 השנים שלי בפורום!!!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 9:13 pm 
Hall of Famer

לא הפכת אותו בעצם ההכרזה לשתי שורות? :P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 9:14 pm 
Junior

לא לחצתי אנטר ועשיתי סוגריים, ככה שזה פסודו וון ליינר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רלפי ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה